Klikk for galleri

Nybygg - 4 selveierleiligheter - 2 soverom - carport - utebod - parkett - balkong - glassrekkverk

X
Troms – Harstad

Skogveien 27

Troms – Harstad

Skogveien 27

Prisantydning
2.820.000 - 2.895.000
Primærrom
72m² - 73m²
Bruksareal
80m² – 81m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Megler MNEF
94 84 52 60
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
91 32 61 55
Salgsoppgave
Lukk

Eirik Jakobsen

Daglig leder / Megler MNEF
PrivatMegleren Harstad

Sondre Jakobsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Jess Eiendom AS / Eirik Jakobsen

Selger/Utbygger

IDÉHUS HARSTAD AS v. Øyvind Eilertsen

Meglers vurdering

Dette er et meget spennende leilighetsprosjekt i Skogveien. Det skal bygges et leilighetsbygg bestående av 4 leiligheter i to leilighetsetasjer. I første plan er det en carport og bod til hver leilighet. Disse er inkludert i leilighetsprisen. Det er utrolig godt å kunne parkere trygt i carporten når vinteren herjer på sitt værste. Lelighetene i hver etasje er like, men speilvendte. Inngangen til leilighetene på første plan er på sidene mens de er på baksiden for toppleilighetene.

I 2. etasje kommer man inn i vindfanget og går deretter inn i gangen. Fra vindfanget har man inngang til kombinert bad og vaskerom. Det er videre to soverom der master bedroom er det største. Til oppbevaring av diverse utstyr er det også selvfølgelig en egen bod. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning med kjøkkenet på røstveggen og stuen i andre enden. Kjøkkenet er et moderne og solid kjøkken fra kvalitetsleverandøren JKE. Stuen har vinduer i front og utgang til solbalkong. Det vil bli montert glassrekkverk slik at man ikke hindrer utsikten.

i 1. etasje er det inngang på røstsiden til et pent vindfang. Deretter går man inn i gangen. Fra gangen er det adkomst til begge soverommen, boden, vaskerom/bad og stue med åpen løsning til kjøkkenet. Kjøkken og stue har stort sett samme løsning som de i 2. etasje.


Noen utvalgte kvaliteter:

- Kjøkken og garderober fra JKE-Design
- Glassrekkverk på balkonger
- 3-stavs eikeparkett, med mulighet for oppgradering på tørre rom
- 20x20 mallorca fliser (valgfri farge) på gulv i VF og våtrom
- varme i gulv på alle rom foruten soverom og bod.
- Ovn og stålpipe
- Dusjkabinett, monolitt toalett
- Decra ståltakplatetak
- Mulighet for lading av El-bil blir lagt klar for montering. kostnader for lader påfaller kjøper.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Skogveien som er ca 10 minutters gange til sentrum. Det er kort vei til populære Folkeparken som er et yndet utfarssted for gammel og ung.

Bygninger

Leilighetsbygg med 4 leiligheter og carporter med boder.

Byggemåte

Se vedlagte leveransebeskrivelse.

Arealer og fordeling per etasje

Underetasje:
Leilighetene i 1.Etasje: Bra: 79,7 kvm I tillegg kommer utvendig bod i carport med 10.4 kvm
Leilighetene i 2.Etasje: Bra: 80,9 kvm I tillegg kommer utvendig bod i carport med 10.4 kvm
Atealene er hentet fra vedlagte byggetegninger.

Innhold

Hver leilighet har Vf, 2 soverom, vaskerom/bad, gang, bod, kjøkken og stue.
Carport og sporstbod kommer i tillegg og ligger i første plan.

Standard

Utbygger informerer om at dette er en generell leveransebeskrivelse og spesifiserer dette for disse fire enhetene;
Kjøkken og baderomsinredninger leveres av JKE Harstad og er spesialtegnet til disse leilighetene. Bolig leveres lik plantegning, dvs glassrekkverk på balkonger, utvendig hvite vinduer, listverk og foringer, Innvendige dører leveres som kompakte dører. 3-stavs eikeparkett, med mulighet for oppgradering. Varme i gulv på alle rom foruten soverom og bod. Fibo plater på våtrom. 20x20 mallorca fliser (valgfri farge) på gulv i vf og våtrom. Ferdig malte plater fra Huntonitt i lys farge på alle rom. Ovn og stålpipe. Dusjkabinett, monolitt toalett. Decra ståltakplater. Mulighet for lading av El-bil blir lagt klar for montering. Kostnader for lader påfaller kjøper.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Parkering / Garasje

Det er parkering i underetasje med Carport.

Adkomst

Det er adkomst fra Skogveien.

Beskrivelse av tomt/hage

Følgende arbeider vil bli gjort utomhus:
Plenen blir sådd, innkjøring og carport blir asfaltert. Tidspunkt for dette avhenger av tidspunkt for ferdigstillelse. Er dette på vinteren vil dette gjøres så snart været tillater dette.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

1948/1904-1/79 Best. om adkomstrett 21.10.1948 rettighetshaver:Knr:1903 Gnr:62 Bnr:100 Bestemmelse om vannrett

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er et forbehold om at det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse før overtagelse. I tillegg er det en forutsetning fra selgers bank at det skal selges 3 enheter før byggestart kan iverksettes.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Ihht. reguleringsplan for Skogveien - Kilhusveien datert 22.01.78 er området bla. regulert til boligformål.

Beskrivelse av sameiet

Utbygger vil seksjonere eiendommen når byggestart vedtas. I tillegg vil det bli laget vedtekter og sameiet vil bli stiftet. Det er deretter opp til sameiet å drive dette videre. En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.
Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Faste, løpende kostnader

Det er ikke stipulert fellesutgifter for fremtidig vedlikehold, forsikring, brøyting, strøm fellesarealer osv. Dette vedtas evnt når det nye sameiet er stiftet.

Andre faste utgifter:
Strøm: Da dette er nybygg er det ingen erfaringstall på dette.
Kommunale avgifter vil beregnes av Harstad kommune når leilighetene er ferdige og innflyttet.
Forsikring: Det er opp til sameiet om hvor og hvordan de vil forsikre bygget når dette er etablert.
I byggeperioden er IdeHus Harstad forsikringstager.
Oppgjør

Betaling ved overlevering av leiligheten.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Utbygger stiller følgende forbehold:
Om at rammetillatelse og endelig byggetillatelse blir gitt av Harstad kommune.
At det er solgt tre enheter før byggestart kan iverksettes. Utbygger stiller derfor ikke garantier etter Bustaoppføringslova før byggestart. Se punktet garantier for spesifikk info om Bustadoppføringslova.
Om godkjenning av finansiering fra byggelånsbank.

Fellesarealer: Planen er at dette skal ferdigstilles før innflytting.

Da dette er nybygg beregnes dokumentavgiften av tomteprisen og ikke salgsprisen.
Det kommer et tillegg i pris på kr 15000,- pr leilighet for opprettelse av sameiet.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen restriksjoner på utleie, men det er opp til sameiet å bestemme dette når det blir etablert.

Planlagt overtagelse

Det er et forbehold om at det er solgt 3 leiligheter før man begynner byggingen. Utbygger stiller derfor ikke garantier etter Bustaoppføringslova før byggestart. Overtagelsesdato settes utifra byggestart. Fra graveren setter spaden i jorda går det 9 mnd. +/- 1 mnd til overtagelsesdato.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til prisantydning.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.