Klikk for galleri

2 av 2 SOLGT!!! Prosjektert vertikaldelt tomannsbolig med 3 soverom - Trappefri bolig - Parkering!

2 av 2 SOLGT!!! Prosjektert vertikaldelt tomannsbolig med 3 soverom - Trappefri bolig - Parkering!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Øvre Eiker - Skotselv

Hæreberget 8 A og B

Prisantydning2.990.000,-Primærrom84.8m2Bruksareal84.8m2Soverom3Rom4
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / Jørgen Braathen Becher

Selger/Utbygger

Finans og bolig AS

Betegnelse

Gnr. 186 Bnr. 185 i Øvre Eiker kommune

Byggeår

2022

Presentasjon av Hæreberget 8 A og B

I et stille, rolig område på Skotselv skal det nå bygges en vertikaldelt tomannsbolig med to moderne enheter. Kanskje en av dem er ditt nye hjem? Beliggenheten er familievennlig med gangavstand til barneskole og kort vei til butikk. I tillegg er det kun 4-5 minutters gange til busstopp.

Tomten rundt boligene er svakt skrånende med god plass for fine hageområder og solrike uteplasser. Det leveres en liten terrasse foran og langs siden av boligene, og det er mulighet for tilvalg. Gårdsplassen vil bli gruset. Det blir plass for parkering på gårdsplassen foran boligene.

De to boligene får samme planløsning, bare speilvendt, med smakfull innredning og moderne løsninger. Her får du balansert ventilasjon, mulighet for sentralstøvsuger med mer. Det vil også være en rekke tilvalgsmuligheter, så du kan enkelt være med å designe drømmeboligen.

Planløsningen er praktisk og god med alle rom på ett plan - entré, bad, tre soverom og stue/kjøkken. Rommene leveres med standard overflater av god kvalitet, og det er plass for garderobeskap både i entreen og på soverommene. Stue og kjøkken får store, heldekkende vindusflater og mulighet for peisovn. Som standard leveres det kjøkken inkludert plate topp og ovn.

Ingen depositum eller forskudd!

Tilvalg
Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, er være mulighet for dette gjennom tilvalg av gulv, farger, innredning med mer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Lavere dokumentavgift.
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år.

HØYDEPUNKTER
- Prosjektert vertikaldelt tomannsbolig.
- To flotte enheter med moderne stil.
- Enhetene har samme planløsning.
- Solrik tomt med mange muligheter.
- Plass for parkering på gårdsplassen.
- Innbydende entré med plass for skap.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Mulighet for montering av peisovn.
- Nydelig rom med store vindusflater.
- Kjøkkeninnredning inkludert hvitvarer platetopp og ovn.
- Delikat bad og tre gode soverom.
- Innredning/overflater kan endres.
- Det er flere muligheter for tilvalg.
- Boligene får balansert ventilasjon.
- Mulighet for sentralstøvsugeranlegg.
- Utebod blir 1 stk. ved venstre side med egen dør til hver sin del av boden.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og naturskjønt område nær sentrum av Skotselv i Øvre Eiker kommune. Området har gangavstand til barneskole, barnehage og god kollektivtransport via buss, og det er kort vei til dagligvarehandel og bakeri.

Bingselva renner forbi like nedenfor boligen og byr på flere badeplasser. Det er også kort vei til Øra hvor man finner store gressletter, gangstier og sandvolleyballbane. Ellers kan du ta turen til Hellefossen, viden kjent for sitt eventyrlige laksefiske. Du kan også dra til idylliske Sundhaugen, et flott friluftsområde med restaurant, badeplasser, turveier og fiskebrygge.

Øvre Eiker kommune har et aktivt idretts- og friluftsliv. I 2018 åpnet det innendørs fotballhall på Loesmoen. Anlegget består også av utendørs fotballbane og sandvolleybane. Flotte Falkbanen ligger ved barneskolen og er hovedanlegget til Hokksund IL, med tilbud innenfor fotball, håndball, ski og allidrett. Håndballhallen, samt innendørs svømmehall ligger i sentrum av Hokksund.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Bunnpris Skotselv og Kiwi Åmot. Det er ca. 13 minutters kjøring til sentrum av Hokksund med et godt utvalg butikker og forretninger. Her finner man også Eiker Senter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Drammen ligger også godt innen rekkevidde.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass er Skotselv skole som ligger ca. 500 meter unna boligen. Fra Hokksund togstasjon tar toget deg til Drammen på 15 min. Ved å benytte bil tar det ca. 19 min til Krokstadelva, 20 min til Mjøndalen, 32 min til Drammen, 33 min til Kongsberg og 1 time til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Skotselv barne og ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Buskerud og Eiker videregående skole. Kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

2 stk halvparter av hel vertikaldelt tomannsbolig.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 84,80 kvm, Bruksareal: 84,80 kvm

1. etasje: Entré, gang, bad, 3 soverom, stue og kjøkken.

Standrad

Entré
Begge boligene får inngang på siden, og en innbydende entré ønsker deg velkommen. Entreen blir på ca. 5 kvm og har en praktisk nisje med plass for skyvedørsgarderobe, garderobeskap eller lignende. Garderober leveres som tilvalg. Fra entreen er det åpent videre inn til stue/kjøkken.

Stue og kjøkken
Begge boligene får stue og kjøkken i åpen løsning - et nydelig rom med store, heldekkende vindusflater og god plass for innredning. Det leveres stålpipe fra Nordpeis, men peisovn er ikke med i standard leveranse. Rommet er på 34 kvm, så det blir god plass for sofagruppe og spisebord. Kjøkken leveres med hvitevarer platetopp og ovn inkludert montering. Kjøkkeninnredning og alle overflater kan endres med tilvalg, og det kan også leveres peisovn som tilvalg.

Bad/vaskerom
Boligene får et delikat, flislagt bad med gulvvarme og stilren innredning. Både overflater og innredning kan endres ved tilvalg. Badet blir på ca. 6 kvm og vil inneholde toalett, dusjhjørne og servantinnredning. Over servanten monteres det speil. I tillegg får rommet opplegg for vaskemaskin. 

Soverom og garderobe
Hver halvpart får tre soverom på henholdsvis 9,8, 10,1 og 13,6 kvm, og rommene får en praktisk plassering i den ene enden av boligen. Det legges parkett eller laminat på gulvene, og veggene males i en lys, behagelig farge. Både gulv og farger kan endres med tilvalg. Alle soverommen får god plass til seng, skap og annet møblement. Det vil også være plass for garderobeskap i entreen.

Oppvarming - Teknisk

Boligene vil varmes opp med elektrisitet, herunder gulvvarme, og det gjøres klart for montering av ildsted. Det elektriske anlegget får automatsikringer, og boligene får selvfølgelig også balansert ventilasjonsanlegg. Det kan monteres sentralstøvsuger som tillegg.

Parkering / Garasje

Det blir god plass for parkering på eiendommen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Uteområde

Tomten boligene bygges på ligger fint plassert i terrenget i vakre, barnevennlige omgivelser. Det er mulighet for hage og fine uteplasser, og både sol- og utsiktsforhold er meget gode. Foran boligen blir det en stor gårdsplass med plass for parkering, og det leveres adkomstterrasse foran/langs siden av boligene. Utebod blir 1 stk. ved venstre side med egen dør til hver sin del av boden med innvendig vegg som skiller delen.

Den enkelte seksjonseier har enerett til bruk av sin bruksenhet og rett til å nytte fellesarealer til det de er beregnet eller vanlig brukt til. Styret bestemmer hvordan fellesarealene skal brukes.

Bruken av bruksenheten og fellesarealene må ikke på en urimelig eller unødvendig måte være til skade eller ulempe for andre seksjonseiere.

Årsmøtet kan fastsette vanlige ordensregler for eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Dagboknr.: 767044-1/200
Bestemmelse om vann/kloakk Tinglyst
11.07.2022 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:ØVRE EIKER KOMMUNE
Org.nr: 954597482
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om solidaransvar
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer:

Rettigheter på 3048-186/38
Rettigheter i eiendomsrett

Dagboknr.: 403709-1/200 
Bestemmelse om veg  
23.05.2012 
rettighetshaver:Knr:3048 Gnr:186 Bnr:185  

Rettigheter på 3048-185/7
Rettigheter i eiendomsrett

Dagboknr.: 755715-1/200 
Bestemmelse om veg  
02.07.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3048 Gnr:186 Bnr:185  

Rettigheter på 3048-185/57
Rettigheter i eiendomsrett

Dagboknr.: 755722-1/200 
Bestemmelse om veg  
02.07.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3048 Gnr:186 Bnr:185

Vei / Vann / Avløp

Privat vei. det informeres at eiendom gnr 186, bnr 38 har rett til utvidelse av gårdsvei på denne eiendommen - ref erklæring i vedlegget. Eiendommen har anlagt felles stikkledninger for vann og avløp (spillvann og overvann) fra de offentlige vann- og avløpsledningene i vei Hæreberget. Privat vannledning og avløpsledning er anlagt eiendommen sammen med eiendommene gnr 186 bnr 186 og 187. Ledningseierne er i fellesskap ansvarlige for drift, vedlikehold og reperasjoner av de felles vann- og avløpsledningene med tillhørende kummer og annet felles utstyr. Se vedlagt "avtale om felles vann og avløpsledning" for mer informasjon.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplan: Kommuneplan for Øvre Eiker 2015 - 2027.
Arealformål: i kommuneplan Boligformål.
Reguleringsplan: 3048-0091 Reguleringsplan for del av Skotselv, stf. 30.01.1986.
Formål med reguleringen: Boligformål.

Forslag til reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for del av Skotselv Øvre Eiker kommune stf. 30.01.1986.

Bestemelsene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

Eiendommene har adresse Hæreberget 8 A og B. Eiendommen skal før overtagelse seksjoneres, og hver enhet får tildelt eget snr. Endelig fastsettelse av seksjonering, herunder organisering av uteareal er ikke avklart med kommunen, og selger står fritt til å avgjøre om utearealer skal oppmåles og legges som tilleggsareal til hver seksjon, eller om det skal vedtektsfestes med utomhusplan midlertidige eksklusive bruksretter til hver seksjon.

Det foreligger ingen utkast til vedtekter pt.

Det blir opp til kjøperne om de ønsker å etablere et sameie, og ha felleskostnader til fellesområdet.

Faste, løpende kostnader

Det er opp til kjøper av boligene om de ønsker å etablere et sameie og ha tilknyttende felleskostnader i forbindelse med felles bygningsforsikring, vedlikehold av fellesområdet etc.

Det vil i tillegg påløpe kostnader til:
TV/internett ca. kr. 500,- pr. mnd. pr. boenhet.
Det må påberegnes kostnader til bygningsforsikring, strøm og innboforsikring.

Kommunale avgifter:
Det vil installeres vannmåler i hver bolig og kostnad avhenger av forbruk og fastledd. Dette vil komme i tillegg.
Endelige kommunale avgifter er ikke fastsatt da de beror på forbruk og type abonnement.

Priser 2022 ved kommunle avgifter, se under:

Vann kr 17,16 + mva. pr. m³
Avløp kr 18,41 + mva. pr. m³
Vann fastledd kr 478,- + mva. pr. boenhet i året
Avløp fastledd kr 519,- + mva. pr. boenhet i året

Øvre Eiker kommune fakturerer tre terminer i året, med forfall 1/3, 1/7 og 1/11. Det beregnes et forbruk på 50 - 70 m³ pr. person i året om ikke annet blir oppgitt av kunden.

Øvre Eiker kommune praktiserer ikke eiendomsskatt.

Oppgjør

Fult oppgjør før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Dokumentavgift til staten, 2,5 % av boligens andel av tomteverdi ved tinglysningstidspunkt. Tomteverdien settes til kr. 1 000 000,-.
Gebyr for tinglysning av skjøte kr. 585,-.
Tinglysningsgebyr for pantobligasjon kr. 585,-.
Pantattest kr. 199,50,-

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Estimert ferdigstillelse er ca. 1 og 2..kvartal 2023.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.