Klikk for galleri

Kun 1 ledig. Stilfulle leiligheter på Nykirke - Takterrasse og balkong i 2. etg. - Smarthustekn.- Vannbåren varme

X
Vestfold – Nykirke

Kopstadveien

Vestfold – Nykirke

Kopstadveien

Prisantydning
2.800.000
Primærrom
57m²
Bruksareal
65m²
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
93 24 38 77
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig/Salgsleder
47 80 27 33
Salgsoppgave
Lukk

Benedikte Skogsholm

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Horten

Andreas Rasch Wegger

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig/Salgsleder
PrivatMegleren Holmestrand
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Wivestad & Skogsholm AS / Benedikte Skogsholm

Selger/Utbygger

Sletterødåsen Utvikling AS

Betegnelse

Gnr. 73 Bnr. 171 i Horten kommune

Byggeår

2018

Byggestart er vedtatt!

Arbeidene er i gang! Gravemaskinen og anleggsgjerder er på plass på byggetomten. Ta gjerne en tur opp ved byggetomten og se utviklingen.

Boligvelger

I boligvelgeren på PrivatMegleren sin hjemmeside kan du enkelt orientere deg blant leilighetene. Du kan velge etasje og se plantegningene. Klikk på linken på høyre side i finn-annonsen merket "Eiendommens hjemmeside" og trykk på Boligvelger i første bilde som møter deg. Eller gå direkte inn på denne linken: https://www.privatmegleren.no/141179006

Beliggenhet

Sletterødåsen ligger i Horten kommune, cirka 10 kilometer fra sentrum. Boligområdet ligger like ved Kopstadkrysset på E18. Dette gjør det svært enkelt å pendle både nordover og sørover med bil. Ved Kopstadkrysset stopper alle sør- og nordgående busser, og her er det svært godt utbygd med biloppstillingsplasser for de som ønsker å pendle med buss. Passer tog bedre, har du ca. 10 kilometer å kjøre til nye Holmestrand stasjon, hovr det også er flotte parkeringsfasiliteter.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Fra Sletterødåsen har du kort vei ut i flott skogsterreng med fine lysløyper, hvor det blir kjørt opp skiløyper i vintersesongen. Det er gangavstand og lett adkomst til skihytta, som er eies av Horten skiklubb, om som er åpen mellom kl. 11.00 og kl. 15.00 hver søndag fra høsten til over påske. Nærmeste innsjø, Borrevannet, har fantastiske forhold for fikse av blant annet gjedde og abbor, og våtmarksområdene har rikt fugleliv.

Foretrekker du saltvann og svaberg, har du mange flotte områder rett i nærheten. Til nærmeste badestrand i Frebergsvika er det fin sykkelavstand, og det er heller ikke langt til perler som Sandsletta, Varnestangen og Løvøya. Langs sjøen går det fine kyststier, perfekte for sykkelturer.

Horten kommune har nylig fått 29 millioner fra fylkestinget for å lage en ny sykkelsti mellom Vegge (Horten) og Nykirke. Fra før går det flotte kyststier gjennom hele Horten kommune, og med den nye sykkelstien får befolkningen i Nykirke en tilkobling til kyststi-nettet.

På Nykirke har du alt du trenger i umiddelbare nærhet. Til nærbutikken Spar i Kopstadveien rusler du få minutter fra boligområdet. Nybygde Espira barnehage ligger rett rundt svingen og til nærskolen, Fagerheim, er det få hundremeter å gå. Tettstedet har splitter ny kaldhall med stor kunstgressbane, et bygdehus med stor aktivitet og en velforening med stort hjerte både for bygda og for nyinnflyttere. Her arrangeres det festivaler og bygdelag, fotballcup og skirenn, og det er et bredt utvalg av fritidstilbud med alt fra korps og dans til ski og bygdekino.

Er du glad i golf, har du ca. 10 km. å kjøre til flotte Borre golfbane (www.borregb.no).

Horten er en hyggelig havneby med ca. 20000 innbyggere og har mye å by på, både av maritim historie og moderne byliv. Her kan du besøke den gamle orlogsstasjonen og skiptsverftet på Karljohansvern med Marinemuseet og Preus museum, det nasjonale fotomuseet, eller du kan se på båtlivet i havna. Horten har et sjarmerende handelssentrum med gågater og torg, hyggelige kafeer og aktivt uteliv.

Er du mer nysgjerrig på Horten - sjekk ut denne linken: www.hortenlove.no

Adkomst

Sletterødåsen kommer man til ved å ta av E18 ved Circle K bensinstasjon, ta inn på FV310 mot Horten. Ta deretter første avkjøring i rundkjøringen vis a vis brannstasjon. Da sees prosjektet på venstre side av veien (dette er nå en blindvei).

Du kan se kartskisse på høyre side i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon (eventuelt din boligadresse) til dette prosjektet.

Bygninger

På Sletterødåsen skal det i salgstrinn 1 bygges 12 leiligheter på del felt B2. Leilighetene bygges i ren funksjonalistisk stil, med moderne utforming.

Her har man mulighet til å bo i 1. etasje hvor man fra stuen har utgang til terrasse og liten hageparsell. Bor man i 2. etasje så vil man ut fra stuen har balkong på 11. kvm., samt en privat takterrasse på 65 kvm. Alle leilighetene går over 1 plan og her har man entrè/gang, 2 eller 3 soverom (valgfritt), bad, kjøkken og stue. De som velger leilighet med 2 soverom får i tillegg et garderoberom (walk in closet). I tillegg har alle leilighetene innvendig bod og sportsbod.

Alle leilighetene får egen parkeringsplass i felles carportanlegg.

Boligene varierer fra p-rom 56,9 kvm. - 69.1 kvm. Bruksareal fra 65 kvm. til 75,7 kvm. I tillegg har de som bor i 1. etasje egen terrasse og de som bor i 2. etasje har en stor takterrasse.

I tillegg til disse 12 leilighetene skal det i byggetrinn 1 bygges 9 eneboliger på del felt B1 og B2.

Byggemåte

GENERELT:

Byggene utføres med sålefundament/direktefunadamentert med gulv på grunn. Yttervegger oppføres som bindingsverksvegger av tre. Skillevegger mellom leilighetene oppføres med dobbelt bindingsverk i tre eller stål, med avskilt stender. Yttertak med selvbærende takstoler, kledd med takpapp. Fasader av beiset trepanel og plater med fasadepuss.

Nedløp og beslag i standard lakkert stål.

Balkong/terrassegulv utføres som konstruksjoner av trykkimpregnert tre. Utformingen av rekkverk vil være i tre-spiler.

Innvendige vegger utføres med stål eller tre stendere og kles med gipsplater. Vegger rundt bad/ WC isoleres med mineralull og kles med våtromsplater.

Smarthus:

Boligene på Sletterødåsen utstyres med smarthus-teknologi fra Futurehome. Grunnpakken med styring av lys og varme er standard, oppjusterer du med tilvalg, kan alt fra inneklima til underholdning, brannvarsling og innbruddsalarm styres med det samme smarte systemet. Smarthus-teknologien justerer seg etter årstidene, lysforholdene og dine preferanser. Se mer på www.futurehome.no.

STANDARD INNVENDIG BEHANDLING:

Alle rom leveres med 14mm. 1-stavs hvitmattlakkert eikeparkett som standard. Det vil bli anledning til tilvalg, mot tillegg i pris. Det leveres keramiske fliser, grå gjennomfarget 30X60 cm på gulv i entre/inngangsparti. Baderomsgulv leveres med keramiske fliser 30X30 cm, grå gjennomfarget. På baderomsvegger leveres keramiske fliser 30X60 hvit. Tilvalg mulig. Nedsenket dusj-sone.

Vegger:

Vegger males i fargen "Lys Antikk" eller liknende (tilvalg mulig).

Himlinger:

Malt gips i hvit.

Nedforet himling innkassing:

Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult, eventuelt bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede platehimlinger, fortrinnsvis i entre, bad, bod, ganger og over kjøkkenskap. I tillegg kan det komme innkassing i soverom for inntak og avkast til ventilasjon. Innkassinger vil bli overflatebehandlet som tilliggende konstruksjoner.

Kjøkken:

Som standard kjøkken leveres som vist på tegninger og er av typen av typen Strai Komfort Linea i hvit eller tilsvarende (høyglans og andre farger mulig som tilvalg). Benkeplate i hvit laminat (blank).  Tilvalg mulig. Nedfelt vaskekum i stål. 

Det vil bli utarbeidet og overlevert egen kjøkkentegning for den enkelte boenhet.

Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel. Keramiske hvite fliser over kjøkkenbenk. Hvitevarer i henhold til kjøkkentegninger/beskrivelse (Siemens, AEG eller tilsvarende kvalitet) inngår som en del av kjøkkenleveransen. Tilvalg mulig. Nedfelt koketopp av type induksjon med touch, integrert kjøleskap med frys. Stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator med lys over koketopp. Kjøkkenarmatur leveres som ettgreps armatur med tilkobling til oppvaskmaskin. Over kjøkkenbenk monteres lyslister med stikk. Tilvalg mulig.

Garderobe:

Hvite skap med fronter i hvit glatt. Det leveres 1 meter skap pr. seng iht. plantegning. Det leveres skyvedørsgarderobe med speildør i gang / entre.

Innvendige dører:

Innvendige dører leveres som hvite slette dører med hvite karmer og dørhåndtak i blankt eller børstet stål

Bad:

Innredning med underskap bredde lik 60 cm og speilskap med lys. Som standard leveres innredning av typen Strai i hvit eller tilsvarende, med porselensservant og ettgreps servantbatteri, speilskap eller speil med lyslist samt stikk. Videre leveres dusjgarnityr og termostatstyrt armatur i dusj. Dusjvegger leveres i glass. Gulv i dusjnisje blir nedsenket med 1 flistykkelse og flislagt. Vegghengt klosett i hvitt porselen. Det kan bli terskel/ nivåforskjell fra bad til tilliggende rom.

Bod(er):

Innvendige boder leveres med parkettgulv uten sluk.

Vinduer/vindusdører:

Vinduer og vindusdører leveres med energiglass iht. Tek 10. Levers ferdigmalte fra fabrikk. Innvendig karm i hvitt.

Inngangsdør til boenhet:

Ytterdører er isolerte kompakte dører med" dørkikkert"/vindu og sikkerhetslås.

Listverk:

I rom med parkett leveres det gulvlister i malt slett utførelse med synlige stifter/spikerhull. Gerikter rundt vinduer og dører leveres i malt utførelse (med synlige stifter/ spikerhull). Taklister leveres ikke.

Ventilasjon:

Det vil bli levert balansert ventilasjon med lokalt aggregat plassert i bod i hver boenhet. Tilluft og avtrekk via kanaler til yttervegg og/eller over tak. Se ellers eget notat " sambruk av utomhusareal, og sameie i tekniske installasjoner".

Elektrisk anlegg:

Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i boenheten, bortsett fra eventuelle betongvegger og lyd/brannvegger hvor det kan bli åpent anlegg.

For lyspunkt i himling leveres stikkontakt i overgang mellom vegg og himling. Lyslister monteres under overskap på kjøkken i leiligheter. Det vil bli montert stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov iht. NEK 400-2014. Det leveres belysning i bod. Det leveres 1 stk. utelampe samt stikkontakt på hver terrasse. Det leveres down-lights på bad, kjøkken, og entre/ gang. Se ellers eget notat " sambruk av utomhusareal, parkeringsplasser og sameie i tekniske installasjoner".

TV/Radio/ telefon/ bredbånd:

Utbygger har inngått avtale om tilknytning med Canal Digital Kabel, signalleverandør for TV/radio, bredbånd og IP-telefoni. Avtalen med etableringskostnader og abonnement for basis-/grunnpakke vil bli tiltransportert sameiet for leilighetene. Det blir terminert fiberkabel i hjemmesentral med innebygget ruter i hver enhet, og kabel til TV punkt. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør og tjenester utover dette.

Boder / Sportsboder:

I tillegg til bod eller skapplass i leiligheten, får hver enhet 1 stk. sportsbod. Sportsbod plasseres ved leilighetenes bakside ved hovedinnganger. Se ellers notat " sambruk av utomhusareal, parkeringsplasser og sameie i tekniske installasjoner".

Inngangsforhold:

Det leveres svalganger i trykkimpregnert tre.

Postkasser leveres og plasseres iht. postens retningslinjer.

Hvert hus nummereres med gatenummer. Postkasser nummereres med kommunens tildelte bolignummer.

Trapper/trapperom utføres i trykkimpregnert tre.

Tegninger av tekniske anlegg:

Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes etter hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg og elektriske føringer.

Tekniske anlegg og installasjoner:

De tekniske anleggene vil bli liggende i bakken på prosjektets eiendom og i teknisk rom på prosjektets eiendom, tegnet inn på situasjonsplan. Rettigheten vil bli tinglyst på eiendommen. Eventuelle ledninger, rør etc. fra hovedanleggene som skal betjene eneboligene kan bli lagt i bakken under seksjonssameiets eiendom. Naboeiendommenes rettighet vil bli tinglyst på prosjektets eiendom, med rett for naboeiendommen til vedlikehold og adkomst for dette. De felles tekniske hovedanleggene skal driftes, vedlikeholdes og kostnadsfordeles på samme måte som beskrevet for utomhusarealene. De rør, ledninger etc. som betjener boligene på prosjektets eiendom, fra hovedanlegget, driftes og vedlikeholdes av sameiet frem til det punkt hvor den enkelte eier overtar ansvaret.

Avtale mellom eiendommene:

Det vil bli utarbeidet en avtale mellom prosjektets eiendom og naboeiendommene hvor detaljene rundt den sambruk, det sameie og de tinglyste rettigheter som er beskrevet vil bli regulert. Det er vedlagt et utkast til avtalen som vedlegg til prospektet. Avtalen er bare et utkast, og utbygger har rett til å omformulere avtalen og utferdige de bilag som avtalen bygger på når det er klart hvordan og hvor de tekniske anlegg bli utført/plassert. Det gjelder både hovedanleggene og rør/ledninger som betjener boligene på prosjektets eiendom og naboeiendommene. Ovenfor er det gitt eksempler på tekniske hovedanlegg. Kjøper av eneboligene aksepterer: at alle hovedanlegg for tekniske installasjoner skal eies i sameie, de skal driftes og vedlikeholdes med kostnadsfordeling, retten til å ha hovedanlegget på prosjektets eiendom skal tinglyses og naboeiendommenes rett til å ha rør, ledninger etc. som betjener naboeiendommene skal tinglyses på prosjektets eiendom.

Tilvalgmuligheter:

Utover de alternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger.

Det vil i god tid før innredningsarbeidene starter bli gitt mulighet for tilvalg hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Egen avtale om dette inngås med valgt entreprenør.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 56,90 kvm - 69,10 kvm, Bruksareal: 65 kvm - 75,70 kvm

Leilighet A1, B1, C1, D1, E1 og F1:

Alle ovennevnte leiligheter ligger i 1. etasje og har bruksareal på 75,7 kvm. Leilighetene har hhv. p-rom på 64,7 kvm. og 69.1 kvm. avhengig av om man velger 2 eller 3 soverom. I tillegg har disse leilighetene terrasse på 16.1 kvm. og en liten hageparsell.

P-rom i leilighetene over består av: entrè/gang, 2 eller 3 soverom (valgfritt), bad, kjøkken og stue. Det henvises til hver enkelt plantegning for beskrivelse av romfordelingen.

Leilighet A2, B2, C2, D2, E2 og F2:

Alle ovennevnte leiligheter ligger i 2. etasje og har bruksareal på 65 kvm. Leilighetene har p-rom på 56,9 kvm.  I tillegg har leilighetene balkong på 11.1 kvm. og privat takterrasse på hele 65.8 kvm.

P-rom i leilighetene over består av: entrè/gang, 3 soverom, bad, kjøkken og stue. Det henvises til hver enkelt plantegning for beskrivelse av romfordelingen.

Oppgitt areal er angitt ved P-rom og BRA. På tegningene kan det være angitt et romareal som er nettoareal innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpige beregninger forut for detaljprosjektering. Selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt P-rom.

Utstyr

Det leveres brannslukningsutstyr i henhold til forskrifter.

Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk, og opplegg for vaskemaskin på bad, som vist på tegning.

Det monteres ringeknapp utenfor hver leilighet.

Arkitektens ord

«På Sletterødåsen har jeg tegnet boliger i en helt ren funksjonalistisk stil, med moderne utforming. Jeg har lagt stor vekt på utsikt og lys: Alle boligene er lagt slik at de som bor der får best mulig utbytte av kvalitetene i landskapet, de ligger godt i terrenget og optimalt i forhold til hverandre og utsikten. Jeg har tegnet husene med og uten takterrasser, og eneboligene har parkering under tak.»

Meter arkitektur. - Magnus Olsen

Oppvarming

Energibehovet til oppvarming dekkes av fjernvarme/biovarme levert av Nykirke biovarme. Varmeveksler installeres i teknisk rom.

Oppvarming vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme i alle rom.

Varmtvann levers fra separat varmtvannstank i hver enhet.

Parkering / Garasje

Alle leiligheter får egen parkeringsplass i felles carportanlegg. Parkeringsplasser nummereres/oppmerkes.

Dersom det er ønskelig med ladepunkt for EL-bil kan dette leveres som tilvalg. (Legges opp trekkrør for senere tilkobling)

Beskrivelse av tomt/hage

På Sletterødåsen har vi felles for alle byggetrinnene satt av hele 32 mål til grøntarealer med bålplass, stier og egen akebakke for spenningssøkere i alle aldre. Rundt husene på feltet blir det frodig og grønt, med plener, busker, trær og beplantning. Vi anlegger også lekeplasser og sosiale soner, der store og små kan møtes og ha det moro sammen. Kjøreveier og parkeringsplasser får fast dekke.

Utomhusarealer:

Eiendommenes utomhusarealer utgjør et helhetlig bruksområde uavhengig av grensen mellom prosjektets eiendom og naboeiendommer. For illustrasjon vises det til foreløpig skisse til landskapsplan. Med utomhusarealene menes tomtegrunn fra veggliv/avslutning av terrasse/balkong på bakkeplan, grøntområder, vegetasjonsområder, adkomstveier/internveier med belysning, avfallsområde/avfalsanlegg, parkeringsplasser, lekeplasser med innretninger/anlegg grillplaser med innretninger/anleg og lignende. Opplistningen er ikke ment å være uttømmende.

Kjøpere/brukere av boliger i prosjektet kan bruke alle utomhusarealene fra det tidspunkt eiendommen er ferdig utbygd. Eierne av eiendommene skal sammen organisere, besørge og bekoste drift, vedlikehold og oppgradering av utomshusarealene. Kostnadene fordeles forholdsmessig mellom eiendommene basert på antall boliger som faktisk bygges på eiendommene, men slik at kjøperne i dette prosjektet dekker alle kostnadene frem til naboeiendommen er ferdig utbygd og boligene tatt i bruk.

Utomhusarbeider:

Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet. Lokal skjerming på private utomhusareal kan forekomme. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. Fellesområder vil bli beplantet og tilsådd/ferdig gress. Adkomst fra hovedinnganger til parkeringsarealer vil ha fast dekke. Søppelhåndtering vil bli plassert i samråd med kommunens renovasjonsetat/ krav ved innkjøring til eiendommene.

Lekeplasser med sandkasse og lekeapparater i samsvar med krav fra kommunen.

Det leveres ikke utemøbler.

Delfeltene B1 og B2 har felles drift og vedlikeholdsansvar for fellesområder. Drifts og vedlikeholdsansvaret kan gjelde utebelysning, plenklipp, snømåking og lekeplasser etc.

Drifts og vedlikeholdsansvaret for fellesområdene vil bli tinglyst på hver boenhet. Drifts- og vedlikeholdsansvaret blir en del av eierseksjonenes fellesutgifter.  Se ellers "sambruk av utomhusareal, parkeringsplasser og sameie i tekniske installasjoner."

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Servitutter i eiendomsrett på gnr. 73, bnr. 6.

Jordskifte: Grensegangssak tinglyst 02.02.1946

Bestemmelse om veg: Rettighetshaver gnr. 73, bnr. 33 tinglyst 24.04.1961

Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 16.09019.70

Bestemmelse om vann/kloakkledning: Rettighetshaver gnr. 73, bnr. 33 tinglyst 28.12.2010  

Servitutter i eiendomsrett på gnr. 73, bnr. 3

Bestemmelse om vannrett: Rettighetshaver gnr. 73, bnr. 19. Bestemmelse om kloakkledning. Tinglyst 20.03.1934

Bestemmelse om jordskifte: Grensegangssak tinglyst 02.02.1946

Skjønn: Elektriske kraftlinjer. Gjelder denne registreringsenheten med flere. Tinglyst 26.05.1961

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett. Utbygger dekker alle kostnader til tilknytning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelsen. Dette skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen. Dersom det ved overtagelse gjenstår utomhusarbeider iht. salgsoppgaven, kan kjøper holde tilbake et beløp tilsvarende verdien av gjenstående arbeider. Det er opp til kjøper om de vil rådføre seg med eksterne fagmenn vedrørende størrelsen på beløpet.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Gnr. 73 bnr. 6:

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - nåværende, boligbebyggelse - nåværende, offentlig eller privat tjenesteyting - nåværende, jf. kommuneplan (22.06.2015). Eiendommen ligger i område som i kommunedelplanen er avsatt til offentlig eller privat tjenesteyting - nåværende og boligbebyggelse - nåværende, jf. kommunedelplan - nytt dobbeltspor Nykirke - Barkåker (31.10.2016). Eiendommen ligger i et regulert område, gjeldende plan er 701 00355 Sletterødåsen, gbnr. 73/128, 14, 3, 99/31 og 86/6 (25.6.2012). Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen, dette er 701 00401 Dobbeltspor og deponiområder Nykirke-Barkåker. Det eksisterer planforslag som berører eiendommen, dette er 701 00397 Sletterødåsen delfelt B1, B2 og B3.

Gnr. 73 bnr. 3:

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende og Boligbebyggelse - Nåværende, jf. Kommuneplan (22.6.2015). Eiendommen ligger i område som i kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende og LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende, jf. Kommunedelplan - Nytt dobbeltspor Nykirke - Barkåker (31.10.2016). Eiendommen ligger i et regulert område, gjeldende plan er 701 00355 Sletterødåsen, gbnr. 73/128, 14, 3, 99/31 og 86/6 (25.6.2012). Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen, dette er 701 00401 Dobbeltspor og deponiområder Nykirke-Barkåker. Det eksisterer planforslag som berører eiendommen, dette er 701 00397 Sletterødåsen delfelt B1, B2 og B3.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Leilighetene vil inngå i eierseksjonssameier i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon. Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer iht. vedtektene til sameiet.

Selger står fritt til å bestemme seksjonsnummer og det tas forbehold om eventuelle endringer av antall eierseksjoner i bygningen.

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles arealer, som for eksempel lys, måking, forretningsførsel, strøm til fellesareal osv.

Seksjonssameiet stiftes av utbygger, og med så mange seksjoner som beskrevet i prospektet. Seksjonssameiets vedtekter er en del av stiftelsesdokumentet, og er godkjent ved stiftelsestidspunktet. Vedtektene følger som vedlegg til prospektet. Fra og med stiftingen av sameiet og frem til første generalforsamling etter innflytting vil styret i sameiet bestå av personer fra utbygger. Dette styret vil inngå avtale om forretningsførsel og regnskapsførsel med USBL Nordre Vestfold for en periode på 3 år. Det første styret vil også inngå andre avtaler på vegne av sameiet, så som leveranse av biovarme, strømavtale, avtale med Canal Digital Kabel TV osv.

Fellesgjeld - felleskostnader:

Ved første generalforsamling etter innflytting velges det et nytt styre bestående av personer fra seksjonseierne. Sameiets eventuelle fellesgjeld skal finansieres gjennom et felleslån opptatt av sameiet. Renter og avdrag på felleslån betales av sameiet via inntekter fra seksjonseiernes månedlige innbetaling av felleskostnader. Felleskostnader består av kapitalkostnader og driftskostnader.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 760,- pr. Mnd.

Fellesutgifter som inkluderer: Styrehonorar, snømåking, strøing, Bevar HMS, vedlikehold bygg, vedlikehold parkeringsplasser/grøntområder, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, TV/bredbånd, forsikringer og andre kostnader

Fellesutgiftene fordeles i henhold til leilighetens areal BRA og felles for alle leilighetene. Prislisten viser budsjetterte fellesutgifter og er beregnet utifra erfaringstall. Endelige fellesutgifter kan avvike fra beregnet beløp.

Kommunale avgifter kommer i tillegg og vil bli fakturert direkte fra Horten kommune til den enkelte boligeier. For leilighetene vil det dreie seg om ca. kr. 10.512,50 pr. år. Dette er satser hentet fra Horten kommunes hjemmeside (21.08.17) og disse kan endres.

Siden boligene er nybygde og ikke har vært bebodd finnes det ikke oversikt over historisk forbruk. Men siden bygget er oppført etter siste byggeforskrifter antar man at strømforbruket vil utgjøre ca. 8-9000 kilowatt pr. år.

Oppgjør

OMKOSTNINGER:

Dokumentavgift utgjør 2,5 % av tomteverdien som er satt til kr. 291.700,- for hver seksjon. 

Tinglysingsgebyr for skjøte p.t. kr. 525,-.

Tinglysingsgebyr for evt. pantedokumenter kr. 525,- pr. dokument.

Pantattest kr. 199,50,- pr. attest.

Startkapital til sameiet kr. 5.000,-

Startkapital til velforening kr. 1.000,-

Det tas forbehold om endringer av offentlige satser/avgifter.

Horten kommune har p.t. ikke eiendomsskatt.

BETALINGSBETINGELSER:

Boligene selges til forbrukerkjøper etter bustadoppføringslovas bestemmelser. Utbygger stiller garanti iht. §12 i bustadoppføringslova.

Det innbetales 10 % av kjøpesummen i depositum til meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse. Dersom utbygger ønsker depositumet utbetalt før hjemmelsovergang, blir depoistumet å anse som forskudd og kan utbetales til selger etter at selger har stilt garanti etter § 47 i Budstadoppføringslova. Renter på det innbetalte beløp tilfaller alltid den/de som har instruksjonsrett av det innbetalte beløp. Resterende del av kjøpesummen inkludert omkostninger innbetales meglers klientkonto senest innen overtagelsen.

KJØPEKONTRAKT:

Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt. Det forutsettes at kjøpetilbud legges inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten, og en eventuell aksept gis under samme forutsetning. Standard kjøpekontrakt er vedlegg til salgsoppgaven. Salg til kjøpere som ikke er forbrukere faller utenfor bustadoppføringslova. For andre enn forbrukere vil det gjelde særskilte betingelser. Kontakt selger for kopi av kjøpekontrakt basert på bestemmelsene i avhendingslova, som benyttes ved salg til næringsdrivende/ikke forbruker. Kjøpekontraktene er bindende for kjøper i 12 måneder fra budaksept. Dersom utbygger ikke har fattet beslutning om byggestart innen disse 12 månedene, har kjøperen rett til å annullere kjøpekontrakten.

MEGLERS RETT TIL Å STANSE GJENNOMFØRING AV TRANSAKSJONEN:

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terror-finansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §§ 147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger/oppgjørsmegler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Velforening

Boligeierne på Sletterødåsen har rett og plikt til å være medlemmer i en velforening som skal stiftes. Hver enebolig og boligseksjon (leilighet) gir rett og plikt til ett medlemskap. Velforeningen vil eie de fellesområder som ikke eies av de enkelte eneboliger og sameier. Det vil måtte inngås en forpliktende avtale i velforeningen om dekning og fordeling av kostnader for felles gatebelysning og snømåking av internveier, gressklipping etc.

Adgang til utleie

Dette er en selveierbolig og det er ingen spesielle regler knyttet til utleie bortsett fra vanlige skatteregler som den enkelte må sette seg inn i.

Overdragelse - resalg

Selger forbeholder seg rett til å nekte enhver overdragelse av rettsposisjoner i henhold til kjøpekontrakten før overtakelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av en slik transport, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr. 30.000,- inkl. mva. til selger. Selger forbeholder seg retten til å stille vilkår for aksept av transport, herunder krav om solidaransvar eller krav om garantistillelse. Det vil ikke bli gitt samtykke til overdragelse av kontrakt de siste 60 dager før overtagelse.

Kostander ved avbestillinger

Kjøper er ansvarlig for selgers merkostnader ved eventuell avbestilling etter bustadoppføringslova, jf. Bustadoppføringslova kapittel VI. Kontakt megler/selger for nærmere informasjon. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i sin helhet. Avbestilling før bygging er besluttet igangsatt vil medføre et avbestillingsgebyr på kr. 100.000,-.

Ved avbestilling etter bygging er igangsatt vil selger ha krav på full erstatning for sitt økonomiske tap i henhold til bustadoppføringslova kapittel VI.

Forbehold

Utbygger tar forbehold om endelig godkjenning av detaljregulering for Sletterødåsen, delfelt B1, B2 og B3, samt ramme og igangsettelsestillatelse, og tillatelsene som gis, etter selgers vurdering, ikke medfølger urimelig tyngende vilkår for selger. Utbygger tar også forbehold om en for utbygger tilfredsstillende avtale med entrepenør.

Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremtiden for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med viders om følge av dette.

Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Enkelte illustrasjoner i tegnings- og salgsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, fargevalg, dør og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasade detaljer, detaljer på fellesarealer, føringsveier, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, lekeareal/utstyr, fargesetting etc. .

Videre kan vindusplassering i den enkelte bolig avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, samt bæring- og isolasjonskrav osv. iht. lover og forskrifter.

Alle opplysninger i dette prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessig og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av tekniske anlegg, mindre endringer av boligens areal eller lignende.

Utomhusplanen i prosjektet er av en slik karakter at den ikke kan ansees som er kart, men en illustrasjonsskisse. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte overtagelse, men ikke ment som en fotografisk gjengivelse av sluttprodukt.

Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt. Illustrasjoner og perspektivtegninger i prospektet kan ha mangler og avvik fra endelig ferdigstillelse.

Prospektet er ufullstendig uten vedlegg, kjøpekontrakt, prisliste, avtale mellom eiendommene og standard kjøpstilbud Dokumentene er vedlegg til prospekt og kan lastes ned via privatmegleren.no eller fås ved henvendelse til megler. Det er kjøpers ansvar å gjennomgå dokumentene innen kjøpstilbud innleveres.

Planlagt overtagelse - ferdigstillelse

Utbygger legger opp til at 5 eneboliger og 6 leiligheter må være kontraktert før byggebeslutning. Utbygger håper byggestart vil være 4. kvartal 2017 og innflytting vil være i løpet 3. kvartal 2018. Dette er bare å anse som foreløpige tidspunkt fra utbygger.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt straks forbehold om igangsettingstillatelse og salgsvolum er innfridd. Dog senest før byggearbeidene starter. Garantien skal være pålydende 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/ delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Som budgiver hos PrivatMegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Utbygger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/kjøpstilbud på fritt grunnlag. Se eget kontraktsdokument som forutsettes gjennomgått før bud inngis. Selger tar forbehold om justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m. Videre har selger anledning til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg å anvende eller kreve endringer i standard kjøpskontrakt.

Det forutsettes at eiendommen overskjøtes i kjøpers navn, hvis kjøper mot formodning ikke ønsker overskjøting, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/bud. Eventuelle endringer krever utbyggers samtykke. Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere.

Meglers vederlag og utlegg

Fastpris kr. 40.000,- inkl. mva pr solgte bolig.

Oppgjørshonorar kr. 3.000,- inkl. mva pr. solgte bolig.

I tillegg kommer utlegg gjort på vegne av selger.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger ikke betale noe honorar for disse boligene. Selger skal dog alltid betale de avtalte utlegg og ev. avtalte tillegg.

Vedlegg

Budskjema

Prisliste

Standard kjøpekontrakt

Vedtekter for sameiet og velforeningen

Kart med tomtestørrelser

Reguleringsbestemmelser

Kommuneplankart

Reguleringsplankart

Planstatus fra kommunen

Tinglyste dokumenter

Avtale mellom leilighetssameiet og hjemmelshavere eneboliger