X

PrivatMegleren Hallingdal har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Hemsedal – Hemsedal

Lykkja Ferieleiligheter

Hemsedal – Hemsedal

Lykkja Ferieleiligheter

Prisantydning
1.190.000
Primærrom
46m²
Bruksareal
46m²
Soverom
2 rom
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave

Bjørn Arne Bersvendsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Hallingdal
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

96-18-0159

Eier

Thomas Arne Gregers

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 53 Bnr. 209 Snr. 13 i Hemsedal kommune

Byggeår

1980

Areal

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 52 kvm

Antall rom

3

Tomtetype/areal

Fellestomt / 3924 kvm

Forretningsfører

Ole Martin Nodenes

Beliggenhet

Endeleilighet over to plan i Lykkja Ferieleiligheter med utsikt mot Tisleifjorden, Hemsedal, Skogshorn og fjellene omkring. Eiendommen ligger på Lykkja i Hemsedal med solrik og rolige omgivelser på 850 m.o.h. Leiligheten har store fellesarealer med "lobby" samt nyopusset peisestue i kjelleren hvor det også er bordtennis og TV-stue spesielt populært blant barn og unge. Utenfor prepareres milevis medløyper i mange retninger til blant annet Gravset/Ulsåk og over til Golsfjellet. Storevann rundt over Blomeslettane er en attraktiv runde på ca 21 km som går rett fra døra. Til Hemsedal Skisenter er det ca 24 km.
Sommerstid kan du boltre deg i en rekke aktiviteterog Hemsedal byr på mange muligheter til å ha det gøy! En av Norges beste fiskeelver, Hemsil, renner gjennom bygda. Du finner et vell av turløyperog Hemsedal Topp20 er en populær aktivitet,, foruten sykling, klatring, ridning og mye mer. Dette er drømmestedet for gode fjellopplevelser gjennom hele året!

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Hemsedal er en av landets fremste reiselivskommuner og tilbyr flotte muligheter for store og små. Her finner du ett av Skandinavias beste alpinanlegg, og i naturen er det flotte muligheter for aktiviteter og rekreasjon året rundt. Sommer og høst er ideell for fot- og sykkelturer, fiske i elva Heimsil eller andre fjellvann. Hemsedal har også et godt tilbud for avanserte aktiviteter som paragliding, klatring og downhillsykling i skisenteret med mer. Med andre ord: Her er det et mangfold av aktiviteter for hele familien!

I Hemsedal sentrum finnes: butikker, kafe, bakeri, spisesteder/restauranter, bank, bibliotek, off.kontorer, off. komm. etc.

Det er drøyt 25 minutters kjøring til Hemsedal Skisenter, en av skandinavias beste alpinanlegg. Her får du et bredt og variert skitilbud som passer for både nybegynnere og erfarne skikjørere. Her er også flere snowparks, stort barneområde og lett tilgjengelige offpistemuligheter. Bakkene i Hemsedal utgår fra 3 topper; Totten 2 på 1450 moh, Tinden på 1345 moh og Roni på 1225 moh. Med skiløyper fra 1450 til 620 meter over havet har Hemsedal en lang og snøsikker skisesong, fra november til begynnelsen av mai.
Om sommeren er Hemsila en god fluefiskeelv, mens den frodige og varierte naturen er et godt utgangspunkt for vandrere, klatrere, ryttere og syklister. En stolheis kan ta med sykler opp i fjellet til 1 100 meters høyde, og ned igjen kan du velge mellom lett terreng og bratte utforløyper.

Rjukandefossen er en imponerende og kraftfull dobbeltløpet foss med 18 meters fall ned gjennom et trangt gjel. I Hemsedal finner du også Hydalen, et vernet landskapsområde med spesiell og rik fauna. Her kan du få store naturopplevelser både på sykkel og til fots.
Les mer på: https://www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/hemsedal/
Les mer på: https://www.skistar.com/no/Hemsedal/Om-Hemsedal/

Bygninger

Eiendommen består av et sameie med totalt 17 leiligheter. Til hver leilighet tilhører det en bod. Bygget ligger i et område med spredt hytte-, bolig og landbrukseiendommer.

Byggemåte

Yttervegger av bindingsverk kledd med tømmermannspanel, pusset betong.
Takkonstruksjon av typen saltakkonstruksjon med sperre. Himling er kledd med panel og malt glassfiberstrie.
Overflate på innvendige gulv er laminat, fliser og tepp.
På innvendige vegger er det malt glassfiberstrie, fliser og panel.
Ca. 6 kvm terrasse med gilv og rekkverk i tre.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 52 kvm

1.Etasje:
BTA 28 kvm, BRA 25 kvm, P-ROM 25 kvm
2.Etasje:
BTA 24 kvm, BRA 21 kvm, P-ROM 21 kvm, P-ROM 21 kvm

Innhold

1. etasje: Gang, stue/kjøkken og bad/toalett
2. etasje: Trapperom/gang, 2 soverom

Standard

Leiligheten ble totalrenovert i 2010 og røropplegg ble byttet. Kjøkkeninnredning består av over- og underskap, skuffeseksjon og nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Fine profilerte malte skapdører på kjøkkenet. Kjøkkenet er fra Hemsedal Møbler. Her er det også integrert oppvaskmaskin, komfyr og platetopp.
Kjøkkenet har åpen løsning mot stue/spisestue. Her er det plass til stort spisebord og sofa. I stua er det store vinduer som slipper inn godt med lys. Utgang til terrasse rett fra stua.
Stilrent bad med toalett, dusjnisje med glassdør og vaskeservant. Her er det lyse fliser på veggene, samt mørke fliser på gulvet. Baderomsinnredningen består av fin skuffeseksjon under vaskeservant og overskap med speildører.
I gang/entrè er det god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg klær. Gulvet her er belagt med skifer. Her er det motert inn skyvedørsgarderobe med et stilrent design.

2. etasje består av to romslige soverom med muligheter for flere sengeplasser.

Møblering

Leiligheten selges møblert slik den fremstår på visning bortsett fra selgers personlige eiendeler.

Oppvarming

Oppvarming av leilighet skjer ved bruk av panelovner. Gulvvarme i bad og i gang/entré.

Parkering / Garasje

Parkering på felles biloppstillingsplass med motorvarmeruttak på tomten.

Adkomst

Fra Gol: Følg rv52 til Ulsåk (ca 20 km), ta deretter til høyre inn på vei fylkesvei 231. Følg Lykkjavegen i ca 17 km og ta av til høyre ved skilt "Lykkja Ferieleiligheter". Leilighetsbygget vil da komme på deres venstre side. Det vil være skiltet med PrivatMeglerens visningsskilt på alle annonserte visninger. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er opparbeidet med gressplen, veg og parkeringsplass. Terrasse mot vest.

Vei / Vann / Avløp

Adkomstvei er privat fra offentlig vei. Privat vann.
Eiendommen er tilknyttet privat felles godkjent renseanlegg for Sameiget Storejorde.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av Reguleringsplan 2009005 Storejordet Lykkja Feriesenter, F1 Fritidsbustad 10.12.2009. Ingen nye kjente planer under arbeid ifølge Hemsedal kommune pr. 05.09.2018. Se plan vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Selger betalte i 2018, innboforsikring på kr 1152,-. I tillegg kommer det felleskostnader på 2140,- pr. måned. Dette inkluderer: renovasjon, strøm, brøyting, forsikring bygg, vann, reparasjoner og vedlikehold på fellesareal.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Kjøp av eiendommen baseres på fullstendig salgsprospekt. Klikk "Bestill salgsoppgave for eiendommen" for å få tilsendt prospekt elektronisk.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte verdi og lånetakst.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: kr 43 750,- + utlegg og tillegg beregnet til ca 31 000,-. Om handelen ikke kommer i stand har megler krav på et rimelig honorar stort kr 9.900,- + påløpte utlegg og tillegg.