Klikk for galleri

5 SOLGT KUN 1 IGJEN | Velkommen til Torpoåsen og denne prosjekterte Skarvhytta | 3 soverom | 960 moh

X
Viken – Torpo

Trytetjødnvegen 11

Viken – Torpo

Trytetjødnvegen 11

Prisantydning
3.250.000,-
Primærrom
81m2
Bruksareal
81m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Ådne Holestøl Hognerud

Eiendomsmegler MNEF/Økonom
PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

315-20-0047

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 21 Bnr. 103 i Ål kommune

Byggeår

2020

Areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1335 kvm

Beliggenhet

Hytten har en attraktiv beliggenhet på solrik utsiktstomt på oversiden av vakre Trytetjødn ca. 960 moh. Beliggenheten og området rundt, gjør Torpoåsen perfekt for alle med ønske om et variert turterreng og gode fritidstilbud.

Om vinteren har man et fantastisk skiterreng, med en rekke preparerte langrennsløyper få meter fra hytten. Totalt er det ca. 60 km med løyper som kjøres opp i nærområdet. Løypenettet strekker seg fra Hol i vest til Gol/Hemsedal i nordøst. Ikke lang unna er det laget en stor og fn akebakke med grillplass og grillhytte som er til bruk for alle på fellet.

For mer løypeinfo, gå inn på: https://skisporet.no/ setView/60.7121672/8.7166214/12/norges_grunnkart

Ål Skisenter ligger ca. 24 km fra hytten og har bakker med forskjellige vanskelighetsgrader for alle aldersgrupper.
Alternativt kan man kjøre alpint i skianleggene på Gol, Geilo og i Hemsedal.

Om sommeren ligger alt til rette for flotte turer i fellområdet rundt, eller koselige sykkelturer langs de mange fne grusveiene området byr på. Her er det
også gode muligheter for fske i et av de mange vannene i området. Med andre ord noe for både store og små. Stølslivet på Torpoåsen er også noe
man må få med seg. Og det frister garantert til gjentakelse.

Kommunikasjonen er enkel, vinter som sommer. Veien opp er vinterbrøytet, og det er lagt til rette for parkering på egen grunn.

I Torpo sentrum (ca. 9 km) fnner man dagligvarebutikk. I Ål sentrum (ca. 20 km) fnner man kjøpesenter med ulike butikker, lege/apotek, vinmonopol, bensinstasjon, kino etc. Andre veien ligger Gol Sentrum (ca. 24 km) som også har et stort utvalg av butikker og servicetilbud.

Ål kommunene ligger sentralt i Hallingdal med grenser mot bl.a. Hol/ Geilo, Hemsedal og Gol. Hemsedal og Geilo er ca. 50 km unna.

Bergensbanen har togstasjon både på Ål og Gol.

For ytterligere informasjon kan du gå inn på disse nettsidene:
aal.kommune.no
aalski.no
skisporet.no
ut.no

Byggemåte

Tomten med gravearbeider for byggegrunn og veg fra adkomstveg er inkludert. Veien er gruset. Det er gruset ved terrassene foran terrassedørene.
Utenfor hytten er det tilpusset med stedlige masser. Det er ikke inkludert utvendige terrasser/plattinger. Det er heller ikke inkludert matjord på tomten.

Bygget fundamenteres på forskriftsmessig måte på stein/kult. Ringmur av betong med innvendig isolering. Gulv på grunn utføres med 200mm
isolasjon og 60mm påstøpt som golv på grunn. Golvoverflate er avhengig av romtype. Golv isoleres ihht byggeforskrifter.

Bygningene utføres med bærekonstruksjon i trevirke og limtre i møne. Ytterveggene utføres i bærende bindingsverk med hovedisolasjonssjikt 195mm. Utvendig stående kledning. Utføres i flott og vedlikeholdsvennlig lerk.

Takkonstruksjon består av taksperrer. Yttertaket isoleres ihht byggeforskrifter (250mm). Taket tekkes med papp, sløyfer og lekter. Som yttersjikt legges bordtak (lerk). Utvendige beslag, takrenner og taknedløp leveres i metall utførelse, farge her er grå.

Ytterdører utføres av tre og er behandlet utvendig/innvendig. Vinduer og verandadører leveres med energiglass. Sikkerhetsglass ihht forskriftskrav.
Hoveddør leveres isolert som malt furudør. Vinduer er ferdig behandlet utvendig og innvendig. Balkongdør leveres fra samme leverandør som vinduer (ferdig malt som vinduer). Boddør leveres uisolert.

Innvendige dører leveres i furu utførelse med vridere. Dørene er behandlet og kan være terskelfrie unntatt til bad/wc.

Pipe / peisovn er inkludert i leveransen.

Hyttene leveres med 400V, 3-fas og 16 amper for ladning av el-bil.

Info hentet fra selgers leveransebeskrivelse. Som ligger vedlagt i prospektet.

Arealer og fordeling per etasje

P-rom: 81 m²
Bra: 81 m²

Innhold

Hytten gjenspeiler fellformasjonen som kalles et skar. Punktet der det dannes en kløft i fellet og lyset slippes gjennom. Derfor modellnavn Skaret. På
samme måte særpreges disse hyttene av store vindusparti i begge ender av bygget. De kan åpnes og lyset beveger seg fritt fra den ene enden til den
andre. På hver side av de store vinduspartiene har hytta en mer lukket fasade som to fell på hver sin side av et skar.

Tomten er gravd ut og platen er støpt. Hytten vil være ferdigstilt høsten 2020. Inneholder på hovedplan: Åpen stue/kjøkkenløsning, 1 soverom, bad, ekstra wc-rom, entrè, bod, carport og utebod. På hemsen finner man 2 soverom, og åpen stue/tv-stue.

Verdt å trekke frem:
- Naturskjønne omgivelser
- Utsikt og sol
- Carport
- Godt med bodplass
- Vedlikeholdsvennlig lerk
- Store vindusflater
- Kort vei til langrenssløyper og turstier

Se mer på hyttens hjemmeside: http://skarvhytta.no

Standard

Eksempel på standard og materialvalg:

Gulv i entré/garderobe og bad/wc har varmekabeler. Overflate med keramiske fliser i bad/wc og entré/VF. Farge her er grå. Disse flisene legges frem til åpning inn i stue. Gulv i utebod har ubehandlet betong. Øvrige rom har ullpapp og flott 3-stavs parkett, type 14mm eik.

Vegger i alle rom kles med glattpanel, bortsett fra innvendig bod som har rupanel i furu. Alle materialer behandles med grå interiørbeis (unntatt utebod).
Vegg i dusjnisje har veggflis.
Carport kles også på innside av vegger med utvendig kledning.
Himlinger består av interiørbeiset panel.

Kjøkken type Sigdal, glatt hvit eller tilsvarende.
Hvitevarer er inkludert.

På bad/wc leveres det flislagt dusjnisje og baderomsmøbler med servantplate og underskap (bredde 60 cm). Type glatt, høyglans hvit. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Wc leveres som sanitærporselen. Tilkoblingskran for vaskemaskin på bad/wc.

Hyttene leveres med 400V, 3-fas og 16 amper for ladning av el-bil.

Hytten selges umøblert.

Info hentet fra selgers leveransebeskrivelse. Som ligger vedlagt i prospektet.

Møblering

Sleges umøblert.

Oppvarming

Det er lagt opp til varmekabler på stue, kjøkken, bad og entre.
For øvrig panelovner. Peisovn i stue/kjøkken.

Parkering / Garasje

Eiendommen har carport tilknyttet hytten. Ellers privat biloppstillingsplass på tomten.

Adkomst

Ta av opp til Torpo. Ved Torpo kirke tar man av mot Opheim. Følg Volelivegen og hold så til høyre mot Øknevegen, videre inn Trytetjødnvegen. Følg denne vegen til skilting av hyttefeltet på venstre side av veien.

Beskrivelse av tomt/hage

1335 m² - Eiertomt

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen tinglyste servitutter på eiendommen.
Heftelser vil bli slettet ved salg

Vei / Vann / Avløp

Hytten vil være tilkoblet privat vann og avløp.
Privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det må foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overtagelse kan fnne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at
kjøper ikke overtar.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse.
Navn på plan: Trytitjørni-Høgehaug.

Faste, løpende kostnader

OFFENTLIGE AVGIFTER
Blir estimert ved ferdigstillelse.

FASTE LØPENDE UTGIFTER
De årlige faste kommunale avgifter per i dag kr. , dette dekker renovasjon.
Kommunale avgifter fastsettes når hytten er ferdig bygget.
Foruten dette vil årlige faste utgifter være; strøm, forsikring, personlige abonnementer, brøyting og vedlikehold av vei, osv.
Tilkoblingsavgifter til vann/avløp og størm er inkludert i prisantydning.

LIGNINGSVERDI
30% av omsetningsverdi

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 18 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 20 119,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 270 119,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Diverse

Eiendommen er ikke oppmålt av megler. Oppgitt areal er hentet fra selgers byggebeskrivelse.

Eiendommene selges ihht bestemmelsene i Bustadoppføringslova av 13. juni 1997. Dersom kjøper ikke skal benytte eiendommen selv, eller kjøper er et selskap eller en organisasjon selges eiendommene etter bestemmelsene i avhendingsloven. For slike kjøpere vil særskilte betingelser gjelde, bl.a vil det ikke være krav til at selger stiller garantier.

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til og med overtagelsen. Kopi av forsikringspolise kan fåes hos megler. Etter overtagelsen tegner kjøper egen forsikring.

Det skal betales 10% av kjøpesum senest innen 10 dager etter at kjøpekontrakt er signert av begge parter. De resterende 90% av kjøpesum pluss
vederlag for eventuelle endrings-/tilvalgsarbeider, samt omkostninger, skal betales ved overtakelse.

Utbygger stiller garanti etter § 12 i bustadoppføringslova. Dersom utbygger stiller garanti etter bustadoppføringslovas § 47 kan innbetalt del av kjøpesummen utbetales til selger før overtagelse og tinglysing av skjøte.

Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering,
og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til salgstegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D
animasjoner, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig
leveranse.

Hytten i prosjektet selges til fast pris -Første man til møllen prinsippet. Alle kjøpetilbud skal inngis skriftlig til megler. Kjøpetilbudet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver legitimere seg og fremlegge bekreftelse på fnansiering. Før kjøpetilbud sendes inn bør megler varsles på telefon. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at kjøpetilbud er mottatt. Kjøpetilbud som ikke er skriftlig vil ikke bli formidlet til selger.

Selger er ikke forbruker, og regelen om akseptfrist kl. 1200 første påfølgende virkedag får ikke anvendelse ved dette salget.

Kjøper må fremlegge skriftlig bekreftelse på finansiering av kjøpesummen ved underskrift av kjøpekontrakt.

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie) eller "fritidsbolig". For fritidsboliger vil ligningsverdien utgjøre 30 % av markedsverdi.
Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

For øvrige opplysninger om eiendommen se selgers leveransebeskrivelse som er vedlegg til salgsoppgaven.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet som må bekreftes av kommunen før tinglysning kan fnne sted og oppgjør kan utbetales selger.

Planlagt overtagelse

Selger skal varsle kjøper når arbeidene er fullført og om endelig overtakelsesdato senest 30 kalenderdager før ferdigstillelse. Selger innkaller til
overtakelsesforretning jfr. § bustadoppføringslova §15-2, og innkalling skal gis med 7 dagers skriftlig varsel. Den der angitte dato anses som avtalt
overtagelsesdato mellom partene, og vil være utgangspunkt for beregning av eventuell dagmulkt, §fr. Bustadoppføringslova § 18. Dersom prosjektet
ferdigstilles tidligere enn antatt og boligene er klare for overtakelse, kan selger kreve at overtakelse fremskyndes tilsvarende. Slik fremskyndet overtakelse skal varsles kjøper minimum 60 kalenderdager før overtakelsestidspunktet.

Det må foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overtagelse kan fnne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at
kjøper ikke overtar.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....

Forretningsfører

Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn.

Energimerking

Ved salg og utleie av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften. Før overtagelse skal kjøper motta energiattest for hytten. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er. Karakterskalaen strekker seg fra A
(høyest) til G (lavest). De aller fleste boliger vil få en karakter i den nedre delen av skalaen (E-G). Se www.energimerking.no for mer informasjon om
energimerking av boliger.

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema Egenerklæringsskjema selger Energiattest Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse Reguleringsplaner og bestemmelser Informasjon og eventuelle vedtekter fra velforening eller liknende Viktig informasjon til kjøper og selger