X
Østfold – Spydeberg

Griniveien 10

Østfold – Spydeberg

Griniveien 10

Prisantydning
3.490.000 - 3.790.000,-
Bruksareal
74m² – 88m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Partner / Eiendomsmegler MNEF
97 07 68 99
skjema her?
Daglig Leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
91 60 38 52
Salgsoppgave
Lukk

Robert Borgås

Partner / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Gamle Oslo

Anders Nykkelmo Solem

Daglig Leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Gamle Oslo
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Komplett Eiendomsmegling AS / Robert Borgås

Selger/Utbygger

Pinski svarstad as v. Odd Petter Svarstad

Betegnelse

Gnr. 26 Bnr. 361 i Spydeberg kommune

Byggeår

2020

Prosjektets beskrivelse

Spydeberg Park - Leiligheter og et bygg med kvaliteter utenom det vanlige.

Velkommen til Spydeberg Park! Prosjektet vil bestå av 21 lekre leiligheter med romslige terrasser, garasjeplass i felles oppvarmet garasjekjeller med heis samt eksklusive og moderne materialvalg med gode tilvalgsmuligheter. Leilighetene vil ha særdeles gode planløsninger samt moderne innredninger og utstyr. Prosjektet har planlagt byggestart Q2 i 2019 og planlagt ferdigstillelse sommeren 2020.

De fleste leilighetene er fra ca. 63 til ca. 86 kvadratmeter (BRA) mens det er tre større leiligheter fra ca.119 til ca. 133 kvadratmeter (BRA). Prislisten for leilighetene er fra kr. 2.590.000,- til kr. 6.890.000,-. Klikk inn på hver enkelt leilighet for plantegninger og utfyllende informasjon.

Se www.spydebergpark.no for boligvelger, informasjon og plantegninger.

Trykk på Eiendommens Hjemmeside ved meglers kontaktinformasjon for prisliste, informasjon og elektronisk budgivning.

Beliggenhet

Spydeberg Park ligger sentralt i Spydeberg sentrum- i et etablert bomiljø. Området ligger midt i sentrum og innenfor ca. 5 minutters gange finner du servicefunksjoner, forretninger, apotek, bank, post, cafeer, togstasjon, busstasjon m.m. Friområder og gode turterreng i umiddelbar nærhet..

Spydeberg omtales som en kommune med gode oppvekstvilkår og det er mange barnefamilier som etablerer seg her. Spydeberg ligger ca 45 km utenfor Oslo, som man enkelt kommer seg til med togforbindelse noen få minutter unna leiligheten. Spydeberg kommune har to barneskoler: Hovin skole og Spydeberg skole. Leiligheten ligger rett ved siden av Spydeberg ungdomsskole, i tillegg til at man har flere barnehager i nærheten. Rett utenfor dørkarmen ligger Spydeberg idrettsanlegg, som også er med på å gjøre nabolaget svært barnevennlig. Spydeberg har en rekke aktivitetstilbud, deriblant muligheter for langrenn og aking i kunstsnøanlegget. Mørk Golf har det komplette golfanlegget, hvor barn kan prøve gratis og de har 18-hulls skog/park bane og 9-hulls midsize bane. Lyseren med rike muligheter for fiske og badeliv og Skimtefjell med flott turterreng både sommer som vinter. Det er åpnet et nytt kulturhus - Allaktivitetshuset - som foruten håndballbaner også rommer en større skole- og kulturdel.

Bygninger

I dette byggetrinnet (byggetrinn II) vil det bli oppført 1 bygg bestående av 21 selveier leiligheter med høy standard. Bygget vil bygges i 5 etasjer over parkeringskjeller hvor 5 etasje blir delvis inntrukket. De fleste leilighetene er fra ca. 63 til ca.86 kvadratmeter (BRA) mens det er tre større leiligheter fra ca.119 til ca. 133 kvadratmeter (BRA).

Leilighetene er tegnet med tanke på lys, utsikt og romfølelse. Alle leilighetene har store terrasser. Leilighetene leveres med en parkeringsplass (bortsett fra leilighet nr. 102 og 202) og sportsbod i felles oppvarmet garasjeanlegg i kjeller. Du kan ta heisen fra hovedinngang og kjeller opp til din etasje.

Byggemåte

Beskrivelsen er utarbeidet for å informere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen (salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Illustrasjoner i salgsmaterialet vil vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, kjøkken- og garderobeløsning, dør og vindusform, fasadedetaljer, utomhus-detaljer mv. Det presiseres at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning.

Plantegningene er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter.

Leilighetene vil bli organisert som selveier (eierseksjonssameie)
Boligprosjektet vil ramme-søkes etter teknisk forskrift TEK 17.

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål, fundamentert med peler til fjell. Fasadene bygges opp i treverk som isoleres og kles med "vedlikeholdsfritt" tre. Alle etasjeskiller er i betong. Drypp fra overliggende balkong og rekkverk må påregnes ved regnvær. Utformingen av rekkverk vil være i stål og glass. Balkonger og terrasser får tregulv på betongdekke. Innvendige vegger og vegger mellom leiligheter utføres som lydvegger etter forskriftskrav.

Standard

GULV:
På stue, kjøkken, soverom, gang og boder vil det som standard være lys eikeparkett av god kvalitet, tilpasset vannbåren gulvvarme. Det vil være anledning til å velge mellom flere alternative parkettvarianter, eventuelt laminat, mot tillegg i pris (forutsetter bytte i hele leiligheten). På badet leveres som standard grå keramiske fliser 60x60 cm med andre løsninger som tilvalg.

VEGGER:
Innvendige vegger med overflate av sparklede gips plater eller sparklet betong males i lys farger. Andre farger kan velges mot tillegg i pris. På badet leveres store hvite keramiske fliser i størrelse 30x60 cm med andre løsninger som tilvalg.

HIMLINGER/INNKASSINGER:
I boligrom vil det bli levert pusset og malt himling i betong. Der himling fores ned, leveres sparklet og malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassing og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entre, bod, bad og over kjøkkenskap.

KJØKKEN:
Det leveres en kjøkkeninnredning av høy kvalitet som standard. Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert i forbindelse med tilvalgs møte med hver enkelt boligkjøper.

Det leveres avtrekksvifte, oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag og kran av god kvalitet, samt integrert oppvaskmaskin, stekeovn, koketopp og kjøleskap. Takhøye skap er standard.

GARDEROBE:
Hvite skap fra Ikea eller tilsvarende med fronter i type hvit glatt. Dører leveres med vertikale bøyler i børstet rustfritt stål. Det leveres 1 meter skap pr. sengeplass i henhold til plantegning. Alternative garderobeløsninger kan leveres som tilvalg.

INNVENDIGE DØRER:
Innvendige dører type hvit profilert med lav terskel.  Med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. Alternative dørblad og dører med glassfelt kan leveres som tilvalg.

BAD:
På bad er det lagt vekt på det funksjonelle. Det leveres innredning av god kvalitet med underskap i bredde 60 eller 80 cm avhengig av plass. Bredden på den enkelte innredning fremkommer av salgstegning og kontrakts- tegning. På badet leveres heldekkende hvit servant av porselen. Videre leveres ettgreps servantbatteri, speil over baderoms innredning, stikk på vegg ved innredning, LED downlights i himling og over speil, vegghengt toalett i hvit porselen samt dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjhjørne i glass som vist på tegning. Det er avsatt plass og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel) i alle leiligheter. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom.

VINDUER/DØRER:
Vindu og balkongdører leveres med klart energiglass av høy kvalitet i henhold til gjeldende isolasjonskrav. Karmer leveres ferdig behandlet fra fabrikk med samme farge innvendig og utvendig.

HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET:
Hovedinngangsdøren leveres som sikkerhets dør med "dørkikkert".

LISTVERK:
I rom med parkett leveres det profilerte hvite gulvlister. Gerikter rundt vinduer og dører leveres uten synlige stifter. Overgang mellom vegg og tak levers med taklister.

ELEKTRISK:
Leilighetene leveres med skjult røranlegg for elektro, det kan forekomme visse unntak der det er lydskillevegger eller yttervegger. Himlinger leveres med lampepunkt i tak. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov og etter NEK2010:400. Det leveres belysning i bod. På bad og i entre leveres LED downlights i tak med dimmer. Lyslist med downlights monteres under overskap på kjøkken. Det vil bli montert stikkontakter på bad forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Som tilvalg kan det velges ekstra punkter. Sikringsskapet plasseres i bod eller i gang.

VENTILASJON:
Det vil bli installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat aggregat i hver leilighet. Avtrekk fra bad, wc og kjøkken. Tilluft til øvrige rom. Ventilasjonsaggregat plasseres i bod.

INNGANGSPARTI:
Det leveres flis på gulv i innvendige fellesareal i alle etasjer. Ved inngangsparti i første etasje blir det montert postkasser.

HEIS:
Heis fra parkeringskjeller og hovedinngang til alle boligetasjer.

TRAPPER/TRAPPEROM:
Trapper i betong. For øvrig leveres vegger samt undersiden av trappeløp og repos i malt betong. Inntrinn og opptrinn med fliser.

SPORTSBOD:
I tillegg til bod og skap plass i leiligheten får hver leilighet 1 stk. sportsbod. Sportsboder plasseres i parkeringskjeller. Gulv leveres med betong. Hver bod leveres med nettingvegger og dør som kan låses med hengelås.

TILVALG:
Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Utover de valgalternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre individuelle tilpasninger. Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter, utarbeide en tilvalgs-brosjyre hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme og i den forbindelse invitere hver enkelt kjøper til et møte for å presentere og avtale tilvalg i detalj.

Betaling for endrings- eller tilleggsarbeider som er avtalt direkte mellom kjøper og selger, skjer enten som forskuddsbetaling mot sikkerhet i form av forskuddsgaranti eller overskjøting, eller i forbindelse med sluttoppgjøret. Eventuell avtale om endringer og tilvalg som kjøper gjør direkte med underentreprenør gjøres opp partene imellom utenfor denne kontrakt.

Utstyr

TV RADIO/BREDBÅND/TELEFON:
Det føres fiberoptiske kabler frem til hver leilighet til ett punkt i stue. Utbygger har inngått avtale med Viken Fiber for Altibox, Tv, telefon og internett med 3 års bindingstid. Ytterligere TV- og telefonkontakter, med røropplegg, og tilknytning kan bestilles gjennom tilvalgs prosessen.

PORT TELEFON:
Det monteres ringetablåer ved hovedinngangsparti og calling anlegg med kamera. Svarapparat med åpningsknapp i hver leilighet. Skjermvisning i leiligheten kan bestilles som tilvalg.

UTSTYR:
Brannslukningsutstyr i henhold til forskriftskrav. Brannslukningsapparat og røykvarsler i hver leilighet. Leilighetene og bygget sprinkles. Brannalarmanlegg vil være direkte tilknyttet det lokale brannvesen.

Oppvarming

Energibehov til oppvarming og varmtvann dekkes av husets eget varmepumpeanlegg basert på bergvarme. Oppvarming av leilighetene vil bli levert med vannbårent anlegg med gulvvarme, med unntak av soverom. Det leveres elektriske varmekabler på bad og wc. Det vil bli installert egne forbruksmålere i hver leilighet, en for oppvarming og en for varmt vann, fordelingsskap for varme plasseres i bod eller i gang. Energikostnadene vil bli fakturert etter faktisk forbruk (tillegg til felleskostnader).

Parkering / Garasje

Det bygges biloppstillingsplasser i felles parkeringskjeller. Leilighetene kan leveres med 1 stk. biloppstillingsplass. Plassene vil bli merket for eksklusiv bruk av den aktuelle leilighetseier. Til hver biloppstillingsplass leveres 1 stk. port åpner for automatisk åpning av garasjeport. I parkeringskjeller leveres betong på gulv og vegger. Fri kjørehøyde vil være ca. 2,0 meter. Lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme. Enkelte områder i parkeringskjeller vil bli avsatt til sykkelparkering.

Det vil være mulighet for å legge opp til elbillading i garasjeanlegget. Det kan her kobles til 16 amp eller 16 amp trefase til eget sikringsskap. El-bil lading er en tilvalgsmulighet.

Adkomst

Enkel adkomst via Griniveien.

Beskrivelse av tomt/hage

Fellestomt. Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan i prospektet. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å foreta endringer med hensyn på utforming og materialvalg. Grøntområder vil bli beplantet og leveres med gress. Adkomst til parkeringskjeller samt internveier på eiendommen vil bli asfaltert/steinlagt. Private terrassearealer vil bli avgrenset med hekk eller busker som tilhører sameiet og som skal vedlikeholdes av sameiet. Videre leveres lekeplass, utebelysning, sykkelstativer og felles avfallsanlegg under bakkenivå.

På utomhusplanen fremkommer opparbeidet område som felles møteplass/lekeplass. Denne møteplassen skal vedlikeholdes av sameiet. På utomhusplanen fremkommer utvendige parkeringsplasser. Parkeringsplassene er til sameiet og gatetunet skal vedlikeholdes av sameiet. Gang/sykkelvei mellom Stasjonsgata og idrettsanlegget skal være Spydeberg kommunes eiendom de har også har ansvar for vedlikehold.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Dette vil bli offentlig tilknyttet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtakelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse, idrettspark og næring. Det foreligger rammetillatelse for oppføring av byggetrinnet og arbeidene er igangsatt. Arealplan med bestemmelser er innhentet og oppbevares på meglers kontor, utleveres på forespørsel.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet vil bestå av totalt 21 seksjoner. Sameiet vil bli organisert som eierseksjonssameie iht. eierseksjonsloven.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Faste, løpende kostnader

Felleskostnader:
Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca kr 32,- til kr 39,- pr kvm BRA/mnd.

Eksempel på fellesutgifter for ferdig leilighet på 85 kvm BRA i Byggetrinn 1: Kr. 2.929,- og inkluderer forretningsførsel, drift og vedlikehold, byggforsikring, kabel-TV og internett (Viken Fiber AS), strøm til fellesarealer m.m.

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.
Kostnader ved varmeanlegg som leverer energi til oppvarming og varmtvann, vil bli fordelt iht. forbruk ved installasjon av forbruksmåler i hver enkelt leilighet.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler 10% av kjøpesummen ved signering av kjøpekontrakt/innen fem virkedager etter kontraktsignering. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger et rettsgebyr. Restkjøpesummen, eventuelle avtalte tilleggsarbeider + omkostninger betales ved overtagelse. Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Kr. 2.590.000,- - Kr. 6.890.000,- (Fastpris)

Omkostninger:
Det skal i tillegg til kjøpesummen betales følgende: Dokumentavgift på 2,5 % av andel tomteverdi. Tomteverdien er antatt å være kr 3.250,- pr. kvm. BRA- for boligene.
Tinglysningsgebyr for skjøte kr 525,-.
Tinglysingsgebyr og attestgebyr pr. panterettsdokument kr 727,-.

Til informasjon kan det vedtas at det skal innbetales Á konto innbetaling til sameiet på 3 mnd fellesutgifter ved overtagelse.

Det tas forbehold om endring i dokumentavgiften på tinglysingstidspunktet, da det er markedsverdien av tomten på tinglysingstidspunktet som er beregningsgrunnlaget.Det tas også forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av politiske vedtak eller lovendringer.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligene kan i utgangspunktet fritt leies ut.

Planlagt overtagelse

Planlagt overtakelse er ca. 12-15 måneder etter byggestart (planlagt sommeren 2020). Utbygger tar forbehold om igangsettingstillatelse og byggefinansering iht. krav om antall solgte leiligheter.

Selger skal med ca. 3 måneders varsel angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca. 30 dager. Perioden gjelder ikke som bindende og dagmulktsbelagt frist. Endelig tidspunkt for overtakelse (dato og klokkeslett) vil bli gitt med ca. 30 dagers varsel. Kopi av varselet sendes meglerforetaket. Dette tidspunktet vil være en dagmulktsbelagt frist i henhold til bustadoppføringslova.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Avbestilling av tilvalg/endringer

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet etter egen avtale med selger.

Seksjonering

Eierseksjonen vil tilhøre et sameie. Seksjonsnummer og eierbrøk og antall sameier bestemmes i forbindelse med seksjonering.

Kjøpekontrakter

Avtale om kjøp av leilighet forutsettes inngått iht. kjøpetilbud/budskjema. Kjøpekontrakt vil bli oversendt hver enkelt kjøper i god tid før kontraktsmøte.

Prisliste

Det er utarbeidet en separat prisliste som viser bruksareal (BRA) i hver leilighet, pris på leilighetene, størrelse på terrasse/balkong og informasjon om medfølgende/ikke medfølgende garasjeplass. BRA er inkludert innvendig bod. Prislisten ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig ved utfylt budskjema og sendes meglerforetaket pr. mail eller elektronisk via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Det er viktig at budgiver legitimerer seg ved budgivning.

Alle innkomne bud vil bli behandlet fortløpende etter salgsstart. Om det er flere bud på samme leilighet vil kjøper bli valgt ved loddtrekning. I budskjemaet har man anledning til å avgi bud på inntil 3 alternativer (leiligheter). Om man ikke får tilslag på alternativ 1 vil man derav ha mulighet til å få tilslag på alternativ 2. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon på 0.9% + mva. I tillegg er det avtalt kr. 12.400,- i etableringsgebyr pr. byggetrinn, kr. 2.500,- pr visning /overtagelse, kr. 2.500,- i sikkerhetsstillelsesgebyr pr. enhet + markdspakke og utlegg iht. avtale. Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for påløpte utlegg iht. avtale.