Klikk for galleri

Bølingshavn, Hvaler - Skjærgårdslivet venter! Lekre nybygde selveierleiligheter med fantastisk beliggenhet - 1 SOLGT

X
Viken – Hvaler - Skjærhalden, Kirkøy

Sandvadsvingen 17

Viken – Hvaler - Skjærhalden, Kirkøy

Sandvadsvingen 17

Prisantydning
3.750.000,-
Primærrom
75m2 - 75m2
Bruksareal
78m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
41 65 65 40
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
47 89 69 00
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Martin Spinnvåg

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Fredrikstad

Per Olav Borgås

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Fredrikstad
 

Informasjon om prosjektet

Eier

Villicus AS v/ Jørn Hokholt

Betegnelse

Gnr. 22 Bnr. 121 i Hvaler kommune

Byggeår

2019

Beliggenhet

Har du alltid drømt om å bo i Hvaler-paradiset? Nå har du mulighet til å bli beboer i Sandvadsvingen i Bølingshavn vest på Kirkøy, med skogen som nabo og utsikt over skjærgården og båthavna. Dette er nybygde leiligheter med høy standard og store vindusflater som slipper inn lyset og naturen. Dette er en fantastisk idyll som bare må oppleves - bare 30 minutter fra Fredrikstad sentrum.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Sandvadsvingen 17 er perfekt for deg som er glad i skjærgårdsidyll, båtliv og friluftsliv. Her er det utrolig stille og fredelig, og du har det flotteste turterreng rett rundt dørene. På et par minutter fra trappa hjemme er du i båthavna, og du har nydelige fiske- og bademuligheter i nærområdet ditt. Det er også en flott golfbane i tøffelavstand fra huset.
Samtidig har du ikke lang vei til fasilitetene. På 6-7 minutter kjører du til Hvalers "hovedstad", Skjærhalden, og her finner du alt fra dagligvarebutikker, spisesteder, skole, fiskeutsalg og klesbutikker til vinmonopol og apotek. Til Fredrikstad sentrum kjører du på en halvtime, til Oslo er det 1 time og 50 minutter med bil.

Bygninger

Selveierleiligheter i firemannsbolig. Hver leilighet har sportsbod som er oppført i en rekke på tomta.
Bygningen gir et helhetlig og godt inntrykk, det er brukt materialer av god kvalitet.

Byggemåte

Hver leilighet er på ett plan og har fin vestvendt uteplass. 
Det er felles hall som er flislagt og med en flott trapp med rekkverk.
Bygget er oppført på betongplate med radonsperre, yttervegger i bindingsverk kledd med Aqua-panel med pussede flater, flatt tak tekket med shingelpapp. Boligene er oppført ihht. TEK-10.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 78 kvm

Innhold

Det er to leilighetstyper:

For 3-roms leilighet består boligens p-rom av gang, bad, stue/kjøkken og to soverom. I tillegg er det innvendig bod på ca. 3 kvm. (s-rom).
For 4-roms leilighet består boligens p-rom av gang, bad, stue/kjøkken og tre soverom. I tillegg er det innvendig bod på ca. 3 kvm (s-rom).

Hver leilighet har også sportsbod utvendig (ca. 5 kvm).

Standard

I Sandvandsvingen i Bølingshavn står det nå ferdig en splitter ny firemannsbolig med høy standard. Én av leilighetene er solgt, men du har enda muligheten til å sikre deg en av de andre tre. Her er det både tre- og fireromsleiligheter. Alle leilighetene har store vindusflater, noe som gjør dem lyse og innbydende. I tillegg gjør det at du får naturen inn som et dekorativt og rogivende element i de ulike rommene, fordi trærne utenfor blir en del av interiøret. Utbygger har valgt materialer og innredninger av god kvalitet, og den håndverksmessige utførelsen er svært god, noe du merker godt når du går rundt i leilighetene.
Fra inngangspartiet kommer du inn i en felles entré med varmekabler i gulvet. Herfra kommer du inn i din egen entré. Her er det fliser og varmekabler i gulvet, noe som gjør det lunt og hyggelig å komme inn. På høyre hånd ligger et flott flislagt bad med dusjhjørne med glassdører, servantinnredning med skuffer, overskap med speil, høyskap, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin. Det er moderne 60x60 fliser på gulv og vegger. Soverommene er lyse og innbydende, og i likhet med stue og kjøkken har de parkettgulv i hvitpatinert eik.
Kjøkken og stue ligger i et stort, åpent rom med masse naturlig lys gjennom de store vindusflatene. En sentralt plassert vedpeis forsterker det innbydende inntrykket. Kjøkkeninnredningen er plassert i et hjørne, og er av typen Kungsbacka (IKEA). Den er takhøy og har slette, svarte fronter, noe som gjør uttrykket stilrent. Benkeplaten er i laminat, og de integrerte hvitevarene er av høy kvalitet. Området foran kjøkkensonen vil egne seg svært godt som spisestue på grunn av den flotte utsikten på to kanter. I tillegg har du god plass til en sofakrok eller to, og du har utgang til terrassen gjennom store skyvedører. Forvørig levers alle leiligheter med slette gipsvegger og hvitmalt gipstak i oppholdsrom.
Leiligheten har også en innvendig bod samt en utvendig sportsbod i rekke.

Gulv: Hvitpatinert eikeparkett, det er fliser i hall og på bad.
Vegger: Slette gipsvegger og flislagt bad.
Himling: Hvitmalt gips.

Se leveransebeskrivelse fra utbygger for utfyllende informasjon, dokumentet er vedlagt salgsoppgave.

Utstyr

Ventilasjonsanlegg Flexit, levert av Moe ventilasjon.
Brannvarslingsanlegg.
Takhøy kjøkkeninnredning (Kungsbacka, IKEA) med slette fronter, benkeplate i laminat, integrerte hvitevarer av høy kvalitet
Flislagt bad med dusjhjørne med glassdører, servantinnredning med skuffer, overskap med speil, høyskap, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin
Hvitpatinert eikeparkett i kjøkken/stue og soverom, fliser i entré og bad
Varmekabler i entré, bad og teknisk rom
Stue med store vindusflater som slipper inn naturen og dagslyset
Peisinnsats i stua
2/3 soverom
Overbygd lun terrasse
Utebod i rekke, klargjort for elbil-lader
Flott utsikt
Fine felles uteområder med lekeplass, plener og sitteplasser
Utendørs downlights over inngangsparti og boder, utendørsbelysning på terrassen

Oppvarming

Varmekabler i entré, bad/vaskerom og teknisk rom, vedpeis i stua.

Parkering / Garasje

Parkeringsplass foran din egen bod, klargjort for elbil-lader i bodene.

Adkomst

Fra Oslo kjør E6 mot Gøteborg og Fredrikstad, følg skilt videre mot Hvaler. Følg Fastlandsveien inn på Vesterøy og følg veien frem til Hvaler Tunnelen.
Etter Hvaler tunnelen er Bølingshavn første avkjøring til venstre når du er på Kirkøy. Følg landeveien ned til kaia i Bølingshavn, derfra kjører du opp bakken til høyre, det er skiltet inn på Hvaler Panorama. Inne på feltet er det første vei til høyre, følg veien. Boligene ligger på venstre hånd i enden av veien.

Beskrivelse av tomt/hage

Sandvadsvingen 17 har flotte felles uteområder med gårdsplass, plener og belegningsstein.Hver leilighet har en lun, overbygd terrasse med nydelig utsikt over turterreng og skjærgård. Her er solforholdene bortimot optimale, fordi huset ligger høyt i terrenget og terrassene er vestvendte. Gårdsplassen er gruslagt. Nedenfor leiligheten går det fellesområde for alle tomtene på boligfeltet. Her er det anlagt lekeplass med sittebenker, og i skråningene er det sådd blomstereng.
Kjøper forplikter seg til å knytte seg til fremtidig sameieforening som skal ivareta vedlikehold og drift av fellesanlegg. Fellesanlegg er definert som felles ankomstvei, fellesområder/spesialområder slik det fremkommer på tomtekart. Dette kan medføre en avgift til felles forening for dette boligfeltet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.
Det er boplikt i Hvaler kommune.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.
På fellestomta er det tinglyst følgende avtaler:
2013/458532-1/200  Registrering av grunn (eiendommen er utskilt fra gnr/bnr 22/4 og tinglyste heftelser der kan også gjelde for denne tomta).
2019/1480030-1/200  Seksjonering som viser leilighetene og hvordan bygget er inndelt). Sameiebrøk 1/4 for hver leilighet.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Det er eget teknisk rom i bygget hvor hver leilighet har 200 l varmtvannsbereder.
Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 07.08.2019.

Verdi ved skattefastsetting

Ikke fastsatt. Ligger normalt på ca. 25% av boligens markvedsverdi. 90% som sekundærbolig. Konferer evt. med skatteetaten.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.
Strandsonebelte i kommuneplan for Hvaler 2017-2029.
Det er også regulert til boligbebyggelse i regulerignsplan 55, Del av Bølingshavna som er godkjent 03.09.2015.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Forkjøpsrett for sameiere

Nei.

Styregodkjennelse

Nei.

Faste, løpende kostnader

Strøm: Det foreligger ikke erfaringstall..
Kommunale avgifter Kr. 7 330 pr. år Inkl. eiendomsskatt (for 2019)
Forsikring i / IF, kr ,- (polisenummer SP1749818)

Når sameiet er etablert vil det tilkomme felleskostnader:
Byggforsikring, felles strøm, avgift til fremtidig velforening og avgifter knyttet til vann vil bli bekostet hver leilighet.

Andel fellesgjeld / formue

Ingen.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 3 750 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har ingen lån.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen er registrert med en boenhet og kan utleies.

Konsesjon / Odel

Nei. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet ifb. med boplikt i Hvaler kommune.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring (Utbygger/ aksjeselskap).

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen har mangel i følgende tilfelle: 1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. 2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide. 3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Markedspakke kr 29 425,-
Meglerprovisjon kr 48 750,- pr. enhet
Oppgjørsgebyr kr 3 500,- pr. enhet.
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger tilretteleggingshonorar og alle utlegg.

Finn.no: Prosjektets beskrivelse

Nybygde leiligheter med høy standard og store vindusflater som slipper inn lyset og naturen.
Materialer og innredninger av høy kvalitet.
Fabelaktig beliggenhet i skogkanten i Bølingshavn, med nydelig skogsterreng rett rundt dørene og flott sjøutsikt.
Perfekt for deg som elsker skjærgård og friluftsliv og vil slippe å tenke på vedlikehold og oppussing.
3- og 4-romsleiligheter med hvitpatinert eikeparkett og fliser på alle gulv.
Peis i stua, varmekabler i entré og våtrom.
Lun, overbygd terrasse, flotte felles uteområder med plen, blomsterbesådde skråninger og lekeplass.
7 minutter fra Skjærhalden, Hvalers "hovedstad", 30 minutter fra Fredrikstad sentrum, 1 time og 50 minutter fra Oslo.

Finn.no: Prosjektets ferdigstillelse

Bygget er ferdigstilt og leilighetene er klare for overtagelse etter avtale.