Klikk for galleri

Korsvoll - Eksklusive, prosjekterte eneboliger - Høy standard - Solrik hage - Garasje/carport - 2 Solgt!

X
Oslo – Sogn

Fjellstien 4

Oslo – Sogn

Fjellstien 4

Prisantydning
13.900.000 - 14.900.000,-
Bruksareal
153m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
92 26 87 98
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
90 68 80 68
Salgsoppgave
Lukk

Kristoffer Sætrum

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Elite

Sigmund Ruud

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Elite
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

PM Elite Eiendomsmegling AS / Kristoffer Sætrum

Selger/Utbygger

Tiberius Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 57 Bnr. 90 i Oslo kommune

Byggeår

2020

Høydepunkter

I et boligstrøk hvor det sjeldent tilbys nye boliger har du nå mulighet til å skape ditt nye drømmehjem. I Fjellstien 4 skal det oppføres fire eneboliger som etter planen vil stå ferdig fjerde kvartal av 2020. Alle boligene går over tre plan og blir bygd i henhold til TEK17. Her vil lekkert utseende, smakfulle innredninger og moderne løsninger vektlegges. Boligene ligger luftig til med flotte hager og parkering i garasje/carport.

Husene vil holde høy standard som innebærer blant annet Canadisk Cedertre kledning utvendig, balkonger med glassrekkverk og Nordan 3-lags vinduer med sort-grå innramming. Innvendig vil det være vannbåren gulvvarme i 1. og 2.-etasje, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, 1-stavs eikeparkett fra kvalitets leverandøren Kährs, delikate flislagte baderom og kjøkken fra Sigdal eller Mobalpa for å nevne noe.

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Som kjøper av denne boligen vil man avhengig av hvor tidlig man kommer inn i prosessen kunne få være med å påvirke de fleste stilmessige valg innvendig som kjøkken, baderomsinnredning, fliser, gulv, farger med mer.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Eiendommen ligger idyllisk og skjermet til og med kun 600 meters gange til skiløypene i Nordmarka, i et etterspurt og svært barnevennlig boligområde på Korsvoll. Eiendommen har nærhet til skoler, barnehager, god offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud, samt fantastiske tur- og rekreasjonsområder.

Nettopp nærheten til Nordmarka gjør Korsvoll til et populært område for barnefamilier. Det er milevis med turstier og skogsveier, samt flere idylliske tjern og vann for både bading og fisking. Om vinteren er det flotte oppkjørte løyper.

Området har et aktivt idrettsmiljø, hvor blant annet Korsvoll I.L. og Koll I.L har et bredt tilbud innen fotball, håndball, innebandy, friidrett, ski, skøyter og kampsport med mer. Korsvollbanen ligger like ovenfor Korsvolltoppen (også kalt Tyskertoppen), som er en naturpark med panoramautsikt over byen og fjorden. Du finner alpinanlegg i Grefsenkleiva og flott tennisanlegg på Nordberg.

Det er kun 200 meters gange til Korsvoll Idrettsanlegg hvor det er anlagt to kunstgressbaner, hvorav den ene med undervarme for å holde banen åpen også i vinterhalvåret. Her er det planlagt helt ny flerbrukshall med blant annet full innendørs håndballhall og utendørs skøytebane i vinterhalvåret (se sak 201920454 hos PBE).

Maridalsvannet er den største innsjøen i Oslo og ligger en spasertur fra eiendommen. Like nedenfor ligger Brekkedammen med populære friområder og idylliske badeplasser. Videre finner du sammenhengende gang- og sykkelvei langs Akerselva ned til sentrum.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Korsvoll. Frysja har et variert utvalg med bl.a. dagligvare, apotek, mote, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Storo Storsenter med en spennende miks av 130 butikker, spisesteder og tjenester, eller Ullevål stadion med sitt varierte utvalg av butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste holdeplass er Korsvoll som ligger ca. 400 meter fra boligen. Med bil fra Korsvoll tar det ca. 5 min til Grefsen, 5 min til Storo, 9 min til Majorstuen og 14 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Korsvoll barneskole, som siden 2002 har vært Olweusskole. Skolen kan vise til veldig gode faglige resultater. Det finnes flere ungdoms skoler og videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager..

Bestem selv

Som kjøper av denne boligen vil man avhengig av hvor tidlig man kommer inn i prosessen kunne få være med å påvirke de fleste stilmessige valg innvendig som kjøkken, baderomsinnredning, fliser, gulv, farger med mer.

Byggemåte

Boligene blir oppført i henhold til TEK17. Se forøvrig vedlagte leveransebeskrivelse fra Follohus/Tiberius.

Arealer og fordeling per etasje

Hus 1 = BRA: ca.153 kvm (Gulvareal: ca. 180 kvm)
1. etasje: Entré, wc-rom, kjøkken og stue med utgang hage. Bod med utvendig inngang.
2. etasje: Trapperom, gang, 2 bad og 3 soverom.
3. etasje: Loftstue, soverom, teknisk rom og 2 balkonger.

Hus 2 = SOLGT

Hus 3 = BRA: ca.153 kvm (Gulvareal: ca. 180 kvm)
1. etasje: Entré, wc-rom, kjøkken og stue med utgang hage. Bod med utvendig inngang.
2. etasje: Trapperom, gang, 2 bad og 3 soverom.
3. etasje: Loftstue, soverom, teknisk rom og 2 balkonger.

Hus 4 = BRA: ca.153 kvm (Gulvareal: ca. 180 kvm)
1. etasje: Entré, wc-rom, kjøkken og stue med utgang hage. Bod med utvendig inngang.
2. etasje: Trapperom, gang, 2 bad og 3 soverom.
3. etasje: Loftstue, soverom, teknisk rom og 2 balkonger.

Standard

Entré
Entreen ligger i første etasje og er innredet med fliser på gulv. Rommet har egen nisje for skyvedørsgarderobe eller øvrig garderobeløsning, i tillegg til praktisk tilknytning til separat wc-rom. Fra entreen er det åpent inn mot stue og kjøkken, og stilfull trapp med eiketrinn fra Nor-Trapp til andre etasje.

Kjøkken
Kjøkkenet får 1-stavs eikeparkett, downlights i himling og integrerte hvitevarer av høy kvalitet. Innredningen velger du selv fra Sigdal eller Mobalpa. Den estimerte verdien av kjøkkenet er kr. 150.000,- inkl. montering. Her er det mulig å gjøre tilvalg eller legge mer i kjøkkenet, dersom man kjøper på et tidlig tidspunkt. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot spisestue og stue.

Stue
Boligene får en romslig, meget tiltalende stue på ca. 32 kvm med den samme flotte 1-stavs parketten som resten av boligen. Rommet får moderne peisovn fra Peisselskabet, downlights og god plass til møblement. Stuen har flere store vindusflater som slipper inn mye lys og gir en ekstra luftig romfølelse. Fra stuen er det adkomst til hagen.

Bad/wc/vaskerom
Boligene får to delikate flislagte bad og separat wc-rom.

Bad 1: (ca.4,9 kvm) Leveres med lekre 60x60 fliser på gulv og vegger, vannbåren gulvvarme og LED downlights. Innredningen består blant annet av 90x90 innfellbare dusjvegger, Purus Line designsluk, vegghengt toalett fra Gustavsberg, speil med ledbelysning, servant nedfelt i hvit skapinnredning fra Alterna og servantbatteri fra Hansgrohe. Det er nisje/plass til badekar på dette badet.

Bad 2/vaskerom: (ca.4,7 kvm) Leveres med den samme, høye standarden som det andre badet. Fremfor plass til badekar lages det vaskesøyle med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
Boligene får fire luftige soverom med godt lysinnfall og den samme gode standarden som resten av boligen. Tre av soverommene er strategisk plassert i 2. etasje. Hovedsoverommet får i tillegg egen balkong med rekkverk i glass. Det fjerde soverommet ligger i 3.etasje, også dette med egen balkong. Det blir masse plass til oppbevaring/garderobe i gangen rett utenfor soverommene i 2.etasje.

3.etasje/loft
Boligene får store loft på ca. 31 kvm. BRA (ca. 58 kvm. gulvflate). Her er blir det loftstue, ett soverom og teknisk rom. Fra loftsetasjen er det utgang til to balkonger der en vender mot sydvest og en mot nord.

Forøvrig har hver bolig romslige bodarealer i slik at behovet for lagringsplass er godt ivaretatt.

For mer informasjon henvises det til en egen leveransebeskrivelse for prosjektet vedlagt salgsoppgaven.

Hvorfor kjøpe nytt

- Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Mulighet for å påvirke stilmessige valg med diverse tilvalg.
- Lav dokument avgift.

Oppvarming/Teknisk

Boligene får balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det er vannbåren gulvvarme i alle etasjer unntatt loftet. Det elektriske anlegget vil ha automatsikringer og jordfeilbrytere, i tillegg monteres det en 200 liters Oso Saga varmtvannsbereder. Videre leveres det sentralstøvsuger, 38stk. led-downlights fritt plassert og opplegg/trekkerør for kabel-tv/bredbånd med ett punkt inkludert, men med mulighet for flere punkter som tilvalg. Egen frostfri utekran til hver bolig.

Beskrivelse tomt/hage

Tomten blir pent opparbeidet med grusbelagt innkjørsel/gårdsplass avgrenset med kantstein. Hver av boligene får eksklusiv disposisjonsrett på sydvestvendt hageparsell med ferdigplen og enkel bøkehekk som markerer grensene mellom seksjonene. Utebelysning på yttervegg og garasje.
Eiendommene har meget god beliggenhet med gode solforhold fra tidlig formiddag til sen ettermiddag.

Parkering / Garasje

Hus 1: (P1) Egen enkeltcarport
Hus 2: (P2) Egen enkeltcarport
Hus 3: (P3) Plass i dobbeltgarasje med bilheis (plass til 2 biler hver) + p-plass foran inngang.
Hus 4: (P4) Plass i dobbeltgarasje med bilheis (plass til 2 biler hver) + p-plass foran inngang.

Det vil bli levert elektrisk portåpner, innvendig/utvendig belysning, EL-stikk og 2 stk. 50 mm trekkerør fra boligen dersom man ønsker EL-billader.

Adkomst

Fra Fjellstien.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Brukstillatelse må foreligge før overtagelse og ferdigattest innen rimelig tid etter at alt arbeid er ferdigstilt. Dette er selgers ansvar å fremskaffe.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter/utomhusfordeling som ligger vedlagt i salgsoppgaven

Det er ikke nødvendigvis samsvar mellom vedtektene til sameiet og gjeldende reguleringsbestemmelser hva angår bruksrett av utearealer og fordeling av parkeringsplasser.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter: Ca. kr 1500,- pr. mnd. Stipulert av selger.
Kommunale avgifter foreligger ikke på boliger under oppføring/prosjekt
Eiendomsskatt: foreligger ikke på boliger under oppføring/prosjekt
Tilkoblingsavgift Kabel-Tv/Fiber. Det legges trekkerør fra nærmeste mast og frem til boligene.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

14 200 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 125 000,- (Dokumentavgift (av tomtekostnad 5,0 mill)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 126 222,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 14 326 222,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Annen nyttig informasjon

Eiendommen antas ferdigstilt 4. kvartal 2020. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at tidsanslaget ikke er å regne som en avtalt frist etter buofl § 10.

Illustrasjoner i prospektet og annonser angir ikke nødvendigvis en helt nøyaktig gjengivelse av boligene, terrenget, utomhusarealene, fasader, plantegninger mm.

Rammetillatelse for tiltaket ble gitt 13.11.2019 og ligger vedlagt. Det tas forbehold om at igangsettelsestillatelse blir gitt.

Endringer som følge av tekniske løsninger eller offentlige pålegg må påregnes.

På tegningene og i illustrasjoner kan det vises innredningsforslag som garderober, kjøkken, hvitevarer med mer, som ikke er del av leveransen. Det er selve leveransebeskrivelsen som angir hva som følger salget.

Vegger kan bli bygget tykkere enn oppgitt, samt at det kan forekomme innkassinger for å gi plass til bærekonstruksjon, rør, kanaler eller andre tekniske installasjoner. Det vil forekomme tekniske føringer med kanaler og rør som ikke er vist på tegning.

Bygningsmaterialer påvirkes av fuktighet og uttørking. Det kan oppstå riss og krakeleringer på grunn av bevegelse i materialene. Dette omfattes normalt ikke av reklamasjon eller garantier.

Boligens arealer er angitt så nøyaktig som mulig med grunnlag i arkitektens tegninger. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer da endelig arbeidstegninger ikke er utarbeidet på salgstidspunktet.

Det kan forekomme mindre avvik i forbindelse med seksjonering når det gjelder disposisjonsrett over de oppgitte utomhusarealer til hver enkelt bolig og lek/oppholds arealer.

Selger står fritt til å sette inn tekniske installasjoner som kummer, el-skap osv. der dette er nødvendig. Tekniske installasjoner kan være avhengig jevnlig vedlikehold eller serviceavtaler med leverandør.

Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne. Del av kjeller er ikke omsøkt som egen boenhet. Selger/megler har ikke undersøkt om offentligrettslige forhold (herunder behov for nødvendige tillatelser, dispensasjoner etc.) eller tekniske forhold - ligger til rette for utnytting som utleie. Merk at ikke alle rom i underetasjen nødvendigvis tilfredsstiller krav til varig oppholdsrom. Se benevnelser på tegninger vedlagt salgsoppgaven og konferer megler.

Det gjøres oppmerksom på at sameiets vedtekter hva angår disposisjonsrett av utearealer og parkeringsplasser ikke nødvendigvis samsvarer med gjeldende reguleringsbestemmelser.

Husene leveres med vedlikeholdsfri kledning av cedertre og vil ikke behandles ytterligere.

Eventuelle endringer på boligen eller tomten som sameiet eller kjøper skal stå for i egen regi og for egen regning, må normalt utføres først etter at ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at det normalt vil gå noe tid fra brukstillatelse gis til ferdigattest blir utstedt.

Det vil kunne forekomme endringer fra tegninger vedlagt salgsoppgaven til endelige arbeidstegninger er utarbeidet av husleverandør. Kjøper oppfordres til å sette seg inn i arbeidstegningene så snart disse foreligger.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligene har ikke egen utleiedel men kan leies ut i sin helhet.

Planlagt overtagelse

Forventet byggestart er 1. kvartal 2020 og antatt ferdigstillelse er da 4. kvartal 2020. Endelig overtagelse vil skriftlig varsles fra selger.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 15 000,- pr enhet + direkte utlegg.

Finn.no: Prosjektets beskrivelse

Korsvoll - Eksklusive, prosjekterte eneboliger - Høy standard - skreddersydd planløsning - Solrik hage - Garasje!