X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad Medkila/Holtet/Breivika – Harstad

Kaibakken 8

Harstad Medkila/Holtet/Breivika – Harstad

Kaibakken 8

Prisantydning
1.590.000
Fellesgjeld
1.613.994,-
Primærrom
70m²
Bruksareal
72m²
Soverom
2 rom
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
91 32 61 55
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Breivik
1133410
Harstad
2470910661

Sondre Jakobsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Meglers vurdering

PRIVATmegleren Harstad gleder seg over å kunne presentere en flott 3-roms leilighet i toppetasjen i Breivika Brygge. Det er ikke hver dag det legges ut leiligheter her. Det å bo i Breivika Brygge har utvilsomt en rekke kvaliteter som passer utmerket for nord-norske forhold. Noen av kvalitetene som er verdt å fremheve er:

- Toppetasje
- Parkering innendørs i garasjeanlegg
- Panoramautsikt
- Åpen og god planløsning
- Alt nytt i 2009
- Eksklusiv Jatoba skipsplank på alle gulv, unntatt bod.
- Stilrent kjøkken med integrerte Miele hvitevarer
- Flislagt bad med dusjhjørne
- God lagringsplass i en romslig sportsbod i garasjeanlegget


Leiligheten fremstår som meget romslig og har meget god planløsning med de to soverommene i bakkant. Videre går vi inn i en svært romslig og trivelig stue. De store vinduene i front gjør at du virkelig får kjenne på følelsen av å bo i vannkanten samtidig som lyssettingen blir optimal. Den åpne stue/kjøkkenløsningen gjør at samtlige 72 kvm er utnyttett på best mulig vis, der stue- og kjøkkendelen utgjør 34 kvm. Overflatene er moderne og du vil umiddelbart legge merke til det mørke skipsgulvet av typen Jatoba når du kommer inn i gangen. Kjøkkenet er romslig med egen spisestuedel hvor du kan invitere venner og familie på festmåltider. Innredningen er stilfull med lyse, slette overflater, god benkeplass og integrerte hvitevarer av beste kvalitet fra Miele. Denne leiligheten er litt sørvendt og har en romslig balkong med god plass til utemøbler og grill. Selv om du bor i et leilighetskompleks er du skjermet for innsyn og får det privatlivet du ønsker. Badet på 6 kvm er flislagt på både vegger og gulv med hvite fliser på gulv og mørk sjattering i flisene på gulv. Ellers har badet hvit innredning med skapplass, hvit benkeplate med servant, dusjhjørne, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og mulighet for tørketrommel.

Om borettslaget:
Harstad Breivika brygge borettslag er et veldrevet borettslag med 24 andeler. Bygget stod ferdig i 2009 og har siden innflyttingen vært et meget populært sted å bo. Beboerne disponerer i dag fritt en felles grillhytte nede ved vannkanten. I felleskostnadene inngår kabel-tv fra Altibox, renter på avdragsfri fellesgjeld, kommunale avgifter, snømåking med mer. Se eget punkt under felleskostnader.

Megler gjør oppmerksom på at fellesgjelden per dags dato er avdragsfritt. Etter dagens avtale skal avdragene starte i september 2019 med 20 års nedbetalingstid. Dette vil medføre en økning i felleskostnadene på kr 6697,- pr mnd. Det jobbes for omgjøring av lånet i banken, samt endre nedbetalingsplanen slik at forventet økning i felleskostnader sannsynligvis blir lavere. Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Ønsker du deg noe moderne i et meget flott borettslag er det bare å møte opp på visning. For mer info er det bare å kontakte eiendomsmeglerfullmektig Sondre Jakobsen på mob: 913 26 155 / epost: sja@privatmegleren.no

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget flott til i toppetasjen i populære Breivika brygge. Du går en enkel hverdag i møte med innendørs parkering i garasjeanlegg og heis rett opp til toppen. Beliggenheten og utsikten er noe som må oppleves.

Byggemåte

Takstmann Vegar Paulsen opplyser om følgende byggemåte:
Leilighet med høy standard og meget attraktiv beliggenhet i øverste etasje i Breivika Brygge. Leiligheten disponerer en garasjeplass og en bod i felles garasjeanlegg, i tillegg til oppgitte arealer. Leilighetsbygget er et modulbygg fra utenlandsk produsent. Bygningen er fundamentert på støpte sokler og har yttervegger i bindingsverkkonstruksjon med utvendig utlektet liggende bordkledning. Vinduer med malte karmer og isolerglass. Malt ytterdør i tre med 2-lags glass. Balkong med drager/ søylesystem som bærende konstruksjoner. Glassrekkverk. Det er heis i bygningen. Felles parkeringsanlegg i kjeller, denne leiligheten disponerer en parkeringsplass.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

4.Etasje: BTA: 83 kvm,- BRA: 72 kvm,- P-rom: 70 kvm,- S-rom: 2 kvm
Sportsbod: 7 kvm.

Innhold

4.Etasje: Bad/vaskerom, gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bod.

Parkering / Garasje

Parkering i felles garasjeanlegg og på asfaltert gjesteparkering utenfor bygget.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra Harstad Kommune datert 9.3.2009.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 625 611,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 001 955,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Leiligheten ligger i et område regulert til boligformål.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Boligselskapet er tilknyttet sikringsordning.

Faste, løpende kostnader

Kr. 5 739,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Lønn og personalkostnader, styrehonorar, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, kontigenter, drift/vedlikehold, snøbrøyting, TV/internett, vakthold, forsikring, kommunale avg inkl. eiendomsskatt, energi og brensel, renhold, andre driftkostnader.

Andre faste utgifter:
Strøm, kr. 8115,- pr 2016.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

9537 kWh for 2016.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 0089782222, DnB Bank ASA
Serielån, 12 terminer pa.
Rentesats per 30.10.2017: 1,68% pa.
Antall terminer til innfrielse: 263
Saldo per 30.10.2017: 34 822 139
Andel av saldo: 1 613 995
Første termin: 20.12.2014.
Neste avdrag: 20.09.2019 (siste termin 20.09.2039)

Ut i fra dagens lånebetingelser vil første avdrag som forfaller til betaling 20.09.2019 påvirke felleskostnadene med ca kr 6 697,- per måned for denne boligen. Laget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Det opplyses fra selger om at PVR-dekoder til TV (standard dekoder medfølger), samt jakkeoppheng i gang ikke medfølger i handelen etter NEF sine retningslinjer når dette er opplyst i salgsoppgave.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.