Klikk for galleri

Nyoppført moderne Skarvhytte | 4 soverom | Flott beliggenhet | Skiløyper rett utenfor døren

X
Viken – Ål

Kroktjørnvegen 392

Viken – Ål

Kroktjørnvegen 392

Prisantydning
3.650.000,-
Primærrom
94m2
Bruksareal
100m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Ådne Holestøl Hognerud

Eiendomsmegler MNEF/Økonom
PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

315-20-0026

Eier

Bjella og Medgard AS v/ Harald Medgard v. Harald Medgard

Eiendomstype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 104 Bnr. 59 i Ål kommune

Byggeår

2020

Areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 113 kvm

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1004 kvm

Beliggenhet

Primhovda ligger å ruver over Ål på høyde med toppen av Ål skisenter som ligger en kort skitur unna hytten, med enkel tilkomst i egen løype. Skisenteret har bakker for alle ferdigheter, fra treningsbakker for landslaget til nybegynnerløyper. Man har også milevis med maskinpreparerte langrennsløyper. Løypene går fra rolige skogsområder, til løyper på snaufjellet.  Som igjen er knyttet sammen i et stor løypenett mot bl.a Holsåsen og Bergsjø. På sommeren er det godt merka turstier innover i fjellet, som byr på flotte naturopplevelser både for store og små. Det er spennende fiskemuligheter i tjernet midt i hyttefeltet og flere andre fjellvann. Det er også lagt til rette for sykling på stier, fjellveier, enduroløype ned i Ål skisenter og sykkelparken.

Alt dette kombinert med nærheten til Ål sentrum som kun ligger 15 minutter unna gjør Primhovda til et populært området ca 1000 moh.

På Ål har man nærhet til både Bergen og Oslo med enten bil, tog og buss.

Se mer på:
https://www.ut.no/tur/2.7869/
http://www.aalski.no/
https://www.aal.kommune.no/

Velkommen til fjells!

Byggemåte

Hytten har ringmur hvor det er benyttet isolerte ringmurskassetter. Det er fylt pukk og isolasjon i ringmuren og det er støpt dekk. Ringmuren er plassert på ett lag av pukk. Det er foretatt masseutskiftning av tomten og det er gravd til fjell. Hytten er plassert på tilbakefylt kult/pukk. Hytten er oppført med tradisjonelt reisverk og ytterveggen er isolert med 200mm mineralull. Utvendig er hytten kledd med stående trepanel som er overflatebehandlet. Ytterdøren og boddøren er levert som kompakte normale ytterdører. Alle vinduer er levert som 3-lags isolerglass. Balkongdør er levert fra samme leverandør. Etasjeskille er bygget som tradisjonelt trebjelkelag. Taket er bygget som ett tradisjonelt saltak oppført med sperr. Taket er tekket med tretak og er isolert med 300mm mineralull i sperrekonstruksjonen.

Opplysninger er hentet fra rapport fra takstmann.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 113 kvm

Innhold

Hytten inneholder: Stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom, bad, innerbod, gang og ytterbod. Trapp opp til hems med 2 soverom og en koselig hemsstue.

Standard

Hytten holder en gjennomgående god standard og det er lagt stor vekt på kvalitet i materiell, tekniske detaljer og utførelse både i det store bildet og i de små detaljene.

Gulv på stue/kjøkken, soverom og hems: 3-stav Eikeparkett og varmekabler, hvitmalte gulvlister.
Gulv på bad. Grå fliser og varmekabler, 100mm fliser som oppkant langs vegg.
Gulv i gang og bod: Grå skifer og varmekabler

På vegger i alle rom er det stående trepanel som er overflatebehandlet, på badet er det flis i dusjnisje. Enkel hvitmalt gerikt.

Alle himlinger har overflatebehandlet trepanel. Dette gjelder både flat himling under hems og mønt himling i stue og på hems. Hvitmalt listverk.

L-formet moderne Epoq kjøkken med slette fronter. Innredningen har folierte fronter og skrog av trefiberplater. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med komfyr, koketopp, mikro, oppvaskmaskin, kjøleskap/frys og avtrekkshette. Benkeplate av melaminbelagt spon.

Badet har dusjvegger av glass, gulvmontert toalett, enkel innredning med vask og speil. Det er montert VV-bereder i en liten nisje, i tillegg er det er opplegg for vaskemaskin. Det er 2 sluk på badet og det er kontrollert at det er fall til begge slukene.

I boden er det montert sikringsskap med 400V strømforsyning. Det er montert eget skap for fiber/tele, det er trukket kabler inn i dette skapet. I tillegg er det montert styreenhet for kloakkpumpe i boden.

I stuen er det montert en moderne vedovn av type Opus Ignis.

Opplysninger er hentet fra rapport fra takstmann.

Møblering

Medfølger på kjøkken.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i form av gulvvarme i gang, bad, stue og kjøkken. Ellers mulighet for panelovner. Flott og moderne vedpeis i oppholdsrommet.

Parkering / Garasje

På egen grunn ved hytten.

Adkomst

Fra Ål sentrum kjør mot vest i Sundrevegen og ta av til høyre i krysset ved Nedre Ål Barne- og Ungdomsskule og inn i Øvre-Ålsvegen. Her er det skiltet mot Primhovda.
Følg veien oppover i ca. 5 km og ta til høyre (skiltet mot Primhovda) inn på Stavestølvegen. Følg veien mot høyre inn i Kroktjørnvegen, hold høyre hele veien og du er ved hytten.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Vann fra felles private borehull.
Avløp går via felles private avløpsledninger til offentlig nett.
Privat vei.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting kr ,- pr

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et området regulert til fritidsbebyggelse.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter som tilkommer er:
- Hytterenovasjon
- Gebyr Kloakk
- Forbruk Kloakk
- Eiendomsskatt
- Strøm
- Forsikring
- Vei/brøyting

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
31519,50,- (Dokumentavgift (650.000,-))
--------------------------------------------------------
31 519,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 681 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Dette er en selveiende eiendom og kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet som må bekreftes av kommunen før tinglysning kan finne sted og oppgjør kan utbetales selger.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges etter avhendingslovens normalordning.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Markedspakke (Kr.11 900) Visninger (Kr.1 900) Oppgjørskostnad (Kr.3 980) Kommunale opplysninger (Kr.3 000) Markedspakke halvside BT (Kr.5 200) Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 900) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 650 000,-) (Kr.56 250) Totalt kr. (Kr.96 523)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....

Vedlegg til salgsoppgaven

1. Tegninger
2. Takst
3. Meglerpakke fra Ål kommune
4. Nabolagsprofil
5. Budskjema