Klikk for galleri

NY PRIS ! BORKENES SENTRUM - 2 garasjer - 3 bad - barnevennlig - nydelig utsikt - hage - naust - stor balkong - kort vei til fasiliteter

X
Kvæfjord – Borkenes

Mellomvegen 8

Kvæfjord – Borkenes

Mellomvegen 8

Prisantydning
2.470.000
Primærrom
161m²
Bruksareal
199m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
8.3 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
8.1 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.9 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Borkenes
1246547
Kvæfjord
29861284
 

Informasjon om prosjektet

Kvaliteter

- Innholdsrik enebolig med sentral beliggenhet på Borkenes
- Balkong med panoramautsikt utover fjorden og nærområdet
- Nydelig havutsikt
- Naust
- Sentralstøvsuger
- Tilrettelagt for hybel i sokkel
- Bad i alle etasjer
- 3 soverom + 1 sovealkove
- Stor garasje i underetasjen, samt 1 frittstående garasje
- Stort hageområde

Beskrivelse

Velkommen til vakre Kvæfjord - denne eiendommen er perfekt for familien som vil ha god plass og kort vei til alle fasiliteter. Boligen er opprinnelig oppført i 1951, men betydelig oppgradert med blant annet påbygg i 2013 og ny drenering 2013 ifølge selger. Eneboligen inneholder 3 romslige soverom, sovealkove, lyst og fint kjøkken med åpen løsning til stuen, garasje i underetasjen og flere boder. Det er svært gode parkeringsfasiliteter med en stor garasje i underetasjen, én frittstående garasje og romslige utearealer. På balkongen er det god plass til utemøblement, samt en en fantastisk utsikt utover Kvæfjorden.

Mellomvegen 8 er en meget innholdsrik eiendom med en bolig som fremstår som velholdt og funksjonell. Sentralt og barnevennlig område på Borkenes med kort vei til alle fasiliteter. Er dette ditt nye hjem?

Vi ønsker deg hjertelig velkommen på visning. Har du spørsmål vedrørende boligen ta gjerne kontakt med eiendomsmeglerfullmektig / siviløkonom Torje Slettli. Tlf: 90 80 89 80, epost: tos@privatmegleren.no

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært sentral til i Borkenes sentrum. På Borkenes finner vi dagligvarebutikker, kiosk, offentlige tjenester, interiørbutikk og ikke minst skole med klassetrinn fra 1. - 10. klasse. Kvæfjord har også videregående skole. Kommunen er kjent for sine spesialiteter og landbruk. Grønne omgivelser, nærhet til skog og mark, sjøen og fantastiske fjelltopper. Det er verdt å bemerke at kommunen har rik produksjon av både jordbær og "Kvæfjordkake".

Byggemåte

Eneboligen er fundamentert på kjellermur av murte betongsteiner som er utvendig og innvendig pusset og malt. Tilbygget er fundamentert på støpt plate på mark, kjellermur av Leca betonghulstein. Støpt gulv på grunn med ukjent frost og fuktsikring. Synlig grunnmursplast i røstet på tilbygget. Dreneringsfunksjonene er trolig fra de respektive byggeår. Ukjent dreneringsfunksjon. Hovedhuset: Yttervegger i bindingsverkskonstruksjon med ukjent isolasjon. Innvendig kledd med bygningsplater, utvendig utforet, tilleggsisolert og ny bordkledning. Tilbygget: Yttervegger i isolert bindingsverkskonstruksjon. Innvendig kledd med bygningsplater, utvendig utforet og kledd med liggende bordkledning. Hovedhuset: Saltakkonstruksjon med plassbygde tresperrer. Taktro med ukjent undertak. Opplektede metallplater med steinprofiler til hovedtaktekking. Takrenner, beslag, takstige og heldekkende pipebeslag i metall. Hovedtaktekking inkl. beslag og takrenner er nylig skiftet. Inspeksjonsluke opp til innredet kryploft. Tilbygget: Saltakkonstruksjon med prefabrikerte takstoler i tre, armert plastfolie til undertak og opplektede metallplater med steinprofil til hovedtaktekking. Takrenner i metall. Takkonstruksjonen er bygd opp som en luftet kaldtakkonstruksjon med lufting i raftekassene. Isolasjon ukjent. Det er ingen inspeksjonsmuligheter opp i konstruksjonen. Selger informerer om at dreneringen er utbedret i 2013.

Opplysninger er hentet fra Tilstandsrapport utarbeidet av Vegar Paulsen. Denne ligger i sin helhet som vedlegg til komplett salgsoppgave.

Meglers bemerkninger av tilstandsrapporten:
- Dreneringsfunksjonen rundt hovedhuset er trolig fra byggeåret, dvs. 66 år gammel.
- Bad 1. etasje: Det er mangelfulle fallforhold på gulvet og det er ingen dokumentasjon på utførelse.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 199 kvm, Bruttoareal: 220 kvm

Underetasje: BTA: 83 kvm, BRA: 75 kvm, P-rom: 37 kvm, S-rom: 38 kvm
1.Etasje: BTA: 90 kvm, BRA: 82 kvm, P-rom: 82 kvm
2.Etasje: BTA: 47 kvm, BRA: 42 kvm, P-rom: 42 kvm

Sum bygning: BTA: 220, BRA: 199 kvm, P-rom: 161 kvm, S-rom: 38 kvm

Parkering / Garasje

Svært gode parkeringsfasiliteter. Parkering i garasje og på egen tomt.

Adkomst

Enkel adkomst til eiendommen fra kommunal vei.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


1900/900069-1/79 Rettighet
08.10.1900
Rettighetshaver:Vangstad Ole
Lnr: 2170972
LEIEAVTALE
LEIE AV UTMÅL M.V

1951/1338-4/79 Bestemmelse om gjerde
30.06.1951
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse

2004/5883-1/79 Bestemmelse om bebyggelse
15.12.2004
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold
til Bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på 1911-54/2
Rettigheter i eiendomsrett
1951/1338-3/79 Best. om vann/kloakkledn.
30.06.1951
rettighetshaver:Knr: 1911 Gnr: 54 Bnr: 28

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann- og avløpssystem.
Adkomst fra kommunal vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ikke midlertidig brukstillaltelse eller ferdigattest ifølge Kvæfjord kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 437 105,- pr 27.09.17
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 398 734,- pr 27.09.17

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strømforbruk ca kr 1300 pr mnd, ifølge selger.
Kommunale avgifter Kr. 17 355 pr. år
Forsikring i Frende kr 5 600 pr år, ifølge selger.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt på denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.