X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad Stangnes/Gangsås/Gr.bakkan/Harstadbotn – Harstad

Torvhågveien 4

Harstad Stangnes/Gangsås/Gr.bakkan/Harstadbotn – Harstad

Torvhågveien 4

Prisantydning
6.000.000
Primærrom
212m²
Bruksareal
214m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Megler MNEF
94 84 52 60
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stangnes Syd
529316
Harstad
2484511132

Eirik Jakobsen

Daglig leder / Megler MNEF
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Meglers vurdering

PERLETIND!
Det er sjelden at jeg som megler kan legge ut en så ny bolig i et allerede godt etablert boligstrøk. Åsby har vært et attraktivt boligområde i mange år og det har alltid vært rift om boligene der. Den gamle boligen som stod på denne tomten brant ned for noen år siden og en ny praktfull bolig ble satt opp. Dagens selgere, Ali og Mona kjøpte drømmehuset hos de opprinnelige eierne i oktober 2017. De ventet da sitt tredje barn og hadde behov for flere soverom. De var ikke i tvil om at dette var drømmehuset da det ble annonsert og de slo til ganske raskt. Nå står nye jobber klare til dem i Oslo og med vemod må de selge Torvhågveien 4.

Over til selve boligen:

Det var kvalitetsleverandøren Idehus Harstad, ved Åge Eilertsen, som fikk jobben med å bygge nyboligen Perletind. Man ser at dette er en gjennomført bolig allerede når man parkerer utenfor. Når du kommer inn i boligen er det 60x60 fliser på gulvet i hallen. Fra hallen går du inn på et lyst og trivelig bad med moderne innredninger. Direkte fra badet går du inn på et meget innholdsrikt vaskerom. Vaskemaskin og tørketrommel er plassert i egen innredning. Her er det også masse lagringsplass. Det er dør ut til gårdsplassen og her er det praktisk å ta barna eller hunden inn etter å ha vært ute søla og lekt. Fra hallen er det også inngang til et flott soverom som har modene skyvedører til smart garderobe. Går du videre kommer du til en stor stue med åpen løsning til kjøkkenet. Det er vinduer i front med utsikt nedover mot Stangnesbasen og havet. Til gulv er det valgt 1. stavs laminat og med vannbåren varme i alle gulv slipper man å tenke på å fryse på beina. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse som går langs hele fronten av bygget. Fra stuen ser du rett inn på kjøkkenet, og for et syn! Kjøkkeninnredningen som er hvit Herregård fra Sigdal er en fryd for øyet. For de som er inviet i kjøkkenverdenen så er dette en av Sigdals mest solgte innredninger. Den er i bonderomantisk stil og passer veldig godt til denne boligen. Benkeplater er også valgt fra øverste hylle og er av Granitt. Hvitevarer er integrert og er moderne og funksjonelle. Prikken over den berømte I en er kjøkkenøyen som er meget pen og praktisk. I tillegg fungerer den som en flott urban frokostplass. Oppe i andre etasje er det en kjempefin loftsstue med utgang til terrasse. Her er det også utsikt ned mot havet. Det ligger tre soverom oppe og et meget pent bad. Badegulvet har 30x30 cm flis og flisvegger. Innredningen er dobbel servant med to separate sideskap. Alt henger på vegg slik at man kommer lett til ved rengjøring. Den daglige dusjingen tar man i en tøff dusjnisje mens kosebading foregår i boblebadet. I dusjnisjen er det valgt meget ekslusive mosaikkfliser. Det er også en flisremse i taket med innfelt spott. Det er også laget en smart sjakt i veggen hvor man kaster tøyet etter bruk. Tøyet seiler rett ned på vaskerommet/badet i 1. etasje.

Bilene parkerer man i dobbelgarasjen som er oppvarmet med varmepumpe. Det er uinnredet arealet oppe som ikke er tatt tak i enda.

Dette er en meget moderne bolig som har plass til storfamilien og det er bare å ta med seg møblene og flytte rett inn.

Byggeår 2015
Oppvarmet dobbelgarasje - varmepumpe
Vannbåren varme i alle gulv - varmes opp av gassdrevet fyrkjele
Sigdal kjøkkeninnredning med kjøkkenøy og takhøye skap
Granitt benkeplater
Integrerte hvitevarer - NEFF/Siemens
Boblebad
2 terrasser
Vedfyring i stue

Ønsker du flere opplysninger er det bare å kontakte Eiendomsmegler Eirik Jakobsen.

Beliggenhet

Åsby er et viktig knutepunkt i det moderne Harstad. I en omkrets på noen hundrede meter ligger Amfi Kanebogen senter med butikker og resturanter/kafeer. Stangneshallen, Shell Åsby, Stangnes Videregående og Stangnesbasen ligger også i nærområdet. Kanebogen barneskolel igger også i gangavstand. Det er også flotte turområder med bla Gangsåstoppen like i nærheten.

Bygninger

Enebolig med dobbelgarasje.

Byggemåte

Takstmann Roger Søfting opplyser om følgende byggemåte:

FUNDAMENTERING, GRUNNMUR OG KJELLERGULV: Bygningen er fundamentert på antatte faste masser. Grunnmur av ringmurselement fra sundolitt. Gulv trolig isolert med dampsperre og betong. KONSTRUKSJONSMETODE OVER GRUNNMUR OG UTVENDIGE FASADER:
Bygningen er trolig oppført med bindingsverk og isolert etter oppføringstidspunktets anbefalinger. Utvendige fasader er kledd med luftet liggende malt kledning. DØRER OG VINDUER: Alle vinduer er fra byggeår. Innerdører er fyllingsdører fra byggeår. Ytterdører og balkongdører er fra byggeår.
TAKKONSTRUKSJON M/TEKKING: Takkonstruksjonen er en saltakskonstruksjon utført som isolert konstruksjon med luftet undertak og
decra på tak. VERANDAER/ TERRASSER: Boligen har en balkong og en terrasse mot sør /øst. PIPER OG ILDSTEDER: Det er en isolert stålpipe i boenheten. Det er montert en vedovn i stue. Det anbefales alltid at lokalt feievesen foretar en inspeksjon av pipe og ildsted. OPPVARMING:
Vannbåren varme og vedfyring. BAD OG VASKEROM: Bad/vaskerom har fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Det er dokumentert membran under fliser. Bad har innebygget toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning. Vaskrom er tilsvarende bad og er innredet med innredning med skuffer, skap og hyller og plass for vaskemaskin og tørketrommel, på vaskerom er alle tekniske installasjoner som balansert ventilasjon, sentralstøvsuger og
varmeanlegg montert. Bad i 2 etg. har fliser på vegger og gulvet har membran i golv som er klemt under klemring. Bad har innebygget toalett, baderomsinnredning, boblebad og en stor dusjnisje med glassvegg. KJØKKEN: Innredning er en påkostet innredning med beisede profilerte heltrefronter av eik, takhøye skap, benkeplate av granitt med underlimt vask, innebygde hvitevarer, hjørnekjøleskap og frittstående kjøkkenøy.
INNVENDIGE OVERFLATER: Vegger: Fabrikkmalte mdf plater, flis og våtromsplater Gulv: Parkett/ laminat og flis. Gulv har soneinndelt vannbåren varme. Himlinger: Fabrikkmalt mdf panel med godt med spotter. TEKNISK ANLEGG: Elektro: skap med automatsikringer fra byggeår.
Rør: rør i rør vannrør og plast avløpsrør fra byggeår. Balansert ventilasjon, vannbåren varme og sentralstøvsuger. TILSTAND: Boligen er en nyere påkostet bolig med høy standard og med svært lav bruksslitasje.

Garasje:
Garasje oppsatt i henhold til dagens tekniske forskrifter og håndverkstradisjoner. Utførelsen er med plate på mark av betong som trolig er isolert med 5 cm isolasjon og fuktsperre, vegg konstruksjoner er trolig utført med isolerte bindingsverks konstruksjoner av tre med vindsperre og liggende utvendig panel og innvendig kledd med plater. Tak konstruksjon er saltak med w-takstoler, lett undertak, lekter og decra.

ANNET:
Det presiseres at denne beskrivelsen ikke er en teknisk tilstandsbeskrivelse og det kan derfor være feil og mangler som ikke er beskrevet. Det anbefales derfor grundige undersøkelser for å kartlegge den tekniske tilstanden på hver enkelt bygningsdel. Opplysninger om oppgraderinger ol. er opplysninger gitt av eier.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 212 kvm, Bruksareal: 214 kvm, Bruttoareal: 231 kvm

1.Etasje: Bta: 141 kvm Bra: 129 kvm P-rom: 129 kvm S-rom: 0 kvm
2.Etasje: Bta: 90 kvm Bra: 85 kvm P-rom: 83 kvm S-rom: 2 kvm
Totalt: Bta: 231 kvm Bra: 214 kvm P-rom: 212 kvm S-rom: 2 kvm

Garasje: Bta: 51 kvm Bra: 46 kvm P-rom: 0 kvm S-rom: 46 kvm

Innhold

1. Etasje: Hall m/trapp, bad/vaskerom, kjøkken, stue, spisestue, soverom S-rom: Garderobe
2. Etasje: Stue, bad, 3 soverom S-rom: Bod

Garasje: Garasjerom

Standard

Boligen holder god standard.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Vannbåren varme, luft til vann.

Adkomst

Det er adkomst til boligen fra begge sider. Det er helt slakk adkomst til selve gårdsplassen.

Beskrivelse av tomt/hage

Gårdsplassen er gruset og det er plass til flere biler. Rundt huset er det litt grønareale.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1970/4156-2/79 Bestemmelse om veg 14.10.1970
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

1991/4825-1/79 Bestemmelse om veg 29.10.1991
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 07.09.2015 med følgende merknader:
- Ferdigstille utendørsarbeider
- Oppføring garasje

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 568 494,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 046 579,- pr 31.12.17
Ser av beregningsgrunnlaget at beregningsgrunnlaget for ligningsverdien er den gamle boligen som var bygget i 1970. Megler er derfor ikke sikker på at dette er riktig ligningsverdi og oppfordrer interessenter til å undersøke dette nøyere med skatteetaten.

Reguleringsforhold

Iflg. forslag til reguleringsbestemmelser for Åsby er området regulert til boligformål. Se ellers vedlagte reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr. 12500 kwh maks. Nettleie ca 5400kr i året.
Kommunale avgifter Kr. 20 953 pr. år
Forsikring i / Storebrand kr 7 320 (polisenummer 9658976)
Andre utgifter:
Internettleverandør telenor 580/mnd. Ingen TV.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Strøm, ca kr. 12500 kwh maks. Nettleie ca 5400kr i året.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.
Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen utleiedel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.