Detaljer
X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad Kanebogen/Nordmarka – Harstad

Kanebogåsen 14 C

Harstad Kanebogen/Nordmarka – Harstad

Kanebogåsen 14 C

Prisantydning
2.100.000
Fellesgjeld
233.482,-
Primærrom
76m²
Bruksareal
79m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
91 32 61 55
Salgsoppgave
Lekker 4-roms i Kanebogåsen - garasjeplass - nydelig sjøutsikt - 2. etasje - delikat kjøkken - barnevennlig
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Kanebogen Vest
1276538
Harstad
2470910661

Sondre Jakobsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Utvalgte kvaliteter

- 3 totaloppussede soverom
- Nydelig havutsikt
- Garasjeplass
- Barnevennlig
- Marbodal-kjøkken fra 2015
- Sportsbod
- Nært skole, barnehage og Amfi Kanebogen

Meglers vurdering

Velkommen til denne tiltalende og moderne 4-roms leiligheten i 2. etasje i Kanebogåsen borettslag. Dette er en perfekt mulighet for deg som ønsker å bo i gangavstand til skole, barnehage, ballbinge, regionens største kjøpesenter, AMFI Kanebogen, og dagligvarehandel. Bussen stopper bare 50 meter nedi veien. Du bor i nærhet til flott natur med fine turmuligheter i skog og mark. I Kanebogåsen er du sikret en enkel hverdag med tanke på vedlikehold og snømåking. I kjeller disponerer du egen sportsbod på ca. 5 kvm.Borettslaget har gjort en rekke oppgradering de senere år. Det er blant annet opparbeidet et flott uteområde med grillbu, platting og lekeapparater for de yngste. For de med små barn er det praktisk med barnevogngarasje ved dør til oppgangen slik at du slipper å bære vogna opp trappa og oppta plass i gangen. For å hindre gjennomgangstrafikk er det satt opp veibommer mellom blokkene. Alle vinduer, yttertak og dører er skiftet ut i 2014.

Du kommer inn i en romslig entré hvor det er satt inn en flott skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy. I 2015 ble alle soverommene og entréen totaloppusset med nye gulv, vegger og tak. Veggene er malt i moderne og freshe farger. I tilknytning til det innerste soverommet finner du en svært praktisk bod med gode oppbevaringsmuligheter. Det er også verdt å nevne at alle soverommene har praktisk garderobeløsning slik at det er lett å holde orden.
Badet er også pusset opp med ny baderomsinnregning, nyere dusjkabinett og nymalte vegger. Stuen er lys og luftig med store vinduer i front som gir fantastisk sjøutsikt sørover mot Lille-Rogla og Tjeldsundet. Planløsningen er god og du har gjennomgående lysinnslipp fra soverom og ut til stuen, noe som gjør det lyst og luftig. Overflatene er moderne med 1-stavs laminat på gulv og hvitmalte vegger. Om sommeren er det herlig å nyte middagen ute på den overbygde balkongen. Åpningen fra stue og ut mot kjøkken er utvidet, noe som gir en bedre romfølelse. I 2014/2015 ble det satt inn et moderne kvalitetskjøkken fra Marboudal med takhøye overskap, høyglansede hvite fronter, integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap er frittstående og blir fjernet før overtagelse. Skuffer og skap har demping noe som sikrer lengre levetid. Dekorativ Kitchenboard mellom benk og overskap. Et meget flott kjøkken som også har god plas til spisebord.

Styreleder opplyser om at de er i samtaler med et firma som skal begynne arbeidet med å sette opp garasjene i november og at disse etter planen skal stå ferdig før jul. Denne andelen er en av 36 som har sikret seg rett til garasje og det vil være opp til hver andelseier hvordan man finansierer kostnaden. Styreleder bekrefter at det er tatt opp et felles byggelån som strekker seg over 30 år for hver andelseier. En kan altså bestemme om en ønsker å betale rundt kr 460 mer i fellesutgifter pr mnd eller betale ned lånet.

Jeg tror dette er en leilighet som kommer til å falle i smak hos de aller fleste. Da er det bare å glede seg til visning! Ved spørsmål; kontakt eiendomsmeglerfullmektig Sondre Jakobsen på mob: 913 26 155/ epost: sja@privatmegleren.no.

Beliggenhet

I Kanebogåsen bor du i umiddelbar nærhet til Kanebogen skole, Kanebogensenteret og matvarehandel. Kanebogåsen borettslag består av 64 leiligheter fordelt på 2 bygninger, som populært blir kalt 10-blokka og 14-blokka. Hver blokk har 4 oppganger, med 8 leiligheter i hver oppgang. Se også www.kanebogaasen.no for mer info om borettslaget og dets arbeid. For de som jobber i sentrum tar det drøyt 10 minutter å kjøre. Leiligheten ligger i den andre blokken i 2. etasje i oppgang C. Her har du egen balkong med nydelig utsikt sørover. Gode parkeringsmuligheter på borettslagets eiendom. Fellesarealet er oppgradert med ny lekeplass og grøntområde. Det er laget et fantastisk uteområde for de minste med lekeplass og utestue.

Byggemåte

Takstmann Vegar Paulsen opplyser om følgende byggemåte:
Stor balkong med utgang fra stuen. Balkongen har impregnert rekkverk og dekke. Balkongen har i tillegg takoverbygg. Vinduer med malt trekarmer og 2-lags glass. Vinduene er Borettslagets ansvar, nylig skiftet. 1 stk. hovedinngangsdør med lyd og brannkrav. 1 stk. balkongdør, malt tredør med 2-lags glass. Bygget har hovedkonstruksjon i betong og flattakkonstruksjon med folietekking.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 87 kvm

2.Etasje: BTA: 87 kvm,- BRA: 79 kvm,- P-rom: 76 kvm,- S-rom: 3 kvm.

Innhold

2. Etasje: P-rom: Kjøkken, stue, gang, bad/vaskerom, 3 soverom. S-rom: Bod

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Parkering / Garasje

Parkering på borettslagets eiendom.

Adkomst

Felles avkjøring fra Kommunal vei.

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

På bakside av blokkene er det opparbeidet et flott fellesareale med ny lekeplass for de minste. Det er også satt opp bedre belysning rundt blokken.

På forside er det opparbeidet flere parkeringsplasser. Felles tomt i borettslaget, opparbeidet med plen, benker og lekeapparater. Gruset biloppstillingsplass og asfalterte internveier. Leiligheten disponerer egen parkeringsplass

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i følge opplysninger fra Harstad Kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 554 860,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 775 552,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Området er i følge Harstad Kommune regulert til bolig samt blokk- og rekkehusbebyggelse. Vi oppforder interessenter til å sette seg inn i gjeldende reguleringsplan.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsfond.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 924,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: lønn og andre personalkostnader, styrehonorar, avskrivninger, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, andre avg pliktige honorarer, konsulenttjenester, kontigenter, drift og vedlikehold, forsikringsskader, snøbrøyting, TV/internett, forsikring mm.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr. 10 245 pr 2016 ifølge selger (beregnet maskinelt og gir noe uriktig bilde av kostnadene)
Forsikring i / If Skadeforsikring Nuf kr (polisenummer SP588897)


Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

12 512 kWh pr 2016 ifølge selgere.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 121222385114, DnB Bank ASA
Serielån, 12 terminer per år.
Rentesats per 25.10.2017: 1.9 p.a
Antall terminer til innfrielse: 286
Saldo per 25.10.2017: 12 054 486
Andel av saldo: 209536
Første termin: 01.03.2012
Første avdrag: 31.05.2015 (siste termin 31.10.2023)

Lånenummer: 12126630261, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 25.10.2017: 1.9 p.a
Antall terminer til innfrielse: 73
Saldo per 25.10.2017: 1377602
Andel av saldo: 23 946
Første termin: 31.10.2013
Første avdrag: 31.05.2015 ( siste termin 31.10.2023)

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Kjøleskap medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.