Klikk for galleri

Vollen - 4-roms - flislagt bad - vedfyring - alt på ett plan - balkong - nært Amfi Kanebogen

X
Harstad Stangnes/Gangsås/Gr.bakkan/Harstadbotn – Harstad

Vollen 53B

Harstad Stangnes/Gangsås/Gr.bakkan/Harstadbotn – Harstad

Vollen 53B

Prisantydning
2.350.000
Fellesgjeld
250.857,-
Totalpris
2.600.857,-
Primærrom
95m²
Bruksareal
95m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
91 32 61 55
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Gangsås
1462651
Harstad
2484511132

Sondre Jakobsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Meglers vurdering

PRIVATmegleren har gleden av å presentere en praktisk og lettstelt 4-roms i blokk på Vollen. Med beliggenhet i 2- etasje er det kun en trapp før du er hjemme. Kvaliteter jeg ønsker å fremheve er:

- 3 moderne soverom
- Alt på ett plan
- Veranda
- Flislagt bad
- Romslig stue
- 2 romslige boder


Leiligheten er pusset opp av dagens eiere slik at alle rom fremstår som lyse og moderne. På hovedsoverommet er det lagt nye veggplater og listet på nytt slik at det fremstår som moderne. Her får du en romslig leilighet på 95 kvm med hele 3 soverom, noe som er sjelden vare i dette område. Planløsningen er svært praktisk med 3 soverom på rekke i bakkant og stue/kjøkkendelen i front med utsikt. Det er enkel passasje fra soverommene til badet som er skjult fra stuen. Det er pusset opp for noen år siden med flislagte vegger og gulv. Det er såpass romslig at det både er plass til vaskemaskin/tørketrommel og stellebord her inne. Innredningen er stor og er generøs med tanke på lagringsplass. Dusjingen gjøres i et romslig dusjkabinett ved siden av innredningen. Kjøkkenet ligger mellom den private delen og stuen. Innredningen er tilpasset rommet og er malt i lyse farger som står i fin kontrast til den mørke benkeplaten. Det er lagt fliser mellom benk og overskap. Fra kjøkkenet går man rett ut i spisestuen, noe som er praktisk når koselige måltider skal nytes. Spisestuen er i en egen krok i enden av stuen og her er det plass til koselige selskap med familie og venner. Det er montert varmepumpe i stuen som avgir lun varme på kalde dager. I tillegg er det vedovn som man fyrer opp på ekstra kalde kvelder. Stuen er romslig og har en vindusrekke i nesten hele sin bredde. Store vinduer gir mye lys og utsikt, noe som øker romfølelsen og slipper vårsola inn i stua. Møbleringsmulighetene er mange og utgangspunktet for å skape ditt eget hjem er utmerket. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt. På sommeren er det fint å spasere ut på balkongen å nyte fine sommerdager.

For mer info er det bare å ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Sondre Jakobsen på mob: 913 26 155 / epost: sja@privatmegleren.no. Ønsker dere alle hjertelig velkommen på visning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget fint til oppe på Vollen. Bygget ligger helt bakerst og har fin utsikt over området. Borettslaget har opparbeidet et fint lekeområde med lekeplass og en liten fotballbane. Det er også en stor felles oppstillingsplass for biler og campingvogner. Det er kort vei til en av Harstads nyeste barnehager. Ønsker du å shoppe er det 1 km til Amfi Kanebogen. Det ligger også en nyere Kiwibutikk i gangavstand. Du bor også i gangavstand til Gangsåstoppen som er et yndet utfartssted med utsikt over hele byen.

Bygninger

Blokk.

Byggemåte

Takstmann Vegar Paulsen opplyser om følgende byggemåte:
Bygget har hovedkonstruksjon i armert betong, med bindingsverksvegger mellom betongveggene. Utvendig stående tømmermannskledning, innvendig kledd med bygningsplater. Ukjent isolasjon. Flattakkonstruksjon med ukjent tekking. Sørvendt balkong, med utgang fra stue. Vinduer med trekarmer og 2-lags glass. Balkongdør med trekarmer og 2-lags glass. 1 stk. hvitmalt ytterdør av nyere dato. Pipe/ildsted: Det er pipe i leiligheten og det er montert en vedfyringsovn med glassdører, i stuen. Pipen er kledd med teglsteiner, malt. Feieluke etablert i leiligheten. Feieluken er registrert for nært brennbare materialer. Ifølge selger er dette nå utbedret.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 103 kvm

2. etasje: BTA: 103 kvm,- BRA: 95 kvm,- P-rom: 95 kvm.

Innhold

2. etasje: P-rom: Bad/vaskerom, gang, stue/kjøkken, 3 soverom.

Bod i underetasje.

Oppvarming

Elektrisk, vedfyring og varmepumpe.

Adkomst

Enkel adkomst fra veien som går i borettslaget.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bygget datert 13.11.1981

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 674 439,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 427 980,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Området er regulert til boligformål.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Borettslaget er tilknyttet sikringsfondet gjennom boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 926,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Drift og vedlikehold, snøbrøyting, kommunale avg. forsikring og diverse driftskostnader. TV og internett kommer i tillegg.

Andre faste utgifter:
Strøm, kr. 8110 pr 2017 ifølge selger.
Kommunale avgifter inkl. i fellesutgiftene.
Forsikring: inkl. i fellesutgifter.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

10 060 kWh pr 2017, ifølge selgers opplysninger.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 12134073878, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats per 19.02.2018: 1,88% pa.
Antall terminer til innfrielse: 313
Saldo per 19.02.2018: 6 643 553
Andel av saldo: 250 858
Første termin: 31.12.2016
Første avdrag: 31.12.2016 (siste termin 29.02.2044)
Flytende rente

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Det gjørs oppmerksom på at hvitevarer, garderobeskap på det midterste rommet og skittentøyskap ikke medfølger i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.