X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad Medkila/Holtet/Breivika – Harstad

Asphågen 19

Harstad Medkila/Holtet/Breivika – Harstad

Asphågen 19

Prisantydning
5.500.000
Primærrom
241m²
Bruksareal
317m²
Soverom
5 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Megler MNEF
94 84 52 60
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Medkila
1073383
Harstad
2470910661

Eirik Jakobsen

Daglig leder / Megler MNEF
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Meglers vurdering

Dette er en meget romslig enebolig som er betydelig pusset opp de siste årene. Boligen har 5 soverom inkludert rommet i utleiedelen. Nede i 1. etasje er det utleiedel med ett soverom. Den leies ut for 8000 pr mnd inkl strøm og internett. Utleiedelen er godkjent av Harstad Kommune. Det er vf, gang, hall, kjøkken, stue, bod og vaskerom, I tillegg er det 2 garasjeplasser integrert i huset. Oppe i hovedetasjen er det bad, gang, kjøkken, stue og to soverom. Kjøkkenet er ca 23 kvm og her er innredningen skiftet i 2015. Innredningen er fra HTH, Dekor i hvit høyglans. Det er innebygget stekeovn, micro/kombiovn og to kjøleskap hvor den ene har frysedel. I tillegg er det en eksklusiv koketopp 90 cm fra Miele. Badet ble pusset opp og fremstår som meget pent. Det er lagt nye overflater på vegg og gulv samt byttet toalett og innredning. Veggene er i betonglook og gulvet er Microsement Betoncire. Selve innredningen er av typen Lind Bad. Stuen er romslig og er på ca 50 kvm. Alle veggene er pusset opp og har slettveggstapet som er malt. Det er lagt gips i tak som er tidløst. Gulvet er et pent Pergo laminatgulv med varme.

Noen oppgraderinger gjort etter kjøpet i 2014:

- Nytt kjøkken i 2015
- Overflater på bad skiftet
- Ny baderomsinnredning
- Skiftet mange vinduer, skyvedør og en balkongdør
- Ventilasjonsanlegg skiftet til Villavent balansert ventilasjon med roterende varmeveksler
- Etablert utleiedel på 40 kvm. Byggesak sendt 10.12.2017 og er nettopp godkjent.
- De fleste overflater oppgradert i hele boligen

Beliggenhet

Beliggenheten er veldig bra der det ligger helt oppe i Medkila. Det er en rolig gate med lite gjennomganstrafikk. Eiendommen ligger som en endetomt mot friområde.

Bygninger

Enebolig med 2 garasjer.

Byggemåte

Takstmann Vegar Paulsen opplyser om følgende byggemåte:
Eneboligen er fundamentert på murt Lecamur som er utvendig pusset og malt. Innvendig utforet og platekledd. Støpt gulv på grunn med ukjent frost og fuktsikring. Frontveggen er tegelsteinsbelagt. Det er ingen synlige tegn til dreneringsfunksjon. Trolig tradisjonelt dreneringssystem med
grunnmursplast på mur og dreneringsslange i drenerende masser. Dreneringsfunksjonen er fra byggeåret. Yttervegger i isolert bindingsverkskonstruksjon med utvendig utlektet tømmermannskledning. Ytterveggene er isolert med 150 mm isolasjon. Innvendig kledd med bygningsplater. Utvendig kledning sist overflatebehandlet i 2012. Vinduer med malte trekarmer og 3-lags glass. Alle vinduene foruten front på loftet og bad i hovedetasje, er skiftet i 2016/17. Støyreduserende glass i stuen mot vei. 1 stk. hovedinngangsdør i edeltre med sidefelt i samme utførelse. Døren er fra byggeåret. 1 stk. hovedinngangsdør i malt treverk, montert i 2016. 1 stk. heve/skyvedør, tredør med 3-lags glass. Skiftet i 2016.
1 stk. balkongdør på loftet, døren er fra byggeåret. 1 stk. balkongdør i tre med 3-lags glass (på soverom i hovedetg.), skiftet i 2016. Saltakkonstruksjon bygd opp som en Bjelketakkonstruksjon med limtredragere og søyler som bærende konstruksjon. Undertak av Ranit. Opplektede betongtaksteiner av typen Zanda, fra byggeåret. Takrenner i metall. Fastmontert takstige i metall. Takkonstruksjonen er bygd opp som en luftet varmtakkonstruksjon med luftespalte mellom isolasjon og diffusjonstett undertak. Inspeksjonsluker til kneloft. Den ene garasjen har støpt dekke som takkonstruksjon. Taket danner dekke til balkongen. Vannfast betong. Den andre har bjelkelagskonstruksjon som takkonstruksjon. 180 graders svingtrapp mellom etasjene. Malte vanger og folierte heltre trinn. Rekkverk i malt treverk. Trappen er fra byggeåret men oppgradert 2017. 1 stk. balkong med utgang fra stuen i hovedetg. Balkongen er delvis etablert på taket til garasjen. Søyle/dragersystem i front. Malt rekkverk i tre impregnert dekke. 1 stk. balkong med utgang fra soverom i 1. etg. Balkongen er i forbindelse med den med utgang fra stuen. Samme utførelse. 1 stk. balkong i røstet i loftsetasjen. Balkongen er opphengt i limtredragerne. Impregnert dekke og malt rekkverk i tre. Elementpipe i Leca, pusset og malt. Feieluken er etablert i bod. i 1. etg.
Vedfyringsovn i stuen i hovedetg. Montert i 2014. Pipen er pusset over tak. Fastmontert takstige.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 241 kvm, Bruksareal: 317 kvm, Bruttoareal: 344 kvm

1.Etasje: Bta: 167 kvm Bra: 154 kvm P-rom: 78 kvm S-rom: 76 kvm
2.Etasje: Bta: 133 kvm Bra: 122 kvm P-rom: 122 kvm S-rom: 0 kvm
Loft: Bta: 44 kvm Bra: 41 kvm P-rom: 41 kvm S-rom: 0 kvm

Totalt: Bta: 344 kvm Bra: 317 kvm P-rom: 241 kvm S-rom: 76 kvm

Innhold

1.Etasje: Bad, gang, hall, kjøkken, stue, vaskerom, vindfang, soverom S-rom: Bod, garasjerom 1, garasjerom 2
2. Etasje: Bad, gang, kjøkken, stue, 2 soverom
Loft: Gang, 2 soverom, wc

Standard

Nåværende eier overtok boligen i 2014. Eneboligen er betydelig oppgradert etter at nåværende eier
overtok, det er bla. etablert en utleiedel i deler av underetg. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt
med god standard.

Oppvarming

Elektrisk og ved.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasjer og på biloppstillingsplass.

Adkomst

Det er enkel adkomst fra Asphågen.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er pent opparbeidet med plen, noe brostein og diverse bærbusker.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1987/3726-2/79 Bestemmelse om veg 15.06.1987
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 27.05.88 med følgende kommentar:
Ferdigattest må begjæres når nedenstående arbeid er utført:
Front sokkeletasje forblendes. Balkong understøttes permanent i front. Garasjeporter monteres. Pipe pusses/beslås. Loftsetasje innredes.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 133 004,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 625 613,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Ihht. Reguleringsplan for Medkila Del av Gnr 51 i Harstad, er området regulert til boligformål.
Noen bestemmelser fra reg. plan: Bebyggelsen skal ha en god form og materialbehandling, og at bygninger i samme område får en harmonisk utforming. Garasjer kan oppføres som tilbygg til beboelseshus. Garasjer kan bare oppføres i en etasje med grunnflate ikke over 35 kvm, og skal være tilpasset bolighuset med hensyn til materialvalg, form og farge.
Les vedlagte reguleringsplan for ytterligere opplysninger.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca 40 800 Kwh.
Kommunale avgifter Kr. 27 651 pr. år
Forsikring i / Gjensidige kr 9 600 (polisenummer 17027642594)
Altibox kabel TV og internett ca kr 12 000 pr år.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Strøm, ca 40 800 Kwh.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)


Eier har bygget en utleiedel i underetasjen. Søknad om godkjenning av denne er sendt Harstad Kommune og er nettopp godkjent.
Det er ikke foretatt radonmåling i utleiedelen. Det er felles strømmåler for begge enhetene og det kan komme krav om egen strømmåler for utleiedelen..

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.