X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad Bergseng/Sama/Blåbærhaugen/Trondenes – Harstad

Nypeveien 8

Harstad Bergseng/Sama/Blåbærhaugen/Trondenes – Harstad

Nypeveien 8

Prisantydning
3.600.000
Primærrom
159m²
Bruksareal
176m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Siviløkonom
91 32 61 55
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Trondenes Hageby
1089485
Harstad
2484511132

Sondre Jakobsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

187-18-0114

Eier

Asrunn Clausen

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 63 Bnr. 356 i Harstad kommune

Byggeår

1972

Areal

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 193 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1127 kvm

Meglers vurdering

Privatmegleren v/Sondre Jakobsen gleder seg til å vise dere denne fantastiske eiendommen på vakre Trondenes. I Nypeveien 8 bor du på toppen av Trondenes med panoramautsikt utover Vågsfjorden og ned mot innseilinga av den flotte byen vår. Eiendommen er pent opparbeidet og har vært i nåværende eiers hende helt siden boligen stod ferdig oppført i 1972. Når du kommer kjørende opp nypeveien ligger boligen flott til med brosteinsbelagt innkjøring til garasje og til boligen. Ved inngangspartiet er det pent beplantet og du får en god følelse allerede før du trår inn i boligen.

Nøkkelkvaliteter Nypeveien 8
- Sjelden beliggenhet
- Panoramautsikt
- 3 soverom
- Pent uteområde
- Garasje
- Stort potensial
- Nærhet til fine turområder


Vi kommer inn på hovedplanet hvor du finner entré, TV-stue, stue, kjøkken, grovkjøkken og toalettrom. I hallen er det god plass til klesoppheng og dør inn til stue, TV-stue, kjøkken, toalettrom og trapp ned til underetasjen. Når du kommer inn i stuen må du bare stoppe opp for å nyte utsikten. Det er mildt sagt en luftig opplevelse. Du føler deg som konge på haugen og behøver ikke tenke på innsyn fra naboer. Du går rett ut på en fin utsiktsbalkong hvor du kan nyte morgensola og se Hurtigruta gå inn mot kai. Dette må bare oppleves!
Stuen er malt i lyse og trivelige farger og overflatene fremstår som svært godt vedlikeholdt. Om vinteren fyrer du opp i den flotte teglsteinspeisen som er plasser på hjørnet av stuen og kjøkkenet. Spiseplassen er strategisk plassert ved inngangen til kjøkkenet slik at det er kort vei når en skal servere familie og venner. Kjøkkenet er av eldre dato, men fremstår som velholdt og har rikelig med skap og benkeplass. Fra kjøkkenet er det dør inn til et grovkjøkken hvor eier har fått satt inn vaskemaskin slik at du slipper å gå ned for å vaske klær. TV-stuen ligger i tilknytning til hallen og er perfekt dersom en ønsker å trekke seg tilbake eller ha et sted hvor ungene kan game i fred og ro. Rommet kan også benyttes som soverom dersom det er ønskelig. Det er også eget toalettrom her oppe slik at barna slipper å løpe gjennom huset dersom de må på do.

Vi beveger oss ned i underetasjen hvor vi kommer ned i en flislagt hall med dører inn til tre soverom, 2 bad og tre gode boder. Soverommene er selvsagt plassert i front slik at du kan våkne opp til vakker utsikt. Hovedsoverommet er svært romslig med god plass til dobbeltseng og ønsket garderobeløsning. Badene er begge flislagte og ligger rett ovenfor hverandre ute i hallen. På det ene badet er det satt inn badekar, innredning og toalett, mens det andre badet har dusjhjørne med innfellbare glassdører og innredning. Begge badene er av eldre dato, men fungerer utmerket til daglig bruk.

Dette er en meget spennende bolig som innehar flere kvaliteter og har et stort potensial. Gå ikke glipp av visning av denne meget spesielle funkisboligen på vakre Trondenes!

Anbefaler alle interessenter om å laste ned salgsoppgave og krysse av for "ønsker budvarsel på sms" for å være best mulig forberedt til visning. Dette gjøres i menyen til høyre på finn (pc) eller nederst i annonsen (mobil og nettbrett).

For spørsmål er det bare å ta kontakt med eiendomsmegler Sondre Jakobsen: 913 26 155 / sja@privatmegleren.no. Vi sees på visning:)

Beliggenhet

I Nypeveien 8 bor du i nydelige omgivelser med kort vei til Hagebyen skole og byskolen, dagligvarehandel, sentrum med alle fasiliteter og nærhet til fine turområder.

Byggemåte

Takstmann Vegar Paulsen opplyser om følgende byggemåte:

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 193 kvm

Underetasje: BTA: 94 kvm,- BRA; 84 kvm,- P-rom: 67 kvm,- S-rom: 17 kvm.
1.Etasje: BTA: 99 kvm,- BRA: 92 kvm,- P-rom: 92 kvm.

Garasje: BTA: 18 kvm, BRA: 16 kvm.

Innhold

Underetasje: P-rom: Bad 1, bad 2, gang, vindfang, 3 soverom. S-rom: Bod 1, bod 2, bod 3, garderobe
1.Etasje: Hall, kjøkken, stue 1, stue 2, vindfang, grovkjøkken/vaskerom, wc

Garasje: Garasjerom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og peis for vedfyring.

Adkomst

Det er enkel adkomst fra offentlig vei inn til eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


1970/400-2/79 Bestemmelse om veg
24.01.1970
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 6.4.1973

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 693 224,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 218 318,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr 18 000 - 20 000 pr år ifølge opplysninger fra selger.
Kommunale avgifter Kr. 19 544 pr. år
Forsikring i / Gjensidige
Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Oppgitt til å ligge på ca 18-20 000 kr pr år ifølge selgers opplysninger.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Digital annonsering - Klikk (Kr.4 500)
Fotografering/video (Kr.4 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Eierskifteforsikring (Kr.15 300)
Garantiforsikringspremie (Kr.3 990)
Markedspakke (Kr.26 000)
Meglerprovisjon (Kr.23 732)
Oppgjørskostnad/factoring (Kr.5 945)
Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Visninger (Kr.3 000)
Kommunale opplysninger (Kr.2 100)
Tilstandsrapport (Kr.12 500)
Totalt kr. (Kr.112 800)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9900,- + utlegg.