Klikk for galleri

Slevikhagen - Landlig og sjønært. 6 boliger er allerede solgt.

X
Viken – Fredrikstad - Gressvik,Onsøy,Slevik,Viker,Øyenk...

Halvorsrødveien 75A

Viken – Fredrikstad - Gressvik,Onsøy,Slevik,Viker,Øyenk...

Halvorsrødveien 75A

Prisantydning
4.680.000,-
Primærrom
134m2 - 134m2
Bruksareal
137m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
47 89 69 00
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Per Olav Borgås

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Fredrikstad
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Borgås & Partnere AS / Per Olav Borgås

Selger/Utbygger

Gla Eiendomsutvikling AS v. Haakon Olsen

Betegnelse

Gnr. 64 Bnr. 582 i Fredrikstad kommune

Byggeår

2019

Beliggenhet

På "solsiden", vestvendt med Oslofjorden rett ut og skogen i bakkant, ligger Slevik. Her bor du godt og landlig til, samtidig som det er kort vei til Fredrikstad sentrum og handlemuligheter på Gressvik.
Høres det fristende ut? Nå kan vi tilby deg en innholdsrik bolig på Slevik.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Slevikhagen ligger i et barnevennlig område med kun få skritt unna barnehage og barneskole.

Fra Slevikhagen rusler du ned til havet og fine badeplasser. Slevikstranda badeplass ligger i Slevikkilen og har sandstrand og stupebrett.
Langs kysten kan du følge Onsøystien som går i gamle Onsøy kommune, fra Gressvik og ut til Foten. En av Oslofjordens flotteste turområder!
Det er kun minutter til idylliske Mærrapanna. Her finner du flotte friluftsområder med svaberg, strender og stor åpen gresslette med leke- og grillmuligheter. Eller legg turen til Blåsopp som har flott utsikt over holmer og skjær og et flott sted å nyte solnedgangen.

Slevikområdet har mange muligheter for et aktivt friluftsliv som seiling, tennis og ridning på Hankø. Liker du golf tar du bilen noen få minutter til Huseby & Hankø Golfbane.

Har du båt er det kort vei til Norges flotteste skjærård med uttallige holmer og skjær.
Du finner båthavn i Slevikkilen.

Vil du ha mer av det urbane, tar du turen til Fredrikstad sentrum på ca femten minutter med bil. Her finner du gode handlemuligheter, et rikt  kulturliv og ikke minst - Brygga i Fredrikstad - med restauranter og cafeer.

Gode bussforbindelser til Fredrikstad sentrum med ekspressbusser videre til Oslo og utlandet. Du spaserer til bussholdeplassen på to-tre minutter.
Slevik barnehage og Slevik barneskole  (1.-7.) ligger kun minutter unna.

Rema 1000, Coop Extra på Gressvik, Joker Vikane (søndagsåpent). Nærmeste handlesentrum: Ca 10 minutters kjøretid til Gressvik torg med over 30 butikker, blant annet apotek, bakeri, klesbutikker, blomsterbutikk samt lege og tannlege. Fredrikstad sentrum når du på et kvarter.

Bygninger

Slevikhagen består av totalt 8 boliger med bruksareal på137 kvm samt carport. Boligene er innholdsrike og går over to plan. Her får du blant annet fire
soverom, loftsstue og to bad. Alle boligene vil få carport med bod. Det vil bli takterrasse over carport med utgang fra loftstue.
Det blir også en uteplass med utgang fra stue/spisestue fra 1.etg.

Byggemåte

Grunnmur av Jackonelementer og støpt plate på mark, yttervegger i bindingsverk kledd med trekledning, saltak tekket med betongtakstein.
Yttervegger utføres som isolerte vegger i reisverk med utvendigliggende  panel som leveres i Møre Royal impregnert utførelse. Impregnerte materialer på verandagulv leveres uten ytterligere overflatebehandling. Konstruksjonen følger norsk standard for slike bygg hva gjelder isolasjon, brannforebyggende tiltak etc. Vinduer og terrassedører leveres som tre-vinduer ferdig malt med aluminium utvendig. Vinduer leveres med 2-lags energiglass. FG (forsikringsgodkjent) låssystem  i inngangsdører. Dørvridere og låsskilt leveres i stål. Innvendige vegger utføres som lettvegger med isolasjon og yttervegger er i isolert trekonstruksjon. Nødvendige vertikale sjakter for føringer av tekniske anlegg er ikke påført plantegninger. Detaljprosjekterte sjakter vil fremgå av endelige arbeidstegninger. Gulv på grunn utføres som støpt plate på mark. Evn. dragere/bjelker og tekniske føringer vil i prinsipp bli innkasset /lagt i nedforet himling. Slike bjelker/innpassinger  fremgår ikke av plantegninger, da detaljprosjekteringen ikke er utført.
Hvit ferdigmalt listverk i slett utførelse. Listverk leveres med synlige maskinspikerhoder. Gulvlister i eik i alle rom hvor det er parkett. Innvendige dører med malte hvite dørblad. Karmlist /
vindussmyg. listverk og dørlister leveres i hvitmalt utførelse. Dørvridere og låsskilt leveres i stål. Kjøkkeninnredning leveres fra JKE i h.h.t. tegning og beskrivelse. Hvitevarer som kjøle-/fryseskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin (se egen beskrivelse) . Garderobeskap levers i hvit glatt utførelse. Det leveres 1 meter skap til hver sengeplass. Det leveres vegghengte toaletter i hvit porselen. Servanter leveres med ett-greps blandebatterier. Badene leveres med innredning i hvit høyglans med helstøpt vask.

Arealer og fordeling per etasje
 
Innhold
Entré, allrom (kjøkken/spisestue/stue, loftsstue), 2 bad hvor det ene er kombinert med vaskerom, 4 soverom. Walk-in-garderobe, innvendig bod.
 
Standard
Veggflater i boligrom med unntak av baderom, leveres med ferdigmalte gipsplater. Himlinger leveres med gipsplater i sparklet og malt utførelse. I bad leveres hvite fliser i glatt utførelse i størrelse 20x40 cm. På gulv i alle boligrom, med unntak av baderom/vaskerom og entré, leveres 14 mm trestavs hvitlasert eikeparkett. Gulv på bad/vaskerom og entré leveres med grå fliser 20x20 cm.
VVS- leveransen er som følger: Det monteres 1 utekran. Det leveres sluk på gulv i våtrom, varmtvannsbereder på 200 l, dusjkabinett 90x90 cm på begge bad. Dusjkabinettet i 2. etg. kan erstattes med badekar. Vegghengte toaletter, baderomsinnredninger med helstøpte vasker (120 cm i 1. etg, og 60 cm i 2. etg.). Kran og avløp for vaskemaskin. Ett-greps blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin på kjøkken. Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vegghengt aggregat monteres i bod. Elektroinstallasjoner leveres som skjult anlegg med innfelt materiell der det er bygningsteknisk mulig. Et fordelingsskap med jordfeilbryter og automatsikringer. Alle stikkontakter bortsett fra komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin leveres som doble. Det leveres belysning med stikkontakt under overskap i kjøkkeninnredning. Avtrekksvifte leveres med lys. Det leveres lampepunkter i himlinger i alle boligrom, våtrom og bad. Det  leveres også fastmonterte taklamper i kjøkken, entré, bod, soverom og på begge bad. På begge bad leveres lys i forbindelse med baderomsinnredning i tillegg til taklampe. I leveransen inngår antall elektropunkter etter gjeldene forskrifter.  Boligen får utelys ved hovedinngangsdøren og ved utgangsdør fra stue til hage/balkong. Det blir også lys i carport og utvendig bod, samt dobbelkontakt i carport. Det leveres røykvarsler og slukningsutstyr i tråd med myndighetskrav. Det medfølger 3 nøkkelsett til boligen.

Oppvarming
Elektriske varmekabler i alle gulv i alle rom i 1.etg., bortsett fra soverom og bod. Varmekabler i bad 2.etg. Panelovner i øvrige rom. Peisovn med stålpipe i stue 1.etg.

FIBERNETT
Utbygger legger til rett for oppkobling av Altibox fra Viken Fibernett. Boligeier bestemmer selv hvor stor kanalpakke de vil ha.

UTVENDIG FASADE
Kledning leveres i Møre Royal i impregnert utførelse som er meget vedlikeholdsvennlig. Råtegaranti: 50 år.
Takstein i grå eller sort (som passer best mot kledningen)
Ytterdører i de fargene som kommer frem av fasadetegningene i 3D.
Vinduene er hvite utvendig og innvendig. Utvendig leveres med aluminium bekledning som gjør det vedligeholdsfritt.
Utvendig platting i impregnert treverk.
Takrenner, nedløp og beslag i silverfarge.

UTEOMRÅDET
Tomtene er solrike og leveres ferdig planert. Asfalt på interne veier, innkjøring og gårdsplass.
Parkering/carport med plass til en bil og sportsbod i bakkant av carport.
Felles lekeområde med sandkasse, huskestativ og sittegruppe som blir blir et sentralt samlingspunkt for barn og unge og skaper en trivelig atmosfære.
Utomhusområdet ferdigstilles fortløpende. Utomhusarbeidene blir ikke fullført i sin helhet før siste bolig er oppført.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 137 kvm
Rom som er P-rom: Inkl. i P-rom er gang, bad, stue/kjøkken, 4 soverom, omkledingsrom, to bad og stue i 2.etasje

Innhold

Boligene er lyse og luftige med gode kvaliteter.
Fra inngangsdøren på forsiden kommer du inn i en entré med garderobeplass der det på den ene siden er soverom med tilgang til en bod, og på den andre siden av entreen et romslig, flislagt bad/vaskerom.
Kjøkken, spisestue og stue utgjør et stort, lyst og innbydende allrom hvor store vindusflater sørger for å slippe inn både dagslyset og den flotte utsikten mot landskapet utenfor. Det er god plass for både spisestuesone og sofasone, med utgang gjennom en stor verandadør til trivelig uteplass.

I andre etasje kommer du opp til en hyggelig loftsstue med stor heve- /skyvedør som fører deg ut på en takterrasse over carport og sportsbod. Loftsstua ligger midt i etasjen, og herfra når du alle de andre rommene. Etasjen har 3 romslige soverom, det ene har tilgang til en praktisk walk-in-garderobe. Det flislagte badet i etasjen har dusjkabinett, baderomsinnredning med speil og lys og vegghengt toalett.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Følgende rettigheter er tinglyst på eiendommen:
Bestemmelser om veg og adkomstrett tinglyst 29.04.2013, 22.04.2016 og 17.09.2014. Erklæringene kan fås hos eiendomsmegler.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk. Veien fra boligene og ut til hovedveien er privat. Sameiet Slevikhagen må dekke sin andel av vedlikeholdskostnadene på denne veien.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtagelse. Manglende ferdigattest er likevel ikke til hinder for overtagelse såfremt midlertidig brukstillatelse foreligger. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som er gjenstående og frist for ferdigstillelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som omfattes av reguleringsplan for Slevikhagen godkjent 15.03.2018.
Reguleringsformål: Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Slevikhagen består av 8 boligseksjoner. Sameiet blir organisert etter lov om eierseksjoner.
Sameiets vedtekter ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Sameiet bestemmer selv hva som skal være fellesutgifter og hva som hver enkelt skal betale. Normale fellesutgifter/driftskostnader vil normalt være ca. kr. 1500 pr. mnd.


En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgiftene er budsjettert til å bli ca. kr. 1500 pr. måned.

Oppgjør

Kjøper må betale inn 10% av kjøpesummen når selgers forbehold er hevet og selger har stilt garanti etter Bfl §12. Resten av kjøpesummen innbetales ved overtagelse av boligen.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Kjøpesum                                                             kr. 4 680 000,-
Dokumentavgift av tomteverdi (kr. 550.000.-) kr.      13.750.-
Tinglysning av skjøte                                           kr.           525.-
Tinglysning av et panterettsdokument             kr.           525.-
--------------------------------------------------------                
 Totalpris inkl. omkostninger                            kr. 4 694 800.-

Annen nyttig informasjon

TILVALG
Det vil bli muligheter for tilvalg og individuelle ønsker kan i noen grad imøtekommes
innen gitte tidsrammer.

Tilvalg kan omfatte blant annet:
o parkett
o fliser
o innvendige farger
o kjøkken
o baderomsinnredning

Endring av fasader, vinduer, røropplegg og konstruksjoner kan ikke endres.

ENERGIEFFEKTIVT MED SOLCELLER OG SOLFANGERE

Hvorfor Solenergi?
Som energikilde er solen uovertruffen. Hvert år mottar jorda 15 000 ganger mer energi
fra solen enn det jordens befolkning bruker. Selv i Norge gir solen 1500 ganger mer energi
enn det vi bruker.
Solen er en gratis, miljø-og klimavennlig energikilde som kan høstes og benyttes lokalt.
Solenergi har potensiale til å bli den viktigste fornybare energikilden i fremtiden, og det
er nå en sterk vekst i bruk av solenergi på verdensbasis.

o En klimavennlig form for energiproduksjon som ikke medfører naturinngrep.
o Strøm produseres lokalt, uten tap i nettet.
o Det er en viktig bidragsyter for å oppnå mål for byggsektoren, som nullenergihus og
   plussenergihus.
o Det er minimalt med driftskostnader og vedlikehold de neste 20-30 årene etter installasjon.
o Det skaper miljøengasjement.
 
For en gjennomsnittlig husholdning utgjør boligoppvarmingen og varmt tappevann ca 70%
av de totale energikostnadene.
Tappevann alene utgjør ca 40% av det totale energiforbruket ved en tradisjonell løsning.
I en bolig kan man få dekket mye av sitt tappevann gjennom solfangere.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut.

Selgers forbehold

Selger tar forbehold om tilfredstillende forhåndssalg før oppstart av byggearbeidene.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett i sameiet.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 35.225.-