Klikk for galleri

Skjeberg - Moderne leiligheter med god standard og prima beliggenhet

X
Østfold – Skjeberg

Hasliveien 7

Østfold – Skjeberg

Hasliveien 7

Prisantydning
3.080.000 - 3.280.000
Primærrom
77m² - 87m²
Bruksareal
81m² – 91m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
47 89 69 00
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
47 64 57 74
Salgsoppgave
Lukk

Per Olav Borgås

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Fredrikstad

Marius Myren

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Fredrikstad
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Borgås & Partnere AS / Per Olav Borgås

Selger/Utbygger

Primær Boligutvikling AS

Betegnelse

Gnr. 1022 Bnr. 38 og Gnr. 1022 Bnr. 129 og Gnr. 1099 Bnr. 1 Fnr. 37 i Sarpsborg kommune

Byggeår

2018

Beliggenhet

Rett opp bakken fra hovedveien gjennom Skjeberg sentrum ligger Skjeberg misjonshus. Misjonshuset er i dårlig forfatning og skal erstattes med et nytt, og i den forbindelse skal det også bygges fire leiligheter og to eneboliger på tomta. Eiendommen ligger midt i et hyggelig boligfelt og har flott utsikt over nærområdene. Det er også en kort sykkeltur ut til Høysand med badestrender og iskiosk!

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Hasliveien skyter på skrå opp fra Stasjonsveien, og 150meter oppi veien finner du denne tomta. Herfra er det 200 meter til Rema 1000 og 250 meter til barneskolen. Det ligger flere barnehager i nærmiljøet, og du finner også legesenter og bensinstasjon rett i nærheten. Er du glad i å ferdes i skog og mark, har du kort vei ut i flott turterreng.

Det er gode bussforbindelser i området, og nærmeste busstopp ligger rett nedi bakken. Med bil bruker du drøye 10 minutter til Sarpsborg sentrum og et drøyt kvarter til Fredrikstad.

Leilighetene ligger i samme bygg som det nye misjonshuset. To vil ligge i andre etasje over forsamlingshuset, og i forlengelsen av misjonshuset bygges en horisontaldelt tomannsbolig.

Bygninger

Det blir to bygninger på eiendommen. Leilighetene med forsamlingshuset og garasjerekken.

Byggemåte

Boligene fundamenteres på støpt ringmur/plate på mark.  Tak utføres i trekonstruksjon med papptekke. Yttervegger  utføres som isolerte vegger i reisverk med utvendig panel behandlet med to strøk overflatebehandling ( et strøk grunning og et dekkstrøk)  Impregnerte materialer leveres uten ytterligere overflatebehandling. Det vil være synlige spikerhoder enkelte steder. Konstruksjonen følger norsk standard for slike bygg hva gjelder isolasjon, brannforebyggende tiltak etc. Vinduer og terrassedører leveres som tre vinduer ferdig malt i hvit farge fra fabrikk. Vinduer leveres med 2-lags energiglass. FG (forsikringsgodkjent) låssystem  i inngangsdører. Dørvridere og låsskilt leveres i stål. Innvendige vegger utføres som lettvegger med isolasjon og yttervegger er i isolert trekonstruksjon. Nødvendige vertikale sjakter for føringer av tekniske anlegg er ikke påført plantegninger. Detaljprosjekterte sjakter vil fremgå av endelige arbeidstegninger.  Etasjeskiller i 2 mannsbolig i tre leveres med spongulv, trinnlydplater, flytesparkel/påstøp på gulv samt underliggende himling med lydbøyler og to lag gipsplater. Etasjeskille mellom forsamlingshus og boliger leveres med huldekkeelementer med trinnlydplate og påstøp.  Gulv på grunn utføres  som støpt plate på mark. Evn. dragere/bjelker og tekniske føringer vil i prinsipp bli innkasset /lagt i nedforet himling. Slike bjelker/innpassinger  fremgår ikke av plantegninger, da detaljprosjekteringen ikke er utført. Hvit ferdigmalt  listverk i slett utførelse. Listverk leveres med synlige maskinspikerhoder. Gulvlister i eik i alle rom hvor det er parkett.  Innvendige dører med malte hvite dørblad. Karmlist /vindussmyg. listverk og dørlister leveres i hvitmalt utførelse. Dørvridere og låsskilt leveres i stål. Kjøkkeninnredning leveres i Sigdal Bello. Siemens hvitevarer, kjøleskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. (se egen beskrivelse) . Garderobeskap levers i hvit glatt utførelse. Det leveres 1 meter skap til hver sengeplass. Det leveres toaletter i hvit porselen. Servanter leveres med ett-greps blandebatterier. Badene levers med innredning  fra A-Collection  type: Fovere.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 77 kvm - 87 kvm, Bruksareal: 81 kvm - 91 kvm

1.Etasje: 81 kvm BRA

2.Etasje: 81 kvm BRA og 90 kvm BRA

Innhold

Entré, bad/vaskerom, allrom (kjøkken/spisestue/stue), 2 eller 3 soverom (2 i tomannsboligen, 3 over forsamlingshuset). Innvendig bod. Garasje og utvendig bod.

Standard

Veggflater i boligrom med unntak av baderom, leveres med ferdigmalte gipsplater. Himlinger leveres med gipsplater i sparklet og malt utførelse. I bad leveres hvite fliser i glatt utførelse i størrelse 20x40 cm.  På gulv i alle boligrom, med unntak av baderom og wc, leveres 14 mm eikeparkett. Gulv på bad og wc leveres med grå fliser 20x20. VVS leveransen er som følger:  Det monteres 1. stk. utekran til leiligheten som er på bakkeplan. Alle bad er utstyrt med stoppekran, sluk på gulv i våtrom, varmtvannsbereder på 200l dusjkabientt 90x90 og  klosett med sete og lokk på bad. Innfelte vasker i benkeinnredning i baderom, ett-greps blandebatterier, termostatstyrt dusjbatteri i dusjkabinett. Kran og avløp for vaskemaskin. Ett-greps blandebatteri på kjøkken. Opplegg for oppvaskmaskin på kjøkken.  Bad  leveres med A-Collection type: Fovere 120 cm innredning. Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vegghengt aggregat monteres i bod. Balansert ventilasjon suger ut dårlig luft og tilfører samtidig ny og temperert frisk luft. Den nye luften som tilføres, renses gjennom filtre som tar bort støv, pollen og andre partikler. Fordelen er et sunnere innemiljø og redusert energibehov.  Elektroinstallasjoner leveres som skjult anlegg med innfelt materiell der det er bygningsteknisk mulig.  Et fordelingsskap med jordfeilbryter og automatsikringer. Alle stikkontakter bortsett fra komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin leveres som doble. Det leveres belysning med stikkontakt under over skap i kjøkkeninnredning. Avtrekksvifte leveres med lys. Det leveres lampepunkter i himling i alle boligrom, våtrom og bad. Det  leveres også fastmonterte taklamper i kjøkken, entre bod og badet. På badet leveres lys i forbindelse med baderoms innredning i tillegg til taklampe.  I leveransen inngår antall elektropunkter etter gjeldene forskrifter.  Boligen får utelys ved hovedinngangsdøren og ved utgangsdør fra stue til hage/balkong. Det leveres røykvarsler og slukningsutstyr i tråd med myndighetskrav. Det medfølger 3 nøkkelsett til boligen.

Utstyr

Leilighetene blir noenlunde likt utstyrt, men i tomannsboligen blir det 2 soverom, mens over forsamlingshuset blir det 3 soverom i hver leilighet. Alle leilighetene har egen innvendig bod og romslig, flislagt bad.

Kjøkken, spisestue og stue utgjør et stort allrom med kjøkkeninnredning i et hjørne. Det blir et lyst og luftig rom med god plass til både spisestuesone og sofasone. Store vindusflater sørger for å slippe inn både lyset og utsikten. Alle oppholdsrom får parkettgulv og malte vegger.

Det er mulig å innstallere en enkel heis(løfteplattform til 2.etg. Det vil bli en merkostnad på kr. 75.000.- pr. bolig hvis dette skal leveres.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i gulv på alle rom unntatt soverom og bod. På soverommene blir det elektriske panelovner.

Parkering / Garasje

Hver leilighet får en garasjeplass og sportsbod  i felles garasjebygg.

Beskrivelse av tomt/hage

Leilighetene får hver sin balkong/terrasse, i tomannsboligen blir den vendt mot vest, og over forsamlingen vender balkongen mot sør. Tomten blir belagt med plen og det blir plantet busker som skaper et hyggelig utemiljø. Innkjørsel og gårdsplass blir asfaltert. Oppå garasjebygget blir det en stor felles takterrasse som vil kunne bli en viktig miljøfaktor for beboerne.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Vil foreligge før overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2015-2026, med arealformålet

bebyggelse og anlegg. Tiltaket er i tråd med gjeldende plangrunnlag.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 000,- pr. Mnd.

Fellesutgifter som inkluderer: Anslåtte felleskostnader dekker forr.førsel, TV/data,felles strøm, renovasjon, vann/avløp,Bygningsforsikring, vaktmester og utvendig vedlikehold.

Andre faste utgifter:

Strøm, ca. kr. 1.000.-pr. mnd.

Innboforsikring ca. kr. 1.000.- pr. år.

Oppgjør

Kjøper betaler 10% av kjøpesummen når selger har stilt bankgaranti etter bustadoppføringslovens §12. Resten av kjøpesummen betales ved innflytting.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette. Kontakt gjerne Toril Buer tlf. 97748586 for tilbud på finansiering

Totale kostnader

kr.  3 080 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

Tinglysning av skjøte                                                             kr.           525.-

Tinglysning av panterett                                                        kr.           525.-

Dokumentavgift 2.5% av tomteverdi ca. kr. 400.000.-     kr.      10.000.-.

Andel startkapital i sameie                                                  kr.         5.000.-

--------------------------------------------------------

 Totalpris inkl. omkostninger                                               kr. 3 096 050.-

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Gårdsplass, veier og gangveier blir asfaltert. Det blir sådd gress på alle grøntområder.

Leilighetene kan fritt leies ut.

Planlagt overtagelse

Overtagelse skjer ca. 12 måneder etter oppstart av byggearbeidene. Oppstart av byggearbeidene skjer når selger har oppfylt betingelsene for å åpne byggelån.  Selge stiller ikke garantier etter bustadoppføringsloven før forbehold er trukket av selger.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpsetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpstilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpstilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpstilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 17.500.-.