X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad Sentrum/Seljestad/Harstadbotn – Harstad

Audun Raudes gate 22

Harstad Sentrum/Seljestad/Harstadbotn – Harstad

Audun Raudes gate 22

Prisantydning
2.750.000
Fellesgjeld
34.035,-
Primærrom
117m²
Bruksareal
117m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
91 32 61 55
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Harstadåsen
799342
Harstad
2484511132

Sondre Jakobsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Meglers vurdering

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til denne flotte 4-roms selveier leiligheten i Audun Raudes gate 22. Du får virkelig kjenne på følelsen av å bo luftig med panoramautsikt utover Vågsfjorden. Det er kort vei til dagligvarehandel, skoler, barnehager, fine turområder, fotballbane og alle fasiliteter i sentrum. For deg som ønsker å bo romslig og enkelt er dette en perfekt mulighet. Noen av kvalitetene jeg ønsker å fremheve er:

- Panoramautsikt
- Selveier
- Veranda
- Romslig stue
- Loftstue
- 3 soverom
- Pent flislagt bad
- Gangavstand til sentrum


Boligen består av 3 eierseksjoner i et veldrevet sameie. Denne seksjonen har inngang fra gateplan på øversiden av boligen og strekker seg over 2 etasjer. Leiligheten disponerer to parkeringsplasser like utenfor inngangsdøren. Vi går inn på hovedplanet som inneholder gang, stue med utgang til veranda, kjøkken, bad og hovedsoverom. Hallen er flislagt med garderobeløsning og tar deg videre inn til en romslig stue med flott utsikt over fjell og fjord. Du kjenner på en enorm frihetsfølelse på toppen av Harstad by. Overflatene føles behagelige med parkett på gulv og vegger som er malt i tidsriktige farger. Spisebordet er plassert i front slik at du kan invitere familie og venner til middag i fantastiske omgivelser. Kjøkkenet fra 2003 er et kvalitetskjøkken med profilerte fronter i heltre eik, integrert komfyr/oppvaskmaskin og nedfelt platetopp. Veggene mellom benk- og overskap er pent flislagt. Beveger vi oss ut ifra kjøkkenet og stuen kommer vi inn til en lys hall som tar deg videre inn til bad og hovedsoverom. I 2003 ble eiendommen seksjonert og det ble satt inn nytt kjøkken og bad i tillegg til oppgradering av overflater. Badet er lunt og behagelig med flislagte vegger og gulv. Det er videre utstyrt med dusjkabinett, innredning, toalett og opplegg for vaskemaskin slik at det er lett å holde styr på klesvasken. Fra badet er det kort vei til hovedsoverommet som har god plass til dobbelseng og garderobeløsning.

I 2. etasjen finner vi en romslig loftstue, malt i lyse og pene farger. Det er alltid deilig å ha en egen plass hvor ungene kan ha med seg venner og leke fritt. Soverommene er i likhet med resten av etasjen lyse og trivelige slik at en kan flytte rett inn uten oppussing.

Kunne du tenke deg å flytte rett inn i en stilfull og sentrumsnær leilighet er det bare å komme på visning. Ønsker dere hjertelig velkommen :)
For spørsmål er det bare å ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Sondre Jakobsen på mob: 913 26 155 / epost: sja@privatmegleren.no

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget flott til i Audun raudes med gangavstand til skoler, barnehage, dagligvarehandel, Harstad Stadion og alle fasiliteter i sentrum. For deg som er glad i turer i skog og mark er det fint turterreng i umiddelbar nærhet. Du har panoramautsikt utover Vågsfjorden og fjellene rundt.

Byggemåte

Takstmann Roger Søfting opplyser om følgende byggemåte:
Fundamentering er antatt å være i betong på drenerende masser, det var på befaringen ingen indikasjoner på unormale settninger i grunnmur. Dette er antagelser da Grunnundersøkelser er ikke foretatt av takstmann. Dreneringen er trolig fra boligens oppføringstidspunkt som er ca år1950. Dreneringens normale levetid er ca 20-60 år dette er avhengig av jordsmonn og om utførelse på dreneringsmasser er utført i henhold til NBI sine anbefalinger. Ut fra alder på bolig er takstmannens vurdeting at skifting av drenering dernering må påregnes i nær fremtid. Yttervegger er trolig utført med hule mursteinsblokker. dette er i hovedsak en murkonstruksjon med murstein som har hulrom i midten. Bakdelen med denne typen konstruksjoner er dårlig isoleringsevne pga konveksjon i hulrom. Yttervegger er foret ut på boligens innside, det er ikke kjent om det er foretatt etterisolering i disse. Konstruksjon er ikke åpnet for kontroll av takstmann. Vinduer består i hovedsak av isolerglass trolig fra ca 1979. Ytterdøren er en hvit ytterdør med glass trolig fra ca 2008. Takkonstruksjonen er en saltak konstruksjon med plassbygde uisolerte lofttakstoler med taktrobord. Takkonstruksjon er trolig isolert i de deler som er over oppvarmede rom. Taket er tekket med metallplater. Takplater har tegn på reparasjoner og delvis utskiftinger. På tak er det snøstoppere mot inngang og parkeringsareal. Takstige er en eldre stige som er løst montert. denne er ikke iht. feiers retningslinjer. Trapp ved inngangsparti i treutførelse. Innvendig åpen svingtrapp i malt utførelse der åpning i trinn er tettet med plexiglass. Trapp mangler håndlist.

fundamaentering, drenering, yttervegger, vinduer, innvendige dører, takkonstruksjon, taktekking og membraner, trapper og ramper, piper og ildsteder, bad/vaskerom, innvendige gulv, kjøkken, varme generelt og luftbehandling har TG2.

Resten har TG1. Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i tilstandsrapport vedlagt salgsoppgve.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 130 kvm

1.Etasje: BTA: 90 kvm,- BRA: 78 kvm,- P-rom: 78 kvm.
2.Etasje: BTA: 40 kvm,- BRA: 39 kvm,- P-rom: 39 kvm.

Leiligheten disponerer også egen bod i kjeller i fellesområde.

Innhold

1.Etasje: Bad/vaskerom, hall m/trapp, kjøkken, stue, vindfang, soverom.
2. Etasje: Loftstue og 2 soverom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring.

Adkomst

Det er enkel adkomst fra offentlig vei. Noe bratt adkomst opp Audun Raudes gate.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ifølge opplysninger fra Harstad Kommune foreligger det ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 817 553,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 943 189,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 806,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: renter/avdrag på fellesgjeld og forsikring utvendig.

Andre faste utgifter:
Strøm: 18 994 kWh pr 2017.
Kommunale avgifter Kr. 18 272 pr. år
Forsikring i / Gjensidige kr (polisenummer 80283448)
Andre utgifter:
Sameiet har ifølge styreleder fellesgjeld på kr 79 152,- etter rehabilitering av fasade. Lånet nedbetales de neste tre årene. Fellesutgifter for leiligheten er ca kr 1161 + forsikring av bygget på kr 645,-. Til sammen utgjør dette kr 1806,- pr mnd.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Strøm: 18 994 kWh pr 2017.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har et felles lån på kr 79 152,-, Eierbrøken til seksjon 3 er på 43% noe som gjør at andelen fellesgjelden utgjør kr 34 035,-.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.