Klikk for galleri

1 av 3 SOLGT - Prosjekterte eneboliger - 4 bad - Praktikantdel - 4 bad - Dobbelgarasje - Bygging starter 15. sept!

1 av 3 SOLGT - Prosjekterte eneboliger - 4 bad - Praktikantdel - 4 bad - Dobbelgarasje - Bygging starter 15. sept!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Drammen-Konnerud

Hauanveien 45 A - C

Prisantydning12.250.000,- - 12.650.000,-Primærrom284.3m2Bruksareal316m2
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / Morten Liavaag

Selger/Utbygger

Hauanveien 45 AS v. Benjamin Cabarrubias Bye

Betegnelse

Gnr. 81 Bnr. 380 og Gnr. 81 Bnr. 379 og Gnr. 81 Bnr. 378 i Drammen kommune

Byggeår

2022

Presentasjon Hauanveien 45 A - C

I et etterspurt og meget barnevennlig boligområde på Konnerud, er det prosjektert tre eksklusive eneboliger med høy standard og høy kvalitet. Boligene er designet for den aktive barnefamilien av Arakama AS, og får smakfull innredning og moderne løsninger. I underetasjen vil det innredes for praktikantdel med to soverom, som enkelt kan integreres med hoveddel hvis ønskelig.

Eneboligene leveres med smarthusløsning og AI-teknologi fra Wonderwall som gjenkjenner husets bruksmønster. Det kan monteres energieffektivt solcelleanlegg som kan redusere strømregningen med opp til 75 prosent.

Boligene oppføres i dobbelfrest trekledning i kjerneved av gran, på lavenergivegger med høy lufttetthet. Dette sikrer, sammen med balansert ventilasjon, for svært lave oppvarmingskostnader og redusert støynivå. Boligene får integrert dobbelgarasje som er klargjort for elbillader.
 
Inne vil eneboligene få stor stue og peisestue med gasspeis i første etasje, samt romslig kvalitetskjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer. Det vil også bli en stor kjellerstue, fire bad, fem soverom og to gjesterom/kontor. I andre etasje vil det være egen voksenavdeling med mastersoverom, bad og walk-in closet. Boligene får også eget treningsrom og to inneboder.

På Konnerud er det barneskoler, ungdomsskole og flere barnehager. Konnerud har marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier, skiløyper og usjenerte fiskevann byr på flotte naturopplevelser gjennom årstidene.

Tilvalg
Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom et rikt utvalg av tilvalg for alle rom. Det vil også være mulig å få installert solcelleanlegg som kan redusere strømregningen med opptil 75 prosent, samt jacuzzi på takterrasse. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

SOMMERKAMPANJE
Eier tilbyr tilvalg til en verdi av kr. 200 000,- til den første kjøperen ved prosjektet. Ved første budaksept vil denne kjøperen motta tilvalg for kr. 200 000,-.

HØYDEPUNKTER
- 3 prosjekterte, eksklusive eneboliger.
- Innredes med praktikantdel i underetasjen.
- Ettertraktet, meget barnevennlig område.
- Nær skoler, barnehager og flere butikker.
- Flotte turmuligheter i marka like ved.
- Parkering i integrert dobbelgarasje.
- Solrike uteområder, stor takterrasse.
- Mulighet for jacuzzi på takterrasse.
- Dobbelfrest trekledning i gran.
- Romslig kvalitetskjøkken fra HTH.
- Store stuer, og peisestue med gasspeis.
- Fire delikate bad med fliser fra Norfloor.
- Stort vaskerom med direkte adkomst.
- Fem soverom, og to gjesterom/kontor.
- Praktikantdel vil ha kjøkken, bad og to soverom.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Integrerte høyttalere fra Sonos.
- Dirkefrie Assa Abloy sikkerhetslåser.
- Smarthusløsning og AI-teknologi.
- Energieffektivt solcelleanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etterspurt og meget barnevennlig område på Konnerud i Drammen kommune. På Konnerud er det barneskoler, ungdomsskole og flere barnehager. Det er flere butikker i gangavstand, samt kjøpesenter og en rekke, ulike helsetjenester.

Konnerud har marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier og usjenerte fiskevann byr på naturopplevelser året gjennom. I nærområdet ligger både Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Det er lysløype, skøyteis og treningssenter i nærheten.

Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter. Drammensbadet ligger en liten biltur unna, og det samme gjelder Haukåsbakken og Drammen Skisenter, hvor du finner alpine utfordringer.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Kiwi og Rema 1000 - alle på Konnerud. Meny ligger på Konnerudsenteret, som også har apotek, kafé, malerbutikk, sportsbutikk og flere andre forretninger. Om ikke lenge flytter bl.a. Kiwi inn i store lokaler på Konnerudsenteret. Det er kort vei til Gulskogen senter, Drammens største kjøpesenter, med et rikt og variert butikkutvalg. Drammen sentrum har gågater, samt sentrene Torget Vest, Magasinet og CC Drammen.

Konnerud har et godt kollektivtilbud via buss med avganger hvert 10. minutt til Drammen sentrum. Nærmeste holdeplass er Skalstad som ligger ca. 300 m fra boligen. Tog fra Drammen stasjon til Oslo går ca. fire ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 22 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg og 43 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Konnerud barneskole og Svensedammen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Konnerud. I tillegg til flere videregående skoler i Drammen, ligger universitetet i Sørøst-Norge på Papirbredden, helt nede ved elva.

Arealer og fordeling pr. etasje


Underetasje: Kjellerstue, treningsrom, bad, 2 soverom og bod.
1. etasje: Kjøkken/spisestue, stue, peisestue, gjesterom/kontor, bad, vaskerom og bod.
2. etasje: 2 bad, 3 soverom, gjesterom/kontor og walk-in closet.

Standard

Entré
Eneboligene leveres med flislagte inngangspartier som får kvalitetsfliser fra Norfloor. I tilknytning til hovedentreen blir det rikelig med garderobeplass. Boligene er prosjektert med listefritt langs himling, vinduer og karmer, og får sorte innerdører levert av Unike dører.

Kjøkken
Hovedboligen får romslig kvalitetskjøkken fra HTH hvor det blir rikelig med skapplass. Innredningen leveres med glatte, grå fronter, heltrebenkeplate i bøk og integrerte hvitevarer fra Siemens. Det vil være mange tilvalgsmuligheter for å kunne tilfredsstille enhver kjøkkenentusiast.

Stue, kjellerstue og peisestue
Eneboligene er tegnet med en stor stue i første etasje. På det samme planet vil det være peisestue med gasspeis. I underetasjen leveres boligene med en stor kjellerstue. Stuene får bred eikeparkett på gulv fra Barlie, og på vegger/himling blir det malt gips.

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom får boligene fire delikate bad, samt et separat vaskerom. Badene er prosjektert med kvalitetsfliser fra Norfloor, varmekabler, Oras armaturer og servant/servantskap fra Alterna. Badene i andre etasje leveres i sin helhet med interiør fra Vikingbad. Stort utvalg i tilvalgspakker gir mange muligheter for individuelle tilpasningsmuligheter og personlig design.

Det store vaskerommet vil ligge i første etasje, og har direkte inngang - noe som er svært praktisk for barnefamilier og hundeeiere. Rommet leveres med vask og underskap i serien Malin fra Alterna. Videre får rommet utslagsvask, opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel. Vaskerommet vil også få skapinnredning fra HTH som tilvalg, og våtrommene får avtrekk via det balanserte ventilasjonsanlegget.

Soverom, treningsrom og garderobe
Eneboligene leveres med tre soverom i andre etasje, samt to gjesterom/kontor. Det er også to soverom i hybelen som kan integreres med hoveddelen. Mastersoverommet i andre etasje vil ligge i behagelig suiteløsning til bad, og får også walk-in closet og egen balkong. Soverommene leveres med bred eikeparkett på gulv, og det er listefritt tak, vinduer og karmer. Videre får boligene treningsrom i underetasjen, og det vil være gode lagringsmuligheter i bod i første etasje og underetasje.

Praktikantdel
I underetasjen blir det innredet for praktikantdel med egen adkomst, noe som kan gi gode leieinntekter. Praktikantdel kan enkelt integreres med hoveddelen hvis det er ønskelig. Praktikantdel vil blant annet ha to soverom og et kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer.

Plantegning underetasje: Denne plantegningen samsvarer ikke med godkjente bygningstegninger hos kommunen.

Oppvarming - Teknisk

Boligene vil hovedsakelig være elektrisk oppvarmet, med varmekabler i hele underetasjen og på våtrom. I tillegg monteres det peis i hovedstue. Eneboligene får også mulighet for installering av solcellepanel. Det vil være balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og dobbelfiltrert luft. Sikringsskapet får automatsikringer, og elanlegget vil bestå av produkter med gjennomgående høy kvalitet.

Parkering / Garasje

Det blir parkering i integrert dobbelgarasje på ca. 36,6 kvm, klargjort for installering av elbillader. I forkant av garasjen blir det flere biloppstillingsplasser. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse nederst i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommene leveres med tomter som har gode solforhold og noe utsikt. Tomtene er på henholdsvis 631, 638 og 638 kvm. Det meste av tomten vil bli opparbeidet med hage og diverse beplantning, og i forkant av den integrerte garasjen blir det gårdsplass. Det blir også utebelysning fra Artes som lyser både opp og ned. Andre etasje får en stor takterrasse med mulighet for jacuzzi, og fra hovedsoverommet i samme etasje blir det utgang til egen balkong.

Selger står ansvarlig for asfaltering av godkjent adkomst vei til eiendommene. Gårdsplass vil bli gruset og ikke asfaltert. Tomten levers grovplanert med stedliggende masser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen registrerte servitutter.

Rettigheter på 3005-81/381
Rettigheter i eiendomsrett
Dagboknr.: 847106 
Bestemmelse om veg  
19.09.2016 
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:81 Bnr:380  

Dagboknr.: 847106-2
Best. om vann/kloakkledn.  
19.09.2016 
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:81 Bnr:380  

Dagboknr.: 847106-3 
Bestemmelse om parkering  
19.09.2016 
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:81 Bnr:380

Dagboknr.: 847174-1
Bestemmelse om veg  
19.09.2016 
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:81 Bnr:379  

Dagboknr.: 847174-2 
Best. om vann/kloakkledn.  
19.09.2016 
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:81 Bnr:379

Dagboknr.: 847134-1/200
Bestemmelse om veg  
19.09.2016 
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:81 Bnr:378  

Dagboknr.: 847134-2/200
Best. om vann/kloakkledn.  
19.09.2016
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:81 Bnr:378

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen vil bli tilkoblet offentlig vann og avløp. Selger står ansvarlig for påkoblingsavgift for strøm, vann og avløp.

Selger står ansvarlig for asfaltering av godkjent adkomst vei til eiendommene. Gårdsplass vil bli gruset og ikke asfaltert.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei.

Eiendommen har rettigheter til å benytte seg av vei forbi eiendom Knr:3005 Gnr: 81 Bnr: 381.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.

Rammetillatelse ble gitt 31.08.2020, ny rammetillatelse med endrede tegninger gitt 14.03.2022. Ønskes mer info, se vedlegg til salgsoppgave for mer informasjon.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato):
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015).

GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger et regulert område.
REGULERINGSPLAN FOR HAUANVEIEN 33OG DEL AV OMRÅDET MELLOM HAUANVEIEN OG STUBBERU (29.4.2003). Offentlig friområde.

RELATERTE PLANER
REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET KIRKEGRENDA, DRAMMEN KOMMUNE (10.7.1981).

BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID
Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

3005 20210007 Kommuneplanens arealdel for Drammen kommune 2022-2034

PLANFORSLAG
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

For ytterligere informasjon se vedlagte dokumenter fra kommunen angående kommuneplan, reguleringsplan og andre arealplaner.

Andre faste løpende kostnader

- Selger står ansvarlig for påkoblingsavgift for strøm, vann og avløp.
- Bygnings-og innboforsikring.
- Årsgebyr renovasjon kr. 3 748,- pr år standard renovasjon.
- Kommunale avgifter vann og avløp. Beløpet beregnes ut ifra forbruk og fastledd.
Fastledd vann pr år. kr. 766,- og kr. 24,53 pr. kubikk.
Fastledd avløp pr år. kr. 1 173 og kr. 38,64 pr. kubikk.
- Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, internett og eventuelt velavgift. Evt. påkobling av tv/internett.
- Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
- Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Det vil bli instalert 2 sikringsskap og 2 varmvannsberedere.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

12 250 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

12 250 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige arealangivelser og rombetegnelser av boligen er levert av utbygger.

Megler har ikke innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Eier råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Forventet byggestart 3. kvartal 2022 med ferdigstillelse 1. kvartal 2023.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om justeringer i materialvalg uten at dette forringer kvaliteten.

Det tas forbehold om feil i leveransebeskrivelsen.

En må påregne mindre justeringer i forbindelse med endelig prosjektering og opparbeidelse av eiendommen. Nedforinger, dragere, søyler og innkassinger i himling fremkommer ikke nødvendigvis på tegningene.

Perspektiver og 3D tegninger i prospektet og i salgsvedlegg er kun av illustrativ karakter og definerer ikke det nøyaktige innhold eller omfanget av leveransen.

Den videre detaljprosjekteringen kan medføre endringer som er nødvendige eller hensiktsmessige.

I nye bygg vil det oppstå svinnriss i maling, tapet mv. ved skjøter og sammenføyinger, dels på grunn av uttørking av materialer og temperatursvingninger. Det påpekes spesielt at svinnriss og sprekker i materialoverganger mellom tak og vegg og i hjørner, ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Lister, karmer og gerikter vil bli levert fabrikkbehandlet med synlige spiker-, spikerhull og skjøter.

Parkett anses som et levende materiale og vil dermed kunne bevege seg avhengig av årstid. Enkelte svikt og mindre sprekker kan derfor oppstå som følge av dette. Utbygger tar intet ansvar for overnevnte eller skader på parkett som følge av feil bruk eller for høy/lav temperatur på varmesystemet.

Kjøper er oppfordret og forpliktet til å sette seg inn i de drift- og vedlikeholdsoppgaver som følger med som eier av boligen (FDV informasjon - forvaltning, drift og vedlikehold).

FDV dokumentasjon leveres på boligmappa.no og følger boligen.

Tilbud, leveranse og utførelse er basert på TEK 17.

Boligen leveres med innvendig byggvask, som ikke er å anse som husvask i en bebodd bolig.

Ferdigstillelse av utearealer kan avhenge av vær og årstid og vil i noen tilfeller måtte beregnes fullført etter overtakelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.