Klikk for galleri

ØKNETOPPEN | Kremtomt | Nytt hyttefelt i naturskjønne omgivelser | 360 graders utsikt og innbydende solforhold

X
Viken – Ål - Torpo

Gamle Øknevegen 83

Viken – Ål - Torpo

Gamle Øknevegen 83

Prisantydning
1.350.000,-
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Ådne Holestøl Hognerud

Eiendomsmegler MNEF/Økonom
PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Øknetoppen er et lite og koselig hyttefelt under himmelhvelvingen. Selvberget med utsikt, flotte turmuligheter sommer som vinter og akkurat der morgensola renner inn over fjellene. Nypreparerte langrennsløyper venter bare få meter fra hytteveggen. Et hyttefelt i noe av det mest spennende høyfjellsterrenget Hallingdal kan fremvise. Høyfjellet er snø, ski, aking, bålkos, kakao, appelsin, fotturer, fiske, bading i friskt fjellvann, sykkelturer, moltemyrer, ryper, lemen, orrfugl i morgendisen på myra i mai, og mye, mye mer. Kort sagt, fjellet er aktivitet og opplevelser året rundt.

Om vinteren har man et fantastisk skiterreng, med en rekke preparerte langrennsløyper få meter fra hytten. Totalt er det ca. 60 km med løyper som kjøres opp i nærområdet. Løypenettet strekker seg fra Hol i vest til Gol/Hemsedal i nordøst.
For mer løypeinfo, gå inn på: https://skisporet.no/setView/60.7121672/8.7166214/12/norges_grunnkart

Ål Skisenter ligger ca. 24 km fra hytten og har bakker med forskjellige vanskelighetsgrader for alle aldersgrupper.
Alternativt kan man kjøre alpint i skianleggene på Gol, Geilo og i Hemsedal.

Om sommeren ligger alt til rette for flotte turer i fjellområdet rundt, eller koselige sykkelturer langs de mange fine grusveiene området byr på. Her er det også gode muligheter for fiske i et av de mange vannene i området. Med andre ord noe for både store og små. Stølslivet på Oppheims -og Torpoåsen er også noe man må få med seg. Og det frister garantert til gjentakelse.

Kommunikasjonen er enkel, vinter som sommer. Veien opp er vinterbrøytet, og det er lagt til rette for parkering på egen grunn.

I Torpo sentrum (ca. 9 km) finner man dagligvarebutikk. I Ål sentrum (ca. 20 km) finner man kjøpesenter med ulike butikker, lege/apotek, vinmonopol, bensinstasjon, kino etc. Andre veien ligger Gol Sentrum (ca. 24 km) som også har et stort utvalg av butikker og servicetilbud.

Ål kommunene ligger sentralt i Hallingdal med grenser mot bl.a. Hol/ Geilo, Hemsedal og Gol.
Hemsedal og Geilo er ca. 50 km unna.

Bergensbanen har togstasjon både på Ål og Gol.

Avstander med bil fra Oslo 3 timer. Fra Bergen 4,5 timer.

For ytterligere informasjon kan du gå inn på disse nettsidene:
aal.kommune.no
aalski.no
skisporet.no
ut.no

Byggemåte

På hver av tomtene merket T1 - T56 og T101-T123 kan det bygges en frittliggende fritidsbolig med ett tilhørende uthus og ett anneks. Tillatt utnytting er 236m2 BYA pr. tomt, inkl. 36 m2 til utendørs biloppstillingsplass. Uthus kan bygges med bruksareal inntil 50 m2 og anneks areal inntil 30 m2BYA. Summen av hytte og anneks kan være inntil 150 m2 BYA. Tillatt utnytting beregnes iht. Tekniske forskrifter kap. III/NS3940.
Maks. tillatt mønehøyde for fritidsbolig er 6,0 meter. Maks tillatt mønehøyde for uthus/anneks er 4,0m. Mønehøyder er oppgitt i forhold til gjennomsnittsnivået for planert terreng rundt bygningen.
Eksisterende hytter og fradelte ubebygde tomter skal ha samme rammevilkår som de nye tomtene.

Fasadene skal ha tremateriale, eventuelt med innslag av naturstein. Det skal nyttes mørke avdempa tjæreeller jordfarger utvendig på bygningene. Tak skal utføres som saltak, med takvinkel mellom 20 - 32 grader.
Det skal nyttes mørke avdempa farger på tak. Det skal benyttes tretak, skifertak eller torvtak som taktekking på tomtene T1-T56.

Uthus/anneks skal være tilpasset hovedenheten med hensyn til materialbruk, form og farge.

Det skal etableres 2 vinterbrøytede parkeringsplasser pr. hyttetomt.

Info hentet fra regplan vedlagt i prospektet.

Arealer og fordeling per etasje
Adkomst

Ta av opp til Torpo. Ved Torpo kirke tar man av mot Opheim. Følg Volelivegen og hold så til høyre mot Øknevegen, følg denne videre til Gamle Øknevegen
inn på venstre side

På finn.no kan du alternativt se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beskrivelse av tomt/hage

Romslige tomter i naturskjønne omgivelser. Flott utsikt og gode solforhold.
Størrelser fra 1306kvm til 2332kvm.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

13.05.2016 - Dokumentnr: 428747 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0619 Gnr:21 Bnr:6
Jordskifterett, saknr. 0630-2015-0027 Øvre Medhus
- Ål

Vei / Vann / Avløp

Tomtene vil bli tilknyttet felles vann og avløpsanlegg.
Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Reguleringsforhold

Fritidsbebyggelse.

Faste, løpende kostnader

Offentlige avgifter:
Blir fastsatt ved ferdigstillelse av hytte


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Kjøper forplikter seg til å bebygge eiendommen ihht. gjeldene lover, forskrifter og reguleringsplan / bebyggelsesplan.

Eiendommen er ikke oppmålt av megler. Oppgitt areal er hentet fra eiendommens matrikkelbrev.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,-  pr tegnet forsikring.

Meglers vederlag og utlegg


Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr ...