X

PrivatMegleren Harstad har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Harstad Sentrum/Seljestad/Harstadbotn – Harstad

Storgata 63 i

Harstad Sentrum/Seljestad/Harstadbotn – Harstad

Storgata 63 i

Prisantydning
6.700.000
Primærrom
128m²
Bruksareal
143m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Megler MNEF
94 84 52 60
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Sentrum Nord
1453735
Harstad
2470910661

Eirik Jakobsen

Daglig leder / Megler MNEF
PrivatMegleren Harstad
 

Informasjon om prosjektet

Meglers vurdering

En av Harstads tøffeste leiligheter.
Denne leiligheten er noe av det ypperste som er i dagens leilighetsmarked. Det er høy kvalitet fra ytterst til innerst. Fra yttersiden ser bygget spennende ut med mange finesser tegnert av Harstadarkitekten Jim Myrstad. Jim er kjent for sin spennende penn der han tegner arkitektoniske perler. Bygget er en blanding av et eksisterende bygg og nybygg som er forent til et spennende leilighetskompleks. Til ytterkledning er det brukt et vedlikeholdsfritt materiale som har navnet Møre Royal. Kledningen passer til arkitekturen som er litt vill og spennende. (Dette er meglers personlige mening) De store vindusflatene slipper inn mye lys og forsterker utsikten over Vågsfjordens Perle.

Hva er grunnen til at mange velger å flytte i moderne leiligheter kontra å bo i enebolig?

De fleste godt voksne som jeg treffer i jobben som megler ønsker et enklere liv i en ellers hektisk hverdag. Mange reiser og jobber mye i ukedagene for å reise på hytta i helgene. Hverdagslivet i ukedagene er travle og da er det godt å bo i et moderne bygg med funksjonelle løsninger. Man ønsker å ha det enkelt og godt. Når man skal kjøre på jobben om morgenen tar man heisen rett ned i parkeringskjelleren. Der står bilen varmt og godt og venter på å bringe deg til jobben. Er du så heldig å jobbe i sentrum kan bilen stå trygt og godt mens du går til jobben. Uansett må du noen ganger ut med bilen for å gjøre ukehandelen. Da er det deilig å parkere når du kommer tilbake etter handelen, ta heisen rett opp i leiligheten med alle handleposene uten å måtte grynne i snø og slaps.

Selve leiigheten er meget stilfullt innredet med løsninger og materialer av meget høy kvalitet. Det er gjort store oppgraderinger ifht. opprinnelig materialvalg.

Dette er en toppleilighet over to plan. Om man går inn fra Storgta går man opp en trapp som fører kun til denne leiligheten. Det er en stor yttergang under tak som kan benyttes som uteplass. Det er satt inn glassvegg som kan skyves til side på varme sommerdager. Her kan man lage seg et meget hyggelig utemiljø.

Når man går inn i leiligheten er det en stor hall. Her er det oggså inngang til heisen som fører deg ned i garasjeanlegget. Gulvet er belagt med eksklusive skiferfliser i 30x60. Går man inn i neste parti kommer man inn i den private delen med tre soverom, walk-in garderobe og bad. Alle rommene har eksklusive gulv, gipsvegger som er listefri mot taket. Badet er stilfullt med mosaikkfliser på gulvet og matchende fliser på vegg. Villeroy & Boch - innredningen glir stilfullt inn i badet. Den daglige dusjen tar man bak moderne glassvegger, dusjnisje, som er på dette badet. Det ene soverommet kan også brukes som Tv-rom om man ønsker dette.

Går man opp den stilige trappen kommer man opp i leve-etasjen. Her kan man lett få hakeslepp om man ikke er forberedt. Det er en påkostet 1. stavs parkett på gulvet. Det er slette vegger i gips og listefritt mot taket. Det er innfelte høytalere for Sonosanlegg og dette gjelder for de fleste rommene i leiligheten. Kjøkkenet er påkostet og er av type HTH. Alle hvitevarer er av kvalitetsmerket Miele. Kan nevne at platetoppen er 90 cm som gir god kokeplass for gourmetkokken i huset. Benkeplaten i granitt oser av kvalitet. Endel av innredningen står på hjul og kan flyttes og brukes som kjøkkenøy. Den åpne løsningen mellom kjøkkenet og stuen fører rommene sammen på en elegant måte. Det er ca 265 cm takhøyde og dette gjør virkelig rommet. De store vindusflatene formelig suger lyset inn samtidig som det åpner leiligheten mot byen og havet. Beveger man seg ut på balkongen så går denne på hele nedsiden og rundt på siden. Her kan man flytte seg etter solen og nyte måltidene ute. På andre siden av kjøkkenet er det laget en vinterhage. Det er lagt skiferfliser på gulvet som gir en røff stil på dette rommet. Det kan også brukes til kontor eller alkove for gjester ved behov. Går man lenger inn i leiligheten kommer man til ei intim spisestue. Spisestuen har også et kledelig skråtak. Selgerne har laget en stor åpning inn til mot stuen. Dette var opprinnelig et soverom, men behovet for et 4. soverom var ikke påtrengende stort og derfor ble det spisestue. Dette rommet er blitt et virkelig flott rom som kan huse mange middagsgjester. Det er selvfølgelig et bad i denne etasjen også. Badet er moderne innredet med mosaikkfliser på gulvet, stilig innredning og et herlig boblebadekar. Boblebadet er påkostet og har egen varmekolbe som holder på varmen uansett hvor lenge man bader. Hvem har ikke drømt om å slappe av med herlige varme bobler mot kroppen og kalde innvendige bobler etter lørdagens treningstur i Folkeparken...

Som dere skjønner er dette en perle av en leilighet og ligger meget fint, om noe nøytralt til, på Seljestad.

- Vannbåren varme i alle gulv - fra sentralvarmeanlegget
- Bygget er påkoblet sentralvarmeanlegget på Seljestad
- Oppvarming av varmtvann fra samme anlegg
- Seriekoblet brannvarsling
- Bygget er sprinklet
- Parkering i innvendig garasjeanlegg
- Stor takhøyde i stuen
- Balansert ventilasjon
- 2 bad - boblebadekar og dusjnisje.
- Miele hvitevarer
- 1. stavs parkett og flis på gulv
- Sonosanlegg med innfelte høytalere i de fleste tak
- Selvrensende glass i vinduene


Det vil kun bli private visninger på denne leiligheten og det er bare å kontakte megler Eirik Jakobsen for en eksklusiv titt. Eirik treffes på 94845260.

Beliggenhet

Leiligheten ligger like utenfor Harstad sentrum. Det tar ca 5 minutter å gå til bykjerna. På tur ned til byen passerer man flere flotte nisjebutikker.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Selger opplyser om felles uteområde for alle leilighetene.

Bygninger

Leilighetsbygg.

Byggemåte

Takstmann Knut P. Bjørklund opplyser om følgende byggemåte:
Fundamenter av betong på fjellgrunn. Vegger og dekke i garasjeanlegg av betong. Gulv på grunn av betong i garasjeanlegg kjeller og boder i underetasje. Vegger i den eldre renoverte delen av bygget er av murverk, tilleggsisolert innvendig/utvendig. Utvendig kledd med Møre Royal trepanel. Etasjeskillere av tre isolert med mineralull. Saltakkonstruksjon av tre isolert med mineralull. Taket er tekket med papp. Takterasse på andre tilstøtende bygningsdeler (ved svalegang) er tekket med papp. Takterasse tekket med papp og med trykkimpregnert dekke. Rekkverk på terasse av herdet glass. Vinduer med trekarm, utvendig beslått med aluminuum, 2-lags isolerglass med selvrens. Trapp fra hovedinngang H01 til inngang leilighet plan H02 er av metall.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 143 kvm, Bruttoareal: 174 kvm

U.etasje: BTA: 7 kvm,- BRA: 5 kvm,- S-rom: 5 kvm.
2. plan: BTA: 96 kvm,- BRA: 77 kvm,- P-rom: 67 kvm,- S-rom: 10 kvm.
3. Plan: BTA: 71 kvm,- BRA: 61 kvm,- P-rom: 61 kvm.

Innhold

U.etasje: Boder
2. Plan: P-rom: Entré med heis, gang med trapperom, 3 soverom, bad/wc/vaskerom. S-rom: Svalgang med trapp fra hovedinngang, bod1, bod 2 og bod 3 (teknisk rom).
3. Plan: P-rom: Stue med trapperom, kjøkken, glassveranda, spisestue, bad/wc.

Standard

Det er meget høy standard på bygget og i leiligheten. Bygget er utvendig kledd med Møre Royal som er en påkostet kledning.
Innvendig kan jeg nevne gips med listefri løning mot tak, 2 flislagte bad med flotte innredninger. Vannbåren varme i de fleste gulv er en meget smart løsning som gir lune gulvflater året rundt. Kjøkkenet er av typen HTH og påkostet. Hvitevarer er selvfølgelig Miele. Det er benkeplate i granitt og en benk som kan benyttes som kjøkkenøy da den står på hjul. Nede i gang/hall og vinterhage er det brukt skiferfliser. Ellers er de fleste gulv 1. stavs parkett som gir et eksklusivt preg. Luften i leilighteen er balansert ventilasjon og dette gir et godt innemiljø. I de fleste rom har selger montert høytalere i tak slik at man kan bruke Sonos lydanlegg. Det er også en herlig tarrasse hvor man har en nydelig utsikt over byen og havet.

Oppvarming

Elektrisk. Vannbåren varme i alle gulv.

Parkering / Garasje

Det følger med en garasjeplass i felles parkeringsanlegg.
Selger opplyser også at det skal etableres felles gjesteparkering på siden av bygget som er øremerket Storgata 59, 61 og 63.

Adkomst

Det er enkel adkomst fra Storgata.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter

Ingen servitutter.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er egen vannmåler til sameiet. Beregner næyaktig forbruk pr leilighet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Ligger vedlagt i salgsprospektet.

Ligningsverdi

Ligningsverdi ikke fastsatt.

Reguleringsforhold

Området er regulert til bolig/forretning og kontor ihht. RP kvartal 40, Veritaskvartalet, området mellom RV 83, Seljestadveien og Parkveien.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 200,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer:
1 218 dekker Forsikring, heisavtale, adm, avsetning for vedlikehold, felles strøm, brøyting, service av alarm og garasjeport.
1 000 går til oppvarming gulvvarme, varmtvann og vann/avløp. Dette er å anse som et akontobeløp og avregnes en gang pr år.

Strøm, ca kr.600 pr mnd. Her er det bare beregnet for snittforbruk ca 5 mnd.
Kommunale avgifter Kr. 15 347 pr. år
Sameiet betaler i tillegg vannavgift.
Forsikring i / Gjensidige. inlusiv i fellesutgiftene.


Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Ca kr 600 pr mnd - + vann/varme som er i fellesutgiftene.

Spesifikasjon av lån

Ingen felleslån.

Annen nyttig informasjon

Det er noe pågående reklamasjonsisaker etter garanti. Det skal avholdes 1. årsbefaring.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Det er ingen forkjøpsrett.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.