Klikk for galleri

Skaidi Lodge | Gjestebakken 11 | Klar for overtakelse | Kontakt megler for visning | Ingen dok avg!

Skaidi Lodge | Gjestebakken 11 | Klar for overtakelse | Kontakt megler for visning | Ingen dok avg!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Troms og Finnmark - Hammerfest - Kvalsund

Gjestebakken 11

Prisantydning3.145.000,-Felleskostnader1.083,-Primærrom71m2Bruksareal74m2Soverom2 - 3Rom3
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Bock & Partnere Eiendomsmegling AS

Selger/Utbygger

Bar Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 124 Bnr. 80 i Hammerfest kommune

Byggeår

Antatt  7 mnd byggetid -  forutsatt byggestart  i sept 2021 vil det være innflytting april 2022.

Kort om leilighetene

6 fritidsleiligheter fordelt på tre bygg i rekke. Det leveres uisolert bod i rekke på ca. 5 m2 til hver leilighet samt felles parkering. Rekkehusene oppføres i henhold til gjeldende byggeforskrifter, TEK 17. Leilighetene vil være på omlag 73 kvadratmeter. Leilighetene i andre etasjen vil i tillegg inneholde en romslig hems med et gulvareal på omlag 18 kvadratmeter. Alle leilighetene vil få en moderne og åpen planløsning. Leilighetene har to eller tre soverom. Fra stuen har du adkomst til terrasse eller balkong og flott utsikt.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Eiendommen ligger på Skaidi, like ved Skaidikrysset, et sentralt knutepunkt på E6, 5,7 mil fra Hammerfest, ca. 8,8 mil fra Alta, 8,9 mil fra Lakselv og 13 mil fra Honningsvåg. Området er meget naturskjønt, bokstavelig talt midt i et stort rekreasjons- og friluftsområde. Kort avstand til lakseelvene Repparfjordelva og Skaidelva, nært til fiskevann og midt i populært jakt og bærterreng.

Skaidi har i dag et hotell, en veikro med overnattingsmuligheter og bensinstasjon/dagligvarebutikk. I tillegg til elvene og naturen er det etablert en 6 hulls golfbane ca. 5 km fra Skaidikrysset ved Repparfjordbrua, retning mot Hammerfest.

Ikke langt unna finner man også Skaidi Alpinsenter. Området er populært  som fritidssted både sommer og vinter for hele Vest-Finnmark, samt tilreisende ellers.

Byggemåte

Yttervegger
Yttervegger leveres med trekledning og vil prefabrikeres i elementer.

Yttertak
Tak utført i trekonstruksjon med forskriftsmessig tetting. Taket utføres med nødvendig fall mot utvendig taknedløp, og forøvrig i henhold til produsentens anvisning. Taket tekkes med underlagspapp og shingel.


Vinduer
Ensfargede sorte vinduer og sorte vinduskarmer. Vinduene leveres med 3-lags energiglass. Det er ikke medtatt solavskjerming eller solreflekterende glass. Det er forutsatt brannglass der det er krav om det. Utforming av vinduer som vist på fasadetegningene kan avvike fra endelig utforming.

Dører
Ytterdør leveres som sort FG-godkjent dør. Dørene leveres med sylinderlås og vrider. Det leveres sorte balkongdører med sorte foringer. Innvendige dører i leiligheten leveres sort med slett dørblad og sort karm samt standard vrider. Dørene leveres som slagdør eller skyvedør i henhold til tegninger. Det leveres lav / avrundet / flat terskel i hht. krav til tilgjengelighet.


Terrasse og rekkverk
Rekkverk på balkonger leveres med liggende spilerekkverk samt håndlist. Terrassene leveres med 28x95mm impregnert gulvbord.

Himling
Netto takhøyde i leilighetene vil være ca 2,40 med unntak av rom, eller deler av rom, der himlingen fores ned for å skjule tekniske installasjoner (ventilasjonskanal/-rør etc) eller for å tilleggs isolere himlingen. Netto takhøyde er minimum 2,2 m der himlingen er foret ned. Det benyttes ellers innkassing under himling (ved vegg) i den grad det er nødvendig. I den grad det er nødvendig og føre teknisk installasjon under himling i andre rom, vil dette skje ved innkassing ved vegg eller ved nedforing av hele eller deler av rommet.
Gulv
Byggene er planlagt med laminat på alle soverom, stue, hall og kjøkken. Fliser på vindfang og bad. Gulv i utebod leveres med betongstøpt såle.

Takrenner og beslag
Takrenner leveres i aluzink eller sort utførelse, med nødvendig tilbehør.

Ventilasjon i leilighetene
Leilighetene leveres med balansert ventilasjon med filtrering og varmegjenvinning. Friskluft og avtrekksluft føres via rør som er innkasset eller ført over nedforet himling.

Sanitærutstyr og rørleggermateriell
Sanitæranlegget leveres i henhold til offentlige reglement (NKF-Norm) og øvrige bestemmelser i Hammerfest Kommune. Vann- og avløpsledninger legges i hht gjeldende forskrifter. Vannledning i leilighetene legges opp som rør i rør-system.

Himlinger
Alle himlinger er kledd med panel.

Innvendige vegger
Alle innvendige vegger, unntatt bad kles med panel. Vegg bad i Fibo Tespo Baderomsplater.

Kjøkken- bad- og garderobeinnredning
Innredninger på kjøkken og bad leveres i henhold til særskilte tegninger fra leverandør. Det tas forbehold om justeringer av de viste løsningene på kjøkken og bad ved leverandørens utarbeidelse av endelige tegninger. Fronter/dører leveres i laminat samt stålhåndtak. Det leveres benkeplater i laminat. Kjøkken leveres uten hvitevarer. Plassering av tekniske komponenter, elektroinstallasjoner og rør kan ikke endres. Til bad leveres baderomsinnredning ihht leverandørens tegninger. I leveransen inngår speil med tilhørende lysarmatur med stikkontakt ved siden av. Innredninger/skap i entré/gang, soverom og i boder inngår ikke i leveransen.

Foringer, gerikter og listverk
Foringer, gerikter og listverk leveres i malt tre. Det listes i overgangen mellom vegg og tak i alle rom.

Brannvernutstyr
Det leveres 1 stk 6 kg skumapparat til hver leilighet. I leveransen inngår Brannvarslere med optiske detektorer.

Elektriske installasjoner
Elektriske installasjoner leveres i henhold til gjeldende forskrifter, normer og veiledninger (NEK 400). Det skal være en strømmåler for hver leilighet. Installasjonene legges i hovedsak skjult i vegg/gulv, bortsett fra i lyd-/branncelle-begrensende konstruksjoner og der det benyttes åpne installasjoner.

Elektrisk utstyr i leilighetene
Sikringsskap m/automatsikringer og jordfeilbryter plasseres av totalentreprenør/elektriker. Stikkontakter og brytere er i hvit utførelse. Stikkontakter leveres som doble kontakter. Antall stikkontakter er i hht. NEK 400. 

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 71 kvm - 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm - 74 kvm. Hems areal er under 1.9m (prosjektert areal er 1.89m) og ikke måleverdig areal ihht regelverk, men utgjør ca 18 kvm for leil i 2 etg. Dvs ca 18 kvm kan plusses på leilighetene med hems.

Utstyr

Kjøkken:
- Kjøkken fra Aubo i hht tegning fra leverandør.
- 1 stk. ett-greps blandebatteri for oppvaskbenk med kran for oppvaskmaskin.

Bad:
- 1 stk. helstøpt servant til baderoms innredning med ett-greps blandebatteri.
- 1 stk termostat-/trykkstyrt ett-greps dusjbatteri samt dusj med dusjgarnityr på vegg.
- 1 stk. klosett i porselen med lokk og sete
- Kran og avløp for vaskemaskin
- 1 stk sluk i gulv.
- Det leveres dusjvegger hvor dusj plasseres. Dette i hht. krav til tilgjengelighet.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil være tett mellom underkant dusjvegg og gulv (fordi gulv har lokalt fall til sluk), og det må derfor påregnes at det kan komme vann på badegulv utenom dusjsonen når dusjen brukes.

Badekar/dusjkabinett, dusjforheng, håndkleoppheng, klosettpapirholder og lignende inngår ikke i leveransen.

Møblering

Leilighetene blir levert uten møbler.

Oppvarming

Til oppvarming av oppholdsrom og soverom i leiligheter benyttes elektriske oppvarming i form av varmekable eller panelovner.  Panelovn og varmekable inngår ikke i leveransen, hva som ønskes må kjøper selv bestemme.  Det leveres pipe der ovn for fast brensen kan monteres. Ovn inngår ikke i leveransen.  Varmekabler i gulv på bad og i yttergang inngår i leveransen.  Utebod leveres uten oppvarming.

Parkering / Garasje

Det vil bli opparbeidet felles parkeringsplass ihht situasjonsplan.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Interessenter kan besiktige tomten på egenhånd.

Beskrivelse av tomt/hage

Utearealene omkring bygningsmassen er regulert til privat uteplass og offentlig veg. Offentlige areal eies av Hammerfest kommune. Opparbeidelse skjer i hht. situasjonsplan med eventuelle justeringer. Det legges asfalt og eller singel på felles tomt/parkering.

Ved overlevering av leilighetene vil det kunne gjenstå mindre arbeider, som ikke har betydning for bruken. Det vil da bli gitt midlertidig brukstillatelse. Leiligheten kan ikke av den grunn nektes overtatt av kjøper. Ferdigattest vil foreligge når alt utenomhusarbeid er ferdigstilt. Kjøper/sameiet kan holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesum inntil ferdigattest foreligger.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

 

Vei / Vann / Avløp

Offentlig i følge Hammerfest kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted.  I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.

Ved overlevering av leilighetene vil det kunne gjenstå mindre arbeider, som ikke har betydning for bruken. Det vil da bli gitt midlertidig brukstillatelse. Leiligheten kan ikke av den grunn nektes overtatt av kjøper. Ferdigattest vil foreligge når alt utenomhusarbeid er ferdigstilt. Kjøper/sameiet kan holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesum inntil ferdigattest foreligger.

Reguleringsforhold

Gjeldene plan for området er:
Skaidi hyttefelt

Reguleringsplan/bestemmelser lastes ned fra;
https://webhotel3.gisline.no/Webplan_5406/gl_planarkiv.aspx?planid=2003002

Området er regulert for hytter/fritidsformål. Vedtaket om oppføring av leilighetene er godkjent med rammetillatelse gitt av Hammerfest kommune.
Reguleringsbestemmelser finnes vedlagt i vedlegget til denne salgsoppgaven.

 

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekts og budsjett utkast.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 083,- pr. mnd.
Felleskostnader er kun et estimat og inkl drift/brøyting uteareal, vedlikehold inkl avsettning, andre driftskostn og byggforsikring.OFFENTLIGE AVGIFTER
Kr 4000 pr år. Kommunale avg er estimert av kommunen og inkl renovasjon, feie og tilsynsavg, vann og avløp. Eiendomsskatt er ikke inkl og vil være 4 promille av skattetakst når den foreligger.

FASTE LØPENDE UTGIFTER
Kommunale avgifter, innboforsikring, strøm og nettleie, tv/ internett og evt. andre personlige abonnementer/avtaler.

Oppgjør

Ingen forskudd kreves. Kjøpesum samt fakturerbare tilleggsarbeider/bestillinger med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.
 

Totale kostnader

Kjøpesum - Se vedlagte prisliste


Omkostninger
Dokumentavgift: 2,5 % av tomteverdi. Kr 4150 pr leil.

Tinglysning
Skjøte: kr. 585,-
Evt. tinglysningsgebyr pr. pantedokument (v/belåning): kr. 585,- Panteattest: kr. 172,-

Selger står fritt til når som helst, og uten forutgående varsel, å endre prisene på usolgte leiligheter.

Annen nyttig informasjon

Byggerengjøring:
Utvask av bolig utføres av totalentreprenøren. Bygg vask innebærer ikke rundvask, men omfatter rydding og grovrengjøring.


Abonnement strøm/fiber:
ABONNEMENT STRØM / FIBER
Abonnement på strøm hos Hammerfest Energi AS bestilles av totalentreprenøren som betaler for strømforbruket fram til overlevering av den enkelte leilighet. Ved overlevering overføres abonnementet til kjøper. Tilknytningsavgift er inkludert. Kjøper kan selv bekoste firbertilknytning.

Tilvalg:
Leilighetene leveres med gode kvaliteter. Det er ikke utarbeidet tilvalgsliste.

Evt. tilvalg avtales særskilt mellom selger og kjøper. Alle tilvalgsbestillinger skal være selgers representant i hende senest ved de tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Selger vil kontakte kjøper for gjenomgang av evt tilvalg.

Kjøper kan ikke kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer eiendommens kjøpesum med mer enn 15 %. Kjøper kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeider dersom dette vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til bufl. § 9.
Fakturering/betaling av tilleggsarbeider/-leveranser som ikke går gjennom utbygger omfattes ikke av garantiene utbygger er pliktig å stille. Slik betaling vil være å anse som usikret. Dersom betaling av tilleggsarbeider/-leveranser finner sted før overtagelse risikerer kjøper å tape sine penger dersom entreprenør/leverandør/utbygger går konkurs. Megler anbefaler kjøper ikke å betale leverandører/utbygger før overtagelse av boligen og hjemmelsovergang finner sted. Dette må kjøper avtale med leverandør i forkant.

Det gjøres oppmerksom på at selger eller selgers representant kan beregne seg en tilleggskjøpesum/et prispåslag som følge av tilvalgsarbeider og/eller endringer og økte garantikostnader.

Sameiet:
Det vil bli organisert eierseksjonssameie med 6 seksjoner i samsvar med eierseksjonsloven. Kjøper vil få skjøte på sin egen seksjon. En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for sameiet. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Eventuelle forslag til endringer kan fremmes i henhold til vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte. Utkast til vedtekter er vedlegg til denne salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at vedlagte vedtekter er et utkast og kan inneholde standard formuleringer som må tilpasses det enkelte sameiet ytterligere.

 

Adgang til utleie (boligformål)

Fritidsleilighet i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager. Det kan også foreligge bestemmelser om utleie i gjeldende reguleringsplan.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen. Det hefter ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Forventet ferdigstillelse og overtakelse er vinteren 2021/22 forutsatt byggestart juni/juli 2021, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt. Antatt byggetid er 7 mnd.

Selger skal innkalle til overtakelsesforretning etter bustadoppføringslova § 15. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende. Selger er ansvarlig for at det skrives protokoll fra overtakelsesforretningen.


Dersom leiligheten ferdigstilles tidligere enn antatt og boligen er klare for overtakelse, kan selger kreve at overtakelse fremskyndes tilsvarende. Slik fremskyndet overtakelse skal varsles kjøper minimum 2 måneder før overtakelsestidspunktet.

Kjøper svarer fra overtagelsen for alle eiendommens utgifter og oppebærer eventuelle inntekter.

Selger skal overlevere eiendommen til kjøper i ryddig og byggerengjort stand, uten leieforhold av noen art, slik at hele eiendommen leveres ledig for kjøper. Eiendommen skal ha ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse før overlevering til kjøper.

Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, for eksempel der utearealene ikke er ferdigstilt, er selger forpliktet til å fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før midlertidig brukstillatelse er utløpt på tid. Skulle denne situasjonen oppstå, er megler forpliktet etter eiendomsmeglingsloven til å gjøre kjøper oppmerksom på at det bør etableres tilstrekkelig sikkerhet for kjøpers krav. Megler skal deretter bistå partene med å etablere et tilfredsstillende sikkerhetsarrangement som ivaretar kjøpers interesser.

Risikoen for eiendommen går over på kjøper når kjøper har overtatt bruken av eiendommen. Overtar kjøper ikke til fastsatt tid, og årsaken ligger hos ham, har kjøper risikoen fra det tidspunktet eiendommen kunne vært overtatt.

Når risikoen for eiendommen er gått over på kjøper, faller ikke kjøpers plikt til å betale kjøpesummen bort ved at eiendommen blir ødelagt eller skadet som følge av en hendelse som selger ikke svarer for.

Selgers forbehold

Selger tar forbehold om nødvendige godkjenninger som ramme og igangsettingstillatelse.
Selger tar forbehold om salg av 4 stk. seksjoner før bygging starter.

Bar Eiendom AS forbeholder seg retten til å foreta endringer av konstruksjon samt materialvalg som er angitt i denne leveransebeskrivelse eller på arkitektens tegninger, så lenge dette ikke medfører endringer i pris og kvalitet. Det tas også forbehold om justeringer av fasadeutforming, vindusutforming etc samt av byggets utforming f. eks som følge av forskriftskrav, brannkrav, konstruksjonsmessige forhold, tekniske løsninger etc, som kan medføre mindre bygningsmessige endringer.

Forannevnte endringer vil kunne medføre mindre endringer av størrelsen på enkelte rom i leilighetene. Slike endringer vil ikke gi rett til prisjusteringer.

Salgsprospekt er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, bortsett fra punktene nevnt tidligere i salgsoppaven. Det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

Kjøper oppfordres særskilt til å vurdere solforhold, utsikt og beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt kjøpetilbud inngis.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Selger plikter å stille garanti overfor kjøper i henhold til bestemmelsene i buofl. § 12. Ved avtale om forskuddsbetaling skal selger også stille garanti etter buofl. § 47. Garanti etter buofl. § 12 skal stilles umiddelbart etter selgers aksept av kjøpers bud. Hvis selger har tatt forbehold om enten a) åpning av byggelån, b) salg av et bestemt antall boliger eller c) igangsettingstillatelse, skal garanti stilles straks etter at forbehold er oppfylt og under enhver omstendighet innen byggearbeidene starter. Det kan stilles en samlet garanti for alle seksjonene med fellesarealer. Garantibeløpet for den enkelte seksjon/kjøper skal angis. Kjøper har rett til å holde tilbake kjøpesummen til det er dokumentert at garanti er stilt.

Garantien skal gjelde i fem år etter overtakelsen og dekke en sum tilsvarende 5 % av kjøpesummen. For krav som blir gjort gjeldende før overtakelse, skal garantisummen være 3 % av den opprinnelige kjøpesummen.

Det kan avtales at kjøper skal stille garanti eller annen sikkerhet for rett oppfyllelse av avtalen, jf. buofl. § 46, 2. ledd.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.  Selger kan fritt endre prisen på usolgte enheter.      
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Vedlegg

Salgsoppgave
Prisliste Skaidi Lodge
Leveranse-beskrivelse 01.02.21
Tegninger datert 18.12.20
Målebrev
Grunnkart
Estimat kommunale-avgifter
Regulerings-bestemmelser og plankart
Mindre vesentlig regulerings-endring
Vedtektsutkast
Felleskostnad-kalkyle
Mal Standard kontrakt
Kjøpetilbud
 

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt at megler mottar kr. 50 000 ink. mva per solgte enhet i meglerhonorar. I tilegg betaler selger kr. 56 250 for markedspakke samt seksjonering. Selger betaler også kr. 6 250 i oppgjørshonorar pr. solgte enhet.