Klikk for galleri

Lekker og moderne Skarvhytte på innbydende høyfjellstomt | 1080 meter over hverdagen | 3 soverom og carport

X
Viken – Hol

Grønefløtvegen

Viken – Hol

Grønefløtvegen

Prisantydning
3.500.000,-
Primærrom
73m2
Bruksareal
73m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Ådne Holestøl Hognerud

Eiendomsmegler MNEF/Økonom
PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

315-20-0060

Eier

Skarvhytta AS v. Ingar Dalen

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 15 Bnr. 134 og Gnr. 16 Bnr. 100 i Hol kommune

Byggeår

2020

Areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 73 kvm

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 834 kvm

Beliggenhet

Holsåsen Stølsgrend ligger genialt plassert fra naturen sin side 1000 meter over hverdagen, midt mellom majestetiske Hallingskarvet og Reineskarvet.
Her er det utsikt til noen av de vakreste fellene du kan tenke deg. Holsåsen er perfekt for alle med ønske om et variert turterreng og gode fritidstilbud. Om vinteren har man et fantastisk skiterreng, med en rekke preparerte langrennsløyper rett utenfor hytteveggen. Her finner du også gode forhold for kiting. Om sommeren ligger alt til rette for flotte turer i fellområdet rundt, eller koselige sykkelturer langs de mange fne grusveiene området byr på. Stor lavo til fri bruk for hyttefolket, fritt fske i Svartetjødn der lavoen står. Med andre ord noe for både store og små. Stølslivet på Holsåsen er også noe man må få med seg. Og det frister garantert til gjentakelse. Det har vært utallige støler på Holsåsen, både i bjørkebeltet (heimstøler) og på fellet (langstøler). Nå er det aktive stølslivet over, men her er mange beitedyr om sommeren og stølshusene blir holdt godt vedlike. Nærmeste aktive støl der du får kjøpt stølsprodukt er Fagerdalen på Hovsåsen, en liten kjøretur unna.

Holsåsen har siden 1993 ved hjelp av et stort prosjekt som grunneierlaget stod bak, vært gjennom et storarbeid. Gamle stølsvoller er ryddet, informasjonstavler satt opp og stier er ryddet og merket i samarbeid med hytteeiere. Målet med arbeidet har være å få ryddet opp igjen de igjengrodde stølsvollene og stiene og å få informasjon omkring stølene og andre kulturminne i området. Det er også merket mange kullgroper og andre kulturminner i området. Prosjektet har vært blant de mest omfattende kulturlandskapsprosjektene i Buskerud så langt. Hyttetomtene ligger enten i grensen mot høyfellet, eller like nedenfor, godt vernet av bjørkeskog og med sol fra morgen til seine kvelder. Kommunikasjonen er enkel, vinter som sommer. Veien opp er vinterbrøytet, og det er lagt til rette for parkering på egen grunn. Du vil snart merke at du blir en del av dette tradisjonsrike området når du kommer hit. Ca. 12 minutters kjøring til dagligvarebutikk, Kiwi på Hagafoss.

Fra tomtene bruker du 20 minutter til Geilo, som er mer enn bare snøføyk og ski. Et drømmested både vår, sommer og høst. Geilo er mulighetenes fellrike. I tillegg til alpint, langrenn, snowboard og kiting, finner du også en masse muligheter for fritidsaktiviteter året rundt. Mulighetene er uendelige for fellturer innover Hardangervidda. Går dine interesser i retning av jakt, fske, sykling og riding, vil du kunne få tilgang til det beste av hva norske fellheimen har å by på.

Kjører du ca. 25 minutter andre veien til Sudndalen, finner man et alpinanlegget som er kjent for sine flotte "off pist" løyper og ellers nedfarter tilpasset de fleste. Like ved er også Hermon Fjellbad godt etablert, med vannrutsjebane, svømmekanal, barnebasseng, utebasseng , treningsenter og servering.

Til Holsåsen er det ca. 3 timer kjøring fra Oslo, og ca. 3,5 timer fra Bergen.

For mer info se: http://www.holsaasen.com/

Byggemåte

Tomten med gravearbeider for byggegrunn og veg fra adkomstveg er inkludert. Veien er gruset. Det er gruset ved terrassene foran terrassedørene.
Utenfor hytten er det tilpusset med stedlige masser. Det er ikke inkludert utvendige terrasser/plattinger. Det er heller ikke inkludert matjord på tomten.
Bygget fundamenteres på forskriftsmessig måte på stein/kult. Ringmur av betong med innvendig isolering. Gulv på grunn utføres med 200mm
isolasjon og 60mm påstøpt som golv på grunn. Gulvoverflate er avhengig av romtype. Gulv isoleres ihht byggeforskrifter.

Bygningene utføres med bærekonstruksjon i trevirke og limtre i møne. Ytterveggene utføres i bærende bindingsverk med hovedisolasjonssjikt
195mm. Utvendig stående kledning. Utføres i flott og vedlikeholdsvennlig lerk.
Takkonstruksjon består av taksperrer. Yttertaket isoleres ihht byggeforskrifter (250mm). Taket tekkes med papp, sløyfer og lekter. Som yttersjikt legges bordtak (lerk). Utvendige beslag, takrenner og taknedløp leveres i metall utførelse, farge her er grå.

Ytterdører utføres av tre og er behandlet utvendig/ innvendig. Vinduer og verandadører leveres med energiglass. Sikkerhetsglass ihht forskriftskrav.
Hoveddør leveres isolert som malt furudør. Vinduer er ferdig behandlet utvendig og innvendig. Balkongdør leveres fra samme leverandør som vinduer (ferdig malt som vinduer). Boddør leveres uisolert. Innvendige dører leveres i furu utførelse med vridere. Dørene er behandlet og kan være terskelfrie unntatt til bad/wc.

Pipe / peisovn er inkludert i leveransen.

Hyttene leveres med 400V, 3-fas og 16 amper for ladning av el-bil.
Info hentet fra selgers leveransebeskrivelse. Som ligger vedlagt i prospektet.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 73 kvm

Innhold

Følgende modell er foreslått, her kan man være
med å tilpasse fra start av:

Modell SKARET 73 (BRA: 73 m²)inneholder:
Åpen stue/kjøkkenløsning, 1 soverom, bad, entrè,
bod, carport og utebod. Hytten har hems med 2
soverom, og åpen stue/tv-stue.

Verdt å trekke frem:
- Naturskjønne omgivelser
- Panoramautsikt
- Carport
- Godt med bodplass
- Vedlikeholdsvennlig lerk
- Store vindusflater
- Kort vei til langrenssløyper og turstier

Se mer på hyttens hjemmeside: http://skarvhytta.no

Standard

Eksempel på standard og materialvalg:
Gulv i entré/garderobe og bad/wc har varmekabel. Overflate med keramiske fliser i bad/wc og entré/VF. Farge her er grå. Disse flisene legges frem til åpning inn i stue. Gulv i utebod har ubehandlet betong. Øvrige rom har ullpapp og fott 3-stavs parkett, type 14mm eik.

Vegger i alle rom kles med glattpanel, bortsett fra innvendig bod som har rupanel i furu. Alle materialer behandles med grå interiørbeis (unntatt utebod).
Vegg i dusjnisje har veggflis. Carport kles også på innside av vegger med
utvendig kledning. Himlinger består av interiørbeiset panel.

Kjøkken type Sigdal, glatt hvit eller tilsvarende.
Hvitevarer er inkludert.

På bad/wc leveres det flislagt dusjnisje og baderomsmøbler med servantplate og underskap (bredde 60 cm). Type glatt, høyglans hvit. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Wc leveres som sanitærporselen.
Tilkoblingskran for vaskemaskin på bad/wc.

Hyttene leveres med 400V, 3-fas og 16 amper for ladning av el-bil.

Hytten selges umøblert.

Info hentet fra selgers leveransebeskrivelse. Som ligger vedlagt i prospektet

Oppvarming

Det er lagt opp til varmekabler på bad og entre.
For øvrig panelovner. Peis i stue/kjøkken

Parkering / Garasje

Eiendommen har carport tilknyttet hytten. Ellers privat biloppstillingsplass på tomten.

Adkomst

Følg RV7 til Hagafoss og følg Rv 50 i retning Hovet. Etter ca 1,5 km ta til høyre ved kryss merket med Steinstølen. Følg denne veien oppover og ta til høyre
ved neste kryss merket med Steinstølen. Følg denne veien i ca 6 km, igjennom åpen bom.

På finn.no kan du alternativt se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiertomt. Tomten er forhåndsvis flat. Med enkel adkomst og gode sol- og utsiktsforhold.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Hytten vil være tilkoblet privat vann og avløp.
Privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det må foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overtagelse kan fnne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting kr ,- pr

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et området regulert for hytter. Navn på plan: Holsåsen del 1.

Faste, løpende kostnader

De årlige faste kommunale avgifter per i dag kr. 1.923,-, dette dekker renovasjon. Kommunale avgifter fastsettes når hytten er ferdig bygget.

Foruten dette vil årlige faste utgifter være; strøm, forsikring, personlige abonementer, brøyting og vedlikehold av vei, osv.
Tilkoblingsavgifter til vann/avløp og størm er inkludert i prisantydning.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 18 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 20 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 520 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Dette er en selveiende eiendom og eiendommen kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet som må bekreftes av kommunen før tinglysning kan finne sted og oppgjør kan utbetales selger.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen har mangel i følgende tilfelle: 1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. 2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide. 3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....

Vedlegg til salgsoppgaven

1. Leveransebeskrivelse
2. Meglerpakke fra Hol kommune
3. Nabolagsprofl
4. Budskjema
Viktig informasjon til kjøper og selger