Klikk for galleri

1 solgt - Missingmyr, Råde - Nytt boligprosjekt: Midt i turterrenget 2 minutter fra E6

X
Råde/Karlshus – Råde

Bjørnemoseveien 1

Råde/Karlshus – Råde

Bjørnemoseveien 1

Prisantydning
3.600.000
Primærrom
117m²
Bruksareal
126m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
90 59 93 88
Salgsoppgave
Lukk

Kathrine Skolt Solberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Fredrikstad
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

108-19-0250

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 84 Bnr. 216 i Råde kommune

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 126 kvm

Rom som er P-rom: Inneholder 4 soverom, 2 bad, stue, kjøkken og 2 boder

Antall rom

6

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Beliggenhet

Er du glad i skog og mark og drømmer om å ha turterrenget rett utenfor døra? Da kan boligprosjektet med adresse Bjørnemoseveien 1 være noe for deg. Det ligger fredelig til helt i nordkanten av boligområdet på Missingfjellet. Samtidig har du bare 1,5 km ned til E6.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

I Bjørnemoseveien 1 får du turterrenget som nærmeste nabo. Rett sør for tomta har du et hyggelig boligfelt av nyere dato med eneboliger i velstelte hager. Dette er et fredelig og trygt sted å vokse opp, og du har ikke lang vei til det du trenger i det daglige.

Ned til E6 er det 1,5 kilometer, noe som gjør dette til en ideell plassering om du er pendler. Enten du jobber i Moss, Sarpsborg eller Fredrikstad har du cirka 2 mils kjørevei, og til sykehuset på Kalnes er det 9 kilometer. Nærmeste bussholdeplass ligger rett borti svingen. Til Karlshus sentrum med blant annet barneskole, barnehage, dagligvarebutikker, apotek, bakeri og togstasjon kjører du på cirka 5 minutter.

Byggemåte

Grunnmur av betong, yttervegger i bindingsverk kledd med stående trekledning, saltak tekket med betongtakstein

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 126 kvm

Rom som er P-rom: Inneholder 4 soverom, 2 bad, stue, kjøkken og 2 boder

Innhold

1. etg: Entrè, bad, stue/kjøkken, soverom og innvendig bod

2. etg. Gang, bad og 3 soverom

Standard

Huset som prosjekteres er en tomannsbolig av typen Elverum. Dette er en stor tomannsbolig med rom nok til store familier. Fra inngangspartiet inn mot gårdsplassen kommer du inn i en entré. På den ene siden av entréen har du et flislagt bad med opplegg til vaskemaskin, på den andre siden ligger en lagringsbod og et soverom. Resten av etasjen er kjøkken og stue, et romslig, lyst allrom med kjøkkeninnredning nærmest soverommet. Rommet har god plass til både spisestuesone og sofakrok, og på langveggen har du utgang til den store sørvestvendte plattingen.

Tar du trappa opp i andre etasje, kommer du opp i en gang med adkomst til alle rommene i etasjen. Her er det tre romslige soverom og et flislagt bad hvor du vil ha plass til både badekar og dusjhjørne.

Leveransebeskrivelse:

Generelt:

Boligene fundamenteres på støpt plate på mark. Tak utføres i trekonstruksjon med betongstein. Yttervegger utføres som isolerte vegger i reisverk med utvendig stående panel behandlet med to strøk overflatebehandling. Konstruksjonen følger norsk standard for slike bygg hva gjelder isolasjon, brannforebyggende tiltak etc. Vinduer og terrassedører leveres fra Norgesvindu, leveres ferdig malt i hvit farge fra fabrikk. Innvendige vegger utføres som lettvegger med isolasjon og yttervegger er i isolert trekonstruksjon. Gulv på grunn utføres som støpt plate på mark. Evn. dragere/bjelker og tekniske føringer vil i prinsipp bli innkasset /lagt i nedforet himling. Slike bjelker/innpassinger fremgår ikke av plantegninger, da detaljprosjekteringen ikke er utført. Hvit ferdigmalt listverk i slett utførelse. Listverk leveres med synlige maskinspikerhoder. Innvendige dører med malte hvite dørblad. Kjøkkeninnredning med hvitevarer, leveres i slett utførelse med hvite fronter.  Hver leilighet får en garasjeplass og sportsbod

Standard

Veggflater i boligrom med unntak av baderom, leveres med ferdigmalte gipsplater. Himlinger leveres med gipsplater i sparklet og malt utførelse. Bad leveres med moderne fliser i glatt utførelse i størrelse storformat på gulv og vegger. På gulv i alle boligrom, med unntak av baderom og wc, leveres 14 mm eikeparkett. Elektroinstallasjoner leveres som skjult anlegg med innfelt materiell der det er bygningsteknisk mulig. Et fordelingsskap med jordfeilbryter og automatsikringer. Alle stikkontakter bortsett fra komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin leveres som doble. Det leveres belysning med stikkontakt under over skap i kjøkkeninnredning. Ventilator leveres med lys. Det leveres lampepunkter i himling i alle boligrom, våtrom og bad. Det leveres også fastmonterte taklamper i kjøkken, entre bod og badet. I leveransen inngår antall elektropunkter etter gjeldene forskrifter. Boligen får utelys ved hovedinngangsdøren og ved utgangsdør fra stue til hage/balkong. Det leveres røykvarsler og slukningsutstyr i tråd med myndighetskrav. VVS leveransen er som følger: Det monteres 1. stk. utekran til hver boenhet som er på bakkeplan. Alle bad er utstyrt med stoppekran, sluk på gulv i våtrom, varmtvannsbereder på 200l, dusjkabientt og klosett. Innfelte vasker i benkeinnredning i baderom, ett-greps blandebatterier, termostatstyrt dusjbatteri i dusjkabinett. Kran og avløp for vaskemaskin. Ett-greps blandebatteri på kjøkken. Opplegg for oppvaskmaskin på kjøkken. Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vegghengt aggregat monteres i bod.. Det medfølger 3 nøkkelsett til boligen.

Utstyr

Halvpart av tomannsbolig

Standard kjøkkeninnredning er med slette, hvite fronter, benkeplaten er i laminat med fliser over, og hvitevarene er integrerte

2 flislagte bad

4 soverom

Sentralstøvsuger

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning

Biloppstillingsplass i dobbel carport

Frostfri utekran

Oppvarming

Vannbåren varme i hele 1 etg og bad i 2 etg. På soverommene blir det elektriske panelovner.

Parkering / Garasje

Biloppstillingsplass i dobbeltgarasje, plass til mange biler utenfor

Adkomst

Se kart vil bli skiltet på tomt

Beskrivelse av tomt/hage

Boligen bygges på en flat tomt som er planert og klar for det du måtte ønske av beplantning. Utenfor stua i første etasje blir det bygd en sørvestvendt treplatting med gode solforhold og levegg inn mot naboen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

offentlig

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det vil foreligge ferdigattest/midlertidig brukstillatelse før overtagelse av boligen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter og eiendomskatt blir belastet hver enkelt bolig direkte fra kommunen.

Oppgjør

Kjøper betaler 10% av kjøpesummen ved signering av kontrakt og resten ved overtagelse av boligen.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

12 500,- (Dokumentavgift (2.5% av tomteverdi kr. 500.000.-))

--------------------------------------------------------

13 550,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

3 613 550,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut

Konsesjon / Odel

Ingen

Planlagt overtagelse

Er ca 5 mnd fom signering

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon fast kr. 31.300 + utlegg tilsammen kr.37.375,-

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger med. kr. 37.375,-