Klikk for galleri

2 av 3 solgt - 3 stk frittliggende eneboliger i moderne stil med takterrasse, 4-6 soverom, mulighet peis og garasje

X
Oslo – Ullern

Lilleakerveien 59

Oslo – Ullern

Lilleakerveien 59

Prisantydning
12.500.000,-
Primærrom
126.6m2 - 126.6m2
Bruksareal
128.8m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Partner / Eiendomsmegler MNEF
92 02 37 00
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Nicolai Valset

Partner / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Dyve & Partnere

Tone Sedal

Medhjelper
PrivatMegleren Dyve & Partnere
 

Informasjon om prosjektet

Nærmiljøet

Velkommen til Lilleakerveien 59

Lilleakerveien 59 ligger i et svært attraktivt boligområde på Lilleaker i Oslo med kort vei inn til sentrum, eller til flotte tur- og friluftsområder sommer og vinter. Det er gangavstand til skoler, barnehager og et godt kollektivtilbud. Eiendommen sogner til Lilleaker skole. For den aktivitetslystne kan Ullern Idrettsforening tilby bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. Ullern Tennisklubb ligger idyllisk til på Blokkajordet ved Ullern Kirke og har et høyst moderne tennisanlegg til helårsbruk. I tillegg er det kort vei til lekeplass, idrettshall og treningssenter m.m. Langs Lysakerelva er det fine gangveier som kan fører deg ned til Lysaker brygge med flott utsyn over Oslofjorden, eller helt opp til Bogstadvannet og et forfriskende bad. Man kan også gå på ski via Mærradalen opp til Bogstad og videre inn i marka. Oslo Golfklubb på Bogstad tilby en av Europas beste golfbaner. Idylliske Vækerø park er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det grønne og flott beplantede områder, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading. I vestre ende av parken ligger pent opparbeidede Sollerudstranda som også har en fin gresslette med mulighet for ballspill.

Offentlig kommunikasjon med trikk fra Lilleaker. I tillegg er det buss fra Ullernchausseen.

Boligene

Prosjektet består av 3 nye frittliggende eneboliger i moderne stil med felles garasje. I Lilleakerveien 59 får du en moderne og romslig bolig med innredning og materialvalg som vil gjøre livet enkelt og komfortabelt. De to største boligene går over tre plan pluss takterrasse, har 6 soverom, private takterrasse, mulighet for peis og garasje. Den minste boligen går over to plan pluss takterrasse med 4 soverom. Her får du kvalitet i alle ledd, fra kjøkken og hvitevarer til nøye utvalgte tregulv og baderomsfliser. Du finner gjennomtenkte og praktiske planløsninger, moderne og åpne kjøkkenløsninger og romslige soverom. Hver bolig har en arealeffektiv planløsning, og størrelsen varierer fra 146,8 til 227,3 m² BRA

Boligene har store vindusflater som skaper svært gode lys-og solforhold. Boligene ligger skjermet til på en stor, grønn og frodig tomt, og alle enhetene har sin egen takterrasse.

Areal

Arealer og fordeling per etasje og enhet:

Bygg A - BRA 146,8 kvm - 1 etg 68 kvm og 2 etg 60,8 kvm - takterrasse 18 kvm. Totalt P-rom areal 144,6 kvm.

Bygg B - BRA 227,3 kvm - u etg 80,5 kvm, 1 etg 68 kvm og 2 etg 60,8 kvm - takterrasse 18 kvm. Totalt P-rom areal 212.6 kvm.

Bygg C - BRA 214,8 kvm - u etg 68 kvm, 1 etg 68 kvm og 2 etg 60,8 kvm - takterrasse 18 kvm. Totalt P-rom areal 212.6 kvm.

Arealer er også oppgitt på tegninger og i beskrivelsen av hver enkelt enhet. Disse er angitt i bruksareal (BRA) som er boligenes mål innvendig, inklusive innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg.

Selger tar forbehold om mindre endringer i både innvendige og utvendige arealer på grunn av tekniske og offentlige krav mv.