Klikk for galleri

Visning tirsdag 14.08 kl 1730 til 1800. Velkommen på visning! Innflyttingsklar koselig enebolig i Sørvik * gode solforhold * landlig * 3 soverom * romslig terrasse

X
Harstad Medkila/Holtet/Breivika – Harstad

Sørvik

Harstad Medkila/Holtet/Breivika – Harstad

Sørvik

Prisantydning
1.900.000
Primærrom
111m²
Bruksareal
126m²
Soverom
3 rom
Visning
Tirsdag 14.08.2018 – 17:30-18:00
Visning
Tirsdag 14.08.2018
17:30 - 18:00
skjema her?
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Sørvikmark
18270
Harstad
2470910661
 

Informasjon om prosjektet

Kvaliteter

* Koselig enebolig med landlig beliggenhet i Sørvik
* Innbydende og romslig bad i 2. etasje og vaskerom/bad i 1. etasje
* 3 store soverom
* Vedfyringsovn i stue
* Meget gode parkeringsmuligheter på egen tomt
* Kort vei til skog og mark med flotte turstier
* Boligen er modernisert og oppgradert de senere år
* Funksjonelt kjøkken i fine fargekontraster

Beskrivelse

Velkommen til en koselig enebolig med landlig og barnevennlig beliggenhet i Sørvik. Boligen er oppprinnelig oppført i 1951 og har blitt betydelig oppgradert/modernisert de senere år.

Boligen inneholder en romslig stue med koselig vedfyringsovn, 2 boder, funksjonelt kjøkken, entré, soverom, praktisk vaskerom og en stor terrasse med fin utsikt over nærområdet. I 2.etasje finner vi 2 lyse og fine soverom, et innbydende bad, samt godt med skap- og lagringsplass.

Dette er en moderne og prisgunstig enebolig med mange kvaliteter. Boligen fremstår som innflyttingsklar med et helt hav av muligheter for de som ønsker å tilpasse boligen slik de selv ønsker. Det er i tillegg stor tomt som gir deg mange muligheter! Dette er en bolig jeg er helt sikker vil passe for flere, og det er bare å ta turen på visning. Bestill gjerne prospekt på forhånd, slik at du/dere kan stille godt forberedt på fellesvisningen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen på visning. Har du spørsmål vedrørende boligen ta gjerne kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Bjørn Aronsen. Tlf: 48 444 982, epost: bjorn.aronsen@privatmegleren.no

Beliggenhet

Boligen ligger i et landlig boligområde i Sørvik, ca 20 minutt kjøring fra Harstad sentrum. Her får du barnevennlig beliggenhet og kort vei til flotte turområder.

Byggemåte

Byggegrunn for boligen antas og stå på fjellgrunn, samt sprengte stedlige masser av grovpukk. Fundamenteringen er i betong. Grunnmur er i helstøpt betong som er murpusset og malt på overflater. Synlig grunnmursplast mot grunnmur, stedvise plasser. Drensrør i bakken ble ikke kontrollert. Veggkonstruksjoner er trolig bygd opp med bindingsverkkonstruksjoner i tre som utvendig er kledd med liggende trekledninger fra varierende og nyere årstall. Takkonstruksjon er med tømmerkonstruksjoner i tre utført som saltak med kaldloft, fra byggeår. Konstruksjon over soverommet i 1.etg er trolig med takstoler i tre. Plassbygd uisolert luke i tak. Taktekket er kledd med metallplater og beslag i stål. Årstall ukjent. Tekket over utebod er kledd med metallplater. Årstall ukjent. Undertak over trobord fra hovedkonstruksjon og over soverom er ukjent. Takrennesystem og beslag i stål. Stigetrinn i stål. Heldekkende pipebeslag, trolig med underbeslag i stål. Luftehatt i stål, trolig med underbeslag i stål.

Opplysninger er hentet fra Tilstandsrapport utarbeidet av Bjørnar Pedersen. Denne ligger i sin helhet som vedlegg til komplett salgsoppgave.

Meglers bemerkninger av tilstandsrapporten:
- Ved overflatesøk med fuktmåler på vegger og gulv i kjelleretasje. Forskjeller på fuktindikator.
- Mindre fuktmerker på plater mot røstvegg og ved ventil, registert. Enkelte plasser er isolasjon klemt opp mot trobord. Dette kan begrense ventileringen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Bruttoareal: 180 kvm

Kjelleretasje: BTA: 45 kvm.
Hovedetasje:BTA: 90 kvm, BRA: 85 kvm, P-rom: 70 kvm, S-rom: 15 kvm.
Loftetasje: BTA: 45 kvm, BRA: 41 kvm, P-rom: 41 kvm.

Sum bygning: BTA: 180 kvm, BRA: 126 kvm, P-rom: 111 kvm, S-rom: 15 kvm.

Oppvarming

Vedovn i stuen, forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering / Garasje

Gode parkeringsfasiliteter på egen tomt. Plass til mange biler.

Beskrivelse av tomt/hage

Flat og stor tomt som gir mange muligheter som er opparbeidet med plenarealer. Boligeiendommen har fin utsikt mot nærområde og med gode solforhold. Eiendommen ligger i et landlig og rolig område bestående av eneboliger og innslag av mindre gårdsbruk i nærheten.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Heftelser:
1952/1585-1/79 Erklæring/avtale
05.07.1952
Vegvesenets betingelser vedtatt for å legge kloakkledning.

1970/1644-1/79 Jordskifte
27.04.1970
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei- og vanntilknytning. Privat avløp, hvor avløpet går via septiktank ut til offentlig anlegg.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse ifølge Harstad kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 393 651,- pr 11.09.17
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 259 684,- pr 11.09.17

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i LNF-område i henhold til kommunedelplan.

Det anbefales på generelt grunnlag at interessenter setter seg inn i gjeldende reguleringsplan for området.

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strømforbruk ca 16.483 kwh pr år, ifølge selger.
Kommunale avgifter Kr. 13 794 pr. år
Forsikring ca kr 6 852 pr. år, ifølge selger.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt på denne eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.