Klikk for galleri

UTSIKTSBOLIG - barnevennlig - kort vei til alt - nydelig utsikt - garasje

X
Harstad Sentrum/Seljestad/Harstadbotn – Harstad

Jørns gate 31A

Harstad Sentrum/Seljestad/Harstadbotn – Harstad

Jørns gate 31A

Prisantydning
2.550.000
Primærrom
138m²
Bruksareal
161m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
48 44 49 82
skjema her?
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Harstadåsen
799342
Harstad
2484511132

Bjørn Aronsen

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Kvaliteter

- Gangavstand til sentrum og folkeparken
- Mulig å etablere utleiedel (kun registrert 1 boenhet pr d.d - må søkes til Harstad kommune)
- Nydelig utsikt og fin solgang
- 2 stuer, 2 kjøkken og 2 bad/wc
- Vedfyringsovn
- 3 romslige soverom
- Garasje
- Barnevennlig
- Meget enkel adkomst

Beskrivelse

Velkommen til Jørns gate 31A, en spennende enebolig med mange muligheter. Spesielt for denne eneboligen som ligger i kjede, er at du har alt du trenger på begge plan. I underetasjen er det et moderne kjøkken, baderom, vaskerom, romslig stue og 2 soverom. Det er også eget inngangsparti til denne delen, hvor det nylig er tinglyst en adkomstrett. Hovedetasjen inneholder vindfang, 1 stort soverom, stue med fantastisk utsikt, toalettrom og baderom. Den gode planløsningen gjør at det er enkelt å ta seg frem mellom de forskjellige rommene.

Det er enkel adkomst til eiendommen fra kommunal vei. På kalde vinterdager er det deilig med parkering i garasjen. Boligen som opprinnelig er oppført i 1982 er godt vedlikeholdt gjennom årenes løp. Dette er en smart og arealeffektiv bolig med mange muligheter.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen på visning. Har du spørsmål vedrørende boligen ta gjerne kontakt med eiendomsmeglerfullmektig / siviløkonom Torje Slettli. Tlf: 90 80 89 80, epost: tos@privatmegleren.no

Beliggenhet

Eiendommen ligger nydelig til i en rolig gate med fantastisk utsikt over byen og Vågsfjorden. Her har du kort vei til alle fasiliteter som Harstad har å by på. Jørns gate er en svært barnevennlig gate da det ikke er noe gjennomgangstrafikk. Kort fortalt er dette et populært boområde med nydelig utsikt og gangavstand til det man trenger.

Byggemåte

Grunnmur er bygd opp i helstøpt betong, dels kombinert med elementblokker som er murpusset og slemmet på overflater. Småe sprekker og avflassiger i murpuss, stedvise plasser utvendig. Ingen setningskader eller riss på synlige deler av grunnmur. Store deler av grunnmur ligger under snø og terrenget. Innvendig er grunnmur kledd med konstruksjoner i tre. Kontroll ble derfor meget begrenset. Det ble observert synlig grunnmursplast og overflatedrensrør på bakken stedvise plasser mot grunnmur ved hovedinngang. Ifm aldringssvekkelse av drensrør. Drensrør ble ikke kontrollert, da disse eventuelt ligger skjult under bakkenivå. Ved overflatesøk med fuktindokator på nedre del av innvendige vegger og på gulv i boligens under.etg. Ingen unormale fuktforskjeller på fuktindikator på vegger mot terreng eller på gulv. Forskjeller på fuktmåler for slike type konstruksjoner er ikke unomalt, da byggemetode og materialvalg er kraftig endret siden boligens opprinnelige byggeår. Nåværende eier har montert et synlig drensrør på bakkenivå som skal lede overflatevann til en separat steinkiste nedenfor boligen. NB: Ved vurdering av dreneringsrør i bakken må det i størst mulig grad kartlegges type og hvordan disse er tilkoblet kommunal og/eller privat ledningsnett. Resterende deler av drenering mot grunnmur er fra eldre årstall og/eller byggeår. Yttervegger er utvendig utlektet og kledd med liggende og stående malte trekledninger som er malt på overflater. Hovedkonstruksjon er trolig med mur og/eller i betong. Dels takoverbygd terrasse ved hovedinngang er med konstruksjoner og dekkei impregnerte materialer. Rekkverk i tre med malte overflater. Takkonstruksjonen er utført som saltak med kaldtloft. Konstruksjon er ventilert via spalteåpninger i raftekasser. Undertak er kledd armet plast. Utvendig taktekke er med decra takstesteinsplater i metall som er skiftet årstall 2005. Undertak er kledd armert plast. Heldekkende pipehatt. Luftehatt og stigetrinn som er tilpasset taktekket i stål. Underbeslag for pipa og luftehatt ble ikke kontrollert.

Opplysninger er hentet fra Tilstandsrapport utarbeidet av Bjørnar Pedersen. Denne ligger i sin helhet som vedlegg til komplett salgsoppgave.

Meglers bemerkninger av tilstandsrapporten:
- Kjølerom: Ved overflatesøk med fuktindikator på nedre del av innvendige vegger mot terreng, samt på gulv. Fuktforskjeller på fuktmåler på gulv.
- Garasje: Noe saltutslag og fuktmerker på innvendige vegger i betong. Garasjen er i dårlig stand.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 161 kvm, Bruttoareal: 180 kvm

Underetasje: BTA: 80 kvm, BRA: 69 kvm, P-rom: 64 kvm, S-rom: 5 kvm.
Hovedetasje: BTA: 80 kvm, BRA: 74 kvm, P-rom: 74 kvm.
Sammenbygd garasje: BTA: 20 kvm, BRA: 18 kvm, S-rom: 18 kvm.

Sum: BTA: 180 kvm, BRA: 161 kvm, P-rom: 138 kvm, S-rom: 23 kvm.

Oppvarming

Vedfyringsovn i stue, forøvrig elektrisk oppvarming.
Varmepumpe luft til luft.

Adkomst

Enkel adkomst til eiendommen fra kommunal vei.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann- og avløpssystem.
Boligen har enkel adkomst fra kommunal vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygget datert 11.11.1982, ifølge Harstad kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 695 554,- pr 18.04.18
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 503 994,- pr 18.04.18

Reguleringsforhold

Området er blant annet regulert til boligformål.

Det anbefales at interessenter setter seg inn i gjeldende reguleringsplan. Denne ligger i sin helhet i vedlegg til komplett salgsoppgave.

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strømforbruk, ca kr 1400,- pr mnd, ifølge selger.
Kommunale avgifter Kr. 18 657 pr. år
Forsikring ca kr 9 572 pr år, ifølge selger.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bare registrert 1 boenhet på eiendommen.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt på denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.