Klikk for galleri

Enebolig/fritidsbolig - barnevennlig - 3 soverom - 2 bad - stor veranda - nærhet til flott natur

X
Gratangen – Gratangen

Hågveien 45

Gratangen – Gratangen

Hågveien 45

Prisantydning
1.250.000
Primærrom
124m²
Bruksareal
127m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
91 32 61 55
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Grøsnes
7842
Gratangen
1129538

Sondre Jakobsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Meglers vurdering

Velkommen til Hågveien 45, en flott enebolig med landlig og naturskjønn beliggenhet på Myrlandshaugen i Gratangen. Boligen ble oppført i 2001 med gruset innkjøring og parkering. Her får du en perfekt familiebolig med skjermet beliggenhet. Det er ingen gjennomgangstrafikk da boligen ligger øverst i gata.

Utgalgte kvaliteter:
- Barnevennlig
- Stor tomt på ett mål
- 3 soveorm
- Byggeår 2001
- 2 bad
- Stor veranda


Du kommer inn på hovedplanet hvor du har hovedsoverom, stue, kjøkken, bad, bod og gang. Fra entrèen kommer du inn i en romslig stue med god plass til både TV-krok og spisegruppe. På kalde vinterdager er det godt med vedfyring for å holde på varmen. Kjøkkenet ligger i tilknytning til stuen og er romslig med plass til frokostbord. Kjøkkenet har innredning i heltre furu, dobbel oppvaskkum og frittstående hvitevarer.
Badet er romslig med belegg på gulv, lys innredning og dusjkabinett. På motsatt side av gangen ligger soverommene. Du har praktisk talt alt du behøver på hovedplanet, noe som gjør dette til en bolig du kan bli gammel i. Vi beveger oss opp til 2. etasje hvor vi finner to romslige soverom og bad. Soverommene passer utmerket som ungdomsrom hvor du kan ha en egen plass til å spille TV-spill, se på netflix eller bare henge med venner. Det er lagt inn fiber for internett som leveres av Homenet og TV-kanaler gjennom Riks TV. Badet har lys innredning og innsatt badekar med dusjmuligheter, noe som er perfekt for ungene.

Med sine 127 kvm fordelt over to etasjer og 3 soverom er jeg helt sikker på at dette vil være midt i blinken for familefolk som ønsker en stille og rolig hverdag.

Har du spørsmål angpående eiendommen er det bare å kontakte eiendomsmeglerfullmektig Sondre Jakobsen på mob: 913 26 155 / mail: sja@privatmegleren.no.

Beliggenhet

Boligen ligger landlig til på Myrlandshagen ca 20 km fra kommunesenteret Årstein hvor du finner dagligvarebutikk, barnehage og legekontor. Det er ca 25 km til offentlig skole og 6 km til privatdrevet montessoriskole. Ønsker du å bo i naturskjønne omgivelser hvor ungene kan leke trygt og godt er dette en bolig som er verdt å ta en nærmere titt på. Du bor skjermet helt øverst i gata slik at du ikke har noe forbipasserende trafikk. Fra verandaen har du flott utsikt nedover mot sjøen og fjellene.

Bygninger

Enebolig

Byggemåte

Takstmann Yngve Hesseberg Bruhaug opplyser om følgende byggemåte:
- Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Kjellermur i Lecablokk. Trolig fundamentert på morene/stedegne masser evt. innkjørte masser. Krypkjeller uten gulv. Riss. Drenering på deler av kjellermur, tilstand ukjent.
- Reisverkskonstruksjon i to plan. Utvendig trepanel, malt. Etasjeskillere i tre, kaldloft med luke fra andre etg. Knevegger i 2. etasje. (loft luke)
- Vinduer med to-lags isolerglass. Innerdører i furu. Standard isolert ytterdør. Fra byggeår.
- Saltak med utbygd ark og 1. etasje Taksperrer i tre, taksteinsprofilplater i stål. Snøfangere, takstige og pipehatt. Takrenner og nedløp i stål.
- Pipe i stue. Ovn for fast brensel. el. ovner. Varmekabler i yttergang og på bad. Piper og ildsteder er ikke kontrollert av takstmannen, dette ligger under annen ordning, feier vil kunne kontrollere og påpeke evt. feil og mangler. Det er ikke fremkommet at det er feil eller mangler på ildsted eller pipe i samtale med eier.
- Veranda på 26 kvm. Utgang fra stue. Fundamentert på betongpilarer.

Det gjøres oppmerksom om at opplysninger om antall soverom er feil i takst og endres fra 4 til 3.

Se vedlagt verditakst for nærmere opplysninger.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 140 kvm

1.Etasje: BTA: 88 kvm,- BRA: 80 kvm,- P-rom: 80 kvm.
2.Etasje: BTA: 52 kvm,- BRA: 47 kvm,- P-rom: 44 kvm,- S-rom: 3 kvm

Innhold

1.Etasje: Kjøkken, stue, bad, soverom, bod og 2 ganger.
2.Etasje: 2 soveorm, bad og gang.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring.

Parkering / Garasje

Parkering på gruslagt parkeringsplass.

Adkomst

Svak skrånende adkomst.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter på 1919-32/3
Rettigheter i eiendomsrett
2010/290675-1/200 Bestemmelse om veg 23.04.2010
rettighetshaver:Knr: 1919 Gnr: 32 Bnr: 17

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, privat vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra Gratangen kommune for eiendommen datert 5.6.2017.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 342 724,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 096 715,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Boligen ligger i et LNF-område

Faste, løpende kostnader

Faste utgifter:
Strøm: kr. 14 665,- (selgers opplysninger).
Kommunale avgifter Kr. 6 060 pr. år
Forsikring i / Tide Forsikring kr 3 276 (polisenummer A1118132729)


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Oppgitt til kr 14 665,- pr 2016 ifølge selger.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

- Gratangen er en 0-konsesjons kommune som vil si at de ønsker å sikre helårsbosetning. Det vil være opp til kjøper å undersøke disse kravene nærmere med Gratangen kommune.
- Eiendommen er fritatt for 0-konsesjon etter vedtak i Gratangen kommune datert 7.3.2018.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.