Klikk for galleri

19 sentrumsnære 3- og 4-roms leiligheter med gode planløsninger - Parkeringsplass - Felles takterrasse!

19 sentrumsnære 3- og 4-roms leiligheter med gode planløsninger - Parkeringsplass - Felles takterrasse!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Drammen - Bragernes sentrum

Thams gate 4

Prisantydning4.950.000,- - 7.200.000,-Primærrom55.1m2 - 89.2m2Bruksareal58m2 - 89.2m2Soverom2 - 3
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / Morten Liavaag

Selger/Utbygger

Bragernes T4&T6 AS

Betegnelse

Gnr. 114 Bnr. 1000 i Drammen kommune

Byggeår

2024

Presentasjon Thams gate 4

I et særdeles sentralt område på Bragernes er det prosjektert et moderne boligbygg med 19 lekre 3- og 4-roms leiligheter. Leilighetene er prosjektert iht. TEK17. Bygget planlegges med parkeringsplasser i kjelleren der elbillader vil være en tilvalgsmulighet. Leilighetene får enten sørvendt balkong eller markterrasse. Bygget er også prosjektert med en stor og flott takterrasse - en felles uteplass med særdeles gode solforhold.

Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og radiatorer i fellesarealene. Høye vindusflater vil gi gode lysforhold, og det leveres enstavs eikeparkett på gulv og malte gipsvegger iht. romskjema. Soverommene vil males iht. romskjema, og det vil være mulig å bestille garderobe og andre farger på vegger som tilvalg.

Hver leilighet vil ha stue i en moderne, åpen løsning til et stilrent kjøkken. Kjøkken leveres med mørk innredning fra Sigdal eller lignende. Her har du mulighet for å bestemme andre fronter med tilvalg. Hvitevarer er ikke inkludert, men kan bestilles som tilvalg. I de fleste leilighetene vil det være to delikate bad. Badene er prosjektert med beige fliser, gulvvarme og downlights. I utgangspunktet leveres badene med dusjhjørne.

Tilvalg

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg av bad, hvitevarer, kjøkkeninnredning, maling, parkett og elbillader med mer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et særdeles sentralt og populært boligområde på Bragernes. Her vil du bo med umiddelbar nærhet til byens pulserende sentrum, uteliv og til den vakre elvepromenaden med både utendørsservering, grønne lunger og badestrender. Det er også gangavstand til skoler, barnehager, gode kollektivtilbud og treningsfasiliteter.

Legg gjerne turen via Ypsilon til Union Brygges urbane mangfold hvor det bys på restauranter, kafeer, rockescene og et spennende kulturliv. På Papirbredden finner du også Campus Drammen - en av landets mest moderne kunnskapsparker. USN har et bredt studietilbud innenfor en rekke
attraktive retninger.

I tillegg er det kort vei til Drammensbadet - Norges største badeanlegg, Drammenshallen og idrettsparken på Marienlyst med fotballbaner og skøyteis. Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden. I området ligger også hallen til Drammen Tennisklubb med fire baner.

Vil du heller la deg inspirere av skogens magi kan du legge turen til «Sikksakken» bak sykehuset og ta deg innover i Bragernesåsens flotte turområder. Her venter både Åspaviljongen og Spiralen med herlige utsiktspunkter.

Servicetilbud

Butikker:Dagligvarehandel kan gjøres på bl.a. Kiwi, Rema 1000 og Spar. Torget Vest, med ca. 30 butikker, apotek og tre serveringssteder, ligger 140 m. unna. Sentrum byr på koselige gågater og torg, i tillegg til sentrene Magasinet og CC Drammen.

Kollektivtransport: Bragernes har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Albums gate, ca. 50 meter unna. Det er 10 min. gange til Drammen jernbanestasjon hvor også flytoget har avgang. Avstander: Med bil tar det ca. 8 min. til Gulskogen, 32 min. til Oslo S, 34 min. til Kongsberg og 1 time til Oslo lufthavn. Til fots er det ca. 3 min. til Bragernes torg, 9 min. til Strømsø torg, 12 min. til Union Brygge og 18 min. til Marienlyst.

Barnehage og skole: Det er gangavstand til Bragernes barneskole og Børresen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg av barnehager. På Papirbredden helt nede ved elva finner du Universitetet i Sørøst-Norge.

Standard

Vindfang
Det vil være heisadkomst fra bakkeplan og garasjeanlegg opp til alle etasjer. Leilighetene leveres med et innbydende vindfang med enstavs eikeparkett og malte gipsvegger, se romskjema. Stilen er gjennomgående i øvrige rom og gir et delikat helhetsinntrykk.

Stue og kjøkken
Leilighetene får stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning, hvor høye vinduer vil supplere rikelig med naturlig lys. Rommene får enstavs eikeparkett på gulv og malte gipsvegger. For farger se romskjema. De fleste leilighetene vil også ha adkomst til balkong/uteplass fra stuen. Kjøkkenet er prosjektert med stilren og moderne innredning fra Sigdal eller lignende. Ved kjøp av leilighet før innredning starter gis det mulighet for valg av andre kjøkkenfronter, men ellers vil det være mørke fronter. Hvitevarer velges som tilvalg og valg kan gjøres iht. prosjekterte løsninger.

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom vil leilighetene leveres med delikate bad. Badene er prosjektert med beige fliser på gulv og vegger, mosaikkfliser i dusjsone og downlights i himling. Baderomsinnredningen vil være i hvit utførelse med heldekkende servant, samt overskap med speil/lys/stikkontakt. Det
leveres også veggmontert toalett, dusjhjørne med termostatstyrt dusjbatteri og opplegg for vaskemaskin på hovedbad. Baderom prosjekteres og leveres i henhold til TEK17. Våtrom får avtrekk via det balanserte ventilasjonsanlegget.

Soverom og garderobe
3-roms leilighetene er prosjektert med to soverom hver som vil være i størrelsesorden fra ca. 6 til nærmere 14 kvm. 4-roms leilighetene vil leveres med tre soverom, hvor to vil være ca. 7,5 kvm og hovedsoverommet nærmere 11 kvm. Soverommene vil ha enstavs eikeparkett på gulvet og malte gipsvegger, se romskjema for fargekode. Garderober tilbys som del av tilvalg. Leilighetene som får innvendig skap/bod leveres med enstavs eikeparkett og malte gipsvegger. I kjelleren vil hver enhet få bod på 5 kvm eller mer, med vegger i Troax (nettingvegger) eller tilsvarende - med dør klargjort for hengelås.

Oppvarming - Teknisk

Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og radiator i fellesarealene. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner, med avtrekk fra våtrom og kjøkken. Sikringsskapene vil ha automatsikringer. Videre vil leilighetene leveres med varmtvann fra fellesanlegg, og med sprinkleranlegg og porttelefon.

Parkering / Garasje

I kjelleren blir det garasjeplasser, hvor det vil være mulig å erverve parkering. Parkeringsplassene har mulighet for elbillader som tilvalg, og det vil også være avsatt plass til sykkelparkering. Garasjeanlegget får adkomst via nedkjøringsrampe, og fra kjelleren vil det være heis og trapp opp til alle etasjer i bygget. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Uteområde

De fleste av leilighetene leveres med sørvendt balkong av god størrelse. Balkongene vil oppføres i betong med tremmegulv på dekke, og utforming av rekkverk vil være i glass, tre eller spiler av stål. Tre av leilighetene i første etasje prosjekteres med markterrasse inn mot rolige omgivelser. Bygget er også prosjektert med en stor, flott takterrasse. Takterrassen vil få et areal på ca. 200 kvm, og her vil du kunne nyte meget gode solforhold i løpet av dagen. Uteplassen leveres også med tremmegulv og sittebenker. For øvrig planlegges tomten med grøntområder og lekeapparat.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 950 000,- (
NB: prisen er fast)
Omkostninger

4 950 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Selger vil søke om trinnvis igangsettingstillatelse i byggesaken (riving, grunnarbeider, alle arbeider). Forutsatt avklaring om forbehold om salg av 50% av totalverdi i prosjektet og igangsettingtillatelse for alle arbeider gis i høst 2022 er forventet overtagelse 4. kvartal 2024, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt. Når forbehold er avklart skal Selger fastsette en overtagelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtagelsesperioden begynner og slutter. Senest 4 uker før ferdigstillelse av boligen skal Selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtagelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpstilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. e-post, SMS eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PrivatMeglerens hjemmeside for prosjektet. Frist for innlevering av kjøpstilbud er 27.09.22 kl. 15:30.
Bud skal være bindende til og med den 30.09.22 kl. 15:30. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpstilbud/budskjema. Dersom det er flere budgivere på en og samme leilighet, vil det avholdes loddtrekning.

Etter denne dato (30.09.22 kl. 15:30) vil det være førstemann til mølla-prinsippet.

Som budgiver hos PrivatMegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.