Klikk for galleri

To familieboliger med gode kvaliteter. Leveres nøkkelferdig med opparbeidet uteområde.

To familieboliger med gode kvaliteter. Leveres nøkkelferdig med opparbeidet uteområde.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Rogaland - Haugesund

Ørpetveitvegen 49

Prisantydning6.790.000,-Primærrom160m2Bruksareal170m2Soverom4Rom6
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Østbø & Kaldheim Eiendomsmegling AS / Jan Erik Østbø

Selger/Utbygger

Black eiendom as v. Kjetil Bjelland

Betegnelse

Gnr. 3 Bnr. 47 i Haugesund kommune
Ideell andel: 1/1

Byggeår

2023

Beliggenhet

Familieboligene blir liggende i attraktive og barnevennlig Skåredalen. Stille og etablert nærområde med stor vestvendt terrasse.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Skåredalen er et svært populært sted å bosette seg, med sitt trivelige bomiljø og
tilgjengelighet til "alt". Herunder barnehager, skole, dagligvare, offentlig transport,
Raglamyr og fantastiske tur/rekreasjonsområder på Steinsfjellet og Djupadalen!

Bygninger

Enebolig med carport og tilhørende bod.

Byggemåte

Grunnmur ihht. gjeldende krav med støpt gulv. Utvendig kledning i Roial Imprignert. 1. etg får grå Alu-tail fasadeplater. Tak med skarpnes betongtakstein.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 160 kvm
Bruksareal: 170 kvm
Rom som er P-rom: Som p-rom på grunnplan er entre/gang, vaskerom, to soverom, bad og kjellerstuer. Hovedplan har som p-rom stue/kjøkken, gang, bad og to soverom.

1.etasje: Entre, bod, vaskerom, kjellerstue, to soverom, bad og gang med trapp.
2.etasje: Stue med åpen kjøkkenløsning, mellomgang, bad og to soverom.

Innhold

Moderne og pent innredet eneboliger som leveres nøkkelferdige.
1.etasje: Entre, bod, vaskerom, kjellerstue, to soverom, bad og gang med trapp. Carport med tilhørende bod
2.etasje: Stue med åpen kjøkkenløsning, mellomgang, bad og to soverom.

Standard

Boligene leveres nøkkelferdige med gode kvaliteter. Leveres med ferdige uteomåde som asfaltert gårdstun, hekk og plen. Alt ligger til rette for å nytte din nye bolig. En familiebolig med fire soverom og to stuer. Hovedplan har en stor og luftig stue med åpen himling. Her blir det slette flater og enstavs parkett på gulv. Kjøkken leveres fra Neumann bygg av typen Rotpunkt. Lekker innredning med integrert hvitevarer. Tegninger og beskrivelse i salgsoppgaven. Her har du som kunde også mange valgmuligheter for å skape ditt drømmekjøkken. Utgang fra stue/kjøkken til stor og solrik terrasse mot vest.
Utvendig kledd med Alu-tail plater i 1. etg og Royal Impregnert i 2. etg.
Se vedlagt prosjektbeskrivelse.

Oppvarming

Elektrisk med varme i gulv på bad og vaskerom. Luft til luft varmepumpe med to innedeler.

Adkomst

Fra toplanskrysset i Skåredalen ta inn Ørpetveitsvegen i første rundkjøring.  Tomten kommer på venstre hånd etter første kryss. Byggeskilt.

Beskrivelse av tomt

Tomten vil bli fullt opparbeidet med plen, hekk og asfaltert gårsrom. Tomt vil bli delt ihht vedlagt skisse. Tilkomstveg vil bli fradelt til realsameie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Boligene vil bli tilkoblet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Utbygger rekvirerer ferdigattest. Før overtagelse skal det foreligge minimum midlertidig brukstillatelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Område er regulert til bolig og er for det meste ferdig utbygd.

Andre faste løpende kostnader

Offentlige avgifter er ikke fastsatt for eiendommen. Men typisk for enebolig i område er årlige offentlige avgifter ca. kr. 20.000,- dette kan variere ut fra vannforbruk og størrelse på boligen.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 790 000,- (
NB: prisen er fast)


Omkostninger
:
Dokumentavgift kr. 25.000,-  (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-)
Panteattest kr. 200,-
Tinglysningsgebyr pantedokument kr. 585,-
Tinglysningsgebyr skjøte kr. 585,- 

6 816 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Adgang til utleie

Boligene kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Nei

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Ca. 12 mnd etter kontraktsignering

Selgers forbehold

Selger tar forbehold om igangsettingstillatelse

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Selger er profesjonell utbygger og vederlag opplyses ikke.

Finn.no: Prosjektets beskrivelse

To frittliggende eneboliger med gode kvaliteter. Attraktiv beliggenhet i Skåredalen med nærhet til alle fasiliteter en barnefamilie kan ønske seg. Herunder barnehager, skole, dagligvarebutikker og offentlig transport. Flotte turområder i Djupadalen og byheiene.

Boligene leveres nøkkelferdige med gode kvaliteter. Leveres med ferdige uteomåde som asfaltert gårdstun, hekk og plen. Alt ligger til rette for å nytte din nye bolig. En familiebolig med fire soverom og to stuer. Hovedplan har en stor og luftig stue med åpen himling. Her blir det slette flater og enstavs parkett på gulv. Kjøkken leveres fra Neumann bygg av typen Rotpunkt. Lekker innredning med integrert hvitevarer. Tegninger og beskrivelse i salgsoppgaven. Her har du som kunde også mange valgmuligheter for å skape ditt drømmekjøkken. Utgang fra stue/kjøkken til stor og solrik terrasse mot vest.

Utvendig kledd med Alu-tail plater i 1. etg og Royal Impregnert i 2. etg.

Her har arkitekten laget gode løsninger, men er du tidlig inne i prosessen kan du få sette eget preg på boligen for å skape din drømmebolig.

Finn.no: Prosjektets ferdigstillelse

Boligene forventes ferdigstil ca. 12 mnd etter kontraktsignering.

Finn.no: Prosjektets fremgang

Det søkes om ignagsetting så snart kjøpekontrat er signert. Ferdistillelse ca. 12 mnd etter kontraktsignering.