X
Vestfold og Telemark – Horten - Åsgårdstrand

Ola Abrahamssons vei 19 - Trinn 1

Vestfold og Telemark – Horten - Åsgårdstrand

Ola Abrahamssons vei 19 - Trinn 1

Prisantydning
7.400.000 - 8.500.000,-
Primærrom
155.7m2 - 173m2
Bruksareal
171m² – 191.1m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
93 24 38 77
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
47 80 27 33
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Benedikte Skogsholm

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Horten

Andreas Rasch Wegger

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
PrivatMegleren Horten
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Wivestad & Skogsholm AS / Benedikte Skogsholm

Selger/Utbygger

Abrahamsson Holding AS (v/Greveskogen Eiendom AS)

Hjemmelshaver:
Kjell Blakseth og Maria Kolkinn

Betegnelse

Gnr. 2 Bnr. 63 i Horten kommune
Eiendommen vil bli seksjonert slik at hver bolig får sitt eget seksjonsnummer.

Byggeår

Det antas at byggeår vil bli 2021.

Om Prosjektet

Ola Abrahamsons vei 19 er et særdeles flott boligprosjekt hvor Byggetrinn 1 består av 3 eneboliger i rekke. Byggetrinn 2 består av 2 eneboliger i rekke. Disse vil bli solgt på et senere tidspunkt. Boligene ligger i ærverdige Åsgårdstrand med fantastisk utsikt utover Oslofjorden. Prosjektet har idyllisk beliggenhet rett ved Munchs hus. Byggene ligger vestvendt og alle har fine solrike verandaer, både mot øst og vest. 

Boligene er tilpasset med sin sveitserstil og klassisme for på denne måten å ivareta miljøet i kjernen av Åsgårdstrand. Boligene er utformet med tanke på at de skal dekke behov for flere faser av livet, samt også som sekundærbolig (eller sommerhus som det kalles av lokalbefolkningen). Det medfølger carport og store sportsboder til hver enhet, og alle har flotte solrike verandaer.

Boligene leveres innflyttingsklare med Sigdal kjøkkeninnredning og alle får to flislagte bad med varmekabler. Store vinduer sørger for godt med dagslys, veggflatene er med malt gips og det er hvittonet eikeparkett på gulv. I stuen leveres det med ildsted. I tillegg har man mulighet til et tredje bad i boligen som et tilvalg.  Det blir forøvrig anledning for tilvalg og individuelle tilpasninger i samråd med de enkelte fagområder, avhengig av hvor i byggeprosessen kjøpet blir inngått.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligene vil bli prosjektert og utført for å tilfredsstille gjeldende krav til energieffektivitet
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Standard etter TEK17.

Kort fortalt

- 5 prosjekterte boliger fordelt på to byggetrinn, med 3 boliger i første byggetrinn og tomannsboligen i siste byggetrinn.
- Det medfølger carport
- Store sportsboder
- Solrike verandaer
- Beliggende med fantastisk utsikt
- Sigdal kjøkkeninnredning
- Enstavs hvittonet eikeparkett
- Helflisede bad med varmekabler
- Kompaktdører
- Med ferdig opparbeidede og påkostede utearealer

Dobbeltboligforsikring

Dette prosjektet selges med en økonomisk trygghet for deg som kjøper før du selv selger. Prosjektet er dobbeltboligforsikret, noe som betyr at du får hjelp til å dekke doble boutgifter dersom du blir sittende med to eiendommer over en periode.

Selger har tegnet Dobbeltboligforsikring fra Söderberg & Partners. Det er kjøper som er dekket av forsikringen og vil få utbetalt fra forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil kr. 15.000,- pr. mnd. i inntil 9 mnd., dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtagelse av ny bolig. Se forsikringsvilkår for mer informasjon.

Arkitektens ord

Det har vært svært inspirerende og delvis med ærefrykt å få lov å tegne boliger på en av de siste ubebygde tomtene i det som tidligere het antikvarisk spesialområde i Åsgårdstrand. Tomten ligger med utsikt til Munchs hus i en viktig del av kulturmiljøet i Åsgårdstrand. Det har vært viktig for meg at de nye boligene skal bli en naturlig del av bygningsmiljøet slik det oppleves fra sjøen og fra Munchs gate.

Uttrykk og fargebruk er hentet fra sveitserstil og klassisisme som er utbredt i hjertet av Åsgårdstrand. Vi bruker dyp engelskrød, oker og klassisk hvitt som hovedfarger i kombinasjon med mørke blå og grønne dører og detaljer i dempet grønt, blått og varmgrått. Hver enkelt bolig er fargesatt individuelt, slik at enhetene fremstår som særegne. Fargene er utvalgt for å stå godt til hverandre på hver enhet samtidig som prosjektet med alle fem enheter fremstår helhetlig utad.

Boligene er plassert slik at de følger terrenget på best mulig måte. De er organisert omkring felles adkomst, men forskjøvet i forhold til hverandre både horisontalt og i vertikalplanet. Dette understreker det organiske uttrykket som hører med til sveitserstilen, og bidrar ytterligere til et å skape et sjarmerende småhus uttrykk. Jeg synes at det er viktig at boligene får private utearealer, noe vi har lyktes med både mot øst og vest samt E også rett syd. For å sikre lengst mulig kveldssol har alle enhetene fått private og skjermede balkong/terrasser fra annen etasje. Sentralt på tomta ligger fellesarealer med inngjerdet lekeplass og felles hagearealer.

Enhetene får romslige, åpne oppholdsrom på inngangsplanet. C og D har utgang fra stue til veranda mot utsikten. Enhet E får utvidet stue med vindusbånd/ glassveranda mot øst.

Hovedsoverom og loftsstue legges til øverste plan. Her er det også mulig å innrede bad i deler av oppholdsarealene. Underetasjene innredes med soverom, vaskerom (kan evnt reduseres mot også en vinkjeller), bad og kjellerstue.

Førsteetasje kan innredes til alle funksjoner dersom det skulle bli behov for å bruke boligen trinnfritt. Bolig D og E kan også enkelt tilrettelegges med naturlig, trinnfri adkomst til inngangsdør. Boligene passer dermed for ulike livsfaser, og er egnet for familier med både små og store barn. Enhetene egner seg også godt for par uten barn som ønsker en gjesteavdeling. Eller kanskje et sommerhus (uten nevneverdig vedlikehold de kommende år) som kun er til for å nyte stemningen Åsgårdstrand byr på.

Av Ingrid Kirkerud
Lun Arkitekter

Boligvelger

I boligvelgeren på PrivatMegleren sin hjemmeside kan du enkelt orientere deg blant boligene. Du kan trykke deg inn på hvert enkelt hus. Klikk på linken og trykk på Boligvelger i første bilde som møter deg: https://www.privatmegleren.no/141209003.

Beliggenhet

Ola Abrahamssons vei 19 har en utsøkt beliggenhet rett ovenfor Munchs hus i ærverdige Åsgårdstrand. Boligen ligger stille og rolig til innerst i en blindvei og følger man stiene kommer man enkelt ned til Edvard Munchs gate, småhusbebyggelsen, Kyststien, kafeer, forretninger, badestrand eller kanskje båtplassen? Historisk har det vært ledig båtplasser i havnen, som også ble utvidet for noen år tilbake. Husene er plassert vest/østvendt for optimale sol og utsiktsforhold. 

Lurer du på hva som skjer i Åsgårdstrand -  ta en kikk på denne siden: www.asgardstrand.no

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

La tiden stoppe opp et øyeblikk og lukk øynene. Kunne du tenke deg å våkne opp til en spetakulær soloppgang, nyte av morgenkaffen mens man nyter utsikten for deretter rusle ned på stranden for en dukkert. Eller hva med å ta med besøkende på en fottur i Åsgårdstrand i Edvard Munchs fotspor. Vestfold Museene har utarbeidet et interaktivt kart som viser hvor maleren hentet motiver til flere av sine aller mest kjente kunsverk. På veien hjem kan du gå innom en hyggelige kafé og iskiosken på brygga, eller titte innom en av de små galleriene bare for å gjøre dagen komplett.

Her kan du nyte lukten av sjøvann og høre småfuglene kvitre samtidig som du skuer utover Oslofjorden. Med en kikkert kan du studere båttrafikken og følge cruisebåtenes reise inn og ut av Oslofjorden. Det er kort vei til søndagsåpne Joker som også selger nybakt brød og ikke minst lokale ferske jordbær på sommeren. Med denne muligheten kan man nyte fridagene uten nevneverdig planlegging.

Kyststien kan benyttes både til fots og med sykkel og den kan du følge nordover til nasjonalparken "Borreparken", videre mot Rørestrand og Karljohansvern. Følger du Kyststien sydover kan du sykle helt inn til Tønsberg med sin hyggelig brygge.

I Ola Abrahamssonsvei er det meste tilrettelagt for et aktivt liv ved sjøen, sentralt plassert med kollektiv- og servicetilbud like i nærheten. Kjøpesenteret Paletten ligger en kort spasertur unna med tilbud som dagligvare, frisør, lege, apotek mm.  Det er god bussforbindelse både til Horten og Tønsberg fra Åsgårdstrand.

Det er gangavstand til flotte Åsgården barneskole som ble bygd i 2012-2013 og flere barnehager. Ønsker man at barn og unge skal være aktive er Åsgårdstrand Idrettsforening med sitt flotte anlegg verdt ett besøk.

Det er sykkelavstand til Norges nyeste universitet. Dette er en moderne og pulserende campus som byr på en rekke attraktive studier, idrett, kultur og sosiale aktiviteter.

I Ola Abrahamssonsvei skapes det nå et boligområde for deg som vil bo i moderne idylliske omgivelser nær sjøen, Kyststien, strand, småbåthavn samtidig som man har gangavstand til det mer urbane liv med kafeer, kjøpesentre, hyggelige nisjeforretninger mm.

Velkommen hjem til det gode liv! Det er ikke boplikt i Horten kommune.

Åsgårdstrand ligger i Horten kommune og er du mer nysgjerrig på Horten - sjekk ut denne linken: www.hortenlove.no

Bygninger

Byggetrinn 1 i Olav Abrahamssons vei 19 vil bestå av 3 eneboliger i rekke.

Boligene har god planløsning (som kan lett endres) og går over 3 plan.
Alle boligene vil få 2 bad og mulighet for ett tredje bad som tilvalg.
Alle boligene har balkong/terrasser både mot vest og øst, hvorpå bolig Es terrasse også er sydvendt.
Bolig C har hele 4 soverom, loftsstue og stue.
Bolig D har 3 (mulighet for 4) soverom, loftsstue og stue
Bolig E er tegnet med 3 soverom (men flere kan etableres), loftsstue og stue
Alle boligene får i tillegg store tekniske rom/vaskerom og store sportsboder.

Byggemåte

Boligene leveres innflyttningsklare med delikat og stiltilpasset eksteriør og interiør. Byggene leveres etter Teknisk forskrift 17 (TEK17).

Fundamenter og grunnmur:
Det benyttes plate på mark med radonduk. Bunnledninger kan etableres som fellesledninger. Det vil benyttes Thermomur eller tilsvarende i deler av sokkeletasjen.

Utvendige overflater:
På vegger er det grunnet bordkledning av typen sveitserpanel malt med grunning og mellomstrøk med fabrikkmalt fargemaling. Spikerslag vil være synlig. Det skal benyttes farger og fargekombinasjoner som allerede benyttes i antikvarisk spesialområde. De enkelte boenhetene skal ha forskjellige farger. Farge og fargekombinasjon kan avvike fra illustrasjoner. Det skal benyttes stående kledning på fasaden.
 
Yttertak med skråtak over 15 gr. Tekkes med enkelt krummet teglstein. På andre tak benyttes papptekking / sanafil.

Balkong/terrasse:
Hvor balkong/terrasse inngår, består bærende konstruksjoner og gulv av trykkimpregnerte materialer. Balkong over inngangsparti hus C og D leveres med tett gulv.  Balkong over carport hus E leveres med tett gulv.

Vinduer:
Vinduer i boligrom leveres med U-verdi = ca 1. Alle vinduer leveres i malt hvit utførelse fra produsent. Faste karmer benyttes der det er naturlig, og er angitt(F) på tegning. Løse utenpåliggende sprosserammer leveres i henhold til tegninger, og er malt etter samme spesifikasjon som vinduer.

Ytterdører:
Hovedinngangsdør leveres med glass og vrider, isolert malt dørblad og karm. For bolig E benyttes Mandal tofløyet (eller tilsvarende). For øvrige boliger benyttes Mandal enfløyet (eller tilsvarende). Terrassedør leveres malt hvit, og med utenpåliggende sprosser, lik teknisk og visuelt som vinduer.

Takrenner og beslag:
Takrenner med takfotbeslag og nedløpsrør er i plastbelagt stål.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjon med varmegjenvinner leveres som standard. Anlegget har avtrekk fra bad, WC og vaskerom, og tilførsel til oppholdsrom/soverom. Varmegjenvinneren er utstyrt med pollenfilter på innsugningssiden. Det er eget avtrekk fra kjøkkenventilator.

Rørleggerarbeid/sanitærutstyr:
Anlegget er komplett fra innvendig stoppekran og omfatter utstyr som vist på kontraktstegning:
- 200 ltr. varmtvannsbereder.
- En frostfri utekran mot gårdsplass.
- Tilkoplingspunkt for vaske- og oppvaskmaskin
- Ett greps blandebatterier
- Termostatbatterier på vegg i alle dusjer
- Sanitærutstyr i hvit utførelse
- Skyllekar på vaskerom.
Bad etableres i sokkeletasje og i 1. etasje. Bad i 2. etasje kan leveres mot tillegg i pris.
Vannmåler leveres kun dersom det er krav fra Horten kommune.

Elektriske installasjoner:
Det elektriske anlegget er skjult, bortsett fra punkt i lydhimling/vegg, eventuelle murvegger og skrå himling.
Antall elektriske punkt som inngår er i henhold til NEK400, samt NEK 399 boligprinsippet.
Sikringsskap leveres med automatsikringer, overspenningsvern og jordfeilbrytere.
Tilknytningsskap med kortslutningsvern, overspenningsvern og plass til måler. Komfyrvakt inngår i leveransen. Det leveres varmekabler på vask/teknisk og på bad. Det monteres termostater for varmekabler for hvert rom med varmekabler.
Elektrisk utstyr inngår ikke som standard.
Tilknytningsskapet er ikke tegnet på tegninger da lokasjonen er uviss. Tilknytningsskapet vil være synlig langs fasaden ved utførelse.
Fasadebelysning mot gårdsplass i klassisk utførelse levers i typen Modena 350 eller tilsvarende.

Sikkerhet:
Røykvarsler til hver etasje, samt brannslukkingsapparat. På tak leveres stigetrinn/takstige til pipe ved krav.

Energiøkonomi:
Boligene vil bli prosjektert og utført for å tilfredsstille gjeldende krav til energieffektivitet.

Innvendige overflater:
Til innvendig kledning på vegger benyttes gipsplater. Flis på baderomsvegger.

Maling og gulv:
Maling av to forskjellige farger inngår i leveransen. Gulvbelegg inngår ikke i leveransen med mindre annet avtales. Det benyttes enstavs hvittonet eikeparkett, samt prosjektflis på bad og vaskerom/teknisk.

Listverk og foringer:
Fabrikkmalte glatte, taklister, dørlister, vinduslister samt dør- og vindusforinger leveres i standard hvit farge. Gulvlister i hvittonet eik (likt som parkett). Spikerhull er synlig i lister.

Innvendige dører:
Slette hvite kompakte/massive hvite dører leveres med vridere, og med hvitmalte karmer fra produsent.

Innvendige trapper:
Innvendig trapp og rekkverk mellom sokkel, 1.- og 2.etasje leveres i furu med åpne trinn, ferdig lakkert eller hvitmalt.

Innredninger:
Det leveres Sigdalkjøkken for kjøkken for 100 000,-. Kjøkken kan trekkes ut av leveransen (da mot kr. 70 000,- i fratrekk). Badeinnredning er Linn Bad Hilde (eller tilsvarende) 40 cm baderomsmøbel, hvit høyglans inklusiv speil med lys. Det leveres et stk garderobeskap. Det leveres 90 cm rette svingbare dusjvegger. Leveranser utover dette faktureres som tillegg.

Pipe og ildsted:
Ventilert stålpipe (ikke mursteinspipe over tak) og Nordpeis Duo 1 (eller tilsvarende) inngår i leveransen.

Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44.

Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9. Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpetilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg/endring som kjøper forutsetter skal være mulig å få levert av utbygger/selger.
Inngås kjøpekontrakt etter vedtatt igangsetting, er kjøper kjent med at frist for tilvalg og endringer kan være utgått.

Tilvalg bestilt gjennom utbygger faktureres av utbygger og innbetales til meglers klientkonto innen overtagelse. Utbygger benytter 15% påslag på tilleggsarbeider.

Utstyr

Sentralstøvsuger med ett uttak i hver etasje inngår i leveransen.
Trekkerør til bruk av fiber/signalkabel legges i grunnen og til hver enkelt bolig.
Hvitevarer er ikke en del av leveransen, men kjøkken typen Sigdal leveres for inntil kr. 100.000- og her kan hvitevarer til kjøkkenet inngå som en del av leveransen. Ref. punktet i leveransebeskrivelsen om Sigdal kjøkkeninnredning.

Oppvarming

Det er varmekabler på vaskerom/teknisk rom og begge badene. I stuen leveres det ildsted. Forøvrig monteres det panelovner i alle beboelsesrom.

Parkering / Garasje

Det er carport i tilknytning til hver av boligene.

Adkomst

Fra Horten følg RV310 sørover, ta inn på RV325 på Borre. Ta deretter tredje avkjøring i rundkjøringen ned mot Åsgårdstrand. Kjør ca. 1.5 km. Ta til venstre inn på Ola Abrahamssons vei, kjør ca 300 meter og man ser salgsskiltet, og kan gå ned veien til tomten.

Se kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon (eventuelt din boligadresse) til den aktuelle visningsboligen. Det vil også bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren til annonserte visninger. Velkommen til visning.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen blir pent opparbeidet hvor man bl.a har asfaltert bilvei, utebelysning med lykter langs nedkjørsel, inngjerdet opparbeidet felles lekeplass, regnbed, noe tett tuja brabant mot nabo i øst og eksisterende steingjerder beholdes i størst mulig grad. Det leveres felles renovasjonsløsning som plasseres ved innkjøringen til eiendommen. Det vises forøvrig til utomhusplan i prospektet.

Utomhus

Felles kjøreareal leveres ferdig asfaltert. I det bratteste partiet legges varmekabler i hjulspor.

Renovasjon tas sikte på i etablert i nedkjørsel. Om så leveres renovasjonsområdet delvis innkasset/skjermet og på asfalt.

Det leveres utebelysning i nedkjørsel.

Det etableres felles lekeareal, med sittegruppe, klatrestativ og sandkasse. Lekearealet er noe skjermet fra intern trafikk. Utbygger kan være fleksibel på utførelse av lekeareal.

Smågatestein leveres i hjulspor på private oppkjørsler. Det leveres ikke varmekabler i ACO-drain/ slukrister. Varmekabler kan leveres mot et pristillegg.

Overvannshåndtering og infiltrasjon vil finne sted på tomten i tråd med endelig prosjektering. Overvannshåndteringen vil finne sted på også på utearealer med enerett på bruk. Byggets fundamentering er en del av overvannshåndteringen. Deler av utearealet kan ikke endres av kjøperne, om endringen medfører svakere eller dårligere overvannshåndtering. Det må påregnes infiltrasjonsbasseng og regnbed, også delvis på uteareal tilhørende hver bolig. Kjøper vil bli forevist endelig overvannsprosjektering på forespørsel når den foreligger.  

Støttemurer utføres i enten betong eller naturstein.

Over carport mellom bolig C og D er det teknisk potensiale for å lage takterrasse. Kjøpere må være klar over at takterrassen kan etableres på et senere tidspunkt.

Utomhusplanen er veiledende, endringer kan forekomme. Utomhusområdet leveres ikke i tråd med NS (Norsk Standard) toleranseklasser. F.eks. har NS toleranseklasser på blant annet hvor rett noe skal utføres. Når det utføres terrengarbeider og med blant annet tilpassing til omkringliggende tomter vil selger kunne fravike disse kravene for å klare å bygge prosjektet eller tilfredsstille prosjekteringen.

Historien til Låhne og Greveskogen Eiendom AS

Hans Jacob Låhne er eier av selskapet Greveskogen Eiendom AS som ble stiftet i 2007. Låhne har mangeårig erfaring fra eiendomsfaget, primært fra byggherresiden, men har tidligere har hatt arbeid som utførende entreprenør og som rådgivende ingeniør. Såldes har Låhne erfaring fra alle sider av bordet. Hans Jacob Låhne er utdannet sivilingeniør og har i tillegg befalsskole for ingeniørvåpenet. Han har også gjennomført prosjektlederkurs på BI. Låhne har flere interne og eksterne styreverv i eiendomsselskaper.

Greveskogen Eiendom AS
Selger, Abrahamsson Holding AS er et datterselskap hvor Greveskogen Eiendom har aksjemajoriteten. Greveskogen Eiendom AS utfører målrettet bygging av kvalitetsboliger med god beliggenhet i Vestfold og Asker. Selskapets visjon er å bygge noe unikt og varig. Greveskogen Eiendom AS drives i det små, noe som gir nær kontakt med kundene. Dette medfører en trygghet for kundene gjennom hele prosessen mot, og ikke minst etter innflytting. Greveskogen Eiendom har tidligere utviklet Toldergaten 2b og 2c i Åsgårdstrand.

Verdiskaping skjer primært gjennom bruk av faste entreprenører, og via kjøp av tomter/utskilling av tomter og/eller regulering av tomter.

Arealer og fordeling per etasje

Bolig C:
BRA: U. etg. 66,4 kvm, 1. etasje 53,8 kvm., 2. etasje 50,8 kvm. Totalt BRA 171 kvm.
P-rom: U. etg. 51,1 kvm., 1. etasje 53,8 kvm., 2. etasje 50,8 kvm. Totalt P-rom 155,7 kvm.
S-rom: U. etg. 15,3 kvm. Totalt 15,3 kvm.

P-rom i u. etasjen: Gang, vaskerom/teknisk rom, bad og 2 soverom.
P-rom i 1. etasjen: Entrè, bad, kjøkken og stue.
P-rom i 2. etasjen: 2 soverom, loftsstue og mulighet for bad (tilvalg).
S-rom i underetasjen: Sportsbod

Bolig D:
BRA: U. etg. 66,2 kvm, 1. etasje 53,8 kvm., 2. etasje 50,2 kvm. Totalt BRA 170,2 kvm.
P-rom: U. etg. 50,9 kvm., 1. etasje 53,8 kvm., 2. etasje 50,2 kvm. Totalt P-rom 154,9 kvm.
S-rom: U. etg. 15,3 kvm. Totalt 15,3 kvm.

P-rom i u. etasjen: Gang, vaskerom/teknisk rom, bad og 2 soverom.
P-rom i 1. etasjen: Entrè, bad, kjøkken og stue.
P-rom i 2. etasjen: Soverom, loftsstue og mulighet for bad (tilvalg).
S-rom i underetasjen: Sportsbod

Bolig E:
BRA: U. etg. 71,5 kvm, 1. etasje 60,4 kvm., 2. etasje 59,2 kvm. Totalt BRA 191,1 kvm.
P-rom: U. etg. 58,7 kvm., 1. etasje 60,4 kvm., 2. etasje 53,9 kvm. Totalt P-rom 173 kvm.
S-rom: U. etg. 12,8 kvm., 2. etasje 5,3 kvm. Totalt 18,1 kvm.

P-rom i u. etasjen: Gang, vaskerom/teknisk rom, bad, soverom og stue
P-rom i 1. etasjen: Entrè, bad, kjøkken og stue.
P-rom i 2. etasjen: Gang, 2 soverom, stue og mulighet for bad (tilvalg).
S-rom i underetasjen: Sportsbod.
S-rom i 2. etasjen: Walk in closet.

Se også prisliste og plantegning for oppgitt areal til den enkelte bolig. Oppgitt areal er angitt ved P-rom og BRA. På tegningene kan det være angitt et romareal som er nettoareal innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpige beregninger forut for detaljprosjektering. Selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt areal.

Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det arealet av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter, o.l. innenfor bruksenheten (NS3940).

NTA er arealet mellom innsidevegger for omsluttende bygningsdel (takstmannens retningslinjer).

P-romsareal er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom (Veileder NS3940).

Definisjoner og beregninger er basert på:
- NS3940: 2012
- Veileder til NS3940; "bruk av arealbetegnelser ved omsetning av bolig" fra 2012.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2010/439-1/200 tinglyst 04.01.2010. Best. om adkomstrett. Rettighetshaver: Gnr. 2, bnr. 598. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommune. Med flere bestemmelser.

2010/865968-1/200 tinglyst 05.11.2010. Best. om vann/kloakkledn. Med flere bestemmelser. Gjelder denne registerenheten med flere.

2010/439-2/200 tinglyst 04.01.2010. Best. om adkomstrett. Rettighetshaver:Gnr: 2 Bnr: 63. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Med flere bestemmelser

De tinglyste dokumentene er vedlagt salgsoppgaven.

Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføring av prosjektet.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett. Utbygger dekker alle kostnader til tilknytning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.

Når overtagelse skjer ved midlertidig brukstillatelse anbefales kjøper å holde tilbake ett beløp som sikkerhet for at ferdigattest fremskaffes. Det er opp til kjøper om de vil rådføre seg med eksterne fagmenn vedrørende størrelsen på beløpet.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til "boligbebyggelse - nåværende", jf. kommuneplan (vedtatt 09.04.2019).

Eiendommen ligger i et regulert område. Gjeldene planID og formål er:
3801 00398 Åsgårdstrand (11.12.2018) Bevaring kulturmiljø
3801 00380 Detaljregulering Ola Abrahamssons vei 17 og 19 (16.6.2014) Kjøreveg, Boligbebyggelse, Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse, Friområde, Annen veggrunn - tekniske anlegg, Lekeplass.

Plankart og bestemmelser er vedlagt salgsoppgaven.

Relaterte planer:
00209 Område syd for Åsgårdstrand handelssenter (19.3.1991)
00216 Løkka Åsgårdstrand (15.5.1991)
00228 Åsg. Kirke og Barnehage (13.9.1993)
00254 Myrløkken, del av 119/9 og 119/66 (10.11.1997)
00286 Myrløkken - sykehjem - 119/7 og 66 (17.3.2003)
00338 Åsgårdstrand Båthavn og deler av badeparken (19.11.2007)
B0031 Åsgården Idrettsanlegg (26.1.1980)
B0047 Åsgårdstrand sentralområde (9.12.1983)
B0056 Nygaardløkke (20.6.1984)
B0067 Løkkeveien (18.6.1987)
B0071 Trygdeboliger, Nygaardsløkke (5.11.1987)
B0074 Åsgårdstrand hotell (24.9.1987)
B0076 Gamle skolen Åsgårdstrand (12.2.1987)
00230 Strandlinjen nord for Åsgårdstrand (27.4.1994)
00237 G/S Kjær Åsgårdstrand (16.8.1995)
A0007 Nygårdsfeltet (22.12.1960)
B0063 Myrløkken (10.12.1987)

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, budsjett m.m. Se særlig om vedtekter knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Selger står fritt til å bestemme seksjonsnummer og det tas forbehold om eventuelle endringer av antall eierseksjoner i bygningen.

Det henvises til vedlagte forslag til vedtekter for Sameiet Ola Abrahamssons vei 19. Utdrag:
2: Sameiets formål er å sikre sameiernes felles interesser, administrasjon av eiendommen med tilhørende fellesarealer m.m.
4: Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtekter, har den enkelte sameier full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse.  Enhver seksjonseier har ansvaret for både det indre og ytre vedlikehold knyttet til seksjonen.
5: Sameiet skal ikke ha eget styre, alle beslutninger tas i sameiermøte.

Hver bolig får eksklusiv bruksrett til uteareal som vist på kartet for veiledende seksjoneringsgrenser, og dette uteområdet blir organsiert som tilleggsdel til seksjonen. Hver seksjonseier har vedlikeholdsplikt til delen det følger bruksrett til.

Sameiet blir ikke tilknyttet sikringsfond.
Selger er avsvarlig for usolgte enheter.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgiftene skal fordeles mellom sameierne etter størrelsen på sameiebrøkene, med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk, eller annet gyldig vedtas med tilslutning fra de sameiere det gjelder. Størrelsen på fellesutgiftene er ikke endelig fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Stipulerte fellesutgifter er kr. 3.400,- pr. år. pr. enhet.
Inkludert i fellesutgiftene er strøm utelys og varmekabler i del av felles vei, snømåking og diverse.
Utgiftene fordeler seg som følger: Strøm utelys og varmekabler kr. 3.000,-, snømåking kr. 12.000, diverse kr. 2.000,-, totalt kr. 17.000,-. Fordeles på begge byggetrinnene (5 enheter).

TV/internett, bygningsforsikring, kom.avg., innboforsikring og strøm til den enkelte bolig betales av eier i tillegg de årlige fellesutgiftene.  Strømutgifter er ikke stipulert da boligen ikke har vært bebodd.

Kommunale avgifter vil bli fakturert direkte fra Horten kommune til den enkelte seksjonseier. For enhetene vil disse være kr. 11.037,50 pr. år. Dette er satser hentet fra Horten kommunes hjemmeside (2019) og disse kan endres.

Fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på konstituerende sameiermøte.

Det innbetales en oppstartskapital på kr. 5.000,- til sameiet. Oppstartskapitalen blir overført sameiet. Beløpet er innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Oppgjør

Omkostninger:
Dokumentavgift utgjør 2,5 % av tomtens markedsverdi (5.483.000,-). Deretter er dette fordelt på hver seksjon etter arealstørrelse (bra).
Tinglysingsgebyr for skjøte p.t. kr. 585,-
Tinglysingsgebyr for evt. pantedokumenter kr. 585,- pr. dokument.
Pantattest kr. 199,50 pr. attest.
Startkapital sameie kr. 5.000,-.
Det tas forbehold om endringer av offentlige satser/avgifter.

Prislisten spesifiserer kostnader for den enkelte enhet.

Betalingsbetingelser:
Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10% av kjøpesummen ved garantistillelse. Beløpet innbetales meglers klientkonto og er avtalt å være depositum i samsvar med bustadoppføringslovens § 46 (2). Dersom selger stiller garanti iht bustadoppføringslova § 47, blir depositumet å anse som forskudd og kan utbetales til selger. Depositumet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for beløpet. Når selger har stillet lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på meglers klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Betalingsforpliktelsen inntrer uansett ikke før tilfredsstillende garanti er stilt. Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtagelse. Dersom utbygger stiller garanti iht. bustadsoppføringslovas § 47 kan sluttoppgjøret også utbetales til selger før tinglysing av skjøte. Renter opptjent på klientkonto tilfaller kjøper inntil skjøte er tinglyst eller selger stiller forskuddsgaranti iht. bustadoppføringslovens § 47

Salgsbetingelser/garantier:
Boligene selges til forbrukerkjøper etter bustadoppføringslovas bestemmelser. Utbygger stiller garanti iht. §12 i bustadoppføringslova.

Dersom utbygger stiller garanti iht. bustadsoppføringslovas § 47 kan eventuell innbetalt del av kjøpesummen/forskudd utbetales til selger før overtagelse og tinglysing av skjøte. Renter opptjent på klientkonto tilfaller kjøper inntil skjøte er tinglyst eller selger stiller forskuddsgaranti iht. bustadoppføringslovens § 47.

Kjøpekontrakt:
Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt. Det forutsettes at kjøpetilbud legges inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten, og en eventuell aksept gis under samme forutsetning. Standard kjøpekontrakt er vedlegg til salgsoppgaven. Salg til kjøpere som ikke er forbrukere faller utenfor bustadoppføringslova. For andre enn forbrukere vil det gjelde særskilte betingelser. Kontakt selger for kopi av kjøpekontrakt basert på bestemmelsene i avhendingslova, som benyttes ved salg til næringsdrivende/ikke forbruker.

Avtalen er bindende i 12 måneder fra avtaleinngåelsen. Utbygger må fatte beslutning om byggestart innen disse 12 månedene for at avtalen skal gjennomføres. Utbygger forbeholder seg retten til å beslutte byggestart for ett eller flere hus av gangen.

Meglers rett til å stanse gjennomføring av transaksjonen:
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terror-finansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §§ 147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger/oppgjørsmegler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

OVERDRAGELSE - RESALG:
Selger forbeholder seg rett til å nekte enhvert salg av kontrakt før overtakelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av en slik transport, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr. 30.000,- inkl. mva. til selger. Påkrevde endringer av garantier ved et evt. videresalg/transport er kjøpers ansvar. Selger forbeholder seg retten til å stille vilkår for aksept av transport, herunder krav om solidaransvar eller krav om garantistillelse. Det vil ikke bli gitt samtykke til overdragelse av kontrakt de siste 60 dager før overtagelse.

KOSTNADER VED AVBESTILLINGER:
Kjøper er ansvarlig for selgers merkostnader ved eventuell avbestilling etter bustadoppføringslova, jf. Bustadoppføringslova kapittel VI. Kontakt megler/selger for nærmere informasjon. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i sin helhet. Avbestilling før bygging er besluttet igangsatt vil medføre et avbestillingsgebyr på kr. 250.000,-.

FORBEHOLD:
Utbygger tar forbehold om åpning av byggelån, endelig byggetillatelse og igangsettelsestillatelse, og tillatelsene som gis, etter selges vurdering, ikke medfølger urimelig tyngende vilkår for selger.

Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse og vil kunne inneholde avvik. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Inntegnede møbler, lamper etc. på plantegninger er ikke inkludert i leveransen. Innbo, løsøre, hvitevarer som fremkommer av tegninger medfølger ikke med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven.

Utforming av kjøkken og badene på plantegninger er kun illustrativt. Detaljerte tegninger for de enkelte kjøkken kan fås ved henvendelse til megler/utbygger.

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle enhetene. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse m.v. før et eventuelt bud inngis.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Fordelingsskap og VVS føringer er ikke endelig inntegnet. Nedkassinger/nedforinger i himling vil stedvis kunne forekomme.

Vindusplassering i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer, som følge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av bygget.

Innglassing av terrasser, oppsett av utvendig solavskjerming og eventuelle andre fasademessige endringer kjøper måtte ønske å utføre, kan kun skje etter vilkår fastsatt av boligsameiet og offentlige myndigheter.

ENDRINGER / MISVISENDE TEGNINGER:
Abrahamssons Holding AS arbeider kontinuerlig med  konsept- og produktutvikling, og vi tar derfor forbehold om endringer i konstruksjoner og/eller materialvalg.

Boligene er ikke ferdig prosjektert. Man må påregne mindre endringer og mulig synlig utkraging, innkassing og bærebjelker.

SELGERS PRESISERINGER:
Dette er leveransebeskrivelsen som gjelder ved kontraktsinngåelse. Endringer etter kontrakt skal fremkomme i egne endringskontrakter. Denne leveransebeskrivelsen gjelder alltid fremfor tegning. Abrahamsson Holding AS forbeholder seg retten til å foreta endringer i konstruksjon, materialvalg samt valg av leverandører og utstyr under forutsetning av at dette ikke endrer opprinnelig funksjon, pris, kvalitet eller rominndeling. Kjøper er forpliktet til å følge de pålegg som gis i tillatelse til tiltak fra kommune før det gis innflyttingstillatelse. Kjøper kan ikke flytte inn i bolig eller ta bolig i bruk, før det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.

Terrenglinjer på fasadetegning er kun illustrerende og derfor ikke retningsgivende. Høyder, mål og arealer på tegninger kan variere/avvike/justeres, og gir ikke grunnlag for prisavslag. I alle boliger leveres skillevegger og dører som vises heltrukket på tegning. Eventuelle stiplede (brutte) linjer på tegninger som angir vegger, dører, vinduer og annet utstyr er kun å forstå som forslag til løsninger og inngår ikke i leveransen. Ei heller fremføring av vann og avløp til stiplet VVS-utstyr.

Betong er et bygningsmateriale som på grunnmur kan få kosmetiske svinnsprekker pga. naturlig tørking. Dette er ikke en feil, men kan fjernes ved å benytte en sementbasert diffusjonsåpen maling i ettertid. Dette inngår ikke i Abrahamsson Holding AS sin leveranse. Trebaserte materialer påvirkes av fuktighet og uttørking, det kan derfor oppstå sprekker grunnet bevegelse i materialene, Abrahamsson Holding AS påtar seg derfor ikke reklamasjonsansvar for nevnte forhold utover NS 3420. Listverk behandlet fra fabrikk vil ha synlige spikerhoder. Fuging ved listverkets overgang til vegg, tak og gulv, samt flikk og overmaling etter montasje, inngår ikke i leveranse. Noe innkassing av ventilasjonsføringer kan være nødvendig selv om dette ikke er vist på tegningsgrunnlaget. Det samme gjelder for tilleggsleveranser ifbm. innebygget toalettsisterne. Isolerglass får stadig bedre isolasjonsevne og har derfor liten varmetilførsel fra rommet til det ytre glasset, noe som kan medføre at man av og til får utvendig dugg på glasset.

Ved overtagelse av bolig vil Abrahamsson Holding AS overlevere FDV-dokumentasjon. Kjøper må sette seg inn i denne og følge de råd som angis der. Dette vil øke holdbarheten og forlenge produktets levetid. Reklamasjoner som skyldes manglende vedlikehold eller uriktig bruk iht. FDV-dokumentasjonen vil normalt bli avvist. Dette gjelder også eventuelle forekomster av heksesot. Heksesot har en sammensatt årsak hvor bruken av boligen er en viktig faktor. Abrahamsson Holding AS kan på ingen måte holdes ansvarlig om kjøper oppdager skjeggkre eller liknende innsekter etter overtakelse. Dette i tråd med Boligprodusentens Forenings bransjeråd. Se FDV-dokumentasjon for mer informasjon.

Toleranseklasser: Generelt leveres det etter toleranseklasser i henhold til NS 3420, med normalkrav for trehus.

Abrahamsson Holding AS tar forbehold om trykkfeil i sitt markedsmateriell eller avvik fra illustrasjoner. Byggetegninger har forrang for illustrasjoner. Leveransen omfatter levering og oppføring av bolig i henhold til denne beskrivelse, tegninger, og prosjektering i samsvar med teknisk forskrift.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen er selveiet og kan leies ut. Kjøper må selv vurdere eventuelle skattemessige konsekvenser ved utleie samt hvilke krav som stilles til radonmåling.

Av eierseksjonsloven §24 (7) fremkommer følgende: Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Konsesjon / Odel

Det hviler ikke odels- eller konsesjonsplikt på eiendommen.

Planlagt overtagelse

Utbygger legger opp til at 1 bolig må være kontraktert for byggetrinn 2 og 2 boliger for byggetrinn 1 før byggebeslutning. Deretter beregnes 12 måneder produksjonstid fra innvilget igangsettingstillatelse for byggetrinn 1 og 18 måneders produksjonstid for byggetrinn 2.

Dersom selger gjør forbehold gjeldende bortfaller eventuelt inngått kjøpsavtale. Utover dette har partene intet økonomisk ansvar overfor hverandre.

Når selger har tatt byggebeslutning, skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 14 dager før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden. Dersom varslet overtagelsesdato må utsettes som følge av selgers forhold, skal selger kalle inn til ny overtagelse med minst 7 dagers varsel.

Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Etter at sameiet er etablert, og før overtagelse av de enkelte seksjoner, vil selger innkalle sameiet til overtakelse av sameiets fellesarealer. Kjøper må akseptere at sameiet skal representere alle sameierne ved overtakelse av fellesarealene.

Overtagelse av boligen skjer ved overtagelsesforretning. Det skal føres protokoll fra forretningen som kjøper og selger signerer. Partene beholder hvert sitt eksemplar av protokollen. Boligen vil bli levert i byggrengjort stand.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn og det vil ikke bli stilt garanti. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt straks forbehold om byggelån, igangsettingstillatelse og salgsvolum er innfridd. Dog senest før byggearbeidene starter. Garantien skal være pålydende 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse må kjøper selv besørge bygningsforsikring, innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris. Se den til enhver tid gjeldende prisliste for oversikt over tilgjengelige enheter og gjeldende pris. Salgsprisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst, uten varsel, å regulere prisen på usolgte boliger. Prislisten er ikke å anse som et bindende tilbud fra selger.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Formidlingsforbudet gjelder ikke. Det vil si at bud/kjøpetilbud kan ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Kredittvurdering - dokumentasjon av finansieringsevne - personopplysninger:
Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av budgivere og kan avvise en budgiver som ikke er kredittverdig på kjøpstidspunktet. Kjøper aksepterer ved inngivelse av bud at selger kan videreformidle nødvendige personopplysninger om kjøper til tredjepart, f. eks. forretningsfører, signalleverandører og andre som har behov for slike opplysninger for sine leveranser til prosjektet.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon kr. 50.000,- ink. mva. pr. solgte bolig.. Oppgjørshonorar kr. 2.875,- ink. mva. pr. solgte bolig. Standard markedspakke kr. 46.250,- ink. mva. Markedsføring avtales direkte med oppdragsgiver og faktureres fortløpende. I tillegg kommer direkte utlegg gjort på vegne av selger.

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9.900,- i meglerhonorar + tillegg og evt. utlegg.


Vedlegg til salgsoppgave:
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i samtlige vedlegg:
Prisliste
Budskjema/Kjøpetilbud
Standard kjøpekontrakt
Produktark Dobbeltboligforsikring
Utkast til vedtekter for sameiet
Veiledende seksjonerengsgrenser
Forslag til budsjett
Planstatus
Kommuneplankart
Reguleringsplankart
Reguleringsbestemmelser
Eierformkart
Matrikkelkart
Oversiktskart med vann og avløp
Veiplan
Tinglyst bestemmelse om vann og kloakkledning
Tinglyst bestemmelse om adkomstrett

Områdereguleringsplan for Åsgårdstrand og kommuneplanens arealdel 2019-2031 er vedlagt elektronisk salgsoppgave - papirkopi kan fåes ved henvendelse til megler.