X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad Stangnes/Gangsås/Gr.bakkan/Harstadbotn – Harstad

Nordjorda 4

Harstad Stangnes/Gangsås/Gr.bakkan/Harstadbotn – Harstad

Nordjorda 4

Prisantydning
4.320.000
Primærrom
244m²
Bruksareal
313m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Megler MNEF
94 84 52 60
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stangnes Nord
850393
Harstad
2484511132

Eirik Jakobsen

Daglig leder / Megler MNEF
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Kvaliteter

Privatmegleren har gleden av å kunne presantere en meget skjelden mulihet- Nordjorda 4.
Boligen er full av herlige kvaliteter, av disse nevnes:
- Boligen ligger 150 meter unna sjøen.
- Mulighet for båtplass i nærheten.
- Det er bygget to garasjer.
- Brosteinslagt oppkjørsel med ytterligere parkeringsmuligheter.
- Fantastisk utsikt fra stuvinduet og verandaen.
- Mulighet for stor vinterhage.
- Stor hage med skjermede uteplasser.
- Varme i alle gulv med trinnløs regulering
- Flislagt veranda med varmesløyfer for snøtining
- Påkostet el. anlegg.
- Badeplass og båtplass i bukten nedenfor huset.
- Lite trafikk da boligen ligger i blindvei
- Mye bodplass
- Verksted
- Umiddelbar nærhet til natur og friluftsområder.
- To stuer med peis.
- 4 soverom og 1 kontor
- Godt naboskap
- Nærhet til sentrum
- Gode bussforbindelser

Velkommen på visning!!

Meglers vurdering

Dette er en stor enebolig med utleiedel og to garasjer og verksted integrert i boligen. Boligen var bygget med påkostet standard i 1984 og bærer preg av lite slitasje og godt vedlikehold.

Nordjorda ligger helt nede på Stangnes og det er sjelden det selges boliger i denne gata. Boligen er stor og ligger fint til med utsikt nedover mot havet. Brosteinsbelagt uteområde. Deler av fasaden er forblendet med skiferstein og steinplater. Resten av boligen er med stående bordkledning. Det er inngang til boligen i begge etasjer. Når du parkerer utenfor en av garasjene parkerer du på fin brostein. Denne brosteinen ligger hele veien til inngangsdøren. Som en del av fasaden er det brukt nydelig stein. Når du går inn i huset går du inn i en romslig hall. Fra hallen er det bla. tilgang til hobbyrom/kontor, WC-rom, dusjrom, kjøkken, stue og soverom. Her er det fullt mulig å leie ut hybelleiligheten. Oppe i hovedetasjen er det to soverom til venstre når man kommer opp trappen. Rett frem er det et flislagt bad. Rett innenfor badet er det et romslig vaskerom med dør inn til kjøkkenet. Kjøkkenet som er på ca 18 kvm har en original solid kjøkkeninnredning. Rett utenfor kjøkkenet er det en fin spisestue. Fra spisestuen er det utgang til en flott veranda som er flislagt og her har eier montert sløyfe med varmekabler slik at man kan tine snøen ved behov. Selve stuen er stor og har en lun TV-krok på den ene siden og selve stuen på den andre siden. De er adskilt med en nydelig plasspygd peis som er et eget møbel i seg selv. Det er varme i alle gulv foruten garasjer og boder og dette gir en lun varme i hele boligen.

Ønsker dere å se denne flotte boligen selv er det bare å komme på visning!

Beliggenhet

Beliggenheten til denne boligen er meget bra. Det er sjelden det selges boliger i denne gata og det skjønner vi godt. I Nordjorda ligger man litt usjenert til og det er ingen gjennomgangstrafikk. Det er kort vei til havet og fine turområder. Selve boligen er meget innholdsrik og har en egen utleiedel. Denne har ikke vært utleid. Harstad ligger midt i Nord Norge, strategisk plassert ved porten til Vesterålen og Lofoten. Harstad byr på en region med uforglemmelige naturopplevelser. Et tilgjengelig og mektig fjellandskap, storslagen utsikt og rik skjærgård . Med marka som nermeste nabo er dette den perfekte boligen for å finne roen. Harstad og Stangnes har flere muligheter for idrettsutfoldelse for for store og små. Skiløpere trekkes til de flotte løypeanlegget som ligger i Folkeparken, det finnes ellers mange fine turområder i regionen. I nærheten ligger både skøytebane, fotaballanlegg og flere idretsannlegg. Med denne flotte beliggenheten er det bare å ta med seg kajakken og rusle ned i fjæra for enda flere naturopplevelser. Det er gode bussforbindelser i området.

Bygninger

Enebolig med utleie.

Byggemåte

Takstmann Vegar Paulsen opplyser om følgende byggemåte:
Eneboligen er fundamentert på forskalte og støpte sokler. Støpt gulv på grunn med plast og ekspandert polyesteren til isolasjon.
Soklene står på fjell i følge eier. Det inkluderer også den nye garasjen som er oppført i 1987. Kjellervegger i Leca betonghulstein, utvendig pusset og stedvis belagt med skifer/steniplater. Tradisjonelt dreneringssystem fra byggeåret. Dreneringsslange i drenerende masser. Muren er
utvendig pusset bak grunnmursplasten. Det er i tillegg montert Steniplater (eller lignende) på muren, platene overlapper grunnmursplasten.
Takrennenedløpene går ned i terrenget, tilkoblet dreneringssystemet. Det er montert siler på rørene som går ned i bakken, dette for å lette arbeidet med rengjøring. Eier opplyser at dreneringsgrøften ble håndstablet med naturstein. Det er etablert en dreneringskumme foran boligen. Eier opplyser at det er ukjent om dreneringen er tilkoblet Kommunalt nett eller om det går ut i terrenget. Yttervegger i bindingsverkskonstruksjon isolert med 150 mm isolasjon. Utvendig utlektet stående bordkledning. Innvendig kledd med bygningsplater. Utvendig kledning er overflatebehandlet etter behov. Østveggen ble beiset i 2017. Ellers er utvendig kledning godt vedlikeholdt. Vinduer med malte trekarmer og 2- og 3- lags glass. Enkelte vinduer har sprosser mellom lag 2 og 3. Noen vinduer mot sør øst er byttet ellers er vinduene er fra byggeåret. Det er montert markiser over enkelte vinduer, disse er ikke funksjonsprøvd. 1 stk. hovedinngangsdør, malt tredør med 2-lags glass. 1 stk. vaskeromsdør, malt tredør. 3 stk. isolerte metalldører. Dørene er i samme utførelse som garasjeportene. 2 stk. Balkongdører i tre med 3-lags glass. 2 stk. isolerte stålporter, hvorav en med automatisk åpning. Valmtakkonstruksjon med prefabrikerte takstoler i tre. Inspeksjonsluke til kryploft montert i gang mellom soverom. Takkonstruksjonen er bygd opp som en luftet kaldtakkonstruksjon med lufting i raftekassene. Takkonstruksjonen er isolert med ca. 20 cm. Isolasjon med en sydd matte i tillegg. Takrenner i plast. Takkonstruksjonen er i sin helhet fra byggeåret. 180 graders svingtrapp med repos. Trappen har lakkerte heltrevanger og trinn. Rekkverk i
samme utførelse. Det er montert teppebelegg i trinnene. Trappen er fra byggeåret. 1 stk. balkong med utgang fra stuen. Balkongen er etablert oppå garasjetaket. Etasjeskillet er utført i Lecaplank som er avrettet med betong. Sarnafil folietekking som hovedtaktekking og ca. 12-15 cm. armert betong og fliser til dekke. Malt rekkverk i tre. 1 stk. balkong med utgang fra soverom i hovedetg. Balkongen har drager/søylesystem som bærende konstruksjon. Det er en tretrapp ved vaskeromsdøren. 2-løps Leca elementpipe, med feieluke etablert i underetg. Pipen er teglsteinsbelagt i stuen i
hovedetg. Plassmurt teglsteinspeis med peisinnsats. Heldekkende pipebeslag i metall over tak. Det er monter takstige på taket. Det er i tillegg en plassmurt peis i underetg. i samme utførelse som i hovedetg.

Takstmannen opplyser også om følgende:
Det gjøres i tillegg oppmerksom på at eneboligen er betydelig bedre isolert enn det som var minimumskrav i 1984. Takkonstruksjonen, vegger og vinduer har betydelig bedre U-verdi enn minimumskrav. Dette medfører også at vedlagt energiattest (som er en generell Energiattest basert kun på størrelse og byggeår) ikke gir ett rett bilde av boligens tilstand.

Megler informerer om at to av rommene som brukes som soverom i underetasjen har mangelfulle lysforhold.
Det er registrert en støttemur mellom denne eiendommen og nabo, støttemuren er påvirket av
marktrykk, anbefales nærmere undersøkt.

Selger opplyser om følgende om oppgradering og vedlikehold:
Langveggene er lagt ut 120 cm fra orginaltegning, for å oppnå større areal i alle rom. Selger har selv gjort tilvalg i boligen og boligen er påkostet i forhold til datidens standard med tanke på grunnarbeide, isolasjon, v induer og el.anlegg. Boligen har avtrekk over tak i alle rom med store avtrekksvifter på loft. Henviser ellers til takstrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 244 kvm, Bruksareal: 313 kvm, Bruttoareal: 339 kvm

Underetasje: Bta: 182 kvm Bra: 167 kvm P-rom: 98 kvm S-rom: 69 kvm
1.Etasje: Bta: 157 kvm Bra: 146 kvm P-rom: 146 kvm S-rom: 0 kvm

Innhold

Underetasje: P-rom: Entré, hobbyrom, kjøkken, stue, dusjrom, 1 soverom, 2 disponible rom. (brukes som soverom), wc. S-rom: Bod 1, bod 2, garasjerom 1, garasjerom 2
1. Etasje: P-rom: Bad, gang, kjøkken, stue, trapperom, vaskerom, 2 soverom.

Standard

Boligen er fra byggeår med veldig liten slitasje. Da boligen ble bygget var den påkostet.

Møblering

Det er mange muligheter når det gjelder møblering.

Oppvarming

Trinnløs elektrisk gulvvarme i alle rom untatt garasjer og boder.

Adkomst

Det er enkel adkomst fra Nordjorda.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er stor og pent beplantet. flere skjermende uteplasser. Parkeringsplass og inngangsparti er brosteinsbelagt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Grunndata:1982/4313-1/79 Registrering av grunn 15.07.1982
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr: 1903 Gnr: 54 Bnr: 4
EIENDOMMEN ER UTSKILT FRA FLERE BRUKSNUMMER
1986/907816-1/79 Sammenslått med denne matrikkelenhet: 17.02.1986 gnr 54 bnr 435.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er installert vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 26.11.1984.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 198 274,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 834 477,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Ihht. reguleringsbestemmelser for Stangnes Øst er området regulert til følgende formål: Byggeområder, hytteområde, trafikkområder, friområder, fareområde og spesialområder.
Frittliggende bolighus skal oppføres i en etasje med unntak av de tomter langs Stangnesveien der det er påført reguleringsplanen at de kan bygges i to etasjer. Sokkeletasjen kan, hvor terrenget etter bygningsrådets skjønn ligger til rette for det, innredes til beboelse innefor rammen av bestemmelsene i bygningsforskriftene. Gesims og sokkelhøyde fastsettes av bygningsrådet.
For ytterligere gjennomgang ber jeg dere lese gjennom vedlagte reguleringsplan.

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr. 15 800,- for 2017.
Kommunale avgifter Kr. 17 021 pr. år
Forsikring i / IF kr 7 639 (polisenummer 5162204)
Det er egen vannmåler i boligen som faktureres etter forbruk.
Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Strøm, ca kr. 15 800,- for 2017.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)
Det er godkjent utleiedel i underetasjen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.