Klikk for galleri

2 av 3 solgt - Bygging i gang! Prosjekterte familieboliger med utsikt og attraktiv beliggenhet - Mulighet for utleie

2 av 3 solgt - Bygging i gang! Prosjekterte familieboliger med utsikt og attraktiv beliggenhet - Mulighet for utleie

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Rogaland - Stavanger - Hinna

Sørlikroken 15

Prisantydning9.690.000,-Primærrom173m2Bruksareal192m2Soverom4
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Galleri Eiendomsmegling AS / Trym Bottolfs

Selger/Utbygger

Inventum Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 17 Bnr. 52 i Stavanger kommune

Byggeår

Forventet ferdigstillelse 2.kvartal 2023

Beliggenhet

Boligen har kort vei til skoler for alle alderstrinn, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er enkel adkomst til E39, med kort vei til de fleste arbeidsplasser i både Stavanger og Sandnes. Jåttå og Forus når du på noen få minutter.

Eiendommen har nærhet til fantastiske tur- og rekreasjonsområder med både Ullandhaug, Grannes, Hafrsfjord, Hinnamarka og Jåttånuten. Sørmarka, Vannassen og Sørmarka Arena byr på muligheter for hygge og utfordringer for hele familien. Videre er det kort vei ned til sjøen med idylliske badestrender og fine turstier langs vannet, der Vaulen badeplass er et populært sted for store og små. Hinna IL har et bredt tilbud for barn og unge i området og kan by på både fotball, håndball og friidrett. Hinna stadion ligger i fin sykkelavstand fra boligen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000, Coop Prix og Helgø Meny. Hinna Park med Stadionparken kjøpesenter befinner seg like ved og har et variert utvalg av butikker, vinmonopol og apotek.

Både Stavanger og Sandnes ligger en liten kjøretur unna, og kan friste med alle typer forretninger, hyggelige spisesteder og kaféer.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Jåttåvågen togstasjon ligger ca. 2 km unna. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Stavanger sentrum og 13 min til Sandnes.

Fra eiendommen er det kort vei til Jåtten barneskole, og det er kort vei til både Hinna ungdomsskole, samt Hinna og Jåttå videregående skole. Den britiske skolen ligger også i nærområdet, og det er et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Boligen bygges etter NS 3420 normalutførelse TEK 17. Se leveransebeskrivelse fra utbygger.
Bygget oppføres hovedsakelig tre, med underetasje i støpt betong.
Kjøper må akseptere mindre justeringer av oppgitte arealer, mindre endringer i konstruksjon, tekniske installasjoner, fasader, materialvalg og utomhusplan. Det kan videre blir foretatt mindre endringer som følge  optimalisering av sjakter og kanaler etc. Dette utløser ingen prisendring.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 173 / 180 kvm, Bruksareal: 192 / 222 kvm

Arealene i brosjyren og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i (BRA) og (P-rom), og er å betrakte som omtrentlig areal. BRA angir boligens areal innenfor omsluttende vegger, inklusiv areal for ev. innvendig bod, uten fradrag for sjakter.

P-rom er boligens bruksareal fratrukket innvendig bodareal, men inkludert innvendige vegger og sjakter i leiligheten. Samtlige rom i enhetene er å regne som P-rom, foruten innvendig boder. I tillegg til bruksarealet kommer balkong/terrasse. Da de oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som et ca. areal, har partene ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Arealberegningene er foretatt av arkitekt/selger og er oppmålt etter tegninger.Arealberegningene er angitt i henhold til Veileder for NS3940. Rom defineres etter forutsetningen som er lagt til grunn på tegningene.

Arealangivelsene fremgår per enhet i prislisten.

Bolig 2: Bod (3,4 kvm), teknisk bod (4,5 kvm), utvendig bod (15,7 kvm) og garasje på ca 18 kvm er inkludert i bruksareal, men ikke i P-ROM.
Bolig 3: Teknisk bod (4,8 kvm) utvendige boder på hhv 10 kvm og 1,1 kvm er inkludert i bruksareal, men ikke i P-ROM. Garasje på ca 18 kvm er ikke inkludert i bruksareal.

Innhold

1.Etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom.
2.Etasje: Stue, 3 soverom og bad.
Underetasje: Stue/kjøkken, soverom, bod, bad, mediarom, teknisk bod og sportsbod.

Garasje.

For nærmere informasjon om innhold se vedlagte tegninger og tekniske beskrivelse. Det opplyses om at 3D og 2D-tegninger er illustrasjoner og at så vel uteareal som innvendig areal kun er illustrert og ikke på noen måte danner grunnlaget for avtalen eller er bindende for selger. For data som danner grunnlaget for avtalen se tekniske beskrivelse vedlagt i salgsoppgaven.

Standard

BYGGINGEN ER I GANG!

Sørlikroken 15 har et moderne, attraktivt og behagelig innemiljø. Tomannsboligene går over tre plan. Boligene vil få adkomst via Bergliveien og dermed ny adresse.

Boligene blir levert nøkkelferdige. De vil ha en gjennomgående god standard og et bra innhold. Det blir levert èn-stavs eikeparkett på gulv i stue og gang i første etasje, samt stue i andre etasje.

Bad i andre etasje leveres med 120 cm møbel med speil, dusjvegger i herdet glass og vegghengt toalett.
Badene i underetasjen og i første etasje leveres med 60 cm møbel med speil, dusjvegger i herdet glass og vegghengt toalett.
Dører og vindu leveres i sort, både utvendig og innvendig, farge RAL 9005 / NCS S. 9000-N.
Utvendig trevirke i alle vinduer er impregnert furu, som kles med aluminium. 3-lags energiglass fra Nordan.
Listverk: Innvendige lister rundt dører og vinduer, samt gulvlister leveres i ferdigmalte hvite lister. Listefri overgang mellom vegg og tak.
Kjøkken leveres fra AUBO med fronter i slett utførelse. Det leveres benkeplate i laminat med rett kant og nedfellbart benkebeslag i rustfritt stål med kum. Det medfølger hvitevarer som integrert komfyr, keramisk platetopp, oppvaskmaskin og kombi-kjøl/frys skap fra  Electrolux levert av Monter.
Trapp leveres i hvitmalte vanger og trinn i heltre eik med solid forskriftsmessig rekkverk, evt. håndrekke på begge sider. Rekkverk utføres med vertikale spiler for å hindre klatring.  Trappen leveres av Hafrsfjord Tre AS.
Gulv: Eik hvitlakkert parkett 1-stavs på stue/kjøkken, gang i første etasje og stue i andre etasje. Eik hvitlakkert parkett 3 stavs på andre tørre rom. 30x 30 fliser på alle våtrom.
Vegg: Malte gipsplater på tørre rom. 30x 30 fliser på bad og wc. Malt gips iht våtromsnorm på vaskerom.
Brytere og stikkontakter leveres i hvit utførelse.

Se leveransebeskrivelse fra selger for spesifikk leveranse utvendig/innvendig.

Oppvarming/teknisk

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. 
Kjøkken ventileres separat med utblåsing ut.
Varmekabler i gulv på stue/kjøkken i underetasje, samt på bad og gjestewc.
Det leveres vedovn av typen Opus Ignes eller lignende.

Parkering / Garasje

Det blir parkering i garasje, samt på egen tomt

Beskrivelse av tomt

Tomten leveres ferdig grovplanert med maskin. Det leveres soilet jord på hagearealer.  Vei - gårdsrom  leveres med asfalt.

Tomt bil bli fraskilt fra hovedmatrikkel gnr. 17, bnr, 52.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vei. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Boligen er på markedsføringstidspunktet ikke helt ferdigstilt og det er ikke søkt ferdigattest. Byggherre er ansvarshavende for at det blir søkt og utsted ferdigattest/midlertidig brukstillatelse.

Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før midlertidig brukstillatelse foreligger.

Det er ulovlig å ta boligen i bruk før ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger.

Å bebo uten brukstillatelse kan medføre krav om utflytting og eventuelle bøter fra kommunen. Ved å velge å overta stopper eventuelle krav om dagbøter.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål. Eiendommen er regulert iht plan 1043

Andre faste løpende kostnader

Løpende kostnader er ikke fastsatt, men en må påregne løpende kostnader til:

Strøm
Kommunale avgifter
Eiendomsskatt
Forsikring
tv/internett

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

fra kr. 9 490 000,- (
NB: prisen er fast)


Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
50 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-))

51 342,- (Omkostninger totalt)

Fra kr. 9 541 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og er basert på boligen som koster kr. 9.490.000,-

Adgang til utleie

Det er mulighet for å legge opp til utleie i deler av underetasjen.

Konsesjon / Odel

Det hefter ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Boligene forventes ferdigstilt ca. 2.kvartal 2023.

Ca. 2 måneder før ferdigstillelse vil selger skriftlig varsle kjøper om antatt tidspunkt for overtagelse. Dette antatte tidspunktet er kun veiledende og ikke å anse som avtalt overtagelsesdato.

Endelig overtagelse vil skriftlig varsles fra selger ihht bustadoppføringslova § 15. Den da angitte dato anses som avtalt overtagelsesdato mellom partene, og vil være utgangspunkt for beregning av eventuelle dagmulkt, jfr bustadoppføringslova § 18.

Forbruker kan ikke nekte å overta eiendommen om selger ferdigstiller boligen før oppgitt overtagelsesdato.

Ved overtagelse skal eiendommen overleveres bygge-rengjort fra entreprenørens hånd, dvs ryddet og støvsugd, men ikke utvasket.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Fotografering/video (utlegg) (Kr.3 125) Totalt kr. (Kr.3 125)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger påløpte utlegg.