Klikk for galleri

Nye innflyttingsklare leiligheter i sentrum av Honningsvåg - Bo godt med heis, vinterhage, garasjeplass og utsikt.

Nye innflyttingsklare leiligheter i sentrum av Honningsvåg - Bo godt med heis, vinterhage, garasjeplass og utsikt.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Troms og Finnmark - Nordkapp

Storgata 11

Prisantydning3.300.000,- - 4.950.000,-Felleskostnader1.400,-Primærrom65m2 - 105m2Bruksareal66m2 - 107m2Soverom1 - 3
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Eier

Storgata 11 13 Honningsvåg AS

Betegnelse

Gnr. 7 Bnr. 159 snr 6 til 11 i Nordkapp kommune

Byggeår

2021/2022

Meglers vurdering

Privatmegleren har gleden av å presentere Storgata 11-13. Dette er 6 nyoppførte leiligheter som sto klar våren 2022. Leilighetene er av forskjellige størrelser og planløsninger, men er alle oppbygd med de samme moderne materialvalgene. Her kan blant annet nevnes, kjøkkeninnredning fra anerkjent leverandør, med integrerte hvitevarer så som kjøle-fryseskap, platetopp, ovn og oppvaskmaskin. Leiligheter har vannbåren varme i gulv på bad/bod, Stue/kjøkken og entre/gang. I leilighetene leveres det balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner med forvarmet friskluft til oppholdsrom og soverom. Leilighetene er utformet med tidløse lyse overflater.

H0201
Leiligheten er på om lag 76,8 kvadratmeter og ligger i 2. etasje i bygget. Her vil du få en felles oppgang med en næringsseksjon. Selve leiligheten er oppført i henhold til leveransebeskrivelsen, og består av et praktisk vindfang. Stuen og kjøkkenet vil få en moderne åpen løsning, og vær på om lag 33 kvadratmeter. Leiligheten har også to gode soverom på ca. 12 kvadratmeter og bod. Med denne leiligheten medfølger det ikke parkeringsplass.

H0301
Leilighet 301 er den største leiligheten i sameiet. Leiligheten rommer hele 113 kvadratmeter og er utstyrt med tre soverom. Fra hovedsoverommet har du et privat baderom, samt et garderoberom. For øvrig er stuen og kjøkkenet på om lag 44 kvadratmeter, i en åpen løsning. Du har fra stuen direkte tilkomst til en innglasset balkong, som kan benyttes året rundt. I tilknytning til vindfanget finner du et toalettrom, to soverom og en bod/teknisk rom.

H0302
Leilighet 302 89 kvadratmeter av størrelse, g kan friste med en praktisk og god planløsning. Leiligheten er utstyrt med tre soverom på henholdsvis 12, 8 og 9,5 kvadratmeter. Mellpm de to minste soverommene finner du badet. Stien og kjøkkenet bærer den samme åpne løsningen som resten av leilighetene, og også her får du din egne vinterhage.

H0303/H0304
Leilighetene 303 og 304 er utformet på nøyaktig samme planløsning, bare speilvendt. Leiligheten rommer 85 kvadratmeter og består av tre soverom, vindfang, kjøkken og stue, samt et baderom. Disse to leiligheten er de med størst vinterhager, på henholdsvis 12,5 og 12,3 kvadratmeter.

H0305
Leilighet 305 er bygd for å romme 70 kvadratmeter. Leiligheten har to soverom, et romslig vindfang, en åpen stue og kjøkkenløsning, og et bad på 5 kvadratmeter. Som de resterende leilighetene i 3. etasje får du også her en vinterhage på nesten 8 kvadratmeter.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Eiendommen ligger i sentrum av i Honningsvåg i Nordkapp kommune, like ved fantastiske rekreasjonsområder og gode servicetilbud. Det er kort
spaseravstand til både bussholdeplass og hurtigrutekai.  Selve øya har fastlandsforbindelse via undersjøisk veitunnel, Nordkapptunnelen, og det er to daglige anløp fra hurtigruten, flere lokale skipsruteforbindelser og flyforbindelse til Tromsø/Oslo.

Byen er et av landets største fiskevær og kan tilby fantastisk sjøfiske, scooterløyper og skiløyper. Stedet er mektig populært med rundt 200 000
tilreisende turister i året, og turismen er økende. Mange kommer for å oppleve det spektakulære nordlyset på vinterstid. Samt nordkapplatået på sommerstid. Noe som forøvrig er viden kjent, og i Nordkapphallen kan du nyte storslått utsikt fra restauranten, eller se film av vakker natur på panoramalerret.

Like ved I Nordvågen er det alpinbakke, der heisens avgangspunkt er på ganske så nøyaktig 71 grader nord. På havnepromenaden bys det på yrende folkeliv, museum og idylliske uteserveringer. Her kan man beskue cruiseskipene, hurtigruten og koselige lokale brygger med aktivitet.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Joker og Coop Prix, den ene med post i butikk. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Honningsvåg et variert utvalg med blant annet minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Kommunen har også et meget godt utbygd helse- og omsorgstilbud. Samt barne, ungdom og vidregående skole. I Honningsvåg er det godt å leve.

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er utdrag hentet fra leveransebeskrivelsen, denne ligger vedlagt i salgsoppgaven.
- Grunn og fundamenter: Fundamentering av fundamenter utføres i armerte betongkonstruksjoner tilpasset de stedlige forholdene.
Fundamentene dimensjoneres i forhold til grunntrykk og laster.
- Bæresystem: Hovedbæresystemet utføres som betong/stålkonstruksjoner og betongdekker. Prefabrikkerte betongelementer vil kunne benyttes.
- Yttervegger: Yttervegger bygges i kombinasjon isolerte betongvegger og isolerte trevegger. Ytterveggene bygges ihht gjeldende byggeforskrifter. Betongveggene bygges som massive vegger, noen med utvendig isolering og andre med isolering på begge sider. Treveggene bygges med
48x198+48x48 isolert med innvendig fuktsperre og gipsplater.
- Yttertak: Yttertak over boenheter leveres isoler og tekket i henhold til gjeldende forskrift, med sluk og innvendig taknedløp.
- Boder: Ytterboder plasseres i kjeller, utføres i trebindingsverk og x-finer plater en side. Skyvedør med mulighet for avlåsning.

Standard

INNVENDIGE OVERFLATER:
Vegger: Ferdigmalte plater, våtromsplater 
Gulv    : Vinylklikk og våtromsbelegg
Tak     : Ferdigmalte plater

Utstyr

- Det benyttes veggmonterte klosetter, og ellers utstyr av anerkjent fabrikat. Utstyret leveres i hvit utførelse. Wc er i porselen. Blandebatteri og tappekraner er forkrommet. Vann- og avløpsledninger legges i henhold til gjeldende forskrifter. Stoppekran innpasses i hver leilighet.

- Kjøkkeninnredning fra anerkjent leverandør, med integrerte hvitevarer så som kjøle-fryseskap, platetopp, ovn og oppvaskmaskin. Frontene av hvit høytrykkslaminat med sort ABS kant. Håndtak i stål. Det leveres underlimt kjøkkenvask i stål og avtrekksvifte over komfyr. Benkeflatene er laminat, farge sort med rette forkanter. Kjøkkenleveranse framkommer av tegning.

- Det leveres ikke garderobeskap med innredning. Enkelte soverom med skyvedører i sort utførelse

- Det leveres lys i alle rom i form av lavenergi taklamper. I tillegg levere det på kjøkkenet benkarmatur. På bad medtas det også lys ved speil. På balkong utenfor hver leilighet medtas spotter i tak

Møblering

Møbler medfølger ikke.

 

Oppvarming

Leiligheter har vannbåren varme i gulv på bad/bod, Stue/kjøkken og entre/gang. Panelovner på balkonger og i noen fellesarealer.
I leilighetene leveres det balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner med forvarmet friskluft til oppholdsrom og soverom. Avtrekk fra våtrom og kjøkken. Aggregat plasseres i bod. Det vil bli aktuelt med synlige innkassinger for framføringer av kanaler.

Parkering / Garasje

Parkering for 5 av leilighetene er i kjelleren med adkomst fra Sjøgata. Det er ikke parkering på tomten for resterende lokaler i bygget.

Det gjøres her oppmersom på at leilighet H0201 seksjon nr 6 ikke selges med parkeringsplass.

Adkomst

Her er enkel adkomst fra bakkeplan inn i Storgata 11-13, fra lobby er det heis opp til leilighetsplan. Bygget ligger i Storgata på nedsiden av veien. Ved felles visninger vil det bli skiltet med visningskilt fra PrivatMegleren

Beskrivelse av tomt

Tomtens beskaffenhet medfører at det er asfaltert (Sjøgata) og brostein (Storgata) helt inn til husveggen.


 

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Det er tinglyst en seksjonering på bygget, som ligger vedlagt i salgsoppgavens vedlegg.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Det er tinglyst en seksjonering for eiendommen, som ligger vedlagt i salgsoppgavens vedlegg.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse datert 27.06.2022 ligger vedlagt i salgsoppgavens vedlegg. Attesten opplyser at følgende arbeid gjenstår på eiendommen:
Gjenstående arbeid er opplyst til å være i butikklokaler i 1 etasje og kontorer i 2. etasje; etablering av innervegger, belegg- og flisearbeider på gulv, samt montering av himling med elektrisk ventilasjon mv.

Ferdigattest vil foreligge når alt arbeid i bygget er ferdigstilt. Sameiet kan holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesum inntil ferdigattest foreligger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig er ikke fastsatt p.t. Les mer på www.skatteetaten.no

Reguleringsforhold

Gjeldene plan for området er:
Detaljregulering Storgata 11/13A

Kopi av reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgavens vedlegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Beskrivelse av sameiet

Sameiets navn er Eierseksjonssameiet Storgata 11-13 Honningsvåg. Sameiet består av eiendommen gnr. 7 og bnr. 159 i Nordkapp kommune ( 5435 ). Sameiet består av 6 boligseksjoner, og 5 næringsseksjoner.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Vedlagt i salgsoppgavens vedlegg ligger et utkast på vedtekter til sameiet. Disse må vedtas på et årsmøte, når sameiet er satt.

Andre faste løpende kostnader

Mellom Kr.1400,- og kr 2150,- pr mnd
Fellesutgifter som inkluderer: Felles forsikring, støm i fellesareal, forettningsførsel.

Hver seksjon betaler inn kr 12 000,- til sameie som depostium for felleskostnader.

Se vedlagt pisliste i vedlegg for estimat av felleskostnader for den leiligheten du er innteresert i.

Ifølge Pris og gebyr regulativ 2022 fra Nordkapp kommune vil de kommunale avgiftene bli fakturert på følgende måte:

Vann, fast avgift 3 166 kr pr år
Avløp, fast avgift 3 626 kr pr år
Renovasjonsavgift, 6 345 kr pr år
Totalt kr. 13 137.

I tilegg vil det komme eiendomsskatt på boligen, når ligningsverdi er fastsatt.

Det gjøres oppmerksom på at tallene kun er standardgebyrer fra kommunen, og at avvik kan forekomme.


Andre faste utgifter:
Strømforbruk avhenger av antall personer i husholdningen og bruken av eiendommen. Strøm- og forsikringskostnader vil variere ut fra valg av leverandør og avtaletype. Øvrige kostnader som f.eks. internett, kommunale avgifter, alarm, kabel-TV kommer i tillegg.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

 

Totale kostnader


Omkostninger
:
Dokumentavgift til staten 2,5% av andel av tomteverdi.
Fra kr 460,- til 680
Tinglysningsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysningsgebyr pr. pantedokument kr 585,-
Depositum til sameiet kr 12 000,-

Se vedlagte prisliste for detaljerte omkostninger pr leilighet.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte byggetegninger.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie

Utdrag fra vedlagte vedtekter:

4. Seksjonseiernes bruksrett -  Den enkelte seksjonseier har enerett til bruk av sin bruksenhet og rett til å nytte fellesarealer til det de
er beregnet eller vanlig brukt til. Styret bestemmer hvordan fellesarealene skal brukes. Bruken av bruksenheten og fellesarealene må ikke på en urimelig eller unødvendig måte være til skade eller ulempe for andre seksjonseiere. Den enkelte seksjonseier har bruksrett til areal som eierseksjonssameiet er medeier i. Årsmøtet kan fastsette vanlige ordensregler for eiendommen.

7. Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett -  Den enkelte seksjonseier råder som eier over seksjonen, dog med de unntak som fremgår av
eierseksjonsloven og disse vedtekter.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Garantier

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse. 

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Vedlegg

Prisliste
Leveransebeskrivelse
Romskjema
Vedtekter
Fasadetegninger
Plantegninger
Midlertidig brukstillatelse
Matrikkelbrev
Energimerking
Reguleringsbestemmelser
Utkast til kjøpekontrakt

Meglers vederlag og utlegg

Selger betaler kr. 73 750 for markedspakken og tilrettelegging i prosjektet. I tilegg betaler selger kr. 46 125 per solgte enhet i meglerprovisjon og oppgjørsgebyr.
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for avtalte utlegg og ev. avtalte tilegg.