Klikk for galleri

16 prosjekterte smarte og moderne selveierleiligheter. 2/3 soverom. Carport med bod. (9 SOLGT)

16 prosjekterte smarte og moderne selveierleiligheter. 2/3 soverom. Carport med bod. (9 SOLGT)

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Halden Hov /Øvre Knardal/Risum

Brattskottveien 10 til 16

Prisantydning3.090.000,- - 3.150.000,-Primærrom65m2Bruksareal65m2Soverom2 - 3
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Hafsrød & Partners Eiendomsmegling AS / Haavard Gimming Hoffstrøm

Selger/Utbygger

Rdr invest as

Betegnelse

Gnr. 168 Bnr. 167 i Halden kommune

Byggeår

2022

Beliggenhet

Boligene vil ligge flott til med gode solforhold på Brattskott. Brattskott er et populært boligområde ca. 4 km fra Halden sentrum. Det er ca. 2,8 km til nye Kongeveien barneskole, Risum ungdomsskole, golfbane og Fredriksten festning. Ellers kan det nevnes fine turområder rett utenfor døren ned mot Eskeviken og videre til sentrum, eller via utallige turmuligheter på Hov.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Området er et boligfelt nyere boligfelt med hovedsakelig eneboliger og flermannsboliger. Lekeplasser på området. Flotte turområder med bl.a. gangavstand til Eskeviken og badestrand.

Bygninger

På tomten er det planlagt oppført 16 leiligheter på en flate, fordelt på to bygg med 4 leiligheter, ett, bygg med 3 leiligheter og ett bygg med 5 leiligheter. Til leilighetene vil det tilhøre carport med bod.

Byggemåte

Utbygger ser et økende behov av et grønt skifte og en mer bærekraftig verden med hensyn på energiforbruk. Derfor har utbygger i disse leilighetene valgt å gå den energi besparende veien kombinert med en stadig ekspanderende teknologisk utvikling. I tillegg er det lagt vekt på en tilvalgs liste hvor kunden kan selv oppgradere leiligheten ytterligere med bl.a. smarthussystem og solcelle for å en ytterligere økonomisk besparelse i hverdagen, og hvor energiforbruk/kostnader vil bli meget lave sammenlignet med en annen tradisjonell ny bolig.

Som standard i alle leiligheter har utbygger lagt vekt på en komplett avtrekksvarmepumpe som dekker behovet for varme, ventilasjon, varmegjenvinning og varmtvann på en effektiv, enkel og økonomisk måte. Med innebygd varmtvannstank, el-kolbe, sirkulasjonspumpe, vifter og styresystem får du driftssikker og økonomisk varmeproduksjon. Varmepumpen kobles gulvvarmen.

Takket være smartteknologi kan du få full kontroll over energiforbruket og kan enkelt gjøre energisparing til en viktig del av ditt smarte hjem. Inneklimaet reguleres automatisk med et effektivt styresystem, noe som gir maksimal komfort samtidig som du gjør naturen en tjeneste.

Bygningene vil bli oppført på støpt plate med Jackon ringmur. Bindingsverk i vegger med ca. 25 cm. isolasjon. Ca. 40 cm. isolasjon i himling.

Utvendig:

- Utvendig kledning malt med toppstrøk - rettkant stående
- Vinduer/dører med mørke trerammer med sorte beslag under vindu. 3-lags vinduer.
- Listefritt utførelse på omramming og hjørnekasser
- Tak blir tekket i grå/sort papp
- Balkong blir en støpt platting på ca. 10 kvm med en levegg.
- Inngangsparti får enten treplatting eller støpt platting. Overbygg med lys.

Innvendig:

- Listefritt innvendig mot tak og vinduer/balkongdør/ytterdør.
- Innerdører vil få en slett omramming av 12x58 list i fargen bomull.
- Innerdører leveres med hvite karmer og slette innerdører med håndtak i børstet stål. Listverk rundt dører blir slett 12x58 gerikt med synlige spikerhull.
- Fotlist på 12x58 slett i fargen bomull/evt. i samme utførelse/farge som gulv.

- Hvit innredning på kjøkken på en vegg med ventilator. Leveres med innbygnings hvitevarer som kombiskap kjøl og frys, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Demping på dører og skuffer. Benkeplate 30 mm laminat betong look. Glassplate over vask og stekeplate. Se egen tegning og leveransebeskrivelse for innredning på kjøkken samt tilvalgs liste med flere muligheter av farge og integrerte hvitevarer.

Gulv:
- Soverom/stue/kjøkken vil få et laminatgulv av type Pergo - Grå Heritage e.l.
- Bad (og de som har vaskerom) vil få 60x60 grå flis på gulv.

Vegg:
- Bad får samme flis på vegg som gulv 60x60 grå
- Vaskerom vil få malt gips på vegg - Farge vegg Jotun Bandstone glans 5
- Stue/kjøkken/gang og soverom vil få malt gips på vegg - Farge vegg Jotun Bandstone glans 5

- Himlinger med malt gips - Farge bomull/hvit.

- Vannbåren varme i alle gulv

Arealer og fordeling pr. etasje

1.Etasje:  Primærrom: 65 kvm - 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm - 65 kvm
Rom som er P-rom: Gang, 2/3 soverom, bad/vaskerom, kjøkken, stue.

Arealene i brosjyren og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i (BRA) og (P-rom), og er å betrakte som omtrentlig areal. BRA angir boligens areal innenfor omsluttende vegger, inklusiv areal for ev. innvendig bod, uten fradrag for sjakter.

P-rom er boligens bruksareal fratrukket innvendig bodareal, men inkludert innvendige vegger og sjakter i leiligheten. Samtlige rom i enhetene er å regne som P-rom, foruten innvendig boder. I tillegg til bruksarealet kommer bod utenfor boenheten, eventuelt parkeringsplass og balkong/markterrasse. Da de oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som et ca. areal, har partene ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Arealberegningene er foretatt av arkitekt/selger og er oppmålt etter tegninger.

Innhold

Endeleilighetene vil inneholde 3 soverom, bad/WC/vaskerom, kjøkken og stue.
Midtleilighetene vil inneholde 2 soverom, bad/WC, eget vaskerom, kjøkken og stue.
Carport med tilhørende sportsbod til hver leilighet.

Standard

Leilighetene vil fremstå med praktisk planløsning og god, moderne standard.
Delikat bad med flislagte overflater på gulv og vegg, gulvvarme, baderomsinnredning, dusjnisje med glassdører og vegghengt wc.
Tidsmessig pen kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Muligheter for tilvalg av både innredning og hvitevarer.
Vannbåren varme i gulv.
Som standard i alle leiligheter er det en komplett avtrekksvarmepumpe (Nibe 470) som dekker behovet for varme, ventilasjon, varmegjenvinning og varmtvann på en effektiv, enkel og økonomisk måte. Med innebygd varmtvannstank, el-kolbe, sirkulasjonspumpe, vifter og styresystem får du driftssikker og økonomisk varmeproduksjon. Varmepumpen kobles gulvvarmen.
Abonnement for kabel-tv/internett/telefoni bekostes av kjøper.

Muligheter for tilvalg for å få det slik du vil.

Utstyr

Bad med hvit 80 cm. baderomsinnredning med hvit porselenservant og armatur i krom. Innbygningstoalett i farge hvit. Hvit spyleknapp og toalettsete. Dusjvegger ca. 90x90 med detaljer i krom. Dusjløsning med armatur og regndusj i krom.

Kjøkken med hvit innredning med ventilator og integrerte hvitevarer som kombi kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Glassplate over vask og stekeplate. Se tilvalgs liste for alternativer.

Vaskerom vil få 50cm rustfritt vaskekar med veggbatteri, røropplegg for vaskemaskin i leiligheter med vaskerom.

Vannbåren varme i gulv.

Balansert ventilasjonsanlegg med luft varmepumpe og gulvvarme i samme system.

Møblering

Boligene selges umøblert. Integrerte hvitevarer medfølger i overdragelsen.

Oppvarming

Boligene oppvarmes med vannbåren varme. (NIBE avtrekksvarmepumpe er en komplett avtrekksvarmepumpe som dekker behovet for varme, ventilasjon, varmegjenvinning og varmtvann på en effektiv, enkel og økonomisk måte. Med flott, stilren design og kompakt format er varmepumpen lett å plassere og installere. Med innebygd varmtvannstank, el-kolbe, sirkulasjonspumpe, vifter og styresystem får du driftssikker og økonomisk varmeproduksjon).

Muligheter for tilvalg av alternativ fyringskilde (Peisovn).

Parkering / Garasje

Det er planlagt 1 parkering til hver leilighet i felles carportanlegg. Bod i bakkant av carporter. I tillegg er det planlagt 8 felles gjesteparkeringer.

Adkomst

Innkjøring til område fra Brattskottveien.

Beskrivelse av tomt

Tomten vil bli opparbeidet i henhold til vedlagte situasjonskart. Utearealene maskin planeres med stedlige masser uten beplanting, tilsådd gressplen der det er naturlig. Noe naturtomt.

P-plasser og gårdsplass leveres med asfalt..

Endringer underveis kan forekomme.

Eiendommen vil bli seksjonert. Hver seksjon vil bestå av en sameieandel iht. oppdelingsbegjæringen.

På tomten vil det bli utarbeidelse av stikningsdata og utstikking for bolig. Utgraving av tomt for bolig og carport.

Ved overtakelse kan det gjenstå mindre utvendige arbeider på eiendommens utomhusarealer. Overtakelse av boligene kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer ikke er ferdigstilt. Såfremt deler av utvendige arbeider ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, skal manglende ferdigstilte arbeider anmerkes i overtakelsesprotokollen.

Det gjøres oppmerksom på at leveransebeskrivelsen/utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert, og at endringer vil forekomme. Kjøper kan utøve tilbakehold/deponering av nødvendig beløp på meglers klientkonto som sikkerhet for manglene.

Deponert/tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med manglene. Alternativt kan selger stille selvskyldnergaranti for ferdigstillelsen. Ovennevnte oppfordring om tilbakeholdelse/deponering gjelder også for de forhold som gjenstår for å få ferdigattest.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Boligene vil bli seksjonert slik at hver leilighet får eget seksjonsnr.

Boligen leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.

Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet og naboforhold. Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer/forpliktelser som måtte bli påkrevd av kommune/offentlige etater/bredbånd/Lyse etc. Selger forbeholder seg retten til å eventuelt anlegge og vedlikeholde kummer, ledninger, vann og avløp, kabler, forsynings- og koblingsskap samt stolper og ledningstrekk. Slike installasjoner viser ikke på tegninger.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen ligger til offentlig vei, og vil bli tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers/sameiets regning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Boligen er på markedsføringstidspunktet ikke ferdigstilt og det er ikke søkt ferdigattest. Byggherre er ansvarshavende for at det blir søkt og utsted ferdigattest/midlertidig brukstillatelse.

Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest må foreligge før overtagelse kan finne sted. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før midlertidig brukstillatelse foreligger. Det er ulovlig å ta boligen i bruk før ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger. Å bebo uten brukstillatelse kan medføre krav om utflytting og eventuelle bøter fra kommunen. Ved å velge å overta stopper eventuelle krav om dagbøter.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Navn Kommuneplan 2011-2023
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 22.06.2011
Delarealer 4 989 m
Arealbruk Bebyggelse og anlegg, Nåværende
Områdenavn AB
Ny kommuneplan/arealplan er under arbeid.

Reguleringsplan med Id G-613 Navn Hovsfjellet
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 29.09.2005
Delarealer Delareal 16 m - Formal Felles grøntareal
Delareal 4 971 m - Formal Konsentrert småhusbebyggelse

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Hver bolig vil bli én av totalt 16 seksjoner og vil inngå som en del av et eierseksjonssameie. Sameiet er imidlertid ikke organisert/stiftet, og har ennå ikke et aktivt styre. Det foreligger ikke regnskap eller budsjett. Eierseksjonslovens regler gjelder. Det vil bli avtalt med en forretningsfører om oppstartsmøte av sameiet. 

Interessenter oppfordres til å sette seg inn utkast til sameiets vedtekter m.m.

Seksjonen vil få egen liten hageparsell og carport med bod. Arealet er tinglyst som tilleggsdel til seksjonen. Utomhusplan følger i vedlegg til salgsoppgaven.

Andre faste løpende kostnader

Felleskostnader bestemmes ifb. med sameiet. Kommunale avgifter bes fakturert angjeldende andel direkte til hver sameier. Fellesutgifter skal dekke sameiets driftsutgifter, og vil blant annet avhenge av ytelsene sameiet rekvirerer. Fellesutgiftene fordeles i henhold til sameiets vedtekter, som i utgangspunktet angir fordeling etter sameierbrøken. Sameiet skal beslutte hvor mange ytelser som skal rekvireres.

Estimerte løpende kostnader pr. enhet:
Kommunale avgifter ca. 16.000,- pr. år.
Byggforsikring ca. kr. 3.000,- pr. år.
Forretningsførsel ca. kr. 3.000,- pr. år.
Oppstart av sameie ca. kr. 1.500,-
Strøm ca. kr. 10.000,- pr. år.

Oppgitte tall er kun et estimat og vil variere ut fra valg av leverandør og avtaletype. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i felleskap i henhold til de enkelte sameiebrøker. Utbygger er ansvarlig for fellesutgiftene for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse.

Øvrige kostnader som f.eks. internett, alarm, kabel-TV kommer i tillegg.


Andel fellesgjeld / formue

Sameiet vil ikke ha fellesgjeld/formue.

Oppgjør

Det forutsettes at 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper. Slik delinnbetaling/forskudd fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 090 000,- (
NB: prisen er fast)
Omkostninger

3 090 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Festeavtale

Ingen tinglyste festeavtaler på denne eiendom.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har ikke felles lån.

Annen nyttig informasjon

Det er lagt opp til forskjellige tilvalgs pakker/muligheter. Avhengig av prosjektets framdrift, kan den enkelte kjøper få en begrenset mulighet til å variere standarden på sitt hus. Se egen vedlagte tilvalgs liste. Selger vil utarbeide frister for når endringer må besluttes.

Adgang til utleie

Eiendommen/leiligheten/seksjonen kan i sin helhet fritt leies ut til boligformål.

Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av seksjonen. Det hefter ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Rekken med adresse Brattskottveien 10 kan være ferdigstilt i slutten av 2022/starten av 2023. Det er et forbehold fra selger at det er solgt 2 leiligheter i hver av rekkene med adresse Brattskottveien 10, 12 og 16 og 3 leiligheter i rekke med adresse Brattskottveien 14 før bygging starter. Forventet ferdigstillelse er ca. 10 mnd. fra byggestart av rekken. Det vil si at om f.eks. bygging av rekke med adresse Brattskottveien 12 startes juni 2022 forventes ferdigstillelse april 2023. Ved senere igangsettelse vil ferdigstillelse flyttes tilsvarende.

Selgers forbehold

Det er et forbehold fra selger at det er solgt 2 leiligheter i hver av rekkene med adresse Brattskottveien 10, 12 og 16 og 3 leiligheter i rekke med adresse Brattskottveien 14 før bygging starter.

Det tas et generelt forbehold om rett til endringer i beskrivelsen som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standard. Endringer som følge av tekniske løsninger eller offentlige pålegg kan forekomme. Prospektbilder i salgsoppgave og annonse er kun til illustrasjon og gir ikke nødvendigvis en helt nøyaktig gjengivelse av boligene, terrenget, utomhus arealene, fasader mm. Inntegnede kjøkken på plantegninger er ikke korrekte. Se leveransebeskrivelse/tilvalgs liste.

Kjøpere plikter å gjøre seg kjent med prospektet og beskrivelse som følger av salgsoppgaven før endelig avtale inngås.

Frihåndstegninger, plantegninger og illustrasjoner i prospektet og annonser er av illustrativ og kunstnerisk karakter og angir nødvendigvis ikke korrekt gjengivelse av boligene og elementer i huset, terrenget, utomhus arealene, fasader mm.

Prosjektet er pr. i dag ikke detaljprosjektert. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om rett til å gjøre endringer i forhold til arkitekttegninger, situasjonskart, beskrivelse som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standard.

Er det motsetninger mellom prospekttegninger og beskrivelser, gjelder beskrivelser foran tegninger/foto/biler. Det tas forbehold om justeringer og endringer av fasader og utomhusplanen.

Ventilasjonsføringer o.l. kan gi redusert takhøyde på enkelte steder. Vindusstørrelser, samt vindu- og dørplassering og type kan avvike noe fra de generelle planer, som følge av bl.a. bærekonstruksjoner og den arkitektoniske utformingen av bygget, eller som følge av tekniske krav.

Tekniske anlegg og fremføringer blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt.

Endelig plassering av disse bestemmes av selger i detaljprosjekteringsfasen ut det fra som er hensiktsmessig og nødvendig. Vertikale føringsveier og sjakter kan bli noe endret i plassering og størrelse når endelige tekniske tegninger er klare. Føringer vil kunne ta areal av boligene.

Endringer som følge av tekniske løsninger eller offentlige pålegg må påregnes.

Bygningsmaterialer påvirkes av fuktighet og uttørking. Det kan oppstå sprekker på grunn av bevegelse i materialene uten at dette medfører rett til reklamasjon. Listverk vil ha synlige dykkerthoder. Listverk er behandlet på fabrikk og kjøper må påregne flekkmaling/Sparkling og/eller toppstrøk.

Entreprenør tar forbehold om å endre produkter med produkter av tilsvarende kvalitet/utførelse hvis han måtte finne det formålstjenlig.

Det bemerkes at termostater på gulvvarme effekt, og ikke temperatur på gulvet.

Boligene vil bli levert byggrengjort. Det vil si at boligen ryddes for avfall, gulv støvsuges og skap støvtørkes. Øvrig vask av overflater og vinduer må utføres av kjøper.

Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer, materialvalg og fargevalg på bygningene samt innvendige og utvendige fellesarealer. Det leveres ikke beplantning.

Når det gjelder utvendige tørrmurer, asfalterte og singlete arealer etc., må man forvente at de kan sette seg noe over tid. Det gjøres oppmerksom på at det kan bli plassert fellesinstallasjoner som kummer, stakeluker, koblingsbokser etc. på den enkeltes del av eiendommen uten at det kan gjøres krav som følge av dette.

Det kan forekomme mindre avvik mellom seksjoneringsgrenser og faktisk anlagte skiller mellom seksjonene (kantstein, gjerder, hekker og lignende). Videre kan det forekomme avvik mellom byggesakens situasjonskart/utomhusplan og faktisk opparbeidet tomt.

Boligenes arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer og slike avvik vil ikke være reklamasjonsgrunn. Summen av de oppgitte romstørrelser på plantegningene samsvarer ikke med boligens totale BRA som følge av at innvendige vegger og innkassing av ventilasjon ikke er medtatt i denne sammenheng. Selger har videre rett til, uten at kjøperen kan kreve endring i pris, å foreta mindre endringer i oppgitte spesifikasjoner, produkter og beskrivelser som ikke forringer prosjektets eller boligenes kvalitet og funksjon i vesentlig grad.

Selger tar forbehold om at alle nødvendige offentlige godkjennelser for prosjektet blir gitt.

Selger tar forbehold om at innsekter/smådyr som maur og skjeggkre kan forekomme i boligen, og tar ikke ansvaret for dette.

Utbygger forholder seg retten til å prisjustere usolgte boliger. Prisjustering kan skje uten forvarsel. Kjøpesummen er gjenstand for regulering etter konsumprisindeksen pr. 07.03.2022 Eventuell regulering av kjøpesum avregnes i forbindelse med kjøpers innbetaling av restkjøpesum innen overtagelse.

Kjøpekontrakten som ligger vedlagt salgsoppgaven er den som ligger til grunn for handelen. Dersom kjøper ønsker endring i kjøpekontrakten må det dette medtas i innlevert budskjema som et forbehold.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/ næringsdrivende; da stilles det ikke garanti.

Det er tilstrekkelig at selger stiller garanti straks etter at selgers forbehold er bortfalt jf. buofl. § 12 niende ledd.
Det er to forbehold som utsetter selgers plikt til å stille garanti.
1. At prosjektet har oppnådd 2 solgte leiligheter i rekke med adresse 10, 12 og 16 og 3 solgte i nr. 14.
2. Bygging av rekke er bestemt. Rekker er adresse 10, 12, 14 og 16.

Garanti skal uansett stilles før fysisk oppstart av byggearbeider.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse må kjøper selv besørge eiendommen forsikret.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Internett annonsering; Finn mai 2022. desember 2022 (Kr.27 956,25) Innhenting informasjon Halden kommune (Kr.3 703,75) Drone foto (Kr.3 500) Totalt kr. (Kr.35 160)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 9.900,- pr. enhet for i honorar for utført arbeide samt alle utlegg.

Introduksjonstekst for digitale flater (Digital salgsoppgave og privatmegleren.no)

Prosjekterte boliger beliggende på Brattskott, som er et etablert boligfelt ca. 4 km. fra Halden sentrum. Den innerste rekken med adresse Brattskottveien 10 vil bli ferdig først. Etter dette avhenger byggestart av salget.

Utbygger ser et økende behov av et grønt skifte og en mer bærekraftig verden med hensyn på energiforbruk. Derfor har utbygger i disse leilighetene valgt å gå den energi besparende veien kombinert med en stadig ekspanderende teknologisk utvikling. Her har utbygger valgt noen produkter som er til det beste for kunden og miljøet. I tillegg er det lagt vekt på en tilvalgs liste hvor kunden kan selv oppgradere leiligheten ytterligere med bl.a. smarthussystem og solcelle for å en ytterligere økonomisk besparelse i hverdagen, og hvor energiforbruk/kostnader vil bli meget lave sammenlignet med en annen tradisjonell ny bolig.
 
Som standard i alle leiligheter har utbygger lagt vekt på en komplett avtrekksvarmepumpe som dekker behovet for varme, ventilasjon, varmegjenvinning og varmtvann på en effektiv, enkel og økonomisk måte. Med innebygd varmtvannstank, el-kolbe, sirkulasjonspumpe, vifter og styresystem får du driftssikker og økonomisk varmeproduksjon. Varmepumpen kobles gulvvarmen.

Takket være smartteknologi får du full kontroll over energiforbruket og kan enkelt gjøre energisparing til en viktig del av ditt smarte hjem. Inneklimaet reguleres automatisk med et effektivt styresystem, noe som gir maksimal komfort samtidig som du gjør naturen en tjeneste.