X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad-Sandtorg – Sandtorg

Gausvik

Harstad-Sandtorg – Sandtorg

Gausvik

Prisantydning
1.450.000
Primærrom
81m²
Bruksareal
81m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
91 32 61 55
skjema her?
Daglig leder / Megler MNEF
94 84 52 60
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Gausvik
17286
Harstad
2470910661

Sondre Jakobsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Siviløkonom
PrivatMegleren Harstad

Eirik Jakobsen

Daglig leder / Megler MNEF
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Meglers vurdering

Er du ute etter bolig eller hytte til familien med idyllisk beliggenhet er dette en eiendom som er verdt å se nærmere på. Eiendommen ligger helt øverst i Gausvik totalt skjermet fra trafikk og støy. Du kan være trygg på at ungene leker i sikre omgivelser. Eier har i dag benyttet eiendommen til boligformål selv om bygget opprinnelig er en hytte. Hovedbygget ble oppført i 1970, mens tilbyggene ble oppført i 1986. Bygget ble opprinnelig bygget i tømmer, men er isolert utvendig og fått ny kledning. Hytten er påbygd på to sider med inngang og bad til venstre for inngangsparti og soverom og peisestue på høyre side.

Vi henger av oss yttertøyet i gangen og kommer inn i en romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Herfra er det inngang til et soverom med hems hvor det er rikelig med lagringsmuligheter. Videre kommer vi inn i en romslig peisestue hvor det er inngang til hovedsoverommet. Fra sofakroken har du fri sikt til en åpen peis hvor du kan fyre opp på vinterstid. Totalt har du 2 soverom i hytten og soveplass i annekset. Det er original standard fra byggeår over hele bygger med tømmer på vegger og i tak med originale tregulv. Badet har dusjkabinett og belegg på gulv. Kjøkkeninnredning er også av original standard. Det gjøres oppmerksom om at vann og avløp må sjekkes nærmere da eier ikke har opplysninger om hvor vannrørene ligger på eiendommen. I følge opplysninger fra Gausvik vannverk er det vannavgift på kr 2000 kr pr år.
Alt av innbo medfølger i handelen.

Ønsker du å bo landlig, men med 30 minutters kjøring til sentrum er dette en fin mulighet for deg. Eiendommen passer til alle aldersgrupper, enten du er på jakt etter et fristed i helgene eller komme deg inn på boligmarkedet. Ønsker deg hjertelig velkommen til visning:) Har du spørsmål er det bare å kontakte eiendomsmeglerfullmektig Sondre Jakobsen på mob: 913 26 155 / epost: sja@privatmegleren.no

Beliggenhet

Boligen ligger i Gausvik, ca 2,8 mil fra Harstad sentrum. Beliggenheten er super med tanke på barn, barnehage, utsikt og turområder.

Bygninger

Hytte/enebolig med anneks og garasje.

Byggemåte

Takstmann Vegar Paulsen opplyser om følgende byggemåte:
Boligen er fundamentert på forskalte og støpt ringmur i betong på ukjente, stedlige masser. Tilbygget i front har kjellermur i Leca betonghulstein innvendig slammet og malt. Adkomst til dette kjellerrommet via luke i gulv i vindfanget. Støpt gulv på grunn med ukjent frost og fuktsikring. Hoveddelen under bygningen har etasjeskille i stubbloftkonstruksjon med krypkjeller under. Under tilbygget bad, er det innredet et kjellerrom uten målbart areal (takhøyde ca. 1,6 meter). Kjellerrommet har støpt gulv på grunn med ukjent frost og fuktsikring. Stedvis synlig grunnmursplast. Ukjent dreneringssystem fra byggeåret. Ingen inspeksjonsmuligheter. Yttervegger i liggende pløyd tømmerplank. Opplyst utvendig tilleggsisolert og pålagt ny liggende bordkledning. Vinduer med malte trekarmer og 2-lags koblede glass. Vinduene i tilbygg bad, har malte trekarmer og 2-lags energiglass. Vinduene er fra byggeårene. 1 stk. hovedinngangsdør i edletre. Døren er trolig fra tilbygget ble etablert i 1986. Plassbygd saltakkonstruksjon med tverrstilte takåser og innvendig mønet himling. Takkonstruksjonen har ukjent oppbygging, ingen inspeksjonsmuligheter. Opplektede metallplater med A-profil til hovedtaktekking. Takrenner i plast. Takrennene er skiftet i 2013 i følge gammel rapport. Stålpipe med heldekkende pipebeslag over tak. Løs takstige i metall. Åpent ildsted i stuen. Oljeovn i stuen, løfter montert i gang. Nedgravd oljetank i hagen utenfor.

Det opplyses om at oljeovn og nedgravd oljetank må påregnes fjernet før utgangen av år 2020. Opprinnelig er bygningen en tømmerhytte med grunnlag i teknisk forskrift av 1969. Det er opplyst i gammel egenerklæring at det har vært registrert mus i kjellerrom. Bad er utgått på dato og må påberegnes oppgradering. Vann og avløp bør undersøkes nærmere da det er uvisst hvor vannledninger går.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

1.etasje: BTA: 86 kvm,- BRA: 81 kvm,- P-rom: 81 kvm.
Uthus: BTA: 15 kvm,- BRA: 13 kvm,- S-rom: 13 kvm.
Garasje: BTA: 16 kvm,- BRA: 14 kvm,- S-rom: 14 kvm.

Innhold

1. etasje: Bad, gang, stue, stue/kjøkken, vindfang, 2 soverom.
Uthus: 2 boder

Møblering

Boligen selges fullt møblert med stereoanlegg, kjøleskap, komfyr med keramisk topp, mokro, 500 liters fryser, alt av kjøkkenutstyr, støvsuger, nye varmovner som er ny (øko ovner).

Oppvarming

Elektrisk, olje og ved.

Parkering / Garasje

Parkering på tomt og i garasje.

Adkomst

Det er adkomst fra offentlig vei.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Privat vann og avløp. Slamtømming i følge kommunen. Adkomst via felles, privat vei. Adkomstvei har felles vedlikeholdsansvar, brøytes i følge eier av kommunen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

I følge Harstad Kommune foreligger det ikke ferigattest eller midlertidig brukstillatelse

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 313 307,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 002 583,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Området er uregulert.

Faste, løpende kostnader

Strøm: 14 887 kr pr 2016.
Kommunale avgifter Kr. 8 234 pr. år
Forsikring i / Vardia Forsikring AS kr 7 932 (polisenummer 361408)
Andre utgifter: Kr 2000 pr år i vannavgift til Gausvik vannverk.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Opplyst av selger til å være kr 14 887,- i 2016. Selger oppdaget i mai et spjeld som har stått åpent siden han overtok huset, og etter at han fikk stengt dette så har strømforbruket gått drastisk ned.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.Konsesjon / Odel

Det er krav til egenerklæring om konsesjonsfrihet på grønt skjema. Dette er kjøper selv ansvarlig for å fylle ut og sende til kommunen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.