X

PrivatMegleren Hallingdal har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Gol – Gol

Storestølvegen 20

Gol – Gol

Storestølvegen 20

Prisantydning
3.990.000
Primærrom
108m²
Bruksareal
112m²
Soverom
4 rom
Rom
5 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Salgsoppgave

Bjørn Arne Bersvendsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Hallingdal

Bjørn Arne Bersvendsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Hallingdal
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

96-18-0094

Eier

Hallingdal Eiendomsutvikling AS v. Kjetil Liahagen
Hallingdal Eiendomsutvikling AS 1 v. Frode Øynebråten

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 14 Bnr. 595 i Gol kommune

Byggeår

2018

Areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 112 kvm

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1028 kvm

Beliggenhet

Hytta ligger meget fint til på Skutuset på Golsfjellet ca. 980 m.o.h. og nær tregrensen. Hytta har sørvendt beliggenhet med fantastisk utsikt og optimale solforhold med sol fra morgen til langt på kveld. Hytta ligger fritt og grenser til friarealer på alle sider.

Skutuset ligger på sørsiden av Golsfjellet i et område med spredt fritidsbebyggelse og eldre støler. På vinterstid prepareres det skiløyper i nærheten og du er så i et av landets beste skiløypenett med brede og gode løyper.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Området byr på fantastisk flott natur. Fra hytta er det uttallige gode turmuligheter og skiløypene går i alle retninger. I området har du alpinanleggene Storefjell Ski 1001 Ski-og Akesenter. Skisenteret har tre heiser og åtte nedfarter med ulik lengde og vanskelighetsgrad, eget barneområde, terrengpark og kjelkebakke.

Med et nett av gode stølsveier og stier er Gol og Golsfjellet blant Norges beste områder for terreng og tursykling i fjellet. På www.golinfo.no får du tips om en rekke ulike rundturer, alt etter dine ønsker

Langrennsløypene går rett bortenfor hytta og er en del av det flotte løypenettet. På Golsfjellet finnes også lysløype på Solseter Skiarena for de som ønsker å ta seg en skitur på mørke vinterkvelder.

I tillegg er det mange flotte fjellområder og stølsveier for blant annet fotturer, båtutleie og Barnas bondegård ved Oset Høyfjellshotell kan også være en flott aktivitet å ta barna med på. Fiske- og bademuligheter er det også i flere vann og elver og flere av hotellene i nærheten tilbyr mat- og drikkeservering.

Gol sentrum ligger ca. 25 minutters kjøretur fra hytta. Gol er et handelssentrum i Hallingdal, her finnes bl.a. Kjøpesenter, restauranter, butikker, kafeer, Tropicana badeland ved Pers Hotell, Gol skisenter, bank etc.

Hemsedal Skisenter ligger ca. 40 minutter kjøretur unna.

For ytterligere informasjon se:

www.storefjell.no
www.golinfo.no
www.golsfjelletalpinsenter.no

Byggemåte

Eiendommen består av hytte oppført i 2018 på støpt plate. Yttervegger er oppført i bindingsverk og det er saltakkonstruksjon tekket med torv.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 112 kvm

1.Etasje: 112 kvm BRA, hvorav 108 kvm er P-rom og 4 kvm er S-rom.
Hems: 15 kvm hemsareal.

5 kvm overbygget inngangsparti og 32 kvm sør-vestvendt terrasse hvorav deler er overbygget.

Innhold

1.Etasje: Stue/spisestue, åpen kjøkkenløsning, 4 soverom, 2 bad, vaskerom, gang, vindfang. Utvendig bod.
Hems: Hemsareal.

Standard

Hytta er arkitekttegnet og er bygget med god kvalitet på materiell og innredning. Hytta holder veldig god standard.

Gulv er eikeparkett i alle oppholdrom, gang og kjøkken og det er skiferflis i entré, bad, bod og vaskerom. Varme i gulv i alle rom utenom soverom.

Stua er hyttas midtpunkt og den er lys, romslig og har god takhøyde. Det er flere innredningsalternativer. Gode vindusflater som slipper inn den fantastiske naturen og utsikten inn i stua. Jøtul kleberovn som bidrar og varme hytta på kalde vinterdager.

Pent og praktisk kjøkken fra norske Strai med åpen løsning inn mot spisestuen og stuen. Innredning med skuffeseksjoner, over-, underskap. Integrerte hvitevarer som kjøl/frys, komfyr m/ koketopp, oppvaskmaskin. Ventilator.

Hytta har 2 gode bad hvorav det ene har inngang fra hovedsoverommet. Romslig dusjhjørne, sevantinnrending og toalett på begge bad. I tillegg har hytta eget vaskerom med tekniske installasjoner og opplegg til vaskemaskin.

Hytta har 4 gode soverom i tillegg til hemsarealet. Soverommene er oppvarmet med panelovner og har store, gode vindusflater som gjør at du får både "bakkekontakt" og godt utsyn til naturen utenfor.

Møblering

Hytta selges umøblert men med hvitevarer og innredninger.

Oppvarming

Oppvarming med Jøtul vedovn, varme i gulv i alle rom bortsett fra soverom, panelovner på soverom.

Parkering / Garasje

Parkering på egen grunn.

Adkomst

Eiendommen har god adkomst med vinterbrøyta veg helt fram. Fra Fv 51 mellom Gol og Fagernes ta av mot Storefjell og følg vegen 700 meter før den deler seg som en Y, og ta av her til venstre mot Storefjell. Følg vegen så ca. 800 meter og ta av til venstre på Skutusetvegen. Følg vegen ca. 2,6 km og ta så opp til høyre på Storestølvegen. Hytta ligger ca. 70 opp bakken på din venstre hånd.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er selveiertomt på 1028 kvm og svakt skrånede mot sør. Tomten er opparbeidet med biloppstillingsplasser og er gressådd.

Vei / Vann / Avløp

Hytta er tilknyttet privat vei. Det er eget privat borevann. Avløp til felles privat renseanlegg for hyttefeltet.

Verdi ved skattefastsetting

Ved første gangs verdsetting skal ligningsverdi av fritidseiendom (ikke sekundærboliger) fastsettes til maksimalt 30 % av markedsverdi, eventuelt til 30 % av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg ref. Skatteetaten.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Skutuset godkjent 17.6.2008 og er regulert til fritidsbebyggelse. Se reguleringsplan i salgsprospektets vedlegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstrapport.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Oppgi ønsket overtakelsesdato i ditt bud!

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: 1,7% av kjøpesummen + utlegg og tillegg beregnet til ca 42 720,-. Om handelen ikke kommer i stand har megler krav på et rimelig honorar stort kr 9.900,- + påløpte utlegg og tillegg.