X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad Sentrum/Seljestad/Harstadbotn – Harstad

Audun Raudes gate 20

Harstad Sentrum/Seljestad/Harstadbotn – Harstad

Audun Raudes gate 20

Prisantydning
1.400.000
Primærrom
57m²
Bruksareal
59m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
91 32 61 55
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Harstadåsen
799342
Harstad
2484511132

Sondre Jakobsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Meglers vurdering

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en sentrumsnær og prisgunstig leilighet i Audun Raudes gate 20. Her bor du i gangavstand til sentrum, Universitetet, skole og dagligvarehandel. For deg som kunne tenke deg å eie fremfor å betale ned på andre sitt boliglån er dette en perfekt mulighet til å komme seg inn i markedet og dra nytte av fordelene ved å eie egen bolig.

Kvaliteter jeg ønsker å fremheve:
- Sentrumsnært
- 2 soverom
- Lave bokostnader
- Flytt rett inn
- Bodplass
- Parkering


Inngangsdøra er på øversiden med enkel adkomst fra offentlig vei. Du spaserer rett inn i et felles inngangsparti og har en trapp opp før du er hjemme. Det er god planløsning her oppe med 2 soverom, stue, kjøkken og bad. Stuen oppleves som lys og luftig med fantastisk utsikt. Overflatene er lyse og moderne slik at du flytter rett inn og møblerer etter eget ønske. Kjøkkenet har hvite slette fronter, laminert benkeplate, nedfelt platetopp, integrert stekovn og frittstående kjøleskap. Selve rommet oppleves som åpent og har god arbeidsplass. Soverommene ligger vendt sørover med inngang fra kjøkkenet. Begge soverommene har samme standard som resten av leiligheten med laminat på gulv og lyse overflater. Det vil være god plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Badet er funksjonelt innredet og malt i lyse farger for et moderne preg. Innredningen er av nyere dato med slette lyse fronter og stort speil med god belysning. Videre er det opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett her inne. Dette gir en enklere hverdag da du kan hive skittentøy rett inn i vaskemaskin etter trening.

Velkommen til visning! Ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Sondre Jakobsen på mob: 913 26 155 for spørsmål.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget flott til i Audun raudes med gangavstand til skoler, barnehage, dagligvarehandel, Harstad Stadion og alle fasiliteter i sentrum. For deg som er glad i turer i skog og mark er det fint turterreng i umiddelbar nærhet. Du har panoramautsikt utover Vågsfjorden og fjellene rundt.

Byggemåte

Takstmann Vegar Paulsen opplyser om følgende byggemåte:
Bygningen har yttervegger i støpte betongsteiner på forskalte og støpte sokler i betong. Felles bod i bakkant av underetg. har forskalt og helstøpt dekke i betong. Ingen synlige tegn til drenering, naturlig dreneringsfunksjon fra byggeåret. Yttervegger i støpte betongsteiner, utvendig pusset og malt. Innvendig er ytterveggene utforet og platekledd. Isolasjon ukjent. Vinduer med malte trekarmer og 2-lags energiglass, vinduene er produsert i 2007. Uisolert heltredør som hovedinngangsdør til leiligheten. Det er i tillegg en ordinær ytterdør i felles vindfang. Saltakkonstruksjon med plassbygde taksperrer i tre. Takkonstruksjonen er ikke mulig å inspisere fra innvendig side, det er takluke i taket i leiligheten på loftet, men inspeksjon er forhindret av isolasjonsmatter som er klemt mot sperrene, kryploftet anbefales nærmere undersøkt. Metallplater med A-profil til hovedtaktekking. Takrenner, luftehatter og snøfangere i metall. Felles bod har forskalt og helstøpt takkonstruksjon. Takkonstruksjonen er nylig forsterket med jerndragere/søyler. Det er en pusset teglsteinspipe fra byggeåret i bygningen. Sotluken er etablert på boden i kjelleren. Det er ingen ildsted i leiligheten. Det er etablert en stor plassmurt peisovn i 1. etg. denne er i bruk.

Det kan påløpe vedlikeholdskostnader på sikt som sameie er ansvarlig for slik at felleskostnader kan øke på sikt.

Megler ber interessenter om å sette seg nøye inn i tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.
Drenering, yttervegger, ytterdør, takkonstruksjon, trapper, bad, VVS har fått tilstandsgrad 2.
Pipe har manglende avstand til røykerør og har fått tilstandsgrad 3.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 61 kvm

1.Etasje: BTA: 61 kvm,- BRA: 59 kvm,- P-rom: 57 kvm,- S-rom: 2 kvm.

Innhold

1. Etasje: Stue, kjøkken, bad/vaskerom, trapperom, 2 soverom og bod.

Oppvarming

elektrisk oppvarming.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


2013/357802-1/200 Seksjonering
03.05.2013
opprettet seksjoner:
snr: 4
formål: Bolig
sameiebrøk: 70/344

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bruksendring av loftsetasjen fra Harstad Kommune datert 15.03.2013

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 500 348,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 801 252,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Eiendommen omhandles av kommuneplanens arealdel vedtatt 29.04.2010. Formålet med kommuneplanens arealdel er å utvikle en helhetlig plan for den overordnede forvaltning av areal- og naturressursene i kommunen. Dette innebærer en samordning av statlig, fylkeskommunal og kommunal virksomhet som grunnlag for vedtak om bruk og vern av ressurser i et bærekraftig og langsiktig perspektiv.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 500,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: strøm fellesareal, varmtvann og utvendig forsikring.

Andre faste utgifter:
Strøm: 7300 kWh pr år, ifølge selger.
Kommunale avgifter Kr. 12 682 pr. år
Forsikring i / Sparebank 1 kr (polisenummer 16344837)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

7300 kWh pr år, ifølge selger.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har ingen fellesgjeld pr dags dato.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.