Klikk for galleri

KUN 1 IGJEN!! Moderne og stilfulle rekkehus over 3 plan. Solrik terrasse og hage.

X
Sandnes – Sandnes

Hove Gård

Sandnes – Sandnes

Hove Gård

Totalpris
0,-
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
47 37 18 28
Salgsoppgave
Lukk

Hilde Olsen Christensen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
PrivatMegleren Haferkamp & Partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Haferkamp & Partnere AS / Hilde Olsen Christensen

Selger/Utbygger

Hove Gård AS

Betegnelse

Gnr. 44 Bnr. 282 og Gnr. 44 Bnr. 233 i Sandnes kommune

Beliggenhet

Hove Gård ligger perfekt til, midt i hjerte av vår pulserende region. Herfra kan du greit sykle både til Sandnes og Forus. Med bil tar det 6 minutter til Sandnes, 12 minutter til Forus og 20 minutter til Stavanger. Kollektivt går rute 13 til Sandnes og ryte x40 både til Sandnes, Forus og Stavanger. Tog fra Ganddal stasjon tar snaue 20 minutter

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Hove Gård ligger omkranset av grønne, luftige turområder. Stokkelandsvannet er rett ved, det samme er massevis av muligheter for trening, lek og friluftsliv. her kan små og litt større kose seg på balløkka eller en av lekeplassene. Skoler, barnehage og butikk er det også i nærmiljøet. Det åpner ny Rema 1000 i området i november i år

Bygninger

Rekkehus. Område består stort sett av nyoppførte rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Byggemåte

Rekkehuset er oppført i bindingsverk på støpt plate.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 169 kvm, Grunnflate: 62 kvm

1. Etasje: P-rom: 58 kvm. / Bra: 62 kvm

2. Etasje: P-rom: 56 kvm. / Bra: 62 kvm

3. Etasje: P-rom: 32 kvm. / Bra: 32 kvm

+ Utvendig bod på 3 m2 BRA.

BTA er anslått.

Bod under trapp i 1.etasje er S-Rom.

Bod i 2.etasje er S-Rom.

Arealene er hentet fra Hafrakveien 163 som ble oppmålt av takstmann Jan Eirik Elvestad 14.08.18. Arealene kan avvike noe.

Innhold

1.etasje:

P-rom: Entre, Bad og stue med åpen kjøkkenløsning.

S-rom: Bod

2.etasje:

P-rom: Gang, 3 soverom og bad.

S-rom: Bod.

3. etasje:

P-rom: Loftstue

Alternativ 3.etasje:

P-rom: Loftstue og soverom.

I tillegg er det god lagring i bod langs veggen.

Standard

Velkommen til Hove Gård, Hafrakveien 153 - 171. Her kan du flytte rett i inn i et lekkert rekkhus levert av Jadarhus.

Felles for boligene er smarte og praktiske romløsninger over tre plan, utformet med tanke på en barnefamilies plassbehov. Gjennomgående gode romstørrelser med 2 bad. 2 stuer og 3 (4) soverom, oppleves komfortabelt i hverdagen. Standarden er moderne og boligene er innvendig malt i forskjellige trendy farger.

Du kommer opp fra parkeringsplassen din under bakken og inn på det bilfrie tunet. Det er bare noen få meter til inngangspartiet ditt der det er pergola med glass over slik at du står tørt mens du leter frem nøklene. På denne siden av huset er det både bod og sykkelparkering.

1.etasje domineres av en stor stue med åpen kjøkkenløsning. Det flotte kjøkkenet fra Norema kan du stolt vise frem. Det er utgang til sørvestvendt terrasse - herlig på ettermiddagene. I 1.etasje finner du også bad med dusj og toalett. I 2.etasje ligger de 3 soverommene, et godt bad med plass til både badekar og vaskemaskin/tørketrommel og en romslig bod. Garderobeplassen er hele 16 kvm på master soverommet.

Øverst venter en herlig loftstue med 2 helt spesielle vinduer som kan slås ut og bli altan. Masse lys og luft med en løsning som gjør at hjemmet ditt virke enda større. Boligen blir levert med en stor stue, men du kan om ønskelig gjøre dette rommet om til en litt mindre stue og soverom nr. 4.

Det er god lagring i utvendig bod like ved inngangen, bod under trapp i 1.etasje og i bod i loftsetasjen.

Utstyr

* Fjernvarme, vannbårenvarme i gulv i 1.etasje samt bad/vask i 2.etasje.

* Velux Takaltan

Eiendommens historie

Utgravinger viser at Hove Gård har huset fine folk i snart 2000 år. Mest trolig har det rundt år 400-550 stått en staselig gårdsbygning her, tilhørende en høvding som bodde på gården sammen med sin familie, tjenere og slaver. Navnet Hove stammer trolig fra navnet for offerhus, noe som tyder på at det ble ofret dyr og mat til gudene.

Møblering

Eiendommen selges umøblert.

Oppvarming

Fjernvarme. Nærenergi AS som drifter fjernvarmen har en abonnement kostnad på kr. 4.000,- pr. år. Forbruk kommer i tillegg.

Parkering / Garasje

Fast parkeringsplass i lukket anlegg. Ekstra parkeringsplass kan kjøpes.

Adkomst

På finn.no kan du se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med PRIVATmegleren visningsskilt på visningsdagen.

Beskrivelse av tomt/hage

Hagen blir levert med ferdig plen. Terrassen er bygget med impregnerte materialer på komprimert grus. Gårdsrom leveres med belegningsstein. Eiendommen grenser til frimråde.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Ved eventuelt midlertidig brukstillatelse har kjøpere krav på å holde tilbake en forholdsmessig del av vederlaget til sikkerhet for at ferdigattest gis. Alternativt kan selger stille § 47 garanti til sikkerhet for dette forholdet. Overtagelse mot midlertidig brukstillatelse medfører at man har overtatt og følgelig ikke har krav på dagmulkt etter overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig.

Faste, løpende kostnader

Andre typiske løpende kostnader ved bolig vil være: hus forsikring og innboforsikring, strøm og nettleie etter forbruk, TV pakke/internett/telefoni, vedlikehold og drift av eventuelle private veier, kostnader til eventuell velforeninger i området, m.m

Oppgjør

Fullt oppgjør ved overtakelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 340 000,- (Prisantydning) Omkostninger 25 856,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 4 365 856,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen kan i sin helhet fritt leies ut.

Planlagt overtagelse

Boligen er klar for overlevering. Overtakelse kan finne sted når ferdigattest er utstedt.

I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss,sprekker i tapet,

maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørkning av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

Med dagens tette boliger og miljøvennlige

malingstyper kan det være fare for heksesot inne i boligen. Alle boliger bør derfor ventileres godt den

første vinteren/året, og man bør være forsikrig med gassbruk og levende lys innvendig. Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tekniske beskrivelser og tegninger.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å nøye gå gjennom leveransebeskrivelse, tegninger, vedlegg og prospekt for kjøpetilbud inngis.

Kjøper er kjent med at utenomhusarbeider, avhengig av årstid, vil kunne bli ferdigstilt etter forbrukeres overtakelse av boligen.

Det vises til kjøpers rettigheter etter bustadoppføringsloven ved et slikt tilfelle. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, leverandører og/eller i konstruksjoner og/eller tomtetilpasning uten forhåndsvarsel. Eventuelle endringer skal ikke redusere byggets tilsiktede kvalitet. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme og igangsettingstillatelser samt andre offentlige tillatelser.

Selger vil, så langt det er praktisk mulig, informere kjøper om slike endringer. Ved all besøk på byggeplass før overtakelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

Boligen leveres i byggrengjort stand. Kjøper må påregne utvask etter egen innflytting.

Alle illustrasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/ inventar er ment som illustrasjoner og medfølger ikke, og det kan derfor forekomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig.

Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer, dog innenfor reglene i bustadoppføringsloven. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal og lignende.

Sjakter og VVS føringer er ikke endelig inntegnet og nedkassinger/foringer i himling vil stedviskunne forekomme. Vindusplasseringen kan avvike noe fra de generelle planer, som følge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av bygget.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Kjøper kan ikke kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer boligens kjøpesum med mer enn 15 %. Kjøper kan ikke kreve å få utført

endrings- eller tilleggsarbeider dersom dette vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til bufl. § 9.

En kjøper har en rett til å be om endringer/tilvalg etter §9 i bufl. Fakturering/betaling av tilleggsarbeider/-leveranser som ikke betales via megler omfattes ikke av garantiene utbygger er pliktig å stille. Slik betaling vil være usikret. Dersom betaling av tilleggsarbeider/-leveranser fnner sted før skjøte er tinglyst risikerer kjøper å tape sine penger dersom entreprenør/leverandør/utbygger går konkurs. Megler fraråder kjøper å betale leverandører/utbygger før tinglysing av skjøte og hjemmelsovergang fnner sted. Det gjøres oppmerksom på at selger og/eller selgers representant vil beregne seg en tilleggskjøpesum/ et prispåslag som følge av tilvalgsarbeider og/eller endringer og økte garantikostnader.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Grunnpakke markedsføring (Kr.2 019) Oppgjørsgebyr (Kr.3 750) Innhentingsgebyr (Kr.391) Totalt kr. (Kr.6 160)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr utlegg og fotograf.