Klikk for galleri

Tre prosjekterte funkisboliger ved Skjelsbosund på Spjærøy: Lekker og moderne komfort i idyllisk kystlandskap

X
Viken – Hvaler - Asmaløy, Spjærøy, Kirkøy,Vesterøy

Dypedalsveien 69 A,B og C

Viken – Hvaler - Asmaløy, Spjærøy, Kirkøy,Vesterøy

Dypedalsveien 69 A,B og C

Prisantydning
6.300.000,-
Primærrom
139m2
Bruksareal
145m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
47 89 69 00
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Per Olav Borgås

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Fredrikstad
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Borgås & Partnere AS / Per Olav Borgås

Selger/Utbygger

Ole&Co AS v. Ole Petter Skjellin

Betegnelse

Gnr. 42 Bnr. 368 og Gnr. 42 Bnr. 369 og Gnr. 42 Bnr. 370 i Hvaler kommune

Byggeår

2020

Beliggenhet

Er du klar for å investere i en ny og moderne bolig, der du kan nyte skjærgårdsidyllen i Skjelsbosundet? Fra Dypedalsveien 69 tar det deg to minutter å gå til båthavn med egen båtplass, og fem minutter å kjøre barna til barne- og ungdomsskolen, samt Huser Gårdsbarnehage på Asmaløy. I tillegg har du nærmeste busstopp på Hvalerveien, 600 meter unna.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

De tre nye og moderne funkisboligene som skal bygges i Dypedalsveien 69 på Spjærøy skal oppføres på en  kolle bare 200 meter unna Skjelsbosundet, som skiller Spjærøy fra Vesterøy. Herfra tar det deg to minutter å spasere ned til Hvaler Marinesenter, som er en meget velstelt og veldrevet båthavn, der du også er sikret mulighet for bryggeplass til én båt hvis du ønsker det. Her kan du også ta service og ha båten i vinteropplag.
Hundre meter unna boligene ligger kulturaktivitetssenteret Brottet amfi, der du kan oppleve kulturforestillinger gjennom hele sommeren.
Hvalerøyene har en rekke flotte turmuligheter. Spjærøy er intet unntak, enten du vil gjøre turene til vanns eller til lands.
Det tar fem minutter med bil til Ødegårdskilen, med matbutikker, sjømatdetaljisten Havkatten, bensinstasjon, apotek og blomsterbutikk. Det er 19 kilometer inn til Fredrikstad sentrum, og 13 kilometer til Hvalers "hovedstad", Skjærhalden, syd på Kirkøy.
På Asmaløy, sju minutters kjøretur unna, finner du Huser Gårdsbarnehage - et eventyrlig flott sted for barn under skolealder, og der de har både hester, høner og kaniner. Også på Hauge på Vesterøy finner du en veldrevet barnehage.
Les mer her: http://www.husergardsbarnehage.no/
Ved Huser Gårdsbarnehage finner du også et stort ridesenter - et praktfullt anlegg for ryttersport både i fri natur og i hall.
2,5 kilometer unna boligene, på Asmaløy, bygges det nå en ny barneskole, og her finner du også idrettsplass med fotballbane, samt Hvalerhallen med sin kulturskole. Ungdomsskolen er der allerede.
Boligene ligger cirka 600 meter unna Hvalerveien, der du har bussforbindelse til Skjærhalden, Fredrikstad og Oslo.
Utbygger vil etablere en balløkke og en liten lekeplass med sandkasse og huske ved siden av husene.

Bygninger

Dypedalsveien  69 A. Gnr 42 bnr. 368. Tomtestørrelse:  868 kvm. Pris kr.  6.300.000.-.
Dypedalsveien  69 B. Gnr 42 bnr. 369. Tomtestørrelse:  763 kvm. Pris kr.  6.500.000.-.
Dypedalsveien  69 C. Gnr 42 bnr. 370. Tomtestørrelse:1135 kvm. Pris kr   6.700.000.-

Byggemåte

Boligene blir oppført på støpt plate, som er fundamentert på fjellmasser og fast fjellgrunn, samt Jackson Thermo mur.
Selve bygningen skal oppføres med pre-fabrikkerte elementer i bindingsverk av tre, kledd med beiset, stående granpanel.
Alle vinduer og utvendige dører har trelags isolerglass.
Bygningene blir oppført i henhold til TEK17 - de nyeste byggeforskriftene for nye eneboliger.
Les om TEK17 her: https://dibk.no/byggereglene/byggteknisk-forskrift-tek17/

Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK 400, med mulighet for rikholdig tilvalg av downlights, gulvvarme, skjulte anlegg for høyttalere, ladestasjon for elbil og styringssystemer.

Les mer om NEK 400 her: https://www.nek.no/produkter/nek-400/

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 145 kvm, Bruttoareal: 176 kvm
Rom som er P-rom: Følgende rom er P-rom: Hall, 3 soverom,bad, stue,kjøkken, wc og stue ved takterrassen.

1.Etasje:  62 kvm BRA
2.Etasje:  69 kvm BRA
3.Etasje:  14 kvm BRA

Innhold

Gang/entré, tre soverom, walk-in-garderobe, bad, kjøkken, stue, spisestue, bod, toalettrom, takstue, takterrasse og frittstående carport m/ bod.

1. etasje: Gang/entré, tre soverom, bad og walk-in-garderobe.
2. etasje: Stue, kjøkken, toalettrom og bod
3. etasje: Takstue og takterrasse.
Frittstående garasje med plass til én bil, carport og bod

Standard

De tre eneboligene skal bygges i funkisstil. Dette er boliger med et moderne design, med takstue, stor terrasse, samt en stor takterrasse. Du får også en frittstående garasje med carport, med plass til to biler samt tilhørende sportsbod, i samme byggestil.

Fra inngangspartiet kommer du inn i en romslig gang med garderobeskap. Her har du inngang til tre soverom, samt et stort bad og en walk-in-garderobe med adkomst fra to soverom.

I gangen er det 1-stavs eikeparkett på gulvet, og veggene og himlingen har malte gipsplater i lys farge.

Soverommene har 2-stavs eikeparkett på gulvene, og malte gipsplater på vegg og himling. Et av soverommene har garderobeskap. De to andre har direkte adkomst til walk-in-garderobe.

Videre er det adkomst fra gang, inn i et romslig bad på 10 kvadratmeter med delikate, grå Mirabeau-fliser på gulv og vegger. I himlingen er det malte gipsplater. På badet finner du VikingBad innredning med servant, frittstående badekar og dusjnisje, samt vegghengt toalett.
Fra entréen er det trapp opp til 2. etasje, der du finner stue, spisestue og kjøkken i åpen og moderne løsning. Her har du store panorama-vinduer med god utsikt over landskapet rundt.
I stuen er det peis, enstavs eikeparkett på gulvene, samt malte gipsplater på veggene og i himlingen. Gulv, vegger og himling i kjøkken og spisestue har samme materialvalg som stuen.
Fra stuen er det skyvedør ut til en stor sør/sørvestvendt terrasse.

Kjøkkenet har en moderne innredning fra JKE med integrerte hvitevarer. Veggen mellom kjøkkenbenk og overskap er dekket med keramiske fliser.

I 2. etasje finner du også en bod, samt et toalettrom med vegghengt toalett og håndvaskservant.

Fra stuen tar du trappen opp til selve smykket i en skjærgårdsbolig, en takstue med skyvedører ut til en nydelig takterrasse. Vinduene er i trelags isolerglass. Deler av takterrassen er overbygget med sprosset pergola.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme (fra elektrokjele) i 1.etasje. Elektrisk gulvvarme i badene og panelovner i stue og takstue.

Parkering / Garasje

Det er en garasje og en carport med i leveransen. Det er i tillegg mulig å kjøpe garasjeplass i lukket garasjeanlegg i boligfeltet ved siden av.

Tilliggende fasiliteter

Det er mulig å kjøpe båtplasser i felles flytebrygge i gangavstand fra eiendommen. Selveier båtplass i eget bryggesameie med felles vedlikeholdsplikt. Båtplassen har en bredde på ca. 3 meter og koster kr. 150.000.-.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.
Dypedalsveien 69 B og C må ha veirett over Dypedalsveien 69A.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Det er felles privat adkomst over gnr. 42. bnr 276 fram til eiendommene.  Brukerne må i felleskap utføre og bekoste vedlikeholdet av  veien fram til boligene. Boligene er tilknyttet offentlig vann og anløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest vil foreligge før overtagelse. Det foreligger Igangsettingstillatelse på boligene.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Boligene bygges i område B6 i reguleringsplan med PlanID 88 Dypedal Spjærøy. Reguleringsformålet i delfelt B6 er boliger. U-graden er 25%BYA. Planens hensikt er å videreutvikle området omkring Dypedal Brygge med etablering av, og utvidelse av eksisterende småbåthavn knyttet til båtbyggeriet og å utvikle stedet som lokalsamfunn med boligutvikling og etabering av nye boligenheter. Det tilrettelegges for konsentrert boligutvikling nær sjøområdet og Dypedal brygge.

Faste, løpende kostnader

Framtidige strømutgifter er ikke kjent.
Kommunale avgifter betales etter kommunens vanlige satser for eneboliger.
Eiendomsskatten bestemmes også etter boligen er ferdig oppført etter de satsene som Hvaler kommune har.

Oppgjør

Kjøper betaler 10% av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resten ved overtagelse av eiendommen.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 300 000,-  Kjøpesum
          585.- Tinglysning av skjøte
          585.-  Tinglysning av panterettsdokument
     35.000.- Dokumentavgift 2.5% av tomteverdi kr. 1.400.000.-)
--------------------------------------------------------
6 336 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

eller

6 500 000,-  Kjøpesum
          585.- Tinglysning av skjøte
          585.-  Tinglysning av panterettsdokument
     35.000.- Dokumentavgift 2.5% av tomteverdi kr. 1.400.000.-)
--------------------------------------------------------
6 536 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

eller

6 700 000,-  Kjøpesum
          585.- Tinglysning av skjøte
          585.-  Tinglysning av panterettsdokument
     35.000.- Dokumentavgift 2.5% av tomteverdi kr. 1.400.000.-)
--------------------------------------------------------
6 736 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Annen nyttig informasjon

NB!  Selger tar forbehold om at 3D animasjonsbilder kan være unøyaktige med hensyn til farger, materialvalg og utsikt fra de forskjellige rommene (og husene). Det samme gjelder arrondering av terrenget rudt boligene og utforming av fasader på byggene. Vi oppfordrer eventuelle kjøpere til å vurdere utsikten fra de forskjellige etasjene selv ved befaring på eiendommen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Hvaler kommune har innført 0-kosesjon. Det vil si at det er boplikt i alle boliger. Det gjelder også denne eiendommen.

Planlagt overtagelse

På den boligen som blir satt i gang først vil overtagelse  skje ca. 7 måneder etter oppstart av grunnarbeider. For de to neste vil byggetiden kunne bli noe kortere.   Dette avtales nærmere i kjøpekontrakten .

Selgers forbehold

Oppstart av grunnarbeider for alle tre boligene vil skje når en bolig er solgt.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse mål eiendommen forsikres av kjøper.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kun avtalte utlegg.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Finn.no: Visningstekst

HUSK Å MELD DEG PÅ VISNING. Dette gjør du i sort boks med meglers kontaktinformasjon lengre ned på siden, enten i knappen "Visningspåmelding", eller på eiendommens hjemmeside på privatmegleren.no. Dette gjør vi for å minske risiko for smitte ved å vise boliger til én og én interessent med sitt eventuelle følge om gangen.
 
NB! Gjennomfører kun avtalte visninger. Unngå derfor å komme uanmeldt til visning grunnet risiko for smitte.