Klikk for galleri

Nesbyen Alpinsenter - Nyoppført delikat hytte med 3 soverom + hems. Umiddelbar nærhet til skianlegget, langrennsløyper o

X
Nes – Nesbyen

Trondrudvegen 475

Nes – Nesbyen

Trondrudvegen 475

Prisantydning
3.450.000
Primærrom
89m²
Bruksareal
94m²
Soverom
3 rom
Rom
4 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Faglig leder / Partner
91 12 27 71
skjema her?
Backoffice / Medhjelper MNEF
90 99 07 33
Salgsoppgave

June Merete Langeland

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Faglig leder / Partner
PrivatMegleren Hallingdal

Daniel Løken

Backoffice / Medhjelper MNEF
PrivatMegleren Hallingdal
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

96-17-0075

Eier

Sandbekk & Kvannefoss AS

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 56 Bnr. 913 i Nes kommune

Byggeår

2017

Areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 94 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1964 kvm

Beliggenhet

Hytten har en fin beliggenhet rett på nedsiden av Nesbyen Alpinsenter, med gangavstand til alpinbakken, golfbane og langrennsløyper. Enkel adkomst både sommer og vinter.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Langrennsløypene går like ved hytten og her fins det milevis med flotte preparerte skiløyper for liten og stor. Populære turer er bla. til Trommenatten, Hallingnatten, Åkrefjell og Langedrag. Dette løypenettet har blitt kåret til Norges beste. Løypenettet har også direkte adkomst til Eventyrløypa som strekker seg fra Norefjell til Ustaoset. Her finnes milevis med skiløyper, nok til å mette selv den mest krevende mosjonist. Er det mye vind kan du gå rett ut i de preparerte løypene i den lune skogen eller rundt golfbanen. Vil du opp i høyden , er du der etter en liten tur i skitrekket, om du ikke vil få pulsen opp og gå for egen maskin.

I alpinsenteret er bakkene tilrettelagt for liten og stor med løyper som byr på utfordringer for alle - både for ski- og brettkjørere. Meget familievennlig alpinanlegg med skjermet familie-/barneområde. Det er totalt 5 heiser og 13 nedfartsløyper og terrengpark.

Sommerstid har man fantastiske turmuligheter på sykkel og til fots. Jakt, multeplukking, golf, ridning og flere bade- og fiskevann.

Nesbyen Golfbane ligger vakkert til i fjellandskapet kort vei fra hytten. Banen har som den eneste i Hallingdal tre store gressutslag pr. hull og greener med gjennomsnittlig størrelse på 650 kvadratmeter.

Andre aktiviteter i nærområdet er Langedrag Naturpark, Vassfaret Bjørnepark, Dagali Rafting, Hallingdal Feriepark og Tropicana Badeland.

Nesbyen sentrum ligger ca. 15 min. unna med bil. Her er et variert utvalg med bl.a. dagligvarebutikker, mote, interiør, vinmonopol, kafé/restaurant og apotek.

Byggemåte

Hytta er oppført på ringmur av betong, i bindingsverk. Saltakkonstruksjon tekket med shingel. Vinduer er lavenergivindu m/sprosser. Yttervegger er liggende dobbelfals kledning beiset tjærebrun.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 94 kvm

Innhold

Åpen kjøkken/spisestue/stue løsning, hall, 3 sov, bad, tekniskrom/vaskerom med wc.
Det er i tillegg en romslig hems, med gulvareal ca 27 kvm.

Standard

PrivatMegleren Hallingdal har gleden av å presentere denne nyoppførte hytta med gjennomgående god standard og delikat utførelse. Hytta er oppført av lokale snekkere med god lokal forankring.
Fra hyttedøren har du både alpinanlegg, langrennsløyper og golfbane innen gangavstand.

Her har du en arealeffektiv planløsning med 3 soverom, bad, stue, kjøkken/spisestue, teknisk rom/vaskerom med wc samt en romslig hems.

I stuen har du store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Her er det god plass til sofagruppe, sofabord og annet ønskelig møblement.
I tilknyttning til kjøkkenet er det plass til spisebord med plass til hele familien. Herfra er det også utgang til terrasse.

Moderne kjøkken fra Aubo av typen Modena Grå Cashmere med integrerte hvitevarer som kjøl/frys høyskap, stekeovn, keramisk platetopp, ventilator og oppvaskmaskin.

Flott flislagt bad med vegghengt toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning av typen Modena hvit med heldekkende servantplate.
På vaskerommet/teknisk er det opplegg for vaskemaskin samt wc.

Hemsen er meget romslig og her er det god plass til både tv-stue og sengeplasser.

Gulv er i hall, bad og vaskerom belagt med fliser. Resterende har behandlet furugulv.

Parkering / Garasje

Det er biloppstillingsplass på eiendommen.

Adkomst

Følg Rv.7 til Nesbyen, og følg skilting til Nesbyen Alpinsenter. Etter avkjøringen fra Rukkedalsvegen, følg Trondrudvegen ca 4,8 km. Sving her til venstre, ta første . Hytten er merket med "til salgs" skilt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

2006/1800-1/22 - Registrering av grunn, tinglyst 15.03.2006

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vannforsyning og avløpsledning som føres til offentlig renseanlegg.
Eiendommen ligger til privat veg

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi kr 320 000,- pr

Reguleringsforhold

56/913 ligger innenfor reguleringsplan for Nesbyen golf og aktivitetsplan, planID 01200403. Eiendommen ligger i nærhet av igangsatt detaljreguleringsplan for Nesbyen golf og aktivitetspark 2, planID 01201602. Denne planen har vært til 1.gang offentlig ettersyn hos berørte parter, med høringsfrist 07.04.2017.

Faste, løpende kostnader

Renovasjon hytte, sats 2: kr 1.513,-
Kloakkavgift, abonnementsgebyr: kr 1.314,-
Kloakkavgift, forbruksgebyr: kr 11,50 x 60 m3 = kr 863,-
kr. 3.650,- veiavgift Trondrudvegen
kr. 1.500,- ca. Natten Nedre vel. Brøyting og vedlikehold på veg
+ Forsikring
+strøm og nettleie

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

Ervervet må godkjennes ved egenerklæring om konsesjonsfrihet ved konsesjonsgrense 0 (null).

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: kr. 60.000,- inkl mva + utlegg og tillegg. Om handelen ikke kommer i stand har megler krav på et rimelig honorar stort kr 9.900,- + påløpte utlegg og tillegg.