X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Tjeldsund – Fjelldal

Strandaveien 50

Tjeldsund – Fjelldal

Strandaveien 50

Prisantydning
2.600.000
Primærrom
136m²
Bruksareal
176m²
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
91 32 61 55
Salgsoppgave
9.5 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
9.4 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
9.5 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Fjelldal
309128
Tjeldsund
1286555

Sondre Jakobsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

187-17-0104

Eier

Gunvor Balstad
Geir Arne Balstad

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 72 Bnr. 70 i Tjeldsund kommune

Byggeår

1980

Areal

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 195 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 3000 kvm

Meglers vurdering

PRIVATmegleren ved Sondre Jakobsen ønsker dere hjertelig velkommen til Fjelldal og denne meget velholdte eneboligen i Strandaveien 50. På Fjelldal bor du i nærhet til sjøen og flotte naturopplevelser. Du bor i et stille og rolig område med gode solforhold. For barnefamilier vil dette være midt i blinken.

Kvaliteter jeg ønsker å fremheve:

- Nydelig beliggenhet
- Meget gode solforhold
- 2 garasjer
- Skiftet tak og vinduer
- 3 soverom
- Pent opparbeidet uteområdeUteområde er pent opparbeidet med brostein foran garasje og inngangsparti. Det er også lagt en meget fin terrasse her hvor du har fin ettermiddags- og kveldssol. Det er også verdt å merke seg at alle vinduer utenom kjøkkenvindu er skiftet, det samme gjelder taket som bare er noen få år gammelt. Boligen er på 2 plan. Vi går inn yttergangen som er etterfulgt av en romslig hall hvor alle overflater er malt i lyse farger. I underetasje er det et romslig gjesterom med luftig atmosfære som ligger i tilknytning til eget bad, noe som er praktisk når familien kommer på besøk. Badet her nede benyttes er godt vedlikeholdt og ikke minst praktisk . Trappen opp til hovedplanet fremstår som ny da den er renovert med ilegg av eiketrinn og hvitmalt.

Hovedplanet inneholder stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Vi kommer opp i spisestuedelen som ligger mellom stue og kjøkkenet. Det er lagt en flott 3-stavs parkett på gulvene, mens vegger er malt i hvite nøytrale farger. Fra spisestuen ser du rett frem på en innebygget peis med flotte detaljer som kommer til sin rett når høstmørket senker seg. TV-kroken ligger avskjermet slik at du kan trekke deg tilbake og nyte fredagskvelden sammen med familien. På siden av boligen har du utgang til en meget fin veranda hvor det er nydelig å sitte ute på varme sommerdager. Det er satt opp en le-vegg her slik at du ikke er utsatt for nordavind. Kjøkkenet er fra år 2000 og er en skikkelig kvalitetsinnredning med profilerte fronter i eikefarge og en ny benkeplate i mørk farge. Det er godt med skap- og benkeplass. Stekeovn og oppvaskmaskin er frittstående, mens kombinert kjøle- og fryseskap er integrert. Badet er fliselagt med varme i gulv, romslig dusjkabinett og har tidløse farger. Det inneholder også en romslig innredning med gode muligheter for oppbevaring av håndklær og toalettsaker. Gangen mellom badet og soverommene er nyoppusset i mars 2017. Det samme er soverommene. Her er det lagt nye plater på vegg, mens gangen og dører er malt. Det ene soverommet benyttes i dag til TV-stue/gjesterom. Det er lagt inn fiber fra Altibox slik at du er sikret optimal ytelse når det kommer til TV og internett. Hovedsoverommet er lyst og innbydende med god plass til garderobeskap og dobbelseng.

Dersom du er ute etter en meget velholdt enebolig i barnevennlige og rolige omgivelser anbefaler jeg virkelig at du tar turen på visning. Ønsker deg hjertelig velkommen :)

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget flott til i et stille og rolig nabolag på Fjelldal. Det er kort vei for deg som ønsker å gå fine turer langs fjærsteinene eller i skog og mark. Fiskemulighetene er også meget gode i Tjeldsundet. Du bor i et stille og rolig område omgitt av nord-norsk natur på sitt aller beste. Dagligvarehandelen kan legges til Evenskjær hvor det også er vinmonopol, klesbutikk, sportsbutikk og bensinstasjon.

Bygninger

Enebolig med garasje.

Byggemåte

Takstmann Vegar Paulsen opplyser om følgende byggemåte:
Eneboligen er fundamentert på forskalt og støpt sokkel i betong. Kjellermur av Leca betonghullstein, utvendig pusset og stedvis malt. Kjellermuren er innvendig utforet og platekledd. Støpt gulv på grunn med ukjent frost og fuktsikring. Eneboligen er solid fundamentert på fjelltomt i følge eier. Tradisjonelt dreneringssystem med grunnmursplast og dreneringsslange i drenerende masser. Kjellermuren er slammet utvendig bak grunnmursplasten. Takrennenedløpene går ned i terrenget, tilkoblet dreneringssystemet. Ett av takrennenedløpene på baksiden går ut på terrenget. Dreneringen ender i terrenget foran boligen. Yttervegger i underetasjen i Leca betonghullstein. Utvendig pusset og stedvis malt, innvendig utforet og platekledd. Ytterveggene i hovedetg. er utført i isolert bindingsverkskonstruksjon med utvendig utlektet stående kledning, sist overflatebehandlet for ca. 2 år siden. Innvendig kledd med bygningsplater. Vinduer med malte trekarmer og 2-lags glass. Kjøkkenvinduet har 3-lags glass. Alle vinduene i boligen (foruten kjøkkenvinduet) er skiftet. Vinduene er skiftet i perioden 1993-2016. 3 vinduer i kjeller er skiftet på 1990 tallet. Det er montert utvendige persienner på vinduene i karnapp. Ytterdørene er godt vedlikeholdt og står skjermet i fasaden. Balkongdøren på vaskerommet er preget av alderen og får Tilstandsgrad 2 pga. alder og forventet levetid, må påregnes skiftet. Tilstandsgrad 1 settes på dørene forøvrig. Det er registrert noen merker i glasset på heve/skyvedøren. Saltakkonstruksjon med prefabrikerte takstoler i tre. Armert plastfolie til undertak og opplektede Alsvågplater med steinprofil til hovedtaktekking. Takrenner, beslag og takstige i metall. Hovedtaktekkingen, beslag, takrenner og pipebeslag er skiftet i 2012. Pipebeslaget er gjenbrukt, fra byggeåret. Takkonstruksjonen er bygd opp som en luftet kaldtakkonstruksjon med lufting i raftekassene. Takkonstruksjonen er isolert mellom undergurtene. Inspeksjonsluke opp til kryploft. Takkonstruksjonen på bod med adkomst via balkongen, er utført som en bjelketakkonstruksjon med presenning til undertak. Ellers samme oppbygging som hovedtaket. 1 stk. balkong med utgang fra stuen i hovedetg. Balkongen er etablert i 1993. Balkongen har drager/søylesystem på støpte fundamenter som bærende konstruksjon. Impregnert dekke og bærende konstruksjoner. Dekket er beiset, malt rekkverk i tre. 1 stk. terrasse ved hovedinngang. Impregnert, beiset dekke og malt rekkverk i tre, med profilerte rekkverksbord. 1 stk. balkong med utgang fra vaskerom i hovedetg. Balkongen har samme utførelse som den med utgang fra stuen. Balkongen har delvis takoverbygg og adkomst til terreng. Adkomst til utebod fra denne balkongen. Det er en stålpipe fra hovedetasjen og opp. Elementpeis montert i stuen i hovedetg. Stålpipen er montert på begynnelsen av 2000 tallet. Heldekkende beslag over tak. Fastmontert takstige i metall.

Megler opplyser om at en bør leste tilstandsrapporten nøye. Det er registrert noen unormale overflateavvik på gulv i stue, selger opplyser om at det har vært slik siden huset ble bygd.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 195 kvm

Underetasje: BTA: 90 kvm,- BRA: 80 kvm,- P-rom: 48 kvm,- S-rom: 32 kvm.
1. etasje: BTA: 105 kvm,- BRA: 96 kvm,- P-rom: 88 kvm,- S-rom: 8 kvm.

Innhold

Underetasje: P-rom: Bad, hall, vindfang, soverom. S-rom: Bod 1, bod 2, garasjerom
1- etasje: Bad, gang, kjøkken, stue, vaskerom, 2 soverom. S-rom: Bod.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe og vedfyring.

Parkering / Garasje

Flere parkeringsplasser på gården i tillegg til 2 garasjer.

Adkomst

Adkomst fra offentlig vei.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


1956/360-50/75 Jordskifte
05.03.1956
Sluttet 02071955.
Gjelder denne registerenheten med flere


1957/1731-1/75 Jordskifte
24.08.1957
Overjordskifte sl.04071957.
Gjelder denne registerenheten med flere

1960/1712-1/75 Rettigheter iflg. skjøte
01.08.1960
Forbud mot å drive handel på d.e.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligen datert 27.4.1979.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 256 342,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 820 293,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Boligen ligger i et område regulert til boligformål.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Faste, løpende kostnader

Faste utgifter:
Strøm, kr. 14 349 i følge selger.
Kommunale avgifter Kr. 11 602 pr. år
Forsikring i / Eika (polisenummer 250831)


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

18 720 KwH for 2016 i følge selger.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.Det gjøres oppmerksom på at lampe i trappeoppgang vil bli tatt ned etter salg og medfølger ikke i handelen. Det samme gjelder frittstående hvitevarer som steikovn/komfyr og oppvaskmaskin.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring fra HELP er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Les mer om Boligkjøperforsikring fra HELP i vedlagt salgsmateriell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 1.200,- i godtgjørelse pr. formidling.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Digital annonsering - Klikk (Kr.4 500)
Fotografering (Kr.4 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Eierskifteforsikring (Kr.10 922,50)
Garantiforsikringspremie (Kr.3 990)
Markedspakke (Kr.26 000)
Meglerprovisjon (Kr.17 757)
Oppgjørskostnad (Kr.5 945)
Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Visninger (Kr.3 000)
Kommunale opplysninger (Kr.1 600)
Totalt kr. (Kr.89 447,50)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9900.