Klikk for galleri

2 prosjekterte funkisboliger med romslig terrasse over garasje. Sjønært, barnevennlig og meget attraktivt!

X
Rogaland – Stavanger

Furulunden 3

Rogaland – Stavanger

Furulunden 3

Prisantydning
7.950.000
Primærrom
158m²
Bruksareal
165m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
47 37 18 28
Salgsoppgave
Lukk

Hilde Olsen Christensen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
PrivatMegleren Haferkamp & Partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Haferkamp & Partnere AS / Hilde Olsen Christensen

Selger/Utbygger

Inventum Eiendom As

Betegnelse

Gnr. 17 Bnr. 405 i Stavanger kommune

Beliggenhet

Boligen har kort vei til skoler for alle alderstrinn, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er enkel adkomst til E39, med kort vei til de fleste arbeidsplasser i både Stavanger og Sandnes. Jåttå og Forus når du på noen få minutter.

Eiendommen har nærhet til fantastiske tur- og rekreasjonsområder med både Ullandhaug, Grannes, Hafrsfjord, Hinnamarka og Jåttånuten. Sørmarka, Vannassen og Sørmarka Arena byr på muligheter for hygge og utfordringer for hele familien. Videre er det kort vei ned til sjøen med idylliske badestrender og fine turstier langs vannet, der Vaulen badeplass er et populært sted for store og små. Hinna IL har et bredt tilbud for barn og unge i området og kan by på både fotball, håndball og friidrett. Hinna

stadion ligger i fin sykkelavstand fra boligen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000, Coop Prix og Helgø Meny. Hinna Park med Stadionparken kjøpesenter befinner seg like ved og har et variert utvalg av butikker, vinmonopol og apotek.

Både Stavanger og Sandnes ligger en liten kjøretur unna, og kan friste med alle typer forretninger, hyggelige spisesteder og kaféer.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Jåttåvågen togstasjon ligger ca. 2,4 km unna. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Stavanger sentrum og 13 min til Sandnes.

Fra eiendommen er det kort vei til Jåtten barneskole, og det er kort vei til både Hinna ungdomsskole, samt Hinna og Jåttå videregående skole. Den britiske skolen ligger også i nærområdet, og det er et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Eneboliger med garasje og utvendig bod.

Byggemåte

Hovedelementene i bygget utføres i betong og tre. Boligen oppføres i henhold til TEK 17. Alle arbeider utføres etter gjeldende plan- og bygningslov, reguleringsplan for området og byggetillatelse fra Stavanger kommune. For nærmere beskrivelse av byggemåte, vises det til vedlagte leveransebeskrivelse. Bjelkelag dimensjoneres etter NBI's bjelkelagstabeller. 

Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres 12,5 mm asfaltimpr. plater, Tyvek eller tilsvarende vindtett folie, samt utlekting og trykkimpregnert dobbelfalset liggende kledning, eller stående falset kledning ihht tegning. Mellomrommet mellom stendere fylles med 200mm mineralull, her monteres damptett plastfolie 0,15mm. På innsiden av stendere vil veggen bli påfort 48 x 48 mm lekter som isoleres med 50 mm isolasjon.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 165 kvm, Grunnflate: 85 kvm

1. Etasje: P-rom: 85kvm. / Bra: 78 kvm

2. Etasje: P-rom: 80kvm. / Bra: 80 kvm

Arealet er angitt hhv. som bruksareal(BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Innhold

1. etasje: P-rom: Entré, gang, bad, vaskerom, stue og 2 soverom. S-rom: Bod.

2. etasje: P-rom: Stue, kjøkken, bad og soverom.

Annet: Bod i forbindelse med garasje.

Standard

Furulunden 3 er et prosjektert funkishus over to plan med funksjonell planløsning. Eneboligen oppføres i et barnevennlig bomiljø nær sjøen, med kort vei til skoler, barnehager og en rekke gode fasiliteter. Boligen får et planert uterom og to fine terrasser der den ene etableres over tilbygd garasje.

Inne blir det blir det luftig og innbydende med hvitlakkert eikeparkett på gulv, hvite vegger og store vinduer. Det blir peisovn for ekstra hygge og balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning.

I andre etasje vil stue og kjøkken utgjøre et stort, åpent allrom - et perfekt samlested for familien. Kjøkkenet får integrerte hvitevarer. Videre blir det et pent bad i hver etasje, det ene tilliggende ett av tre gode soverom. Boligen får ellers vaskerom ved entreen og en kjellerstue.

Kort fortalt

- Prosjektert, moderne enebolig.

- Luftig romløsning over to plan.

- Parkering i tilbygd garasje.

- To terrasser med glassrekkverk.

- Frie tøyler til å skape en fin hage.

- Entré med eikeparkett på gulv.

- Kjøkken med integrerte hvitevarer.

- Stue med peisovn og spiseplass.

- Kjellerstue med vindu til hage.

- To bad og et eget vaskerom.

- Tre soverom, to blir i første et.

- Innvendig og utvendig bod.

- Elskap med jordfeilbrytere.

- Balansert ventilasjonsanlegg.

Entré

Boligen får et overbygd inngangsparti med hvitmalt ytterdør av merket Nordan, til entré. I entreen blir det hvitlakkert eikeparkett på gulv og hvite vegger, samme stil som i resten av boligen. Ønskes det annen farge på veggene i huset vil dette medføre et pristillegg.

Fra entreen blir det dør til vaskerom, mens det i gangen innenfor blir trapp opp til andre etasje. Trappen får hvitmalte vanger, trinn i heltre eik og rekkverk med vertikale spiler.

Kjøkken

Kjøkkenet blir liggende i åpen stueløsning og får hvite, slette fronter. Kjøkkeninnredningen blir av type Aubo Modena fra Monter og settes i u-form, slik at det blir god kontakt mellom de ulike oppholdssonene. Benkeplaten i laminat får benkebeslag med stålkum og praktiske arbeidsflater. Det leveres ettgreps blandebatteri med svingbar tut.

Det blir godt med oppbevaring i skap og integrerte hvitevarer fra Electrolux som stekeovn, keramisk topp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Ved kontraktsinngåelse forut for utførelse, aksepteres endring av kjøkken. Det forutsettes at endring ikke forsinker brukstillatelse.

Stue

Stuen oppe blir et allsidig samlingsrom for familie og venner med et godt gulvareal som gir møbleringsfrihet. Her vil store vinduer sørge for en lett atmosfære, samtidig som utsynet ivaretas på best mulig vis. I tillegg blir det utgang til terrasse på to sider, den ene via skyvedører i glass. Hvitlakkert eikeparkett på gulv, hvitmalte vegger og god takhøyde vil understreke det luftige inntrykket av rommet. Stuen får peisovn av type Opus Ignes med sort isolert stålpipe, som vil spre godt med varme til arealet.

Stuen i 1.etasje får skyvedør til gangen og blir liggende tilknyttet det ene soverommet, noe som vil gi en fin ungdomsavdeling. I likhet med øvrige oppholdsrom legges hvitlakkert eikeparkett på gulv, mens veggene males hvite. Store deler av endeveggen får vindu som vender mot hagen.

Bad/wc/vaskerom

Boligen får et bad i hver etasje og et vaskerom i første. Badene får hvite overflater med 20x20 fliser på gulv og vegger, og det blir varme i gulv. Badet nede får servantinnredning på 120 cm, mens innredningen på badet oppe blir på 60 cm, med tilhørende speil i begge rom. Videre får baderommene vegghengt toalett og dusj bak herdede glassdører.

Vaskerom.

Vaskerommet blir liggende praktisk til med dør fra entré. Vaskerommet får 20x20 fliser på gulv, mens veggene blir malte. Det monteres skyllekar med blandebatteri, samt kran og avløp med trakt for vaskemaskin.

Soverom og garderobe

Totalt blir det tre gode soverom, derav ett i andre etasje som får eget bad. Soverommene får hvitlakkert eikeparkett på gulv og hvitmalte vegger, slik som de øvrige oppholdsrommene. Det leveres garderobeskap, og for ytterligere lagring blir det bod tilliggende kjellerstuen og bod i bakkant av carport.

Boligene kan leveres med innredet kjelleretasje. Konf. megler.

Utstyr

Boligen oppvarmes med gulvvarme på begge bad, peisovn i hovedstue og elektrisitet for øvrig. Varmtvannsberederen blir på 200 liter. Det kommer balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning med avtrekk fra bad, wc, vaskerom og eventuelt innvendig bod på boligplan som ikke ligger mot yttervegg. Innblåsing av frisk luft skjer i soverom og andre oppholdsrom uten avtrekk tilknyttet anlegget.

Det elektriske utføres etter NEK 400:2010, hvor sikringsskap får kombinerte automatsikringer/jordfeilbrytere og overspenningsvern/-lynvern. Boligen får tele-/datauttak.

Utstyrsoversikt:

- Veggbatteri med termostat og dusjutstyr.

- Servant.

- Ettgreps servantbatteri.

- Vegghengt klosett med sete og lokk.

- Gulvsluk i plast (gjelder for bad og vaskerom med tregulv i 1.etg. og loft).

- 200 l varmtvannsbereder i rustfritt stål.

- Kran for vaskemaskin.

- Avløp med trakt for vaskemaskin.

- Skyllekar med blandebatteri.

- Ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar tut og separat kran for oppvaskmaskin.

- Tilkobling av benkebeslag.

- Frostfri utekran

Møblering

Det medfølger hvitevarer som integrert komfyr, keramisk platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys fra Electrolux levert av Monter.

Oppvarming

Gulvvarme på begge bad. Peis i hovedstuen.

Parkering / Garasje

Det blir parkering i garasje, tilbygd huset. Øvrig parkering blir etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

På finn.no kan du se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med PRIVATmegleren visningsskilt på visningsdagen.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten har et totalareal på 1005 m2. Eiendommen vil bli delt opp i 2 tomter. Eiendommene vil få et areal på ca. 500 kvm. Arealet kan avvike.

Tomten leveres ferdig opparbeidet og planert med eksisterende masser, slik at det er opp til kjøper å sette et endelig preg på uterommet. På gårdsplassen legges det grus. Utenfor stuen i andre etasje monteres det to terrasser, der den ene blir liggende som takterrasse over garasjen. Terrassene får trykkimpregnerte gulvbord, rekkverk med glass og blir liggende vendt slik at man har et godt overblikk over hagen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommene vil bli tilkoblet offentlig vann og avløp. Offentlig og privat vei. Det blir private stikkledninger fra eiendommen til offentlig nett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Ved eventuelt midlertidig brukstillatelse har kjøpere krav på å holde tilbake en forholdsmessig del av vederlaget til sikkerhet for at ferdigattest gis. Alternativt kan selger stille § 47 garanti til sikkerhet for dette forholdet. Overtagelse mot midlertidig brukstillatelse medfører at man har overtatt og følgelig ikke har krav på dagmulkt etter overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig.

Faste, løpende kostnader

Andre typiske løpende kostnader ved bolig vil være: husforsikring og innboforsikring, strøm og nettleie etter forbruk, TV pakke/internett/telefoni, vedlikehold og drift av eventuelle private veier, kostnader til eventuell velforeninger i området, m.m

Oppgjør

Kjøper er forpliktet til depositum etter følgende betalingsplan: 14 dager etter kontrakts underskrift kr. 200.000,- Før overtagelse resterende del av kjøpesum samt omkostninger

Innbetalingen forutsetter at selger har stilt lovpålagte garantier etter bustadoppføringsloven. Herunder skal selger før innbetalingen, ha stilt § 12 garanti. Sikkerhetsstillelse etter bustadoppføringslova § 47 tredje ledd vil i utgangspunktet ikke gis ved delinnbetaling til megler. Denne delinnbetalingen vil være kjøpers midler og vil stå på sperret konto hos megler og skal være utilgjengelig for så vel selger som megler inntil sikkerhetstillelse eventuelt skulle bli gitt eller overtagelse skjer. Dersom selger stiller § 47 garanti vil delinnbetalingen gå over til å være selgers midler fra tidspunktet for garantistillelse. Betaling for endringer og tilvalg: Betaling for endrings- eller tilleggsarbeider som er avtalt direkte mellom kjøper og selger, skjer enten som forskuddsbetaling mot sikkerhet i form av forskuddsgaranti, eller i forbindelse med sluttoppgjøret og overskjøting. Eventuell avtale om endringer og tilvalg som kjøper gjør direkte med underentreprenør gjøres opp partene imellom utenfor denne kontrakt.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 7 950 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Tilvalg/endringer

Tilvalg avtales særskilt mellom selger og kjøper. Prosjektet er basert på serieproduksjon, og det kan ikke påregnes mulighet for endringer ut over tilvalgsmenyen. Alle tilvalgsbestillinger skal være selgers representant i hende senest ved de tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. .

Kjøper kan ikke kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer boligens kjøpesum med mer enn 15 %. Kjøper kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeider dersom dette vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider

som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til bu?. § 9.

En kjøper har en rett til å be om endringer/tilvalg etter §9 i bu?. Fakturering/betaling av tilleggsarbeider/-leveranser som ikke betales via megler omfattes ikke av garantiene utbygger er pliktig å stille. Slik betaling vil være usikret. Dersom betaling av tilleggsarbeider/-leveranser fnner sted

før skjøte er tinglyst risikerer kjøper å tape sine penger dersom entreprenør/leverandør/utbygger går konkurs. Megler fraråder kjøper å betale leverandører/utbygger før tinglysing av skjøte og hjemmelsovergang fnner sted. Det gjøres oppmerksom på at selger og/eller selgers

representant vil beregne seg en tilleggskjøpesum/ et prispåslag som følge av tilvalgsarbeider og/eller endringer og økte garantikostnader. Overdragelse/resalg/transport Ønsker kjøper å selge kjøpekontrakten (boligen) videre før prosjektet er ferdigbygget og kjøper ikke har overtatt boligen, forbeholder selger seg retten til å godkjenne enhver overdragelse. Ved selgers eventuelle godkjennelse av en slik transport, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr. 100.000,- inkl. mva. til selger. Påkrevde endringer av garantier ved et evt. videresalg/transport bekostes ikke av selger/utbygger. Disse må eventuelt dekkes av kjøper.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen kan fritt leies ut i sin helhet.

Planlagt overtagelse

Ferdigstillelse er estimert til ca 10 mnd. fra byggestart. Det presiseres at antatt tid for byggearbeider mv. og antatt ferdigstillelser er basert på et foreløpig estimat og at tidspunktet bl.a. vil avhenge av kommunal behandling, oppstartstidspunkt for bygging samt fremdriften i prosjektet og byggearbeidene. Tidsangivelsen er derfor ikke bindende. Endelig overtakelse vil bli gitt med 8 ukers forugående skriftlig varsel fra utbygger. Den da angitte dato anses som avtalt overtagelsesdato mellom partene, og vil være utgangspunkt for beregning av eventuell dagmulkt, jfr. Bustadoppføringslova § 18.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (Kr.70 000) Tilrettelegging (Kr.8 750) Digital annonsering, ny finnannonswe (Kr.1 500) Fotografering/video (utlegg) (Kr.15 000) Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.4 375) Grunnpakke markedsføring (Kr.12 500) Kommunale opplysninger (Kr.5 000) Oppgjørsgebyr (Kr.3 900) Innhentingsgebyr (Kr.5 000) Avisannonse 1/2, 12.03.19 (Kr.7 900) Klikk, 12.03.19 (Kr.4 900) avisannonse 1/2 uke 8 (Kr.7 900) Totalt kr. (Kr.146 725)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for utlegg og markedsføring.