X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad Medkila/Holtet/Breivika – Sørvik

Fauskevåg

Harstad Medkila/Holtet/Breivika – Sørvik

Fauskevåg

Prisantydning
1.600.000
Primærrom
158m²
Bruksareal
192m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
90 80 89 80
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Fauskevåg
327136
Harstad
2470910661

Torje Slettli

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Kvaliteter

~ Stor enebolig med mye potensiale
~ Barnevennlig og meget solrik beliggenhet
~ Oppgradert og smakfult bad (2013)
~ Naturskjønne omgivelser
~ Fantastisk utsikt over Fauskevåg og områdene rundt
~ Avtale om tilknytting av fiber, når dette kommer til området

Beskrivelse

- Velkommen til Fauskevåg og en enebolig med mye potensiale -

Boligen ligger fint til på en bakketopp med nydelig utsikt og gode solforhold. Boligen er oppført i 1949 og har et bruksareal på 192 kvm, altså får du mye bolig for pengene her. Det er gode parkeringsfasiliteter på egen tomt, samt et stort potensiale for innredning av kjelleretasjen. Skap ditt drømmehjem i naturskjønne Fauskevåg!

Eneboligen inneholder 3 romslige soverom, et oppgradert bad (2013), kjøkken, stor stue med utgang til balkong, toalettrom/wc, boder og en stor kjelleretasje med flere disponible rom. Bygningen har oppgraderingsbehov men samtidig mye potensiale for den nevenyttige. Barnevennlig beliggenhet, nydelig utsikt og sol nesten hele døgnet midt på sommeren.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen på visning. Har du spørsmål vedrørende boligen ta gjerne kontakt med eiendomsmeglerfullmektig / siviløkonom Torje Slettli. Tlf: 90 80 89 80, epost: tos@privatmegleren.no

Beliggenhet

I Fauskevåg, ca 20 minutter kjøretid unna Harstad sentrum og ca 20 minutter unna Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes ligger denne flotte eneboligen. Her får man landlig idyll, nydelig utsikt, barnevennlig beliggenhet og en bolig med mye potensiale. Det er gode muligheter for rette vedkommende å sette sitt eget preg på boligen.

Byggemåte

Eneboligen er fundamentert på forskalt og plasstøpt kjellermur i betong på ukjente masser. Utvendig pusset og malt. Støpt gulv på grunn med ukjent frost og fuktsikring. Kjellerveggene er stedvis innvendig isolert med Stenulitt. Tilbygget i front er fundamentert på støpte søyler. Ingen synlige tegn til dreneringsfunksjon. Trolig naturlig drenering fra byggeåret. Yttervegger i hovedetasjen og på loftet har ukjent oppbygging, trolig uisolert bindingsverkskonstruksjon. Utvendig stående og liggende bordkledning. Innvendig er bygningsdelen kledd med bygningsplater. Bygningsdelen er fra byggeåret. Saltakkonstruksjon med plassbygde tresperrer, taktro og opprinnelig hovedtaktekking av papp til undertak. Opplektede metallplater til hovedtaktekking. Isolasjon og lufting ukjent. Takrenner og heldekkende pipebeslag i metall. Løs takstige i metall.

Opplysninger er hentet fra Tilstandsrapport utarbeidet av Vegar Paulsen. Denne ligger i sin helhet som vedlegg til komplett salgsoppgave.

Meglers bemerkninger av tilstandsrapporten:
- Ingen synlige tegn til dreneringsfunksjon. Trolig naturlig drenering fra byggeåret.
- Avvik pipe: Pipen er innkledd på soverom i 2. etg. og i stuen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 192 kvm, Bruttoareal: 216 kvm

Kjeller: BTA: 88 kbm, BRA: 74 kvm, P-rom: 42 kvm, S-rom: 32 kvm
1.Etasje: BTA: 95 kvm, BRA: 86 kvm, P-rom: 84 kvm, S-rom: 2 kvm
Loft: BTA: 33 kvm, BRA: 32 kvm, P-rom: 32 kvm

Sum bygning: BTA: 216 kvm, BRA: 192 kvm, P-rom: 158 kvm, S-rom: 34 kvm

Oppvarming

Det er montert ved/olje ovn i stue. Det foreligger ikke dokumentasjon på kontroll eller evt godkjenning av anlegget.

Parkering / Garasje

Rikelig med oppstillingsplasser på egen tomt.

Adkomst

Eiendommen har adkomstrett fra kommunal vei, langs privat vei og frem til eiendommen. Se kart i vedlegg til komplett salgsoppgave.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2010/799384-1/200 Bestemmelse om veg
18.10.2010rettighetshaver:Knr: 1903 Gnr: 35 Bnr: 65
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Privat vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse ifølge Harstad kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 366 162,- pr 17.11.17
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 171 718,- pr 17.11.17

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i LNF-område. (Landbruk, natur og fritid). Det anbefales på generelt grunnlag at man setter seg inn i gjeldende reguleringsplan for området.

Faste, løpende kostnader


Andre faste utgifter:
Strømforbruk 25.283 kwh (2017) ifølge selger.
Kommunale avgifter Kr. 9 046
Forsikring i Storebrand Forsikring AS kr 4 332 (polisenummer 692719)

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Ifølge Harstad kommune foreligger det ingen byggetillatelser, byggetegninger mm i deres saksmappe.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt på denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.