X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad Bergseng/Sama/Blåbærhaugen/Trondenes – Harstad

Gamle Ridevei 11 B

Harstad Bergseng/Sama/Blåbærhaugen/Trondenes – Harstad

Gamle Ridevei 11 B

Prisantydning
2.950.000
Primærrom
95m²
Bruksareal
98m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Megler MNEF
94 84 52 60
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Bergseng
1489605
Harstad
2470910661

Eirik Jakobsen

Daglig leder / Megler MNEF
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Meglers vurdering

Tøff og moderne halvpart i to-mannsbolig klar for salg. Gamle Ridevei 11 B ligger til høyre sett forfra. Det er to like enheter (speilvendte) som nå skal selges. 11B er seksjon 1 i sameiet Gamle Ridevei 11. Som dere ser av bildene er dette en Funkisinspirert bolig med slette flater og god standard. Eierne har lagt vekt på å bygge en moderne to-mannsbolig der man kan leve godt og enkelt. Nede i hovedetasjen er det hall/gang, bad, teknisk rom, kjøkken og stue. Rett innenfor døren er det flislagt gulv i skiferfarge. Badet ligger med dør fra gangen og de samme fargene er brukt på baderomsflisene. Badet er lekkert, selvfølgelig flislagt og badeomsinnredningen er i enkel hvit stil med speil. Gulvlisene er i størrelse 60x60 og setter et eksklusivt preg på badet. Det er dusjnisje med glassdører og i dusjsonen er det mosaikk fliser på gulv. Kjøkkenet og stuen er i åpen løsning. Kjøkkenet ligger bakerst i rommet med stuen i front. Kjøkkeninnredningen er av typen Ikea i hvit utførelse. Benkeplatene er hvite med nedfelt induksjonstopp og smart stikkontakt. Hvitevarene er integrerte og står fint i stil med innredningen. Mot stuen er det en barløsning som kan brukes som frokostplass eller bar. Gulvet i stuen og kjøkkenet er enstavs laminat i en gråtone. Vinduene i stuen går helt ned til gulvet og dette gir et moderne preg. Det er dør fra stuen til en fin platting. Beveger vi oss opp i andre etasje er det bad, tre soverom og mediakrok. Badet har samme moderne stil som nede, men innredningen er mørk. Mediekroken ligger mellom to av soverommene og fungerer som en liten Tv-stue. Hovedsoverommet ligger mot basiden, mens de to andre ligger i front. Soverommene er malt i duse farger som grått, hvitt og blått. Gulvet i overetasjen er også enstavs laminat.

Boligen passer for de fleste aldre avhengig av behov og det er bare å ta med seg møblene.

Beliggenhet

Boligen ligger i starten av Mustapartajordet med enkel adkomst. Det er god plass til parkeing på eiendommen.

Bygninger

Vertikaldelt 2-mannsbolig

Byggemåte

Takstmann opplyser om følgende byggemåte.

Bygget er et elementhus. Tegningene ble kjøpt fra www.flexibo.no. Hustypen heter Ullern 2 +. Elementene er bestilt fra produsent i Estland. Veggelementene kom delvis ferdig gipset på innvendig side. Utvendig kledning, vinduer, dører og takkonstruksjon er montert på byggeplass. Norsk leverandør på dør og vinduer. Byggmester Bekkevold AS er hovedentreprenør og ansvarlig for hele prosjektet i følge eier.
Denne siden er listefri. Den andre siden er listet.

Boligen er fundamentert på isolert støpt plate på mark med Radonsperre. Det er etablert Radonbrønn i vegg på teknisk rom iht. forskrifter. Muren er utvendig isolert med Styrodur (ekspandert polystyren). Det er ingen synlige tegn til dreneringssystem rundt boligen. Det er lagt grov pukk i et belte på
ca. 30 cm. ut fra muren, rundt boligen. Takrennenedløpene går direkte ut i terrenget. To dreneringsrør synlig i grøft til høyre for innkjørselen, disse drenerer ut deler av gårdsplassen i følge eier. Naturlig drenering fra byggeåret. Yttervegger i isolert bindingsverkskonstruksjon med utvendig utlektet stående bordkledning. Innvendig kledd med gips, sparklet og malt. Inntrukket fuktsperre. Bygningsdelen er i sin helhet fra byggeåret. Ytterveggene er levert som elementer fra Estisk produsent. Vinduer med malte trekarmer og 2-lags glass. Norskproduserte vinduer av merket Nordan. 1 stk. balkongdør i tre med 2-lags glass. Horisontal gjennomgående sprosse. 1 stk. hovedinngangsdør i malt treverk med 4 små 2-lags glass. Saltakkonstruksjon med prefabrikerte takstoler, levert av Estisk produsent. Isola Pro diffusjonsåpent undertak og opplektede betongtaksteier til hovedtaktekking. Takrenner i metall. 2 luftehatter tilpasset taksystemet. Takkonstruksjonen er bygd opp som en luftet varmtakkonstruksjon. Rettløpstrapp med oppsalede trinn. Malte vanger og beisede trinn. Rekkverk med ståldetaljer. Håndlist på vegg. 1 stk terrasse med utgang fra stuen i hovedetg. 1 stk. trapp ved hovedinngangen. Begge plattingene er bygd i impregnerte materialer og fundamentert rett på bakken.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 114 kvm

1.Etasje: Bta: 57 kvm Bra: 49 kvm P-rom: 46 kvm S-rom: 3 kvm
2.Etasje: Bta: 57 kvm Bra: 49 kvm P-rom: 49 kvm
Totalt: Bta: 114 kvm Bra: 98 kvm P-rom: 95 kvm S-rom: 3 kvm

Innhold

1.Etasje: Bad, stue/kjøkken. S-rom: Teknisk rom.
2. Etasje: Bad, stue, 3 soverom

Standard

Boligen har moderne standard med gode løsninger.

Oppvarming

Elektrisk. Varmepumpe luft til luft.

Parkering / Garasje

Parkering på gårdsplassen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Gamle Ridevei.

Beskrivelse av tomt/hage

Gruset innkjørsel og noe grøntareale.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Andel i realsameie 911906-2/200 Endring av realsameie 05.10.2015

Denne matrikkelenhet har andel i: Knr: 1903 Gnr: 77 Bnr: 60 1/15

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest datert 14.02.2017.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 149 348,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 677 914,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Ihht. reguleringsplan for Mustapartajordet, Berg er området regulert til boligformål. Viktige punkter i reg. planen:
Bygninger kan ha flatt tak og tillatt takvinkel ikke over 37 grader. Det er påkrevd med 2 biloppstillingsplasser/garasjeplasser for bygninger med en boenhet og 3 der det er utleieenhet.Frittstående garasjer som plasseres parallelt med vegkant kan bygges innenfor byggelinjen og i en avstand min. 2 meter fra regulert veikant mot avgitt erklæring "eventuelle skader eller ulemper som følge av brøyting eller annet vedlikehold er kommunene uvedkommende".

Megler anefaler at interessenter leser nøye gjennom vedlagte reguleringsplan.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet består av 2 seksjoner og heter Sameiet Gamle Ridevei 11. Det er laget vedtekter for sameiet som som beskriver sameiet på en god måte. . Den enkelte har ansvar for vedlikehold på sin bruksenhet. Vedlikeholdet skal være forsvarlig. Felleskostnadene som ikke er knyttet til den enkelts seksjon (felleseie). Det er ikke fastsatt fellesutgifter, men dette kan avtales mellom seksjonseierne.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Det er pr.dd. ingen fellesutgifter.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca 1200 Kwh. pr mnd.
Kommunale avgifter Kr. 12 651 pr. år
Forsikring kr 11 320 Dette beløpet ble betalt før det ble seksjonert.
Tv/internett: Canal Digital 12 816 pr år med en utvidet pakke.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Ca 1200 kwh. pr mnd.

Spesifikasjon av lån

Det er ingen felleslån for disse seksjonene.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Det er ikke forkjøpsrett.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.