Klikk for galleri

4 moderne prosjekterte eneboliger i rekke med stor takterrasse og carport. Siste mulighet for å kjøpe i Lindekroken.

X
Vestfold – Holmestrand

Lindekroken

Vestfold – Holmestrand

Lindekroken

Prisantydning
4.950.000 - 5.290.000,-
Primærrom
150.5m2 - 150.5m2
Bruksareal
166.6m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
93 45 79 02
Salgsoppgave
Lukk

Thomas K. Olsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Holmestrand
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Wivestad & Skogsholm AS / Thomas Koch Olsen

Selger/Utbygger

Hellum-Munthe-Hus AS

Betegnelse

Gnr. 53 Bnr. 198 i Holmestrand kommune

Byggeår

2019

Introduksjon til salgsoppgaven (maks 4 linjer)

4 moderne prosjekterte eneboliger i rekke med stor takterrasse og carport. Hyggelig nytt boligfelt på Solsiden.

Beliggenhet

Solsiden Holmestrand er et nytt boligfelt på Stubberud i Holmestrand. Boligfeltet ligger flott til med meget gode solforhold og flott utsikt over nærområdet. Det er kort vei til både skoler, barnehager, idrettsplass og dagligverforretning. Nærområdet har flotte tur- og rekreasjonsmuligheter hele året. Vinterhalvåret byr på alt fra hoppbakke, alpinanlegg, skiløyper og skøyter samt lokale akebakker. Skia kan "nesten" spennes på ved døra og det er få minutter til flott skiområde med lysløype og godt preparerte løyper. Holmestrand er en sommerby med et yrende liv og flotte bademuligheter - dette er også byen for deg som liker småfiske og kajakkpadling. Det er veletablerte, lokale idrettsforeninger som driver med fotball, håndball, turn, golf, musikk m.m. Den nye jernbanen med dobbeltspor til Oslo er nylig ferdig. Dette vil gjøre boligen og området ytterligere interessant for deg som ønsker å pendle fra den travle hverdagen og hjem til et rolig og idyllisk nabolag. I forbindelse med den nye jernbanen er det bygget en fjellheis som tar deg rett ned til jernbanen og sentrum.

Holmestrand sentrum har alt av sentrumsfunksjoner, restauranter, barer, kaféer og et meget hyggelige bryggeområde med stor båthavn. Det er ca. 20 minutter til Tønsberg eller 25 minutter til Drammen samt ca. 55 minutter til Oslo med bil. Holmestrand er i stadig vekst og kan friste med landlig og sjønær beliggenhet samtidig som det er korte avstander til større byer.

Bygninger

Enebolig i rekke av type Gardena med to etasjer, tilhørende carport, takterrasse og balkong.

Byggemåte

Boligene oppføres i treverk på støpt plate og delvis sokkel. Fasadene blir levert hovedsakelig i stående trekledning - grunnet + mellomstrøk. Nedløp og beslag i standard lakkert stål.
Terrassegulv utføres som konstruksjoner av trykkimpregnert tre. Utforming av rekkverk vil være i tre spiler- ferdig grunnet + mellomstrøk. Glassverk kan fås som tilvalg.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 150,50 kvm, Bruksareal: 166,60 kvm
Rom som er P-rom: U-etg.: Gang, stue, vaskerom, bad, 3 soverom. 1. etg.: Vindfang, wc, kjøkken/spisestue, stue.

U-Etasje: P-rom/Bra.: ca. 75,8 kvm/87,6 kvm.
1.Etasje: P-rom/Bra.: ca. 74,7 kvm/78,8 kvm.

P-rom er: U-etg.: Gang med trapp, bad, vaskerom, stue, 3 soverom.
1.etg.: Vf, wc, kjøkken/spisestue, stue.
S-rom er innvendig bod på ca. 4,1 i 1. etg., utvendig bod og sportsbod tilsammen 11,8 kvm. i u-etg.

Oppgitt areal er angitt ved P-rom og BRA. På tegningene kan det være angitt et romareal som er nettoareal innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpige beregninger forut for detaljprosjektering. Selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt P-rom.

Innhold

Boligen får en god planløsning som dekker de fleste familiers behov.
U-etg.: Gang/trappegang, stue med utgang til uteplass/hage, bad, vaskerom, 3 soverom av god størrelse. Bod og sportsbod med utvendig adkomst.

1.etg.: Vindfang, toalettrom, kjøkken/spisestue, stor stue med utgang til romslig balkong på ca. 18 kvm. og innvendig bod. Adkomst til takterrassen fra balkongen.

Carport i forbindelse med inngangsparti.

Leveransebeskrivelse

Gulver:
Alle rom leveres med 13mm 1-stavs eikeparkett. I vindfang leveres keramiske fliser i størrelse 30x60 cm i farge grå tonet. På bad, vaskerom og toalettrom leveres keramiske fliser i størrelse 30x30 cm i farge grå tonet.
Sportsbod og utvendig bod leveres ubehandlet.

Innervegger:
Malte gipsvegger i tidsriktig farge for optimalisering av boligens interiørmessige uttrykk. Det kan velges innenfor et utvalg av farger. Kontrafarger kan fås som tilvalg.

Himlinger:
Samtlige himlinger er hvitmalte. På baderom og vindfang leveres det innfelt LED downlights med dimmere. Generelt kan downlights i andre rom fås som tilvalg. Enkelte himlingsarealer kan bli nedforet for plassering av teknisk anlegg.

Kjøkken:
Leveres med moderne tidsriktig utførelse av typen Huseby Agil. Utførelsen kan avvike fra tegninger og bilder og selger forbeholder seg retten til valg av underleverandør. Hvitevarer bestående av integrert oppvaskmaskin, separat steketopp nedfelt i benkeplate, stekeovn, kjøl-fryseskap samt ventilator levert av Elektrolux.  Det leveres ettgreps armatur med tilkobling til oppvaskmaskin. Tilvalg er mulig.

Baderom:
Leveres med flislagte gulv med varmekabler og hvite baderomsplater type - Fibo.  Dusjvegger av herdet glass.  Dusjaramatur montert på vegg.  Baderomsinnredning med skuffer eller skap i hvitfarge av typen Alterna Malin. Overliggende speil på vegg med lys. Det leveres vask med armatur samt vegghengt toalett. Tilvalg er mulig.
Toalettrom levers med flislagte gulv med varmekabler. Hvite baderomsplater av type Fibo trespo på vegger. Vegghengt toalett og enkel servant.

Vaskerom:
Leveres med fliser på gulv og hvite baderomsplater av typen Fibo på vegger.  Det monteres opplegg for vaskemaskin samt vask. Levers med 200 liters varmtvannsbereder og sikkerhetsventil. Sluk monteres. Det monteres varmekabel.

Garderobe:
Det leveres hvite skap med hvite fronter. Leveres iht. til plantegninger.

Boder:
Innebod leveres med ferdigmalte gipsvegger og 13mm 3-stavs eikeparkett. Utebod og sportsbod leveres med ubehandlet gipsvegger samt betonggulv.

Listverk:
I rom med parkett leveres det gulvlister i malt slett utførelse med synlige stifter/spikerhull. Gerikter rundt vinduer og dører samt lister i tak leveres i malt utførelse med synlig stifter/spikerhull. Mulighet for listfritt som tilvalg.

Dører:
Inngangsdør leveres av Nordan - Type Linjalen - ferdig malt.  Selger forbeholder seg retten til fargevalg.  Boddører og innerdører av Nordan - type Løven ferdig malt.

Vinduer:
Leveres av merket Nordan med energiglass iht. Tek 10.  Ferdig malte med utvendig aluminiumsbeslag. Klassisk hvite innvendig og avstemt farge utvendig iht. selgers valg.

Elektrisk anlegg:
Elektriske anlegg ligger generelt skjult i boligen, bortsett fra eventuelle betongvegger og lyd/brannvegger hvor det kan bli åpent anlegg. For lyspunkter i himling leveres stikkontakt i overgang mellom vegg og himling. Lyspunkter leveres under overskap på kjøkken. Det monteres stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel.  Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov iht. NEK 400-2014.  Det leveres belysning i utebod samt 1 stk. utelampe.  1 stk. stikkontakt monteres på hver terrasse.  Det monteres LED down-lights på bad og vindfang.

Trapper:
Innvendig trapp - Styrntrappa - Type Fauna - hvitmalt  vanger og rekkverk - Furutrinn med eikefarge.

Utvendig trapp - plassbygd med trykkimpregnerte materiale eller strekkmetall. Dette velges av entrepenør.

TILVALG:
Det vil bli gitt mulighet for individuelle tilvalg til standardleveransen mot pristillegg. Tilvalg avtales og bestilles av byggleverandør. Dette vil bli gjennomgått i et tilvalgsmøte med utbygger.

Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tillegg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles. Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44.

Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9. Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpetilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg/endring som kjøper forutsetter skal være mulig å få levert av utbygger/selger.

Utstyr

Ventilasjon og sentralstøvsuger.

Det leveres balansert ventilasjon samt sentralstøvsuger med aggregat plassert i vaskerom og eller innvendig bod. Type Systemair-Villavent. Tilluft og avtrekk via kanaler til yttervegg og/eller over tak.

Det installeres ett uttak for TV/Internett/bredbånd.  Tilvalg mulig. Tilkoblingskostnader fra leverandør dekkes av kjøper.
Brannslukningsutstyr iht. forskrifter.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang, baderom, wc og vaskerom.  Elektrisk oppvarming forøvrig. Ovner leveres ikke av selger. Det leveres stålpipe og peis type Nordpeis Duo 2. Tilvalg mulig.

Parkering / Garasje

Alle boligene får carport.

Adkomst

Fra Holmestrand følg Hvittingfossveien til Gullhaug og rett frem i rundkjøringen. Ta 2. vei til venstre mot Solberg. Ta inn til Solsiden byggefelt etter ca. 400 meter. Eiendommen ligger da på venstre side rett etter innkjøringen.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten blir grovplanert. Gårdsplass og carport ferdig gruset.
Felles lekeplass med sandkasse og lekeapparat i samsvar med krav fra kommunen.

Søppelhåndtering vil bli plassert i samråd med kommunens renovasjonsetat/ krav ved innkjøring til eiendommene.

De 10 eneboligene har felles drift og vedlikeholdsansvar for fellesområder. Drifts og vedlikeholdsansvaret kan gjelde utebelysning, plenklipp, snømåking etc.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Tinglyste servitutter på eiendommen:
2014/41243-1/200  Erklæring/avtale  
15.01.2014 
 Rettighetshaver:HOLMESTRAND KOMMUNE  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av offentlige ledninger
Bestemmelse om bebyggelse

Hver eiendom vil få tinglyst 1/10 ideel andel i gnr. 53, bnr. 201 som er sameiets fellesareal og lekeplass.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett. Utbygger dekker alle kostander til tilknytning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelsen. Dette skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen. Kjøper anbefales å holde igjen ett beløp som sikkerhet for at ferdigattest fremskaffes. Dersom det ved overtagelse gjenstår utomhusarbeider iht. salgsoppgaven, kan kjøper i tillegg holde tilbake et beløp tilsvarende verdien av gjenstående arbeider. Det er opp til kjøper om de vil rådføre seg med eksterne fagmenn vedrørende størrelsen på beløpet.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende og bevaring kulturmiljø. Eiendommen ligger i et regulert område hvor formålet er boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse iflg. reguleringsplan for Nordre Berg-felt B9. Planene er vedlegg til salgsoppgaven.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.
Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Boligene vil inngå i eierseksjonssameier i samsvar med Eierseksjonsloven. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon. Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer iht. vedtektene til sameiet.
Selger står fritt til å bestemme seksjonsnummer. Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles arealer, som for eksempel lys, måking, forretningsførsel, strøm til fellesareal osv. Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne.

Faste, løpende kostnader

Kjøper må selv tegne innbo- og bygningsforsikring.

Kommunale avgifter kommer i tillegg og vil bli fakturert direkte fra Holmestrand kommune til den enkelte seksjonseier. Dette vil påløpe seg til ca. kr. 10.067,- pr år. for den enkelte bolig. Dette er satser hentet fra Holmestrand kommunes hjemmeside 04.02.2019. Det tas forbehold om endring av disse.

Oppgjør

Det betales fullt oppgjør ved overtagelse.

SALGSBETINGELSER/GARANTIER:
Boligene selges til forbrukerkjøper etter bustadoppføringslovas bestemmelser. Utbygger stiller garanti iht. §12 i bustadoppføringslova.

Det innbetales 10 % av kjøpesummen i depositum til meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse. Dersom utbygger ønsker depositumet utbetalt før hjemmelsovergang, blir depoistumet å anse som forskudd og kan utbetales til selger etter at selger har stilt garanti etter § 47 i Budstadoppføringslova. Renter på det innbetalte beløp tilfaller alltid den/de som har instruksjonsrett av det innbetalte beløp. Resterende del av kjøpesummen inkludert omkostninger innbetales meglers klientkonto senest innen overtagelsen.

MEGLERS RETT TIL Å STANSE GJENNOMFØRING AV TRANSAKSJONEN:
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terror-finansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §§ 147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger/oppgjørsmegler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Omkostninger
11 875,- (Dokumentavgift utgjør 2,5% av 1/4 av tomteverdien som er satt til kr. 1.900.000,-)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
13 124,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 963 124,50,- til 5 303 124,5,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Annen nyttig informasjon

VELFORENING
Boligeierne i Lindekroke har rett og plikt til å være medlemmer i en velforening som skal stiftes. Hver enebolig gir rett og plikt til ett medlemskap. Det vil måtte inngås en forpliktende avtale i velforeningen om dekning og fordeling av kostnader samt vedlikehold av fellesarealer

OVERDRAGELSE - RESALG:
Kjøper er kjent med at kjøpekontrakten ikke kan transporteres uten skriftlig samtykke fra selger. Dersom transport godkjennes, påløper et gebyr til selger på kr. 30 000,-

KOSTNADER VED AVBESTILLINGER:
Kjøper er ansvarlig for selgers merkostnader ved eventuell avbestilling etter bustadoppføringslova, jf. Bustadoppføringslova kapittel VI. Kontakt megler/selger for nærmere informasjon. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i sin helhet. Avbestilling før bygging er besluttet igangsatt vil medføre et avbestillingsgebyr på kr. 200.000,-.

Ved avbestilling etter bygging er igangsatt vil selger ha krav på full erstatning for sitt økonomiske tap i henhold til bustadoppføringslova kapittel VI.

Utbygger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og/eller i konstruksjoner, boligene er ikke detaljprosjektert og mindre justeringer kan forekomme uten forhåndsvarsel. Eventuelle endringer skal ikke redusere byggets tilsiktede kvalitet.

Utomhusplanen i prosjektet er av en slik karakter at den ikke kan ansees som er kart, men en illustrasjonsskisse. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte overtagelse, men ikke ment som en fotografisk gjengivelse av sluttprodukt.

Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse og vil kunne inneholde avvik. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Inntegnede møbler, lamper etc. på plantegninger er ikke inkludert i leveransen. Innbo, løsøre, hvitevarer (integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger) som fremkommer av tegninger medfølger ikke med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Adgang til utleie (boligformål)

Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.

VEDTEKTER:
Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet, jfr. vedlegg til salgsoppgaven. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Eventuelle forslag til endringer kan fremmes i henhold til vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte.

Planlagt overtagelse

FERDIGSTILLELSE:
Byggstart er når to av boligene er solgt. Boligene kan forventes ferdigstillt tidligst 2. kvartal 2020. Dette er bare å anse som foreløpige tidspunkt fra utbygger. Dersom selger gjør forbehold gjeldende bortfaller eventuelt inngått kjøpsavtale. Utover dette har partene intet økonomisk ansvar overfor hverandre.

Selgeren kan kreve overtakelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtakelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtakelsestidspunktet jf. Bustadoppføringslova §18.

Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Etter at styret i sameiet er etablert, og før overtagelse av de enkelte seksjoner, vil selger innkalle sameiets styre til overtakelse av sameiets fellesarealer. Kjøper må akseptere at sameiets styre skal representere alle sameierne ved overtakelse av fellesarealene.

Overtagelse av boligen skjer ved overtagelsesforretning. Det skal føres protokoll fra forretningen som kjøper og selger signerer. Partene beholder hvert sitt eksemplar av protokollen. Boligen vil bli levert i byggerengjort stand.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse eller etter at salgsvolum er innfridd. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Vitec (Kr.237,50) Prospekt og vindusplakat 01.03.19 og 04.03.19 (Kr.1 449) Omsetningsbasert avgift Webmegler - 4 boliger (Kr.3 100) Vindusplakat 05.02.19 (Kr.371,25) Plakat 70 x 50 bestilt 07.03.19 fra Los Digital (Kr.600) Helside i Jalrsberg avis 04.04.19 - kampanjepris (Kr.2 700) Digitalannonser - Klikk (Kr.3 750) Finn.no - februar (Kr.1 900) Hjemmeside (Kr.1 437,50) Helside i Jarlsberg avis - kampanjepris 22.08.19 (Kr.3 000) Totalt kr. (Kr.18 545,25)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger ikke betale honorar for disse boligene. Selger skal dog alltid betal de avtalte utlegg og evt. avtalt tillegg.