Klikk for galleri

To tiltalende leiligheter med god standard under oppføring - Horisontaldelt tomannsbolig (Leilighet 1 er solgt).

X
Østfold – Halden

Sørlifjellet 7

Østfold – Halden

Sørlifjellet 7

Prisantydning
2.590.000
Primærrom
84m²
Bruksareal
89m²
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Megler MNEF
94 84 22 20
Salgsoppgave
Lukk
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Hafsrød & Partners Eiendomsmegling AS / Haavard Gimming Hoffstrøm

Selger/Utbygger

Roger Bjerkeli Eiendom as v. Roger Bjerkeli

Betegnelse

Gnr. 5 Bnr. 263 og Gnr. 5 Bnr. 269 i Halden kommune

Byggeår

2019

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Isebakke i et nyere, barnevennlig og populært boligområde med nærhet til sjøen med bade og fiskemuligheter ca. 6 km. vest for Halden sentrum. Det er bussstopp like ved boligen med bussforbindelse til Halden og omegn. 3 km. Svinesundsparken handelssenter og til nye E6 med fine veier både sydover mot Strømstad og Gøteborg samt nordover mot de andre Østfoldbyene og Oslo.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Boligen ligger med gangavstand til Berg barneskole, sandstrand med bademuligheter, barnehage på området og det er opparbeidet gang og sykkelvei helt inn til Halden sentrum. Ved velhuset på Isebakke finnes bane for sandvolleyball. Ellers kan det nevnes flott turterreng med bl.a.  kyststien mot Svinesund og Hjelmkollen.

Bygninger

1/2 parter av hel horisontaldelt tomannsbolig.

Byggemåte

Bygget føres opp på Jackon ringmur med 35 cm. isolasjon, radonsperre, armert og støpt. Vegger over grunnmur i bindingsverk med 15+5 cm. isolasjon med plast imellom. Utvendig vindtetting, sløyfer og ytterkledning grunnet malt med 1 toppstrøk. Isolerglassvinduer fra Natre, ferdig malte rammer fra fabrikk. Himling isolert med ca. 35 cm. blåst isolasjon. Etasjeskille med Hunton I-bjelker,  20 cm. isolasjon, gipshimling, lydbølger, trinnlydsplater og gulvspon ekstra. Tak med takstoler, OSB plater tekket med papptekke. Takrenner, nedløp og beslag i platbelagt stål.

Trapp til 2. etasje leveres med hvite vanger og grå trinn. Håndløper.

Arealer og fordeling per etasje

RESERVERT! Leilighet 1. Etasje: Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 79 kvm

Rom som er P-rom: Gang/entré, bad/WC, vaskerom, 2 soverom, kjøkken og stue.

Leilighet 2. etasje: Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 89 kvm

Rom som er P-rom: Gang 1. etasje, gang/entre, vaskerom, bad/WC, 2 soverom, kjøkken og stue.

Innhold

Leilighetene har en fin og praktisk planløsning.

SOLGT! 1. etasje inneholder romslig gang/entré, bad/WC, eget vaskerom, 2 soverom og kjøkken med åpen løsning til stue. Utgang til ca. 19 kvm. veranda fra stuen. Utvendig sportsbod på ca. 5 kvm.

Leilighet i 2. etasje inneholder gang 1. etasje med trapp opp til 2. etasje med romslig gang/entre, vaskerom, bad/WC, 2 soverom, kjøkken og stue. Utgang til ca. 19 kvm. veranda fra stuen.

Begge leilighetene vil få utvendig sportsbod på ca. 5 kvm.

Standard

Gulver i tørre rom leveres med 1-stavs laminat av typen Opus XL. Fliser på gulv vindfang, bad og vaskerom. Sokkelflis på vaskerom.

Vegger leveres med gips, sparklet og malt. Vegger på bad er flislagt.

Himlinger leveres med gips, sparklet og malt.

Ferdigmalt listverk fra fabrikk med synlig spikring på alle innerdører og fotlister. Listefritt i overgang vegg/himling.

Hvite kompakte innerdører av typen Trend 1 med håndtak.

Kjøkkeninnredning fra Staal & Sønn AS med integrerte hvitevarer.

Veranda i impregnerte materialer.

El-Anlegg med varmer til vannbåren varme. LED downlights i himlinger.

Komplett rørleggerutstyr med innredning, servant, WC og dusjløsning med dusjdører i herdet glass.

Utstyr

Vannbåren varme, varmekabler, balansert ventilasjon med varmegjennvinning, LED downlights i himlinger, integrerte hvitevarer. Det legges inn rør til boligen til TV og internett, men kjøper må selv bekoste/bestille innlegging.

Møblering

Boligen selges umøblert. Integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser medfølger.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv. (Elektrisk oppvarmet vannbåren varme). Til leilighet i 2. etasje blir det varmekabler i trappegang 1. etasje.

Parkering / Garasje

Parkering på felles gårdsplass.

Adkomst

Ta av RV 21 på Sørlifeltet inn i Isebakkeveien. Ta deretter første vei til venstre og følg veien og deretter første vei til høre inn Sørlifjellet. Følg veien forbi barnehage og eiendommen ligger på høyre side.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er fellesareal for begge seksjoner. Tomten leveres grovplanert med singel i gårdsplass. Ytterligere opparbeidelse hage/eiendommen må gjøres av beboerne i fellesskap.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Til leilighetene hører andel av privat vei.

Seksjonering vil bli tinglyst

Vei / Vann / Avløp

Ifølge Halden kommune ligger eiendommen til privat vei, og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest må foreligge før overtagelse kan finne sted.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område regulert for bolig, reguleringsplan: Del av Isebakke

Faste, løpende kostnader

Faste kostnader vil bli utgifter til kommunale avgifter med eiendomsskatt, forsikring og oppvarming.  Kommunale avgifter og eiendomsskatt er ikke opprettet av Halden kommune, og vil bli fastsatt etter at bygget er ferdigstilt. 

Det er ikke fastsatt noen faste månedlige felleskostnader. Det vil bli felleskostnad i forbindelse med byggforsikring. Ellers kan sameiet selv fastsette felleskostnader til feks snømåking,  fremtidig vedlikehold etc.

Bygget er forsikret av utbyggers entreprenørforsikring i Tryg. Kjøpere/sameiet må selv sørge for byggforsikring og innboforsikring etter overtagelse.  

Strømforbruk er ukjent da leilighetene er nyoppførte og ikke tatt i bruk. 

Oppgjør

Ved overtagelse. Kjøpesum og omkostninger må være valutert meglers klientkonto før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 390 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger -------------------------------------------------------- 2 390 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Festeavtale

Ingen tinglyste festeavtaler på denne eiendom.

Annen nyttig informasjon

Kjøper trer inn i et sameie bestående av to seksjoner.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter m.m.

Sameiet har pr. d.d. ikke fellesgjeld/formue.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele seksjonen kan leies ut.

Planlagt overtagelse

Høsten 2019, vennligst angi ønsket overtagelse i bud.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.16 900) Grunnpakke markedsføring (Kr.12 400) Fotografering (Kr.6 900) Visninger (Kr.1 800) Totalt kr. (Kr.42 500)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 9.900,- i honorar for utført arbeide samt alle utlegg

Finn.no: Prosjektets beskrivelse

To lettstelte leiligheter med god standard beliggende i horisontaldelt tomannsbolig.

Finn.no: Prosjektets ferdigstillelse

Ca. august 2019

Finn.no: Prosjektets fremgang

Bygging er igangsatt