Klikk for galleri

Nyoppført hytte klar for overlevering - Nydelig beliggenhet - Terrasse - Klebersteinsovn - 3 soverom - Hems!

Nyoppført hytte klar for overlevering - Nydelig beliggenhet - Terrasse - Klebersteinsovn - 3 soverom - Hems!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Gol

Rugdelie 9

Prisantydning5.500.000,-Primærrom99m2Bruksareal104m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

83-23-0008

Eier

Vika Los AS v. Leif Oddvar Sundal

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 23 Bnr. 292 i Gol kommune

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 99 kvm - 99 kvm, Bruksareal: 104 kvm - 104 kvm
Rom som er P-rom: Gang, stue, kjøkken, tre soverom, bad, toalettrom, tekniskrom/vaskerom

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1001 kvm

Presentasjon Rugdelie 9

Velkommen til Rugdelie 9 - en lekker, nyoppført hytte i eventyrstil. Beliggenheten er nydelig, midt i vakker norsk natur med flott turterreng, samt gode muligheter for ski på vinterstid og fiske på sommerstid. Utenfor stuen ligger en herlig terrasse og det er også adkomstterrasse ved inngangspartiet. Hytta har bilvei helt frem og det er god plass til parkering på egen eiendom.

Innvendig fremstår fritidsboligen som en herlig hyttedrøm med enstavs eikeparkett, panelkledde vegger, downlights og gode vindusflater. Stue og kjøkken er i åpen løsning med plass til spisebord. Stuedelen har sjenerøs takhøyde og klebersteinsovn. Kjøkkenet har takhøy innredning, samt integrerte hvitevarer. Videre er det tre soverom, pen hems, entré med gulvvarme, samt både vaskerom, bad med toalett og eget toalettrom.

Eiendommens kvaliteter
- Nyoppført hytte i eventyrstil.
- Nærhet til nydelig turterreng.
- Enkel adkomst, bilvei helt frem.
- Parkering er på egen eiendom.
- Flott, delvis overbygd terrasse.
- Entré har fliser og gulvvarme.
- Integrerte hvitevarer i kjøkken.
- Innredning fra Krus K-design.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Klebersteinsovn for jevn varme.
- Flott stue med ekstra takhøyde.
- Trapp fra stuen til trivelig hems.
- Bad med toalett og dusjhjørne.
- Toalettrom vegg-i-vegg til bad.
- Hytta har et separat vaskerom.
- Tre soverom gir god sengeplass.
- Utvendig bod ved inngangsparti.
- Varmtvannsbereder på 200 liter.

Beliggenhet og servicetilbud

Hytta ligger flott til på Oset ca. 24 km fra Gol sentrum. Golsfjellet er lokalisert midt mellom Hallingdal, Hemsedal og Valdres, og er et eldorado der hele familien kan nyte både aktive og avslappende dager i vakre omgivelser. Hytta ligger rett ved en fin fiskedam og det er kun en kilometer til Oset høyfjellshotell.

På Oset Høyfjellshotell kan man både kjøpe god, hjemmelaget mat og benytte seg av hotellets basseng. Store og små kan også ta turen innom Barnas bondegård ved høyfjellshotellet. Her møter du alpakka, shetlandsponnier, geiter, kopplam, kaniner og kyllinger. Hvis barna ønsker kan de være med å mate dyrene. Du kan også ta en ridetur på fjellet eller la barna prøve seg på ridebanen.

Vinterstid er Gol et snødekket paradis. Om du vil spenne på deg skiene og legge ut i preparerte løyper eller suse ned en slalåmbakke, er det nok av muligheter i kort avstand. Det er ca. 2 km til Bualie alpinsenter, et familievennlig skisenter hvor du finner et stort barneområde med slalomløype, bølgbane og porter med mer.

Senteret har både løyper for nybegynnere og mer utfordrende bakker for den som ønsker det. Her er det mengder med urørt pudder, samt en park med hopp og rails. Alpinanlegget har også en kafé i et lekkert, moderne lokale. Her kan man kjøpe seg noe godt og trekke ut på en flott terrasse med mulighet for å se på alle som kjører ski.

Det er også 18 minutter med bil til Storefjell ski- og akesenter, som har tre heiser og åtte nedfarter med ulik vanskelighetsgrad, samt eget barneområde, terrengpark og kjelkebakke. Like ved Storefjell Resort Hotel er det mer enn 150 kilometer med preparerte løyper. Om sommeren er også turmulighetene mange, og på Golsfjellet finner du et nettverk av stier og fjellveier som krysser hverandre i et av landets beste områder for terrengsykling.

Veinettet på Golsfjellet er forbundet med både Hemsedal og Valdres, og området har flere skiltede rundturer. Legg gjerne turen til toppene Lisbetnuten eller Dugurdsnatten - begge med nydelig utsikt over Gol. Fra hytta kan man ellers gå eller sykle til Vasskanten hvor man kan kjøpe kaffe og kanelboller etc, samt oppleve båtliv eller ha egen båt på Tisleifjorden. Serveringsstedet har et flott opparbeidet uteområde med egen badestrand, og her ligger alt til rette for herlig sommeridyll.

På Pers hotell i Gol sentrum finner du Tropicana badeland, som er åpent hele dagen - hver dag. Du kan i tillegg besøke et av spaene på Gol. Videre er det kun en 20 minutters kjøretur til Valdres der det er flotte sandstrender om sommeren.

I tillegg anbefales et besøk på Gordarike familiepark som blant annet har en tro kopi av Gol stavkirke. Her kan du også kaste deg utfor Yggdrasil-tårnet i zipline. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi, Spar og Rema 1000. Det er ca. 43 min med bil til Kremmartunet kjøpesenter med et godt utvalg - inkludert apotek, bokhandel og sportsforretning. På Gol finner du også store varehus som Bohus, Jysk og Montér.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 99 kvm - 99 kvm, Bruksareal: 104 kvm - 104 kvm
Rom som er P-rom: Gang, stue, kjøkken, tre soverom, bad, toalettrom, tekniskrom/vaskerom

1.etasje
Bra.: 104,3 kvm
P-rom: 99 kvm
S-rom: 5,3 kvm
P-rom inneholder: Gang, stue, kjøkken, tre soverom, bad, toalettrom, vaskerom
S-rom inneholder: Utvendig bod

Hems:
BRA: 15,6 kvm. Ikke målbart areal.

Standard

Entré
Hytta har et pent, overbygd inngangsparti med adkomstterrasse og en tilknyttet utebod. Her er det inngang via dør med glassfelt til en entré med flislagt gulv, trepanel på vegger, samt både downlights og gulvvarme. Entreen har adkomst til vaskerom og det ene soverommet, og leder videre inn til en tiltalende gang.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen og har downlights, store, sprossekledde vindusflater og god plass til et større spisebord. Innredningen fra Krus K-design er takhøy med glatte, mørke fronter, mørk benkeplate og enkel oppvaskkum. Integrert i innredningen er det montert hvitevarer fra Gorenje. Dette inkluderer kjøleskap, ventilator, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Stue
Stuen oppleves som et meget innbydende rom med eksklusiv enstavs eikeparkett på gulv, furupanel på vegger, sjenerøs takhøyde og downlights i himling. En flott klebersteinsovn gir jevn, myk og behagelig varme som varer lenge. Gode vindusflater opp til mønet sikrer rikelig med naturlig lys til rommet, samtidig som den deilige utsikten blir ivaretatt. Dobbel terrassedør gir adkomst ut til en delvis overbygd terrasse.

Hems
Fra stuen er det trapp i furu med rekkverk og åpne trinn opp til en trivelig hems. Hemsen har skrånende himlinger og downlights, samt naturlig lys inn via et vindu på endeveggen.

Bad/wc/vaskerom
Hytta har både bad, separat toalettrom og et eget vaskerom. Badet er romslig og gir et pent inntrykk med panelkledde vegger, gulvfliser, varmekabler og downlights. Innredningen har mørke glatte skuffefronter, heldekkende servant og speil med belysning i overkant. Videre har badet veggmontert toalett, dusjhjørne med flislagte overflater og innfellbare dusjvegger, samt mekanisk avtrekk.

Toalettrom
Vegg-i-vegg med badet ligger et separat toalettrom i samme stil som badet. Toalettrommet er utstyrt med veggmontert toalett og har ellers flislagt gulv, panelkledde vegger, gulvvarme, downlights og mekanisk avtrekk. Innredningen er hvit med glatte skuffefronter, heldekkende servant og speil med belysning.

Vaskerom
Hytta har et separat vaskerom, noe som er meget praktisk når man kommer hjem med vått tøy etter en lang dag ute på ski. På veggen er det montert en skyllekum, rommet har mekanisk avtrekk og i hjørnet står en varmtvannsbereder på 200 liter. Vaskerommet har selvfølgelig opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Hytta har tre pene soverom holdt i samme stil som øvrige rom med panel på vegger og enstavs eikeparkett på gulv. Alle soverommene har plass til dobbeltseng og garderobeløsninger. Ved inngangspartiet ligger en praktisk bod med utvendig adkomst slik at det er enkelt å rydde unna skiutstyr og lignende.

Oppvarming - Teknisk

Hytta er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i entré og på bad. I tillegg er det peisovn med kleberstein og tilknyttet stålpipe i stuen. Mekanisk ventilasjon fra våtrom. Skjult elanlegg etter NEK 400 normen. Varmtvannsbereder på 200 liter er plassert på vaskerom. Uttak for tv i stuen. Hytta har utekran.

Parkering / Garasje

Det er plass til parkering på egen eiendom. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen ligger fint plassert i utkanten av hyttefeltet på en fin tomt. Fra stuen er det dobbel terrassedør ut til en herlig terrasse med impregnerte terrassebord på dekke. Deler av terrassen er overbygd. I tillegg har hytta en overbygd adkomstterrasse ved inngangspartiet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Dagboknr.: 900264
Utskifting   
vedr Gol setersameie
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 900265
Utskifting   
vedr overutskifting av Gol setersameie
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 900356
Bestemmelse om beiterett  
Bestemmelse om fiskerett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 900391
Erklæring/avtale  
Forbud mot næringsvirksomhet
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 900759
Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:77  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 990178
Utskifting   
Bestemmelse om beiterett
Bestemmelse om jaktrett
vedr Gol setersameie
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 901340
Erklæring/avtale  
BESTEMMELSER OM VEG
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 990321
Bestemmelse om beiterett  
Bestemmelse om naustplass
best vedr Bergnavassdragets regulering
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 990322
Bestemmelse om beiterett  
Bestemmelse om naustplass
vedr reg. av Bergnavassdraget
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 990323
Utskifting   
Bestemmelse om naustplass
Bestemmelse om beiterett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 990860
Skjønn  
vedr Aabjøra kraftanlegg
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 150
Utskifting   
vedr Granliene
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 1423
Skjønn  
vedr Aabjøra kraftanlegg
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 175
Bestemmelse iflg. skjøte  
rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:100  
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 2021
Bestemmelse iflg. skjøte  
rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:101  
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 990193
Erklæring/avtale  
rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:101  
rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:106  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 307
Skjønn  
vedr Åbjøra
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 990314
Skjønn  
vedr Aabjøra
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 287
Jordskifte  
 vedr. seterlaget Guriset i Hol sameie
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 289
Jordskifte  
vedr Guriset seterlag
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 990137
Jordskifte  
vedr seter laget Guriset
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 502
Skjønn  
EKSPROPRIASJONSOVERSKJØNN VEDK. FLYVATN
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 5587
** Diverse påtegning  
Engangsinnløsning av årlig erstatning for gnr. 53 bnr. 3
Rettet etter tgl. §18 ved vedtak av 31.01.08 ART
 
Dagboknr.: 1188
Jordskifte  
vedr Kambler utmark
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 306
Skjønn  
EKSPROPRIASJONSOVERSKJØNN VEDR. TISLEIAFJORD
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 5586
** Diverse påtegning  
Engangsinnløsning av årlig erstatning for gnr. 53, bnr. 3
Rettet etter tgl. §18 ved vedtak av 31.01.08 ART
 
Dagboknr.: 307
Skjønn  
vedr Tisleiafjord
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 389
Jordskifte  
overjordskifte vedr. Kamben setersameie
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 1971
Bestemmelse om jaktrett  
Bestemmelse om beiterett
vedr Gol Setersameie
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 844
Jordskifte  
 vedr Kamben setersameie
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 2508
Bestemmelse om fiskerett  
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 801701
Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:FORENINGEN TIL BÆGNAVASSDRAGETS REG  
Org.nr: 940666147
Avtale om rettigheter og plikter ved omlegging av parsellen fra Oset Fjellkyrkje til Vesle Skaugum og fra Vesle Skaugum til Dam Tilsleifjord
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 515550
Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:229  
Bestemmelse om årlige avgifter i forbindelse med renovasjon, vann, avløp, strøm, fiberkabelnett m.m
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 515550
Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:229  
Bestemmelse om å anlegge og vedlikeholde ledninger mv
Bestemmelse om offentlige pålegg og reguleringer
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 516037
Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:234  
Bestemmelse om årlige avgifter i forbindelse med renovasjon, vann, avløp, strøm, fiberkabelnettverk m.m.
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 516037
Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:234  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om offentlige pålegg og reguleringer
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 648531
Bestemmelse om veg  
 rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:236  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.: 648531
Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:236  
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 648531
Erklæring/avtale  
rettighetshaver:Knr:3041 Gnr:23 Bnr:236  
Rett til strøm og fiberkabelnett
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 24325
Jordskifte  
Jordskiftesak 0630-2011-0006 Gol Grunneierlag, jaktvald 10
Overført fra: 3041-23/258
Gjelder denne registerenheten med flere

Tinglyste servitutter ligger ikke i salgsoppgaven fordi det er så stort format. Servitutter kan fåes ved henvendelse til megler.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei og vann. Avløp vil gå via kommunal avløpsledning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er ustedt ferdigattest for bygningen ifølge Gol kommune. Ferdigattest datert 21.11.2022 ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Formuesverdien på eiendommen er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk Sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Formuesverdien er ulik for primærbolig og sekundærbolig. For primærbolig (der boligeier er folkeregistrert pr 1. januar) utgjør formuesverdien 25% av kvadratmeterprisene og 90 % for sekundærboliger (alle andre boliger).

Reguleringsforhold

Kommuneplan for Gol kommune 2011-2023.
PlanID: 2009007
Formål: Kombinert bebyggelse og anleggsformål
Vedtatt 06.09.2011 av gol kommunestyre i sak K 038/11
Kommuneplan arealdel 2011-2033. Bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.
AREALDELEN AV KOMMUNEPLANEN FOR GOL 2011-2023. Bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Reguleringsplan for Oset
PlanID: 2017001
Formål: byggeområde - hytte
Vedtatt av Gol kommunestyre 21.11.2017.
Detaljregulering Oset hyttefelt - bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Tomten er regulert for én fritidsbolig, og ved utforming og plassering av hytta skal det i størst mulig grad tas hensyn til kulturlandskapet. Mønehøyde, takvinkel, form og materialbruk skal tilpasses nærliggende bygninger. Som hovedregel skal det benyttes naturmaterialer og mørke jordfarger på fasadene. Det er krav om høy standard paÌŠ hytta ved planlegging (innlagt strøm, vann og renovasjon).

Utnyttelsesgraden avgrenses oppover til maksimalt 210 kvm BRA pr. tomt, fordelt på maksimalt tre bygninger og inkludert to brøytede parkeringsplasser som måler 18 kvm hver.
Uthus og/eller anneks tillates når de kan tilpasses eksisterende utbygging, terrengforhold og en god estetisk løsning. Tillatt BRA for anneks og uthus er 30 kvm pr. bygg. Byggene skal legges i balanse mellom skjæring og fylling.

Mønehøyden for fritidsboligen skal ikke overstige 6,5 meter, regnet fra gjennomsnittlig ferdig planert terrengnivå. For anneks og uthus kan mønehøyde maksimalt være 4,5 meter, og inntil 40 prosent av grunnflaten på hytta kan bygges med tverrloft. Uthus og anneks må bygges med samme materialer og ha samme form og farge som hovedenheten. Byggene skal plasseres i en naturlig tilhørighet til selve hytta.

Ingen ny bebyggelse kan være nærmere turløyper enn 20 meter, og ved utbygging skal eksisterende vegetasjon bevares i størst mulig grad. Gjerder skal ikke stenge for fri ferdsel og være sauesikkert. Inntil 500 kvm av egen tomt kan inngjerdes, og dette inkluderer bygningene. Taket skal utføres med vinkel mellom 22 og 35 grader. Til tekkingen skal det benyttes mørke, dempede farger, og materialet kan være stein, torv, tre, shingel eller skifer.

Før behandling av byggesøknad skal det utarbeides en utendørsplan i målestokk 1:200 for tomten, og planen må vise hvordan den ubebygde delen skal utnyttes. Planen skal i tillegg til bygningsplassering angi planlagt terrengbehandling, adkomst, parkering, ledningsgrøfter, tilplanting, støttemurer og gjerde, samt material- og fargebruk. I tillegg skal det foreligge profiler som viser både nytt og eksisterende terreng sammen med bygningshøyder.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Andre faste løpende kostnader

Eiendommen vil bli ilagt eiendomskatt fra 2023, kr. 350,- pr år for ubebygd tomt.
Ved bebygd tomt er eiendomskatten 2 promille av takst ifølge Gol kommune.

Vannavgift kr. 3 700,- pr år.
Tilknytningsgebyr for kommunalt avløp utgjør kr. 208,- pr m2 bruksareal.
Fastgebyr for avløp kr. 2 587,50,-, i tillegg kommer forbruk avhengig av om det installeres vannmåler eller ikke. Det vil da bli forbruk etter enten areal eller kubikk.
Det henvises til Gol kommune sine hjemmesider for ytterligere informasjon: https://www.gol.kommune.no/meny/vatn-veg-avlop-og-renovasjon/gebyr/

Vedlikehold og brøyting av Kambevegen ca. kr. 1 200,- pr år.
Vegvedlikehold/brøyting i hyttefeltet etter forbrukt tid/masse/utstyrt jf. regning ca. kr. 5 000,-
Løypeavgift kr. 950,- pr år.
Anleggsbidra fiberutbygging kr. 18 000,- pr. 30.11.2022.

Hytterenovasjon kr. 1 838,- pr år.

I tillegg kommer kostnader til ev. feiegebyr, strøm, bygningsforsikring, innboforsikring, tv og internett.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-)) 16 500,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt))
155 369,50 (Omkostninger totalt)
5 655 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra hytteleverandør.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie

Eier råder fritt over sin fritidsbolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av fritidsboligen.

Konsesjon / Odel

Eiendommen ligger i en kommune med nedsatt konsesjonsgrense og kjøper må fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet. Det er ingen odel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If. Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og egenerklæringsskjema foreligger ikke da fritidsboligen er nyoppført.

Garantier

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.1 990) Nettgebyrer (Kr.4 990) Foto (Kr.9 345) Visning (Kr.2 990) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.540) Oppgjør (Kr.9 990) Provisjon (forutsatt salgssum: 5 500 000,-) (Kr.68 750) Tilrettelegging (Kr.9 990) Markedspakke (Kr.17 500) Totalt kr. (Kr.126 085)
I tillegg kommer kostnader til foto, eierskifteforsikring, avisannonser og evt. fornyelse av finn annonser. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for direkte utlegg summert på side 1 og side 3 i oppdragsavtalen og avholdte visninger. Ved oppsigelse og utløp av oppdragsavtalen påløper i tillegg et gebyr på kr. 9 900.

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema
Egenerklæringsskjema selger
Energiattest
Ferdigattest
Reguleringsplaner og bestemmelser
Informasjon og eventuelle vedtekter fra velforening eller liknende
Viktig informasjon til kjøper og selger

Finn.no: Lokalområde

Golsfjellet/Oset Hyttefelt