Klikk for galleri

NYHET | Nyoppført moderne Skarvhytte | Fantastisk beliggenhet | 4 soverom | Ski in/out | "Wow" følelsen

X
Viken – Ål

Kroktjørnvegen 432

Viken – Ål

Kroktjørnvegen 432

Prisantydning
3.750.000,-
Primærrom
94m2
Bruksareal
100m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Ådne Holestøl Hognerud

Eiendomsmegler MNEF/Økonom
PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

315-20-0025

Eier

Oddvar Hulbak

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 106 Bnr. 50 i Ål kommune

Byggeår

2020

Areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 113 kvm

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 703 kvm

Beliggenhet

Primhovda ligger å ruver over Ål på høyde med toppen av Ål skisenter som ligger en kort skitur unna hytten, med enkel tilkomst i egen løype. Skisenteret har bakker for alle ferdigheter, fra treningsbakker for landslaget til nybegynnerløyper. Man har også milevis med maskinpreparerte langrennsløyper. Løypene går fra rolige skogsområder, til løyper på snaufjellet.  Som igjen er knyttet sammen i et stor løypenett mot bl.a Holsåsen og Bergsjø. På sommeren er det godt merka turstier innover i fjellet, som byr på flotte naturopplevelser både for store og små. Det er spennende fiskemuligheter i tjernet midt i hyttefeltet og flere andre fjellvann. Det er også lagt til rette for sykling på stier, fjellveier, enduroløype ned i Ål skisenter og sykkelparken.

Alt dette kombinert med nærheten til Ål sentrum som kun ligger 15 minutter unna gjør Primhovda til et populært området ca 1000 moh.

På Ål har man nærhet til både Bergen og Oslo med enten bil, tog og buss.

Se mer på:
https://www.ut.no/tur/2.7869/
http://www.aalski.no/
https://www.aal.kommune.no/

Velkommen til fjells!

Byggemåte

Hytten har ringmur hvor det er benyttet isolerte ringmurskassetter. Det er fylt pukk og isolasjon i ringmuren og det er støpt dekk. Ringmuren er plassert på ett lag av pukk. Det er foretatt masseutskiftning av tomten og det er gravd til fjell. Hytten er plassert på tilbakefylt kult/pukk. Hytten er oppført med tradisjonelt reisverk og ytterveggen er isolert med 200mm mineralull. Utvendig er hytten kledd med stående trepanel som er overflatebehandlet. Ytterdøren og boddøren er levert som kompakte normale ytterdører. Alle vinduer er levert som 3-lags isolerglass. Balkongdør er levert fra samme leverandør. Etasjeskille er bygget som tradisjonelt trebjelkelag. Taket er bygget som ett tradisjonelt saltak oppført med sperr. Taket er tekket med tretak og er isolert med 300mm mineralull i sperrekonstruksjonen.

Opplysninger er hentet fra rapport fra takstmann.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 113 kvm

Innhold

Hytten inneholder: Stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom, bad, innerbod, gang og ytterbod. Trapp opp til hems med 2 soverom og en koselig hemsstue.

Standard

Hytten holder en gjennomgående god standard og det er lagt stor vekt på kvalitet i materiell, tekniske detaljer og utførelse både i det store bildet og i de små detaljene.

Gulv på stue/kjøkken, soverom og hems: 3-stav Eikeparkett og varmekabler, hvitmalte gulvlister.
Gulv på bad. Grå fliser og varmekabler, 100mm fliser som oppkant langs vegg.
Gulv i gang og bod: Grå skifer og varmekabler

På vegger i alle rom er det stående trepanel som er overflatebehandlet, på badet er det flis i dusjnisje. Enkel hvitmalt gerikt.

Alle himlinger har overflatebehandlet trepanel. Dette gjelder både flat himling under hems og mønt himling i stue og på hems. Hvitmalt listverk.

L-formet moderne Epoq kjøkken med slette fronter. Innredningen har folierte fronter og skrog av trefiberplater. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med komfyr, koketopp, mikro, oppvaskmaskin, kjøleskap/frys og avtrekkshette. Benkeplate av melaminbelagt spon.

Badet har dusjvegger av glass, gulvmontert toalett, enkel innredning med vask og speil. Det er montert VV-bereder i en liten nisje, i tillegg er det er opplegg for vaskemaskin. Det er 2 sluk på badet og det er kontrollert at det er fall til begge slukene.

I boden er det montert sikringsskap med 400V strømforsyning. Det er montert eget skap for fiber/tele, det er trukket kabler inn i dette skapet. I tillegg er det montert styreenhet for kloakkpumpe i boden.

I stuen er det montert en moderne vedovn av type Opus Ignis.

Opplysninger er hentet fra rapport fra takstmann.

Møblering

Medfølger hvitevarer på kjøkken.
Møbler som er i hytten kan kjøpes.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i form av gulvvarme i gang, bad, stue og kjøkken. Ellers mulighet for panelovner. Flott og moderne vedpeis i oppholdsrommet.

Parkering / Garasje

På egen grunn ved hytten.

Adkomst

Fra Ål sentrum kjør mot vest i Sundrevegen og ta av til høyre i krysset ved Nedre Ål Barne- og Ungdomsskule og inn i Øvre-Ålsvegen. Her er det skiltet mot Primhovda.
Følg veien oppover i ca. 5 km og ta til høyre (skiltet mot Primhovda) inn på Stavestølvegen. Følg veien mot høyre inn i Kroktjørnvegen, hold høyre hele veien og du er ved hytten.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


1993/2511-1/22  Jordskifte  
11.06.1993 
Grensegangssak
Overført fra: 3043-106/15
Gjelder denne registerenheten med flere
 

2012/986961-1/200  Jordskifte  
 21.11.2012 
0630-2009-0001 Kroktjernvegen
Overført fra: 3043-106/15
Gjelder denne registerenheten med flere


2019/708886-1/200  Registrering av grunn  
21.06.2019 10:15 
 Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3043 Gnr:106 Bnr:15
Elektronisk innsendt

Vei / Vann / Avløp

Vann fra felles private borehull.
Avløp går via felles private avløpsledninger til offentlig nett.
Privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er sendt inn søknad om ferdigattest, men megler har ikke mottatt denne enda.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdien utgjør vanligvis ca. 30% av eiendommens kjøpesum. For nærmere informasjon om ligningsverdien kan det lokale ligningskontoret
kontaktes.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et området regulert til fritidsbebyggelse.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter som tilkommer er:
- Hytterenovasjon
- Gebyr Kloakk
- Forbruk Kloakk
- Eiendomsskatt
- Strøm
- Forsikring
- Vei/brøyting

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
16 250,- (Dokumentavgift (650.000,-))

--------------------------------------------------------

31 519 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
3 781 519 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Dette er en selveiende eiendom og kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet som må bekreftes av kommunen før tinglysning kan finne sted og oppgjør kan utbetales selger.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6. I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum. Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Meglers vederlag og utlegg

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.1 393)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....

Vedlegg til salgsoppgaven

1. Tegninger
2. Takst
3. Meglerpakke fra Ål kommune
4. Nabolagsprofil
5. Budskjema